انتخابات.pptx
6.52M
امام خمینی (رحمه الله):
در این ایام، که اعلان میکنند مسئله انتخاب رئیس جمهور [را]، آن اشخاصی که در حوزهها هستند، باید دست از کارها بردارند و راه بیفتند توی شهرها و دهات و روستاها و آن جاهای دور افتاده و کمک کنند و اگر مسامحه کنند، فردا مسئولاند پیش خدا. مردم را دعوت کنند به دخالت در امور، به انتخاب یک رئیس جمهور صحیح... اگر شما نکنید، آنهایی که بر ضد شما هستند، میکنند این کار را؛ تبلیغ میکنند آنجاها. شماها مبلغ اسلام هستید.
📚 محتوای مخصوص انتخابات ریاست جمهوری 1400 ویژه مبلغین و فعالین فرهنگی
✅ عنوان: پاورپوینت مشارکت اگاهانه در انتخابات 1400
🆔@meshkatnoor
کمپین جمع آوری امضا برای حمایت و تبیین زحمات علمی حوزویان
بسم الله الرحمن الرحیم
«وَالَّذِینَ یُؤْذُونَ الْمُؤْمِنِینَ وَالْمُؤْمِنَاتِ بِغَیْرِ مَا اکْتَسَبُوا فَقَدِ احْتَمَلُوا بُهْتَانًا وَإِثْمًا مُّبِینًا؛ و کسانىکه مردان و زنان مؤمن را بىآنکه مرتکب عمل زشتى شده باشند آزار مىرسانند قطعاً تهمت و گناهى آشکار به گردن گرفتهاند». احزاب ۵۸
متاسفانه در مناظرات انتخابات ریاست جمهوری توسط یکی از نامزدها، تهمت و افترا و بی ارزش کردن زحمات دیگران دیده شد، بی ارزش کردن دروس حوزوی، بی ارزش کردن مدارک حوزوی، بیارزش کردن زحمات علمای دین و علمای گذشته، لذا ما طلاب و مؤمنین از شورای نظارت بر صدا و سیما و ریاست محترم آن سازمان تقاضامندیم که فرصتی را در شبکه یک سیما (شبکهای که این اتهام زده شد) در زمان پربیننده، برای رفع اتهام از زحمات علمی علمای دین و طلاب، اختصاص دهند.
انتهای پیام /ن (نشر دهید)
روی لینک زیر بزنید و حمایت کنید
https://farsnews.ir/my/c/71725
⭕️ سیاست الاهی
🔰 سوال خبرنگار از امام (ره):
✍️ سوال خبرنگار : شما زندگی خیلی منزوی داشتید، شما اقتصاد جدید و حقوق روابط بین المللی را مطالعه نکردهاید.
تحصیل شما مربوط به علوم الهی است، شما در سیاست و گیر و دار یک زندگی اجتماعی درگیر نبودهاید. آیا این در ذهن شما این شک را به وجود نمیآورد که ممکن است عواملی در این معادله باشد که شما نمیتوانید درک کنید؟
✍️ پاسخ مرحوم امام : ما معادله جهانی و معیارهای اجتماعی و سیاسیای که تا به حال به واسطه آن تمام مسائل جهان سنجیده میشده است را شکستهایم. ما خود چارچوب جدیدی ساختهایم که در آن عدل را ملاک دفاع و ظلم را ملاک حمله گرفتهایم. از هر عادلی دفاع میکنیم و بر هر ظالمی میتازیم ، حال شما اسمش را هرچه میخواهید بگذارید.
ما این سنگ را بنا خواهیم گذاشت. امید است کسانی پیدا شوند که ساختمان بزرگ سازمان ملل و شورای امنیت و سایر سازمانها و شوراها را بر این پایه بنا کنند ، نه بر پایه نفوذ سرمایه داران و قدرتمندان که هر موقعی که خواستند هرکسی را محکوم کنند، بلافاصله محکوم نمایند.
