eitaa logo
فرهنگی مشکات اندیشه قم
150 دنبال‌کننده
1هزار عکس
377 ویدیو
30 فایل
جهت ارتباط با ادمین👇 @meshkat11 @meshkat_98
مشاهده در ایتا
دانلود
بعداز دو سه ماه، روز ما عالی بود مشکات، پر از شمیمِ خوشحالی بود اما خودمانیم! نبودید چقدر- دلتنگ شدیم، جایتان خالی بود بماند به یادگار 17:45/ 30اردیبهشت99 اولین کلاس بعداز کرونا _____________ 🔻 اینم از شـعرِ شاعرِ خوش ذوقِ مشــکاتی😍.. @meshkat_andisheh_farhangi
..: 🔹آیت الله حائری شیرازی: ... شما میگویی فرق امام با مراجع تقلید قبل از خودش چه بود؟ جاذبه ای که در امام بود چرا در بقیه نبود؟ یک اتفاقی افتاد. یعقوب(ع) از دوری یوسف(ع) کور شده بود. از بس غصه خورده بود و گریه کرده بود چشمانش سفید شده بود. یوسف(ع) میخواست که یعقوب(ع) به مصر بیاید. چه کرد؟ یعقوب(ع) با چشم نابینا که نمیتوانست به سمت مصرِ یوسف برود؟ یوسف(ع) لباس و پیراهنش را به برادرانش داد که به پدر بدهند و بعد دست جمعی پیش اش بازگردند. در این جا امام زمان(عج)، یوسف(ع) است. امت که عاشق امام (ع) است، یعقوب(ع) است. همانها که هزار سال گریه کرده اند و میخواهند چشمانشان بینا شود و سراغ امام زمانشان بروند. خُب، امام زمان(عج) چه کار میکند؟ امام راحل را کرد پیراهن خودش، فرستاد برای امت! امام خمینی(ره) پیراهن امام زمان(عج) بود. به چشم هرکه افتاد بینا شد. وقتی امت بینا شدند، به سمت امام زمان(عج) حرکت میکنند... محبت یعنی همین! 🍃🍂🍃🍂🍃
از امام خمینی ره بخواهید برای شما دعا کند @meshkat_andisheh_farhangi
سلام و عرض ادب به مشکاتی های عزیز به جهت اینکه مشتاقیم خون تازه در رگهای اهالی خوش ذوق فرهنگی مشکات جریان یابد دوستان عزیز اگر پیشنهادی دارید که در این ایام و شرایط قابل پیاده کردن باشد ما استقبال میکنیم . بر اساس پیشنهاد دوستان انشاالله از این پس نیم نگاهی هم به مسائل روز خواهیم داشت . برای شروع به نقد و بررسی نامه ی سرگشاده ی آقای موسوی خوئینی‌ها به رهبر معظم انداخته و خلاصه ای از نقدهای ایراد شده را مطرح میکنیم .
«بررسی سه نامه سرگشاده» ۱_ سری بزنیم به سال ۱۳۶۹ و ببینید جنس حرفها را: «اکنون کشور عزیز ما در بن بست و بحرانی از سختی و ناخشنودی دست و پا می زند ...ملک و ملت به لبه پرتگاه وحشتناک ویرانی و نابودی رسیده است... اتخاذ هدفهای احساساتی افراطی،...، سیاستهای نابخردانه و بالاخره ناتوانی مسوولین و نادرستی روشهای پیروی شده در سیاست خارجی، کشور پرافتخار ایران را به بدترین انزوای سیاسی انداخته است، بدنامی و بی‌اعتباری بین‌المللی را نصیبمان کرده است و ما را در معرض دائمی توطئه‌های "تلافی گرانه" قرار داده است. علاوه بر اینها از ارتباط و احترام و استفاده از جریانهای بین‌المللی محروم گشته‌ایم.» پای این نامه را ؛ مهندس بازرگان ، دکتر یزدی ، مهندس صباغیان ، مهندس معین‌فر و ...امضا کرده اند. مهم ترین جزء این نامه البته ؛ مهم تر از اسامی معتبرِ امضاکنندگان ؛  تاریخ انتشار آن است: اردیبهشت 1369. به ادعای نهضت آزادی؛ سی سال پیش، جمهوری اسلامی در بن بست و در لبه پرتگاه و در آستانه ویرانی و نابودی بوده است.
