مشکات هدایت
#پاسخ_به_شبهات #عدالت_صحابه 🔴پاسخ: 🔰بنا بر دلائل متعددی، این آیه شامل همه اصحاب پیامبر اکرم نمی ش
#پاسخ_به_شبهات #عدالت_صحابه
🔴 ادامه پاسخ:
3⃣ از جمله ادعاهای اهل تسنن و وهابیت در این آیه (فتح،۱۸) رضایت دائمی خداوند از صحابه است. که چنین ادعایی بنابر دلایل ذیل باطل می باشد:
✅ خداوند در رابطه با بیعت کنندگان روز حدیبیه در آیه ۱۰ از سوره مبارکه «فتح» می فرماید:
«إِنَّ الَّذِينَ يُبَايِعُونَكَ إِنَّمَا يُبَايِعُونَ اللَّهَ يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْدِيهِمْ ۚ فَمَنْ نَكَثَ فَإِنَّمَا يَنْكُثُ عَلَىٰ نَفْسِهِ وَمَنْ أَوْفَىٰ بِمَا عَاهَدَ عَلَيْهُ اللَّهَ فَسَيُؤْتِيهِ أَجْرًا عَظِيمًا»
📌ترجمه: «کسانی که با تو بیعت میکنند تنها با خدا بیعت می نمایند، و دست خدا بالای دست آنهاست؛ پس هر کس پیمانشکنی کند، تنها به زیان خود پیمان شکسته است؛ و آن کس که نسبت به عهدی که با خدا بسته وفا کند، بزودی پاداش عظیمی به او خواهد داد».
👤 مفسران مختلفی از جمله «ابن کثیر» که مورد قبول اهل تسنن و وهابیت می باشد، در ذیل این آیه می نویسد:
«بیعت در این آیه همان بیعت رضوان در حدیبیه می باشد که در زیر درخت اتفاق افتاده بود».
📚(تفسیر القرآن العظیم ص۱۷۲۶)
❌ سوال: اگر خداوند رضایت دائمی از بیعت کنندگان دارد، چرا در این آیه قید « پیمان شکنندگان» را می آورد؟ و از طرفی اعلام می کند که اگر کسی پیمانش را بشکند به ضرر خودش می باشد و کسی که پایبند به عهدش بماند در نزد خداوند اجر عظیمی دارد؟
👈بنابراین این قید نشان دهنده آنست که رضایت خداوند نمی توان دائمی باشد.
🆔@meshkatehedayat
مشکات هدایت
#پاسخ_به_شبهات #عدالت_صحابه 🔴 ادامه پاسخ: 3⃣ از جمله ادعاهای اهل تسنن و وهابیت در این آیه (فتح،۱۸
✅ بر اساس روایات صحیح پیامبر قاتل «عمار» را اهل آتش می داند. و از طرفی از جمله قاتلین «عمار» شخصی بنام «ابوالغادیه» می باشد. برای مشاهده مستندات بهمراه اسکن به لینک ذیل مراجعه فرمایید.
https://eitaa.com/meshkatehedayat/1260
👈جالب اینجاست که علمای اهل تسنن «ابوالغادیة» را به عنوان یکی از بیعت کنندگان در روز حدیبیه بر می شمارند. «ابن حزم» از بزرگان اهل تسنن در این زمینه می نویسد:
«أبو الغادية از شاهدین بیعت رضوان بوده است».
📚(الفصل فی الملل و الاهواء ج۴،ص۱۲۵)
❌سوال: بنا بر نظر اهل تسنن و وهابیت اگر رضایت خداوند از اصحاب رضوان دائمی باشد، پس چرا پیامبر اکرم کسی را که خداوند از او راضی بوده است را جهنمی معرفی کرده و جایگاهش را در آتش جهنم قرار می دهد؟ آیا پیامبر اکرم خلاف کلام الهی میتواند صحبت کند؟ یا اینکه باید گفت کلام رسول الله همان کلام خداوند است و این عقیده (رضایت دائمی خداوند به صحابه) نسبت به این آیه اشتباه است.