آری با ضوابط شما من هیچ نمیدانم و بهتر است که ندانم.
https://farsi.rouhollah.ir/library/sahifeh-imam-khomeini/vol/11/page/160
صحيفه امام ج١١ ص١٦٠
🆔@meshkatnoor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌐 #تجدید چاپ (چاپ دوم)
درسنامه دینشناسی/ سید لطفالله جلالی/ انتشارات دانشگاه ادیان و مذاهب/ چاپ دوم/ سال چاپ: بهار۱۴۰۰
درسنامه دينشناسی پژوهشگران دينشناسیرا با برجستهترين رويکردها، نگرشها، ديدگاهها، و شخصيتها در تاريخ مطالعه دين، آشنا میسازد. نويسندگان اين اثر، با بررسی نگاههای متفاوت همسو يا منتقد دين، پژوهشگران را تـرغـيب مـیکنند دربـاره نـظريـهها و روشهای مـورد بحث، به ديد انتقادی بنگرند و برجستگیها و کاستیهای هر يک را به درستی بازشناسند. اين کتاب با ارائـه جـدولهای مـتفاوت در زمـينه بـرجستـهترين شـخصيـتها، مـنـابع، رويکردها، جدولهای زمانی و فهرست واژگان تخصصی در رشته دينشناسی، منبعی شايسته برای دانشجويان رشته دينشناسی به مثابه يک متن درسی است.
#دین_شناسی
#مطالعه_دین
#فلسفه_دین
#علم_و_دین
☎️ تلفن سفارش :
📞۰۲۵۳۲۸۰۳۱۷۱
📱۰۹۱۲۷۵۴۵۷۷۸
🆔@meshkatnoor
11.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مگر راي من يک نفر چه اثري دارد ؟؟؟
مقام معظم رهبري پاسخ ميدهند ...
🆔@meshkatnoor
💠 کانال اندیشه دینی:
🔹تبیین آموزه های اعتقادی دین اسلام
🔹 ارتقاء سطح معرفتی و فکری جامعه
🔹پاسخگویی به سوالات و شبهات اعتقادی
🔹نقد ادیان و فرقه های انحرافی
🔹معرفی کتب اعتقادی و مراکز فعال در عرصه عقاید دینی👇👇
https://eitaa.com/Andyshedini
تلگرام
🌷👇
https://telegram.me/Andyshedini
35.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 صحبت های شنیدنی دکتر مصباح درباره انتخابات 👆👆👆
🔸 حضور حجت الاسلام و المسلمین دکتر مجتبی مصباح یزدی در تریبون آزاد فلکه شهید دستغیب قم و صحبت در جمع مردم
١۴٠٠/٣/١٧
✅ @mojtabamesbah_ir 🆔@meshkatnoor
🔐راستی آزمایی سایت یورونیوز( سایت خبری رسمی اتحادیه اروپا) درباره مدرک دکتری شخصی که مدعی ناکارآمدی مدارک حوزوی است
🧐سایت یورونیوز در بررسی سوابق تحصیلی آقای مهرعلیزاده چنین نوشت:
✅مهرعلیزاده در سال ۱۳۵۳ وارد دانشگاه تبریز شد و در سال ۵۷ در رشته مهندسی مکانیک از این دانشگاه فارغالتحصیل شد. او بلافاصله دوره کارشناسی ارشد خود را هم در این دانشگاه آغاز کرد و توانست مدرک فوق لیسانس خود را هم از همین دانشگاه دریافت کند.
⛔️مهرعلیزاده بعدها در مقطع دکترای رشته «اقتصاد مهندسی» دانشگاه تیلبرگ هلند ثبت نام میکند اما به گفته پسرش «به دلیل مشغله زیاد نتوانسته از پایان نامه دکترای خود دفاع کند.»این در حالیست که مهرعلیزاده در نخستین مناظره چندین بار تاکید کرد که دکترای اقتصاد مهندسی دارد و مدرک خود را از هلند دریافت کرده است.
📡https://per.euronews.com/2021/06/06/fact-cheking-verification-of-diplomas-of-iranian-presidential-election-candidates
❓❓چگونه آقای مهر علیزاده ادعا دارد مدرک دکتری اقتصاد از دانشگاه تیلبرگ هلند دارد در حالی که هنوز از پایان نامه دکتری دفاع نکرده است؟!