۲)سیزده سال بعد از نامه اردیبهشتی نهضت آزادی؛  این بار نوشتن نامه اردیبهشتی برای جهنم خواندن ایران بر دوش نمایندگان مجلس ششم در اردیبهشت ۱۳۸۲ افتاده بود: « آنچه ما را بر آن داشت تا بدین صورت مصدع اوقات شویم؛ حساسیت شرایط، "فرصت اندک" ؛ و بزرگی خطریست که پیش روی کشور است ...شاید در تاریخ پر فراز و نشیب معاصر ایران، هیچ زمانی را به حساسیت امروز نتوان یافت.... با این حال و روز کشور، فرصت چندانی باقی نمانده است. غالب ملت ناراضی و نا امید، اکثریت نخبگان ساکت یا مهاجر، سرمایه های مادی گریزان و نیروهای خارجی از هر طرف کشور را احاطه کرده اند.»   اسامی بعضی امضا کنندگان نامه " فرصت اندک!" را که مرور کنیم، اکنون در آمریکا تشریف دارند وفقط سرچ نامشان در گوگل کافیست کمالاتشان را آشکار کند.
۳)نامه ی اخیر آقای موسوی خوئینی‌ها او که به عنوان یک چهره ضد آمریکایی و مخالف اسلام لیبرال سرمایه دارها، شرعا نتوانسته بود خودش را قانع کند که به رهبری آقای خامنه‌ای رای بدهد زیرا که او آقای خامنه ای را به اندازه کافی انقلابی نمیدانست و ممکن بود در غیاب امام؛ راه نفوذ آمریکا و اسلام لیبرال و غرب‌زده‌ها و سازشکارها گشوده‌شود و او و دوستان خط امامی‌اش مهدی کروبی و سید محمد خاتمی و هادی غفاری و عبدالله نوری و غلامحسین کرباسچی واسحاق جهانگیری و  ... وظیفه داشتند از انقلاب در برابر این خطر محافظت کنند!   خوئینی‌ها اگرچه از سوی مردم کنار گذاشته شد؛ اما از جانب رهبری کرسی "مشاور سیاسی "  را دریافت کرده بود.
و حالا مقایسه: تفاوت نامه آقای خوئینی‌ها با نامه مرحوم بازرگانِ منزوی ، در آن جاست که آقای موسوی خوئینی‌ها در روزهایی این نامه را منتشر کرده که رفقا و مریدانش لااقل در دو قوه سکان دار بوده اند. مجلس تَکرار پس از ۴سال، تازه چند روزی است بارش را زمین گذاشته و دولت "تَکرار" در هفتمین سال استقرار ،همچنان سر کار است. جناب آقای خوئینی‌ها !! لبه پرتگاه" نهضت آزادی و "فرصت اندک "مجلس ششم و "اوضاع غیر قابل دوام" شما ؛ همگی از یک جنس است. هم نهضت آزادی در لبه پرتگاه بود ، هم مجلس ششم فرصت اندکی داشت و هم اوضاع شما غیر قابل دوام است و البته هر سه ترجیح دادید فرافکنی کنید.خود را مساوی "جمهوری اسلامی" گرفتید .و هنر و مزیت رهبر معظم در  این است که او  همچون شما، خود را معادل جمهوری اسلامی نگرفته بلکه همچون سلف صالحش عمیقا به "جمهوری" اسلامی معتقد است. او مثل شما نیست که اگر رای بیاورید آن چنان سرمست می شوید که دیگر خدا را هم بنده نیستید و اگر رای نیاورید فتنه به پا می کنید و از ولی فقیه و شورای نگهبان خواستار وتوی رای جمهور می شوید و اگر بوی رای نیاوردن به مشامتان بخورد نه خود را که ملک و ملت را در لبه پرتگاه می خوانید و می خواهید . راستی چطور است که هر وقت از چشم ملت می‌افتید نامه نوشتن‌تان گل می‌کند. ( برگرفته از جوابیه ی آقای وحید جلیلی به نامه ی آقای موسوی خوئینی‌ها)
لطف دوستان ☺️