هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
4_6019619170419737181.mp3
1.84M
#صوت
🌹پاسخ به شبهه وجود حضرت رقیه سلام الله علیها
🎙استاد محمدحسین #رجبی_دوانی
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
هدایت شده از کانال همایش، نشست و کرسی های علمی
هفتاد و دومین کرسي ترويجي موسسه امام خمینی ره-با عنوان سلفيگري و روشنفکري ديني-پيوندها و گسست ها -دکتر ملک زاده - 96.11.14.mp3
8.73M
هفتاد و دومین کرسي ترويجي موسسه امام خمینی ره-با عنوان سلفيگري و روشنفکري ديني-پيوندها و گسست ها -دکتر ملک زاده - 96.11.14
هدایت شده از کانال همایش، نشست و کرسی های علمی
1393.11.28 - نهمین کرسی ترویجی موسسه امام خمینی ره- بررسي ماهيت وادله عالم ذر - حجت الاسلام دکترمحمدتقي يوسفي.MP3
10.24M
نهمین کرسی ترویجی موسسه امام خمینی ره- بررسي ماهيت وادله عالم ذر - حجت الاسلام دکترمحمدتقي يوسفي - 1393.11.28
هدایت شده از کانال همایش، نشست و کرسی های علمی
1397.11.16 - هفتاد و هشتمين کرسي ترويجي موسسه امام خميني ره- سلامت معنوي چيستي و مولفه ها و مباني - دکتر ساجدي.MP3
7.11M
هفتاد و هشتمين کرسي ترويجي موسسه امام خميني ره- سلامت معنوي چيستي و مولفه ها و مباني - دکتر ساجدي -1397.11.16
هدایت شده از کانال همایش، نشست و کرسی های علمی
1396.08.03 - پنجاه و يکمين کرسي ترويجي و نشست تخصصي موسسه امام خميني ره- فرايند اکتشاف نظريه اسلامي سازي علوم انساني اسلامي - دکتر شريفي -.mp3
9.49M
پنجاه و يکمين کرسي ترويجي و نشست تخصصي موسسه امام خميني ره- فرايند اکتشاف نظريه اسلامي سازي علوم انساني اسلامي - دکتر شريفي -1396.08.03
هدایت شده از کانال همایش، نشست و کرسی های علمی
1396.10.04 - پنجاه و پنجمین کرسي ترويجي موسسه امام خمینی ره- بررسي اصالت وکارايي شيوه هاي ناظران به زبان دين،رفع تعارض علم ودين - حجت الاسلام جوادگلي.MP3
7.72M
پنجاه و پنجمین کرسي ترويجي موسسه امام خمینی ره- بررسي اصالت وکارايي شيوه هاي ناظران به زبان دين،رفع تعارض علم ودين - حجت الاسلام جوادگلي - 1396.10.04
هدایت شده از کانال همایش، نشست و کرسی های علمی
1396.10.27 - شصت و یکمین کرسي ترويجي موسسه امام خمینی ره- ارتباط نفس وبدن ازديدگاه ملا صدرا،تحليل روانشناختي - دکترنارويي.mp3
9.54M
شصت و یکمین کرسي ترويجي موسسه امام خمینی ره- ارتباط نفس وبدن ازديدگاه ملا صدرا،تحليل روانشناختي - دکترنارويي - 1396.10.27
هدایت شده از کشکول یک طلبه
📝 استاد کلام سر کلاس گفتند که در #مرکز_ملی_پاسخگویی به سوالات دینی، شاهد افرادی بودیم که به واسطه افاضات جناب #آقامیری، مبتلا به بی مبالاتی در شریعت شده بودند.
🔹گفتند مادری تماس گرفته بود که فرزندش مدتی است نماز نمی خواند. در جواب سوال پدر و مادرش هم میگوید: مگر خدا #داعش است؟! خدا مهربان است! این دینی که به ما گفته اند اشتباه است! (جملات مشهور آقامیری)
👈 ببینید بیپروایی یک انسان صاحب تریبون چه بر سر دین افراد میآورد؟!
خدا از سر تقصیرات همه ما بگذرد من جمله #آقامیری!
💠به کشکول یک طلبه بپیوندید🔰🔰🔰
🆔 @KashkooleTalabeh
هدایت شده از محمدحسن
دو سؤالِ کودک نُه ساله.pdf
155.1K
هدایت شده از گروه اسلام و مطالعات معنویت
💠حمیدیه مطرح کرد؛
✅"فرمالیسم" تهدیدکننده ادیان
💠عضو هیأت علمی دانشگاه تهران با بیان تهدیدات پدیده «فرمالیسم» در عرصه دینداری گفت: تعمیق دینداری در زندگی روزمره ثمره معنویت اسلامی است.