🆔@meshkatnoor
بسم الله الرحمن الرحیم
«لَّا يَتَّخِذِ الْمُؤْمِنُونَ الْكَافِرِينَ أَوْلِيَاءَ مِن دُونِ الْمُؤْمِنِينَ وَمَن يَفْعَلْ ذَٰلِكَ فَلَيْسَ مِنَ اللَّهِ فِي شَيْءٍ»
«مؤﻣﻨﺎﻥ ﻧﺒﺎﻳﺪ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﺎﻱ ﺍﻫﻞ ﺍﻳﻤﺎﻥ، ﺳﺮﭘﺮﺳﺖ ﻭ ﺩﻭﺳﺖ ﺑﮕﻴﺮﻧﺪ ﻭ ﻫﺮ ﻛﺲ ﭼﻨﻴﻦ ﻛﻨﺪ ﺩﺭ ﻫﻴﭻ ﭘﻴﻮﻧﺪ ﻭ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍی ﺑﺎ ﺧﺪﺍ ﻧﻴﺴﺖ.»
مطلب اخیر جناب محمد سروش محلاتی درباره تکلیف دینی در انتخابات را دیدم که متاسفانه مثل همیشه زدن ساز مخالف در دستگاه انتقاد بر جبهه انقلاب مشاهده می شد.جالب اینکه وی رندانه این نوع تکلیف را در آغاز انقلاب از سوی امام خمینی موجه می داند و اما آن را در این چند دهه ناموجه می پندارد.
باری چند سوال از ایشان می پرسم:
اول: آیا اعلام تکلیف دینی در انتخابات بعد از بحرانهای آغازین انقلاب و استقرار نظام جمهوری اسلامی توسط امام خمینی موجه بود یا اینکه امام هم رفتار فقهی ناموجهی داشت؟
دوم: چگونه و با چه روش فقهی موضوعات مستحدثه از جمله انتخابات را از موضوعات احکام شرعی خارج می دانید و آیا فقدان نص خاص در این امور به معنای خروج از موضوعات احکام شرعی است؟ این ادبیات سروش محلاتی را اگر عبدالکریم سروش داشت خرده ای نمی گرفتم چون سروش بدون داشتن تخصص در علوم اسلامی، نظر می دهد و گاهی فتوای شرعی و حکم فلسفی و الهامات عرفانی صادر می کند و خود را علامه دهر و بقیه را بی سواد می پندارد. اما تعجب از سروش محلاتی است که خود را اصولی می داند و قواعد فقهی را قبول دارد لکن در این بحث، همچون اخباری گرایان حکم می راند. آگاه به فقه هیچگاه تعبیر فاقد حکم شرعی را نباید بکار ببرد بلکه تعبیر دقیق، فقدان حکم شرعی به نص خاص است چون هر فعل مکلفی دارای حکم شرعی با نص عام یا نص خاص است.
سوم: آیا سروش محلاتی از فضای مجازی در اختیار سازمان منافقین در آلبانی و فرانسه و فعالیتهای گسترده رژیم صهیونیستی و سلطنت طلبان برای عدم مشارکت مردم در انتخابات خبر ندارد که تکلیف شرعی در انتخابات را در این مقطع زمانی ناموجه می داند؟ آیا مخالفت با این تکلیف در راستای تقویت گفتمان منافقین و رژیم صهیونیستی و سلطنت طلبان نیست؟
چهارم: موضوعات تخصصی را باید از کارشناسان متدین جویا شد و لکن حکم حکومتی و فتوای فقهی را حاکم اسلامی و فقیه جامع الشرایط صادر می کند و کارشناسان موضوعی، تخصصی در حکم و فتوای شرعی ندارند تا بتوانند نقدی نمایند و کارشناسان سکولار هم در حوزه موضوعات اجتماعی برای کشف حکم شرعی نباید ورود کنند چون موضوع اجتماعی را سکولار توصیف و تبیین می کنند. پس رجوع مردم در شناخت موضوعات به کارشناسان متدین و در شناخت احکام به فقیهان لازم است.
پنجم: اگر تعیین وظیفه شرعی در مصادیق سیاسی، نابالغ پنداری مردم است بنابراین طبق تناسب حکم و موضوع کلام وی باید گونه تعیین وظیفه شرعی از سوی فقیهان، نابالغ پنداری مردم تلقی شود و با این ادبیات روان شناسانه، باب فقه و فقاهت و اجتهاد تعطیل گردد.