🔺 ادامه دارد...
🆔@meshkatehedayat
مشکات هدایت
✅ بر اساس روایات صحیح پیامبر قاتل «عمار» را اهل آتش می داند. و از طرفی از جمله قاتلین «عمار» شخصی بن
📚اسکن کتاب « تفسیر القرآن العظیم»
📚اسکن کتاب « الفصل فی الملل و الاهواء»
🆔@meshkatehedayat
🏴شهادت امام جواد علیه السلام بر همه شیعیان و محبین ایشان تسلیت باد.🏴
مظلوم تر از جواد، بغداد نداشت
آن مظهر داد، تاب بیداد نداشت
می خواست که فریاد کند تشنه لبم
از سوز عطش، طاقت فریاد نداشت
🆔 @meshkatehedayat
#کتاب_شناسی
#ازدواج_حضرت_علی_با_حضرت_زهرا
📚کتاب: گزارش لحظه به لحظه از ازدواج حضرت زهرا علیها السلام
📌مولف: محمد رضا انصاری
🔰معرفی کتاب:
از ویژگی ها بسیار جالب این کتاب اینست که مولف، مجموعه روایات شیعه و اهل تسنن در زمینه ازدواج حضرت زهرا علیها السلام با حضرت علی علیه السلام را بصورت داستانی تألیف نموده است. و به خواننده از لحظه به لحظه این ازدواج گزارش می دهد.
👈خواندن این کتاب جذاب را از دست ندهید.
✔️فایل الکترونیکی این کتاب را با کم ترین هزینه در لینک زیر خریداری نمایید.
https://www.faraketab.ir/content/6689/%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D9%84%D8%AD%D8%B8%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D9%84%D8%AD%D8%B8%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC-%D8%AD%D8%B6%D8%B1%D8%AA-%D8%B2%D9%87%D8%B1%D8%A7-%D8%B3
🆔@meshkatehedayat
مشکات هدایت
#پاسخ_به_شبهات #عدالت_صحابه 🔴 ادامه پاسخ: 3⃣ از جمله ادعاهای اهل تسنن و وهابیت در این آیه (فتح،۱۸
#پاسخ_به_شبهات #عدالت_صحابه
🔴 ادامه پاسخ:
✅ طبق منابع اهل تسنن و وهابیت حتی اصحاب رضوان هم چنین عقیده ای (رضایت دائمی خداوند به صحابه) را قبول نداشتند. «بخاری» درکتاب صحیحش ص۱۰۲۵ نقل می کند:
«از علاء بن مسیب از پدرش، روایت است که گفت: براء بن عازب را ملاقات کردم و گفتم: سعادت باد تو را، که از مصاحبت پیامبر بهره مند شدی و با او در زیر درخت (حدیبیه) بیعت کردی. وی گفت: ای پسر برادر ،تو نمی دانی که ما پس از آن حضرت چه اتفاقاتی را رقم زدیم».
❌سوال: اگر واقعا خداوند از اصحاب رضوان رضایت دائمی دارد، چرا براء بن عازب بجای خوشحالی از اینکه خداوند رضایت دائمی از او و اصحاب رضوان دارد، ناراحت شده و به خاطر کارهایی که بعد از پیامبر اکرم انجام دادند نگران می باشد؟ آیا این نشان دهنده آن نیست که حتی اصحاب رضوان هم قائل به چنین عقیده ای (رضایت دائمی خداوند به صحابه) نبودند؟
🔰بنابراین طبق مطالب گفته شده در این سه پست روشن شد که خداوند از هیچ شخصی ( به غیر از معصومین) حتی از اصحاب رضوان هم بصورت همیشگی رضایت ندارد.بلکه رضایت دائمی خداوند شامل حال کسانی خواهد شد که همیشه اهل ایمان و عمل صالح و وفادار به بیعت پیامبر بوده باشند.