❇️به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، بهزاد حمیدیه عضو هیأت علمی دانشگاه تهران عصر امروز پنج شنبه بیست و هشتم شهریور ۱۳۹۸ در نشست علمی شاخصه های معنویت اسلامی در راستای تحقق بیانیه گام دوم که در تالار امام مهدی(عج) پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزاری شد، با اشاره به مفهوم معنویت اسلامی، به تبیین معنای معنویت پرداخت و گفت: باید شاخصه های معنویت تراز اسلامی را به خوبی بشناسیم و سایر معنویت ها را با آن تطبیق دهیم تا به حقانیت آن پی ببریم.
💠وی به تمایزات معنویت اسلامی و معنویت های نوپدید اشاره کرد و ادامه داد: معنویت در دینداری ممکن است به معنای تعمق در دینداری باشد؛ به عبارت دیگر شخصی که معنوی باشد، نسبت به عمق بندگی و دینداری در همه ادیان توجه دارد.
⏺حمیدیه با اشاره به اینکه امروز پدیده «فرمالیسم» خطری است که همه ادیان را تهدید می کند، بیان کرد: فرمالیسم نوعی بی هویت شدن ادیان است؛ امروز این خطر همه ادیان را مورد تهدید قرار داده است، اما معنویت با آن مقابله می کند؛ به عبارت دیگر همه ادیان ممکن است بی هویت شده و دیگر اثرگذار نباشند، اما معنویت با آن مبارزه و مقابله می کند.
✅عضو هیأت علمی دانشگاه تهران به پیامدها و آثار معنویت در پیشبرد اهداف جامعه اشاره کرد و گفت: نمی توان از معنویت های صوری و قشری انتظار داشت گفتمان مبارزه با فساد و ظلم و حرکت در راستای عدالت طلبی را تقویت کند.
♈️وی ادامه داد: باید برای روشن شدن ابعاد مختلف معنویت، واژگان مطرح شده در حول محور معنویت همانند «هوش معنوی» و «شعور معنوی» که رهبر معظم انقلاب نیز آن را در بیانیه گام دوم انقلاب مطرح فرموده اند، دقت داشته باشیم؛ اگر شعور معنوی در جامعه تقویت شود، بددون شک دیدگاه افراد نسبت به مسائل پیرامون جامعه تفاوت خواهد داشت.
❇️حمیدیه در ادامه با اشاره به ضرورت دقت در مفهوم «رشد معنوی» خاطرنشان کرد: انسان در طول عمر خود ضمن اینکه رشد مادی دارد، باید رشد معنوی نیز داشته باشد، یعنی معنویت یک شخص 50 ساله باید به مراتب از معنویتی که در 15 سالگی داشته است، بیشتر باشد؛ شخصی که معنوی بوده و شعور معنوی بالایی داشته باشد، با مشاهده یک صحنه معنوی تفکر فرامادی خواهد داشت.
💠عضو هیأت علمی دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: برای روشن شدن مفهوم دقیق «معنویت اسلامی» باید بررسی کنیم چه مواردی جز معنویت اسلامی نیستند؛ مشکل بزرگ ما در گام نخست انقلاب، چالش های دینداری است، یعنی ما مقداری از دینداری تراز اسلامی که سیره ائمه معصومین(ع) بوده است فاصله گرفته ایم؛ دینداری معنوی، دینداری قشری نبوده و تنها پایبند به ظواهر احکام نیست، بلکه به عمق دینداری توجه دارد.
✳️وی با بیان اینکه امروز متأسفانه جامعه ما در زمینه دینداری دچار نوعی فرمالیسم و قشری گرایی هایی شده است، گفت: به عنوان مثال امروز ما نمی توانیم به خوبی از ظواهر دین استفاه کنیم؛ مثلا از پیاده روی عظیم اربعین می توان استفاده های بیشتری داشته باشیم و آن را جهانی تر کنیم.
✅حمیدیه با بیان اینکه معنویت اسلامی به معنای دینداری زنده و پویا و تعمیق آن در زندگی روزمره است، به تبیین تفاوت های معنویت اسلامی و سایر معنویت ها پرداخت و بیان کرد: دینداری مبتنی بر تعصب و سوگیری و عقلانی شدن آن، دینداری عقل محور صرف، دینداری اخلاق محور صرف، دینداری عادت محور و دینداری اسطوره ای با معنویت اسلامی ناسازگار است.
#پژوهشکده_اخلاق_ومعنویت
#نشست_علمی
#شاخصه_های_معنویت_اسلامی
#طالبی_دارابی
#بهزاد_حمیدیه
💠https://eitaa.com/isca24/5306