ششم: همان مبنایی که تکلیف شرعی امام خمینی در انتخابات را توجیه می کند به نحو شدیدتر در عصر کنونی وجود دارد و ادعای فقدان مبنای شرعی از سوی ایشان بر ناآگاهی وی از مقتضیات زمانه است.
هفتم: اگر دخالت فقها در صدور احکام سیاسی و اجتماعی، دخالت در امور غیر تخصصی است پس چطور سروش محلاتی به خود اجازه می دهد ورود غیر تخصصی داشته باشد علاوه بر اینکه موضوع شناسی وضعیت کنونی علیه انقلاب اسلامی، آنقدر آشکار است که نوجوانان مدارس با بلوغ سیاسی که دارند از آن باخبر هستند و همگان می دانند مشارکت حداکثری بر تقویت نظام اسلامی تاثیر جدی دارد و وجوب حفظ نظام اسلامی نزد هر شخصی که ذره ای فقه را چشیده باشد آشکار است.
هشتم: سخن کلیات ابوالبقاء وی مبنی بر بی تاثیری ادبیات وظیفه شرعی بر مشارکت مردم، هم به لحاظ جامعه شناختی غلط است و هم به لحاظ فقهی. مگر در آغاز گسترش ویروس کرونا، میلیون ها نفر با توصیه فقیهانه و حکیمانه فقیه و حکیم زمانه مرجع تقلید شیعیان آیت الله العظمی خامنه ای مشارکت در اطعام محرومان نداشتند؟! چرا سروش محلاتی فکر می کند مردم عزیز ایران بی تقید شدند و چرا واقعیت نقش دولت تدبیر و امید در بی تدبیری و ناامیدی و مشارکت کم مردم را نادیده میگیرد و این نوع مشارکت را معلول بی تقیدی مردم به احکام شرعی می داند. این مردم همان مردمی هستند که حافظ چهار دهه انقلاب بودند شهید دادند و جریان مقاومت بین المللی را با همت شهید حاج قاسم تثبیت کردند.
جناب سروش محلاتی شما زمانی شبهات روشنفکران سکولار را پاسخ می دادید چه شده است که هر گاه رهبر معظم انقلاب سخنی بیان می کند هم صدا با جریان های مخالف انقلاب اسلامی با اصطلاحات فقهی اما با روشی غیر علمی و اجتهادی، آن مطالب حکیمانه و فقیهانه را نقد می کنید؟ خداوند عاقبت همه ما را ختم به خیر کند و از سالکان طریقت شهیدان گرداند.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته
عبدالحسین خسروپناه طلبه حوزه علمیه قم
۱۹خرداد ۱۴۰۰
هدایت شده از روابط عمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی ره
👥 #مناظره
👤 حجت الاسلام و المسلمین آقای دکتر صفدر الهیراد؛ عضو هیئت علمی گروه کلام و فلسفه دین مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
👤 آقای دکتر سروش دباغ
💠 موضوع: اسلام و سکولاریسم
🗓 چهارشنبه ۱۹ خرداد ⏰ ۲۲:۳۰
📤 از طریق لینک زیر کلاب سالن اندیشه را دنبال کنید:
https://www.clubhouse.com/join/%D8%B3%D8%A7%D9%84%D9%86-%D8%A7%D9%86%D8%AF%DB%8C%D8%B4%D9%87/5ZR5G3uq/m7yAyydE
🔷 رزومه علمی آقای دکتر الهیراد
🌐 https://asatid.iki.ac.ir/?prof=2001
🔰 کانال بنیان؛ کانال رسمی دکتر الهیراد
@elahirad_ir
🌐 کانال و سايت مؤسسه امام خمینی(ره)
🔰 @iki_ac_ir
🔰 https://iki.ac.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*دکتر دینانی: من حوزویام. حرفهای من حوزوی است. من از دانشگاه هیچی یاد نگرفتم. رفتم دانشگاه، یاد دادم.*
_ *اتهام آقای مهرعلیزاده، نه توهین به یک فرد، که توهین به یک سنت و میراث اسلامی و ایرانی است که بسان جویباری بر شاخسار حوزههای شیعه جریان دارد. و بزرگان بسیاری از محقق طوسی تا امام خمینی و مقام معظم رهبری را به جامعه تقدیم نموده است.
🆔@meshkatnoor