بلای کویر طبس
آن وقتى كه بلاها، از كوير طبس رفع شد چه كسى خبر داشت؟ زيارت هاى عاشورايى كه بچه ها مى خواندند، دعا هاى ندبه اى كه مى خواندند، گريه هايى كه مى كردند، آن [رفع بلا] ها اثر معنويش بود. خداوند در آن وقت فرشتگان را براى حفظ اين كشور و مردم فرستاد. بايد ايمان داشته باشيم كه به وسيله توسلات و توجهاتى كه به وجود مقدس ولى عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) پيدا مى كنيم، لياقت پيدا می کنيم كه مشمول دعاى ایشان شويم.
۱۳۸۱/۰۴/۳۰
🔺️ انتشار بمناسبت سالروز شکست حمله نظامی آمریکا در صحرای طبس
#صحرای_طبس
📱 @mesbahyazdi_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام مهربان...
🌸 مشکلاتمان را به چه کسی بگوییم؟
#مهدویت
📱 @mesbahyazdi_ir
طریقه اقامه نماز جعفر طیار(سلام الله علیه)
در پرسش و پاسخ اخیر که از مجموعه «پرسش از حکیم» منتشر شده، علامه مصباح(قدس سره) برای استجابت دعا و رسیدن به برخی حوائج مهم، توصیه به اقامه نماز جعفر طیار(علیه السلام) به شیوه ای خاص داشتند که تقدیم می گردد.
📱 @mesbahyazdi_ir
MESBAHYAZDI.IR
طریقه اقامه نماز جعفر طیار(سلام الله علیه) در پرسش و پاسخ اخیر که از مجموعه «پرسش از حکیم» منتشر شد
طریقه نماز جعفر طیار(1).pdf
20.45M
طریقه اقامه نماز جعفر طیار(سلام الله علیه)
در پرسش و پاسخ اخیر که از مجموعه «پرسش از حکیم» منتشر شده، علامه مصباح(قدس سره) برای استجابت دعا و رسیدن به برخی حوائج مهم، توصیه به اقامه نماز جعفر طیار(علیه السلام) به شیوه ای خاص داشتند که در ضمیمه این پیام تقدیم می گردد.
📱 @mesbahyazdi_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 #سخن_نگاشت | استادِ فکر
🔻 رهبر انقلاب: مرحوم آقای مصباح (رضوان الله علیه) یک استادِ فکر بود. ۱۴۰۱/۰۲/۰۶ کتابهایی که ایشان نوشتهاند، چه کتابهای علمی، چه آنچه مربوط به اخلاقیّات و معنویّات و [برای] استفادهی عموم و مانند اینها است را نباید گذاشت تعطیل بشود. الحمدلله آثار ایشان از همه جهت خوب است. ۱۴۰۱/۱۰/۰۵
💻 Farsi.Khamenei.ir
تعلیم و تربیت، راه مبارزه با فساد
اگر بخواهیم مبارزه ریشهای با فساد داشته باشیم باید با این دو عامل مبارزه کنیم:
🔹 یکی سعی کنیم ریشه جهلها، ندانم کاریها، تفسیرهای غلط و امثال اینها را بخشکانیم. اما این کافی نیست، چه کنیم که علاوه بر آنکه بدانند وظیفهشان چیست، میل داشته باشند که وظیفهشان را انجام دهند؟
🔹️این همان دو وظیفه اصلی است که خدای متعال برای انبیاء معین کرده است که میفرماید: «وَ يُعَلِّمُهُمُ الْكِتَابَ وَ الْحِكْمَةَ وَ يُزَكِّيهِمْ» (بقره، ۱۲۹) که تعبیر فارسیاش میشود تعلیم و تربیت.
۱۳۹۸/۷/۱۵
📱 @mesbahyazdi_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅️ توسل جمعی
بهترین راه برای رفع گرفتاری مسلمین
#مهدویت
📱 @mesbahyazdi_ir
🔊 پادکست | شیعه از منظر امام صادق علیه السلام
🔺️شرح حدیثی از امام صادق علیه السلام در مورد ویژگی شیعیان، ۱۳۷۶/۱۲/۱۳
📱 @mesbahyazdi_ir
شیعه از منظر امام صادق.mp3
340.1K
شرط حصول ولایت در کلام امام صادق(علیه السلام)
🔹️ فَواللّهِ لا تُنالُ وِلایَتُنا اِلّا بِالوَرَعِ وَ الاِجتِهاد فى الدّنیا وَ مُواساةِ الاِخْوان فِى اللّه؛ یعنى فریب نخورید! اگر كسانى مى گویند اگر چه كار بكنید ولىّ اهل بیت هستید و ولایت را خواهید داشت به این حرفها گوش ندهید! این كه من مى گویم مطلب این است؛ قسم هم مى خورد كه غیر از این نیست؛ فَواللّهِ لا تُنالُ وِلایَتُنا اِلّا بِالوَرَعِ وَ الاِجتِهاد فى الدّنیا وَ مُواساةِ الاِخْوان فِى اللّه؛ ولایت ما جز با این سه چیز پیدا نمى شود؛ شرط اول؛ وَرَع؛ یعنى اجتناب از گناه. شرط دوم؛ وَ الاِجتِهاد؛ یعنى تلاش براى انجام وظایف که قدر متیقنش واجبات است. شرط سوم؛ وَ مُواساةِ الاِخْوان فِى اللّه؛ همدردى و همكارى با برادران دینى، فكر دیگران باشید.
