eitaa logo
🇮🇷 مصباح رهپویان ولایت 🇮🇷
1.8هزار دنبال‌کننده
20.6هزار عکس
17.9هزار ویدیو
623 فایل
امام‌خمینی (ره): "کار‌برای‌خدا‌خستگی‌ندارد!-" امام‌خامنه‌ای (حفظه‌الله‌تعالی): انقلابی‌فکر کنید، انقلابی‌عمل‌کنید!.. اهداف کانال: اطلاع‌رسانی، بصیرت افزایی و ... ادمین. @mahammad_hasan_abdi @mesbaherahpuyan
مشاهده در ایتا
دانلود
5.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 حسن روحانی رئیس جمهوری در واکنش به صحبت‌های منتقدان درباره بالا رفتن شاخص بورس گفت: شما اگر ناراحت هستید راه‌حلش این است در گوشتان پنبه بگذارید و این حرف‌های خوب را نشنوید. (اردیبهشت99)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
4_5771632646421482140.mp3
4.77M
﷽ 📲 فایل صوتی ۱۸۹۴ 🎙واعظ: حجت الاسلام 🔖 قیام یک نفره برای خدا 🔖 ■
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 سوال این است ما از واکسن کرونا استفاده کنیم یا نه؟ بشوید پاسخ پروفسور علی کرمی را .....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 تردیدی نیست بیشتر از جمع حاضر، سردمداران نظام سلطه، شیاطین عالم بویژه آمریکا، سران اروپا و کشورهای غربی، رژیم صهیونیستی و آل سعود وقتی این سخنرانی را شنیدند به احترام گوینده آن تمام قد ایستاده و خیلی بیشتر و طولانی‌تر از جمع حاضر برای ایشون کف زده و او را تحسین کرده‌اندِ.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⚠️ لباس را برای چه می خواهی؟! مرحوم آیت الله حاج شیخ محمدرضا مهدوی کنی(ره) در خاطره ای می فرمودند: روزی پیش آقا شیخ رجبعلی خیاط(رضوان الله تعالی علیه) که از اوتاد بودند و مرحوم قمشه ای ( نور الله قبره الشریف) به ایشان ارادت داشتند، رفته بودم تا بدهم برایم لباس بدوزند. شیخ رجبعلی رو کردند به من و فرمودند: لباس را برای چه می خواهی؟ 🔵👈 گفتم: می خواهم طلبه شوم. ایشان فرمودند که : می خواهی طلبه شوی یا آدم؟! ( و در ادامه گفتند) به عنوان پدر پیر،سفارشی تو را می کنم،همیشه به یاد داشته باش : در زندگی کارها را فقط برای خدا انجام بده.به تمامی اعمالی که انجام می دهی رنگ خدایی بده،حتی به خوردن و خوابیدن. کلام این پیر خیاط،اثر خاصی در دل من گذاشت و همواره کلام ایشان را به یاد می آورم و آرزو دارم چنان باشم که ایشان می فرمودند. [ منبع:هفته نامه پرتو سخن، ص 2 ، شماره744 ] 💬 💬 💬 ♦️❁➖❁♦️❁➖❁♦️❁➖❁♦️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
hazrat_zahra74_z_111730.mp3
1.14M
السَّلاَمُ عَلَيْكِ أَيَّتُهَا الْمُحَدَّثَةُ الْعَلِيمَةُ 🏴 ♦️روضه و مرثیه 🏴 سلام الله علیها 🔸موضوع مصیبت 👇 سلام الله علیها ┈••✾•🍃⚫️🌿•✾••┈┈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🏴شبهه‌: ✍شيعه مدعی است فاطمه زهرا( س) را مورد اهانت قرار داده، پهلوي او را شكستند و خواستند خانه اش را آتش بزنند، سؤال اين است، علي(ع)که به ادعاي شیعیان، شجاع ترين فرد عرب بود چرا از همسرش دفاع نکرد؟! پاسخ‌: 1⃣ اميرمؤمنان عليه السلام در تمام دوران زندگي‌اش، مطيع محض فرمان‌هاى الهى بوده و آن‌چه او را به واكنش وا مى‌داشت، فقط و فقط اوامر الهى بود و هرگز به خاطر تعصب، غضب و منافع شخصى از خود واكنش نشان نمى‌داد. 2⃣ امام علی ع در جریان هجوم به خانه اش ابتدا با مهاجمان برخورد شدید نمود اما با تبعیت از همین اصل بود كه دست به شمشير نبرد. سليم بن قيس هلالى در کتابش برخورد با یکی از مهاجمان را نقل کرده و اشاره می کند که حضرت او را به شدت كشيد و بر زمين زد و بر بينى و گردنش كوبيد و خواست او را بكشد؛ ولى به ياد سخن پيامبر صلى الله عليه وآله و وصيتى كه به او كرده بود. افتاد و فرمود: قسم به آنكه محمّد را به پيامبرى مبعوث نمود، اگر مقدرّات الهى و عهدى كه پيامبر با من بسته است، نبود، مىدانستى كه تو نمىتوانى به خانه من داخل شوى. 3⃣ کار امیرالمومنین ع هنگام هجوم به خانه اش شبیه به کار رسول خدا ص هنگام شکنجه عمار و پدر و مادرش در مکه بود که این صحنه ها را از نزدیک می دید، اما کاری نمی کرد و خاندان یاسر را به صبر دعوت می کردو می فرمود: «اى خاندان ياسر! صبور باشيد كه وعده‌گاه شما بهشت است.» در حالی که غیورترین و شجاع ترین فرد عالم بود. 4⃣ دفاع از ناموس مساله ای فطری است اما دشمن قصد داشت تا با تعرض به حریم خانه امام علی ع او را به واکنشی وادارد که آنها را به هدف شوم می رساند و در این صورت علاوه بر خونریزی بین مسلمانان زمینه تبلیغات سوء بر علیه حضرت از جمله اتهام قتل حضرت زهرا س فراهم می شد چنانکه معاویه پس از کشتن عمار، با تبلیغات سوء امام علی ع را به دلیل آوردن همراهی عمار با حضرت در جنگ، مسئول کشته شدن او دانست. منابع: 📚خصائص الأئمة (عليهم السلام)، ص73. 📚كتاب سليم بن قيس الهلالي، ص568. 📚الإصابة في تمييز الصحابة،ج 7،ص 712.