🔺پایان
🆔@meshkatehedayat
#نقد_ها_و_چالش_ها #توهین_به_پیامبر
❌ بزرگترین توهین به پیامبر (۶)❌
🔹از دیگر توهین ها و تهمت هایی که نسبت به پیامبر اکرم در منابع معتبر اهل تسنن وجود دارد، حدیثی است که در کتاب «سنن الترمذی» از عایشه نقل شده است. عایشه می گوید:
« رسول خدا نشسته بود كه هياهو و صداى كودكانى را شنيديم. پیامبر اکرم ایستاد و ديد زنی حبشی می رقصد و كودكان هم اطراف او هستند. در این هنگام پیامبر فرمود: عايشه! بيا و تماشا كن. آمدم و چانه ام را بر شانه پيامبر اکرم گذاشتم و از فاصله بين شانه تا سر آن حضرت، به مجلس نگاه می کردم. پیامبر دو بار فرمود: آيا سير نشدى. خواستم بگويم: نه، تا ببينم كه چقدر نزد او منزلت دارم كه در این هنگام عمر بن خطاب ظاهر شد و مردم از اطراف آن مجلس پراكنده شدند. رسول خدا گفت: به شياطين انس و جن نظاره مىكنم كه از عمر بن خطاب فرار می كنند».
📚( صحیح سنن الترمذی،ج۳،ص۵۱۲)
❓سوال❓
1⃣ چرا با وجود اینکه پیامبر اکرم آن رقاصه و مردم را شیاطین انسی می نامد، عایشه را تشویق به دیدن آنان می کند؟ مگر قرآن نمیفرماید که از نشانه های مومنان آن است که از لغو و بیهودگی پرهیز می کنند؟ (وَالَّذِينَ هُمْ عَنِ اللَّغْوِ مُعْرِضُونَ «مومنون ۳»)
پس چرا پیامبر اکرم (العیاذ بالله) به همین مقدار ایمان نداشته و از لغو پرهیز نکرده است؟
2⃣ اگر شخصی از اهل تسنن ، مشاهده نماید که علماء و مولوی هایشان، زنان خودشان را به دیدن چنین مجالسی تشویق می کنند، آیا با این وجود پای حرف ها و خطابه های اخلاقی آنان می نشینند؟ آیا آنان را به عنوان أسوه اخلاقی خود و خانواده شان قرار می دهند؟
🆔@meshkatehedayat
مشکات هدایت
#نقد_ها_و_چالش_ها #توهین_به_پیامبر ❌ بزرگترین توهین به پیامبر (۶)❌ 🔹از دیگر توهین ها و تهمت هایی
📚اسکن کتاب «صحیح سنن الترمذی»
🆔@meshkatehedayat
#خیانت_قلم #اهل_البیت #ام_سلمه #تحریف_کتب_اهل_تسنن
❌تحریف در مصداق آیه ی تطهیر❌
✅ در کتاب «تاریخ مدینة دمشق» تألیف ابن عساکر (متوفای ۵۷۱ق) روایتی از ام سلمه پیرامون نزول آیه تطهیر نقل شده است. متن روایت این گونه است:
« أخبرنا بحديثها أبو طالب علي بن عبد الرحمن أنا أبو الحسن الخلعي أنا أبو محمد بن النحاس أنا أبو سعيد بن الأعرابي نا الحسين بن جعيد بن الربيع أبو عبد الله نا مخول بن إبراهيم أبو عبد الله نا عبد الجبار بن عباس الشيباني عن عمار الدهني عن عمرة بنت أفعى قالت سمعت أم سلمة تقول نزلت هذه الآية في بيتي " إنما يريد الله ليذهب عنكم الرجس أهل البيت ويطهركم تطهيرا " وفي البيت سبعة جبريل وميكائيل ورسول الله (صلى الله عليه وسلم) وعلي وفاطمة والحسن والحسين قالت و أنا على باب البيت فقلت يا رسول الله ألست من أهل البيت قال إنك على خير إنك من أزواج النبي (صلى الله عليه وسلم) 👈وما قال إنك من أهل البيت👉».