۱۳۸۶/۱۱/۱۳
#امام_صادق
📱 @mesbahyazdi_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺️ تکیه گاه علوم انسانی کجاست؟
#علوم_انسانی_اسلامی
📱 @mesbahyazdi_ir
شکرگذار باشیم.mp3
7.22M
شکر گزار باشیم
🔺️بیانات علامه مصباح یزدی(قدس سره) در تاریخ ۱۳۹۷/۰۷/۰۸
لینک متن کامل بیانات
📱 @mesbahyazdi_ir
دخترت را نوازش کن!
💠 نوازش کردن فرزند یکی از مستحبات بزرگ است؛ به خصوص نسبت به دختران [در این باره] روایت داریم. روح دختر خیلی لطیف است، احتیاج به نوازش دارد...دختر شیرینی زندگیاش را آغوش مادرش میبیند. بهترین دوست خودش را مادرش میبیند...اگر مشکلی هم برایش پیش بیاید اول به مادرش میگوید.
۱۳۹۴/۰۳/۰۲
#حضرت_معصومه
#روز_دختر
🌸 @mesbahyazdi_ir
اربعین کلیمیّه
🔹️فضيلتى كه خداوند براى ماه ذیالقعده و دهه اول ذیالحجه قرار داده است، خود يادآور عبادت خداست؛ چرا كه در اين چهل روز حضرت موسى(عليه السلام) به دعوت خداوند متعال در كوه طور به عبادت مشغول گشت. خداوند در اين باره مىفرمايد:
🔹️«وَ وَاعَدْنَا مُوسىَ ثلثِينَ لَيْلَةً وَ أَتْمَمْنَاهَا بِعَشْر فَتَمَّ مِيقَاتُ رَبِّهِ أَرْبَعينَ لَيْلَة؛ و با موسى سى شب وعده نهاديم، چون پايان يافت ده شب ديگر بر آن افزوديم تا آنكه زمان وعده به چهل شب تكميل شد»(اعراف،۱۴۲)
🔹️چهل روزى كه موسى(سلام الله علیه) در كوه طور به عبادت سپرى كرد، به «اربعين كليميّه» مشهور است و اهل سير و سلوك اهميت فراوانى براى آن قائلند و آداب و دستورات خاصى را براى آن ذكر كرده اند و در آن بيشتر به عبادت مىپردازند؛ چه اينكه در منابع روايى ما براى «اربعين» ويژگى خاص ذكر شده، مثلا در روايتى وارد شده كه:
🔹️«مَنْ أَخْلَصَ لِلِّهِ أَرْبَعينَ يَوْماً فَجَّرَ اللّهُ يَنابيعَ الْحِكْمَةِ مِنْ قَلْبِهِ عَلى لِسانِهِ؛ كسى كه چهل روز براى خداوند متعال خالص گردد، خداوند چشمههاى حكمت را از قلبش بر زبانش جارى مىكند.»(عدة الداعی و نجاح الساعي، جلد ۱، صفحه ۲۳۲)، (يا براى چهل روز عبادت و يا حفظ چهل حديث و از اين قبيل ثمرات فراوانى ذكر كردهاند.)
📚 ره توشه ،جلد۲،صفحه۱۹۲
🔹️در اين ايام بر اساس روايات اسلامى، گفتن ذكر «لا اله الا الله» مستحب و بسيار مؤكد است. چند «لا اله الا الله» در شبانه روز گفتن چندان مؤونهاى ندارد. انسان در اين ايام اين ذكر را تكرار كند و بگويد، خدايا چون تو دوست داشتنى هستى و چون تو خدا هستى اين ذكر را مىگويم و هيچ پاداش و عوضى نيز نمىخواهم.
🔹️اين ذكر را مىگويم به شكر گوشهاى بسيار كم از نعمت هاى بى كرانى كه به من ارزانى داشته اى، هر چند پاداشى هم به من عطا نفرمايى. به هر حال بايد از همين مراتب محدود و پايين شروع كنيم تا به تدريج ان شاء الله به مراتب عالىتر نايل آييم.
