هدایت شده از یاد ایّام
📆 ۲۶ خرداد ۱۳۴۴-شهادت۴تن از اعضای جمعیت مؤتلفه اسلامي
▫️دراین روز رژيم شاه ۴مؤمن مجاهد را به سبب تعهد به مرجع و فقيه عادل زمان و به جرم دفاع از اسلام و اعدام انقلابي حسنعلي منصور ، مزدور آمريکا ، تیرباران کرد تا به خيال خام خویش رعب و وحشت در میان انقلابیون مسلمان بیاندازند. اما زهی خیال باطل!!- فرزندان معنوی امام نه تنها ترسی به دل راه ندادند بلکه با آغوش باز به استقبال شهادت رفتند و خط مبارزه همچنان ادامه یافت. فعالیت جمعیت مؤتلفه اسلامي با تأیید امام و تحت نظارت شهيد مطهري، شهيد بهشتي، آيتا... انواري و مولايي انجام می شد. پس از تبعيد امام بحث مبارزه مسلحانه در اين تشکل جديتر شد و با تأييد شهیدان مطهري و بهشتي و نيز اذن شرعي آيتا... ميلاني، مجاهدان مؤتلفه در تدارک کار بر آمدند. ابتدا تصميم به اعدام شاه داشتند اما میسر نشد. سپس حسنعلي منصور، نخست وزير مزدور آمريکایی و عامل تصويب قانون ننگین کاپيتولاسيون را در مقابل مجلس هدف قرار دادند. در پی آن، عده ای از یاران مؤتلفه دستگير شدند و در طی محاکمه ای نمایشی، از میان آنها چهار نفر به اعدام و بقيه به حبس ابد و... محکوم شدند.
🆔 @yade_ayyaam
هدایت شده از مدرسی یان
بسم الله الرحمن الرحیم
عرض سلام خدمت دوستان بزرگوار
موضوع بحث امروز ما، #اصول_تعامل_رهبری_با_دولتها هس
یعنی رهبر انقلاب طی سی سال اخیر به چه شکل با دولتها برخورد و تعامل داشته.
انشاءالله که مفید واقع بشه.
من بحث رو ارائه میکنم بعد در خدمت سوالات دوستان خواهیم بود.
هدایت شده از مدرسی یان
932.7K
2⃣ اعطای فرصت به دولتها برای تحقق سیاستها و برنامهها
#اصول_تعامل_رهبری_با_دولتها
#سی_سال_تدبیر
بسم الله الرحمن الرحیم
عرض سلام خدمت همه دوستان وهمراهان گرامی
با موضوع پروژه استعماری -علمی 2040 در خدمت عزیزان هستم
مقدمه:
◀️ بعد ازپیروزی انقلاب اسلامی در سال ۵۷ و بخصوص بعداز ارائه طرح فرهنگ مهدویت در غالب فرهنگ سیاسی جهانی و تقابل علنی با لیبرالیسم وکمونیسم؛ دشمنان هرروز دنبال ایجاد مشکلات در داخل کشور بطور مستقیم( انواع ترورها. جنگ ۸ساله .انواع تحریم ها) و غیرمستقیم وتوسط ایادی داخلیش( نفوذ در عرصه های گوناگون مدیریتی کشور وتضعیف آن) بوده تا مدیریت انقلابی کشور را بعنوان الگوی جهانی برای نجات بشریت وگسترش عدل زیر سوال ببرند.
ازجمله اسناد استعماری چندسال اخیر میتوان به سند ضدفرهنگی 2020وضدعلمی2040 اشاره کرد که به لطف بیخیالی فکری وفرهنگی دولت تدبیر هرروز اجرای وقیحانه آن را در کشور شاهدیم...!!!
1
◀️ پروژهای ضدایرانی درسال 1389 تحت عنوان «خروجی علمی ایران: کمیت، کیفیت و فساد» توسط برخی ایرانی نماهای مقیم امریکا آغاز شد که به دانشجویانی همچون کاوه مدنی، پویا آزادی، امین فیضپور، متین میررمضانی، محسن ب. مسگران و صدرا ساده که همگی در دانشگاه استنفورد تحصیل میکنند، سپرده میشود.
جدااز متن این پروژه که چرندیات واتهامات واهی میباشد ولزومی برای یادآوری ان نیست و فقط اگر نویسندگان اصلی آن را مورد بررسی قرار دهیم، به صحت و سقم ماجرا پی میبریم.
با اندکی جستجوی ساده در گوگل میتوان فهمید، کاوه مدنی همان فردی است که سال گذشته بعنوان یکی از اعضای تیم پرونده جاسوسی محیط زیست بازداشت شد و بعد از مدتی بنا به دلایلی نامعلوم (فرار یا فراری داده شدن) ایران را ترک کرد!!!!
دستگیرکنندگان وی معتقد بودند که او با سوءاستفاده از جایگاه خود سازمان حفاظت از محیط زیست، اطلاعاتی را از اماکن حساس و حیاتی کشور مثل پایگاههای موشکی جمعآوری و برای بیگانگان میفرستد.
اما ورای این مسایل باید پرسید که چرا همچین افرادی که سالهاست علیه رشد علمی کشور قد علم کردن باید در سازمان محیط زیست مشغول باشند!!!!!
2
◀️ ورای اینکه کاوه مدنی چه اطلاعاتی داشت که فراری داده شد!!!
باید از مجموعه دولت پرسید که چراهمچین شخصی که سالهاست علیه نظام علمی ایران فعال هست در جایگاهی بالا در سازمان محیط زیست مشغول است و دقیقا پروژه نفوذ معنا پیدا میکند!!
جالب تر اینجاست که شخص رئیس جمهور تیرماه سال ۹۴ در اقدامی مشکوک به بهانه مقابله با بورسیه های غیرقانونی به رشد علمی کشور در همین راستا حمله کرد همچنین رسانههای اصلاحطلب در موضعی هماهنگ برای تسخیر افکار عمومی این مساله را پررنگ کرده و به طور اغراقآمیزی آن را بهطور گسترده در بوق و کرنا کردند که بعد از جنجال آفرینی زیاد شخص حضرت آقا در دیدار رمضانی با نخبگان واساتید به این رفتار واکنش شدیدی نشان دادند
3
◀️بعد از جنجال آفرینی بسیار اصلاح طلبان وکشیده شدن پای مجلس و رفتار غیراخلاقی برخی روزنامه های اصلاحات وحتی اعلام لیست ۳۷۰۰نفری وبازی با آبروی افراد و استیضاح وزیر علوم ؛وتشکیل کمیته ها وحواشی های غیراخلاقی بسیار حتی ازجانب وزارت علوم ودولت تدبیر؛ رهبر معظم انقلاب در دیدار رمضانی با استادان و اعضای هیئتعلمی دانشگاههای سراسر کشور به این موضوع اشاره کردند
ایشان سیاستبازی را سمِّ محیطهای علمی خواندند و با ابراز تأسف از اینکه در موضوع بورسیهها به عدهای ظلم شد افزودند: سمّی که در این موضوع به دانشگاهها تزریق شد از بینش فکری مبتنی بر سیاست کاری نشأت میگرفت و متأسفانه، هم خلاف قانون، هم خلاف تدبیر و هم خلاف اخلاق بود.
4