📚(تاریخ دمشق، ج۱۴، ص۱۴۵)
📌ترجمه:« ام سلمه می گوید: : در خانه من این آیه نازل شد: «خداوند فقط میخواهد پلیدی و گناه را از شما اهل بیت دور کند و کاملاً شما را پاک سازد». و در خانه هفت نفر حضور داشتند: جبرئیل، میکائیل، رسول خدا، علی، فاطمه، حسن، و حسین (علیهم السّلام). و من دم در خانه بودم. پس گفتم: ای رسول خدا، آیا من از اهل بیت نیستم؟ رسول خدا فرمودند: «تو بر خیر هستی. تو از همسران پیامبر هستی» و 👈نفرمود که تو از اهل بیت هستی👉».
🆔@meshkatehedayat
مشکات هدایت
#خیانت_قلم #اهل_البیت #ام_سلمه #تحریف_کتب_اهل_تسنن ❌تحریف در مصداق آیه ی تطهیر❌ ✅ در کتاب «تاریخ
🔰این روایت با سند مشابه در کتاب «شرح مشکل الآثار» طحاوی (متوفای ۳۲۱ق) به همین صورت و بدون هیچگونه اختلافی آمده است. اما با مراجعه به کتاب «المعجم» ابن اعرابی متوفای ۳۴۰ق (که ابن عساکر سندش را متصل به او نمود،) می بینیم که فراز پایانی عبارت به این صورت آمده است:
«قُلْتُ: يَا رَسُولَ اللَّهِ أَلَسْتُ مِنْ أَهْلِ الْبَيْتِ؟👈 قَالَ: إِنَّكِ مِنْ أَهْلِ الْبَيْتِ 👉».
📚(معجم ابن اعرابی، ج۲، ص۷۴۲)
📌ترجمه: «گفتم: ای رسول خدا، آیا من از اهل بیت نیستم؟ رسول خدا فرمودند: «👈 تو از اهل بیت هستی👉».
✂️ تفاوت فراز پایانی حدیث موجود در کتاب «تاریخ مدینة دمشق» و «شرح مشکل الآثار» با حدیث موجود در «المعجم» در این است که در آن دو کتاب «رسول خدا» صلی الله علیه و آله، «ام سلمه» را از دایره «اهل بیت» خود که تنها شامل «امیرالمؤمنین»، حضرت «فاطمه» و «حسنین» علیهم السلام می باشد، خارج نمودند. اما در روایت موجود در کتاب «المعجم» عبارت کاملا متضاد بوده و «ام سلمه» نیز بعنوان «اهل بیت» پیامبر علیه الصلاة و السلام معرفی شد. این در حالیست که ابن عساکر (که تنها ۲ قرن با ابن اعرابی فاصله دارد،) روایت را به گونه ای دیگر از او نقل نموده است. طحاوی نیز که هم عصر با ابن اعرابی بود، روایت را با همان سند به شکل صحیح نقل نمود. با این تفاسیر باید احتمال داد که نسخه های کتاب «المعجم» پس از ابن عساکر توسط ناسخان تحریف گردیده، و به شکلی که می بینیم در آمده است.
🔺کاری از کانال مشکات هدایت به همت استاد جلال رضایی
🆔@meshkatehedayat
مشکات هدایت
🔰این روایت با سند مشابه در کتاب «شرح مشکل الآثار» طحاوی (متوفای ۳۲۱ق) به همین صورت و بدون هیچگونه اخ
📚اسکن کتاب «تاریخ مدینة دمشق»
📚اسکن کتاب « شرح مشکل الآثار»
📚اسکن کتاب « المعجم»
🆔@meshkatehedayat