📚 به سوی او، صفحه۲۸۲
#اربعین_کلیمیه
💠 @mesbahyazdi_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای آن زمان کاری کردهایم؟
📱 @mesbahyazdi_ir
اگر قم، حضرت معصومه(سلام الله علیها) را نداشت...
🔹️اگر حرم حضرت معصومه(سلام الله علیها) در شهر قم نبود، حوزه علمیه قم هم تأسیس نمیشد که در این صورت افرادی همچون امام راحل نیز به وجود نمیآمدند، و اگر نعمت امام(قدس سره) نصیب ما نمیشد انقلاب اسلامی ایجاد نمیشد.
🔹️بنابراین همه این آثار و بركات و بیداری امروز ملتهای مسلمان، تنها قطرهای از دریای بیكران فیوضات كریمه اهلبیت (سلام الله علیها) بوده و همه شیعیان و مسلمانان از وجود پرنور ایشان بهرهمندند.
🔹️خاندان عصمت و طهارت(علیهم السلام) خاندان لطف و كرامت هستند و همواره زائران و مجاوران خود را مورد عنایت و تفقد قرار میدهند.
🔹️برکات حضرت معصومه(سلام الله علیها) نه تنها به شیعیان بلکه به مسلمانان و غیرمسلمانان نیز میرسد و حتی برخی از زرتشتیها برای رفع حوائج خود دست به دامان کریمه اهلبیت(سلام الله علیها) میشوند.
۱۳۹۰/۱۱/۰۸
#حضرت_معصومه
📱 @mesbahyazdi_ir
44.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تیزر رونمائی از آثار انتشارات مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی ره در پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران
📚 لیست آثار جدید به شرح ذیل است:
📔 فاز های پرواز
📘 اخلاقی سیاسی و سیاست اخلاقی
📗 هم اندیشی معرفت شناسی
📙 رابطه علم و دین
📕 رهزنان سعادت
📒 راز فراز و فرود امت ها
📘 نگاهی گذرا به نظریه ولایت فقیه
📕 آذرخشی دیگر از آسمان کربلا
📱 @mesbahyazdi_ir
رونمایی از آثار جدید آیت الله مصباح یزدی(قدس سره)
🔹️حجتالاسلام علی مصباح، رئیس شورای سیاستگذاری تولید علوم انسانی اسلامی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) و فرزند آیتالله مصباح در این نشست گفت: این کتابها عمدتاً تدوین شده سخنرانیهای ایشان است و بعضاً بعد از تدوین، به صورت عمیقتری درخصوص مطالب تحقیق و مباحث تکمیل شده است.
🔹️او درخصوص ویژگیهای آثار علامه مصباح یزدی بیان کرد: یکی از ویژگیهای آثار آیتالله مصباح این است که ناظر به مسائل و نیازهای روز جامعه است. ایشان به دنبال این بودند که آنچه جامعه به آن از نظر فکری و اخلاقی نیاز دارد، به همان مسائل بپردازند و صرفاً موضوعی علمی را که از نیاز جامعه گرهگشایی نکند، مطرح نمیکردند.
🔹️در این مراسم، پس از سخنرانی گروهی از فضلا و کارشناسان دینی، آثار جدید مرحوم آیتالله مصباح یزدی به این شرح، رونمایی شدند: «پرسش از حکیم»، «مدیریت اسلامی»، «رابطه علم و دین»، «فازهای پرواز ۲»، «آذرخشی دیگر از آسمان کربلا»(چاپ جدید)، «بالهای پرواز ۲ (کشش محبوب)»، «اخلاق سیاسی و سیاست اخلاقی»، «هماندیشی معرفتشناسی» و «پیش به سوی احیای اخلاق».
📱 @mesbahyazdi_ir
بیانات حجت الاسلام والمسلمین دکتر علی مصباح در مراسم رونمایی از آثار جدید آیت الله مصباح یزدی(قدس سره):
🔹️علامه مصباح(ره) معارف بلند را با بیان ساده و روان عنوان می کردند
🔹️مرحوم حضرت آیت الله مصباح همچون شهید آیت الله مطهری از منابع اصیل و ناب اسلامی استفاده کرده و از این منابع حرف متقن و قابل اعتماد را استخراج کرده اند و کوشیدند معارف بلند را با بیان ساده و روان عنوان کنند.
📱 @mesbahyazdi_ir
MESBAHYAZDI.IR
بیانات حجت الاسلام والمسلمین دکتر علی مصباح در مراسم رونمایی از آثار جدید آیت الله مصباح یزدی(قدس سر
ادامه...
🔹️حضرت آیت الله مصباح(رحمه الله) به دنبال این بودند که آنچه جامعه از نظر فکری و اخلاقی و اندیشه ای به آن نیاز دارد ارائه کنند، مثلا در بحث های تاریخی مانند بررسی واقعه کربلا صرفا به تاریخ گویی و ذکر حوادث بسنده نمی کردند بلکه به دنبال تحلیل تاریخ براساس نظام آفرینش، جایگاه این پدیده در این نظام و درس هایی که می توان از آن گرفت بودند.
🔹️کتاب هایی که بعد از رحلت استاد از سخنرانی های ایشان در دفتر مقام معظم رهبری در قم به چاپ رسیده به موضوع اخلاق سیاسی و سیاست اخلاقی پرداخته و تبیین کرده که چگونه ارزش های اخلاقی باید در مسائل سیاسی وارد شود و تفاوت سیاست ورزی اسلامی و غیر اسلامی چیست.
✅ *پاسخ آیت الله مصباح به ۱۵ هزار سوال ارسالی به پایگاه اطلاعرسانی
⬅️در پایگاه اطلاعرسانی علامه مصباح ره بخشی برای پرسش و پاسخ وجود داشت و ایشان به طور منظم به سوالات جواب میدادند، بیش از بیستهزار پیام به این پایگاه رسید که حدود ۱۲ تا ۱۵ هزار سوال در آنها مطرح شد و ایشان به بخش اعظم اینها پاسخ دادند. در این کتاب منتخبی از این سوالات و جوابها جمعآوری و ارائه شده است.
🔹️ایشان با هر گروه یا سنین مختلف با زبان قابل فهم او صحبت می کردند حتی گاهی اگر کسی یک مشکل خانوادگی را مطرح می کرد ایشان با احساس تکلیف و زبان قابل فهم مخاطب به آن جواب می دادند.
🔹️این تکلیف مداری در سخنرانی ها، کتاب ها و فعالیت های علمی، خودش را نشان داد، ایشان با آن موقعیت و جایگاه، کسر شان خود نمی دانست که وقت خود را صرف پاسخ به سوال یک دانش آموز کند، علامه مصباح ره نه تنها جواب سوالات را می داد بلکه نحوه فکر کردن را نیز می آموختند.
🔹️تعبیر "استاد فکر" که رهبر انقلاب برای علامه مصباح ره به کار بردند از این جهت است که ایشان نه تنها جواب سوالات را می داد بلکه نحوه فکر کردن را می آموخت، حضرت آیت الله مصباح پیشاپیش مشکلات و شبهات را پیشبینی میکردند و به این شبهات پاسخ میدادند.
📱 @mesbahyazdi_ir
اربعین کلیمیه در اسلام
🔹️سفر بنی اسرائیل از مصر به بیت المقدس مدتی طول کشید. در این مسیر یکی از قضایای مهم تاریخی که اتفاق افتاد، مسئله نزول تورات بود. مردم فهمیده بودند که خدایی هست و حضرت موسی از طرف خدا برای نجات شان مبعوث شده است. کما بیش هم ایشان را به عنوان بزرگ تر قوم و کسی که باعث نجات شان شده قبول داشتند، ولی هنوز دستورالعمل و شریعتی رسمی برایشان نازل نشده بود. هنوز قومیت و وحدتی هم نداشتند تا قوم مستقلی شوند و برای خودشان هویتی داشته باشند. خداوند متعال وعده داد که تورات را برای آن ها نازل کند که باعث هدایت شان باشد و راه زندگی را پیدا کنند.
🔹️ابتدا خداوند به حضرت موسی دستور داد که یک ماه در کوه طور مشغول عبادت باشد؛ « وَوَاعَدْنَا مُوسَى ثَلاَثِينَ لَيْلَةً؛ و با موسى 30 شب وعده گذاشتيم»(اعراف،۱۴۲).
🔹️در روایات متعددی آمده است که این یک ماه، همان ماه ذی القعده بود.«وَأَتْمَمْنَاهَا بِعَشْرٍ؛ و آن را با ده شب ديگر تمام كرديم»(اعراف،۱۴۲). آخر ماه، خدای متعال به او فرمود ده روز دیگر نیز به آن اضافه کن. این ده روز همان دهه اول ذی الحجة است که در روایات ما برای عبادت در آن تأکید شده است و اذکار توحیدی و تهلیلات مخصوصی برای آن وارد شده و اصل اعمال حج نیز برای همین ده روز است.
🔹️تقریبا بین محدثان اتفاق نظر است که این چهل روز همان چهل روزی است که در اسلام به نام «اربعین کلیمیه» معروف است و روایات و علمای بزرگ اهتمام خاصی به آن دارند. پس از آن چهل روز بود که خداوند متعال تورات را به صورت الواحی بر حضرت موسی نازل کرد.
۱۳۹۶/۰۱/۳۰
#اربعین_کلیمیه
📱 @mesbahyazdi_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برنامه هر صبح آیت الله بهجت
#آیت_الله_بهجت
📱 @mesbahyazdi_ir