بنزین تا یک ماه آینده دو نرخی میشود
به نقل از خبرگزاری فارس، قیمت بنزین سهمیهبندی افزایش چندانی نخواهد یافت و میزان این افزایش احتمالا کمتر از ۳۰ درصد خواهد بود. در عین حال قیمت دوم بنزین نیز فاصله زیادی با قیمت اول نخواهد داشت.
این تصمیم در شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا اتخاذ شده است.
براساس این گزارش، موافقان، دلیل این تصمیم را رشد کمسابقه مصرف بنزین در ماههای اخیر میدانند. چنانکه در صورت ادامه رشد بی رویه مصرف بنزین ایران که اکنون از واردات این فرآورده نفتی بینیاز شده است، مجبور خواهد شد دوباره به واردات این فرآورده روی بیاورد.
در ماههای گذشته روند بازیابی کارتهای سوخت برای ورود به فرآیند سهمیهبندی آغاز شده است.
سهمیهبندی بنزین در طول اولین دوره اجرای این طرح در مدت ۸ سال ۷۵ میلیارد دلار صرفهجویی در منابع کشور در پی داشته است.
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
دستورالعملهای منافقین برای فریب سوژهها در فضای مجازی.doc
112.6K
دستورالعملهای منافقین برای فریب سوژهها در فضای مجازی
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
مهر تأیید آمریکایی
محمد عبداللهی: بزرگترین حامی تروریسم، سپاه پاسداران را در لیست سازمانهای تروریستی قرار داد؛ این اقدام در حالی صورت گرفته است که نظام سلطه به سردمداری آمریکا پس از همراهی جریان غربگرا برای مهار توان هستهای ایران در سناریوی «برجام»، تلاش خود را در مجموعهای از طرحهای به هم پیوسته همچون FATF وCFT مضاعف کرد تا به زعم خود نفوذ منطقهای و توان دفاعی ایران را مهار کند.
اصرار دولت و اصلاحطلبان برای تصویب لوایح تحمیلی با این تحلیل صورت میگرفت که در صورت تصویب، موانع همکاری بانکهای خارجی با ایران برطرف شده و شرایط اقتصادی ایران بهبود خواهد یافت. این در حالیست که بر پایه لوایح مذکور هیچ تضمینی برای بهبود شرایط اقتصادی از سوی حامیان داخلی طرح وطرف خارجی وجود نداشت.
از همان ابتدای امر، مخالفان تصویب لوایح بر این عقیده بودند که اگرچه در ظاهر امر، این موارد معاهداتی بینالمللی برای مبارزه با تروریسم یا جرایمی همچون پولشویی هستند اما در حقیقت، تعیین مصادیق گروههای تروریستی و مسدود کردن منابع مالی آنها طبق نظر کشورهای غربی صورت میگیرد. بهطوریکه با تصویب آن، طرفهای غربی میتوانند با مصادیق مختلف، گروههای مقاومت همچون حماس، حزبالله و یا نهادهای داخلی همچون سپاه پاسداران و یا حتی قوه قضاییه را در لیست گروههای تروریستی قرار دهند.
یکی دیگر از نکاتی که مخالفین مطرح میکردند این بود که در صورت پیوستن به لایحه منع مالی تروریسم و از سویی قرار گرفتن یکی از نهادهای ایران در لیست گروههای تروریستی، حتی نهادهای داخلی نیز موظف میشوند نهادی را که طبق تعریف غرب در لیست گروههای تروریستی قرار گرفته است تحریم کنند. در خصوص این انتقادات اما هیچگاه پاسخ منطقی از سوی موافقان ارائه نشد. با این وجود حامیان این لوایح، مخالفان را متهم به سیاسی کاری در برخورد با تصویب لوایح مرتبط با FATF کردند. امروز اما تروریست خواندن سپاه مهر تاییدی بر اظهارات مخالفین کنوانسیونهای مرتبط با FATF است.
FATF سند خیانت جریان نفوذی است که تصمیم داشت با ایجاد مکانیزم خودتحریمی، کشور را بدون جنگ تسلیم دشمن کند. امروز اما به لطف حماقت آمریکا، نهتنها سپاه در ایران و منطقه از محبوبیت قابل توجهی برخوردار خواهد شد بلکه خیانت جریان نفوذ نیز بر همگان آشکار میشود.
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
بازی جدید احمقهای درجه یک و تحریم سپاه.doc
59.9K
بازی جدید احمقهای درجه یک و تحریم سپاه
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
خوشرقصی اینستاگرام برای دولت آمریکا؛ حساب چند فرمانده سپاه مسدود شد / شبکه اجتماعی اینستاگرام پس از اعلام اقدام رسمی دولت آمریکا در تروریستی خواندن سپاه پاسداران، از صبح امروز حساب چند فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را مسدود کرد.
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
باجگیری آلسعود از همسران فعالان سیاسی
نقض حقوق مخالفان سیاسی در عربستان تنها به بازداشت و شکنجه سیستماتیک محدود نمیشود؛ بلکه این موضوع از تعرض به همسران و فرزندانشان تا باجگیری از همسران آنها و وادار کردنشان به طلاق در ازای دریافت برخی حقوق مسلم فراتر میرود. داستان یکی از فعالان بازداشتی در داخل زندانهای عربستان را «علی هاشم» فعال حقوقی سرشناس سعودی روایت کرده و از نحوه وادار کردن همسر این فعال زندانی در ازای دریافت کارت شناسایی برای خانواده وی و فرزندانشان و صدور مجوز نامنویسی آنها در مهد کودک پرده برداشته است. همسر یکی از فعالان داخل عربستان به متارکه همسرش در ازای صدور کارت شناسایی برای خانواده وی و فرزنداش و ورود آنها به مهدکودک وادار شده است.
فتنه 88 با محوریت فرح پهلوی بود
حجتالاسلام احمد سالک، نماینده اصفهان در مجلس گفت: مسئله فتنه ۷۸ و ۸۸ سه بخش داشت؛ یک، مدیریت بیگانه. دو، هماهنگ شدن کشورهای منطقه با مدیریت بیگانه. سه، عوامل داخلی کشور که کمیتهای 12 نفره تشکیل دادند. وی افزود: مدیریت کار بیرون با ۱۷ اپوزیسیون با محوریت فرح و با ریاست دفتری همسر سیامک پورزند بود. کسی که از کنگره آمریکا دلار را با خودش به ایران آورد و خودش وقتی او را دستگیر کردند، گفت به ۱۵۰ نفر دلار دادم؛ از جمله یکی از سران فتنه که وقتی به او فشار آوردند، گفت دلار از آمریکا گرفتیم، ولی از خیرین آمریکا گرفتیم؛ این نکته قابل توجه است!
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
کرانه باختری هدف دولت جدید صهیونیستی
انتخابات پارلمانی اخیر رژیم صهیونیستی در حالی به پایان رسید که احزب راستگرا با به دست آوردن 65 کرسی پیروز شدند و راه نه چندان سختی برای رسیدن به توافق و تشکیل یک دولت ائتلافی دارند. این در حالی است که فراکسیون «راست جدید» به رهبری نفتالی بنت و ایلیت شاکید در این انتخابات ناکام ماندند؛ اما این ائتلاف که در دولت سابق تحت عنوان حزب بیت یهودی حضور داشت و تمام تمرکز خود را روی موضوع انضمام کرانه باختری به اسرائیل گذاشته بود، سبب شده است پیشبینیها به این سمت برود که در دولت پنجم بنیامین نتانیاهو یکی از موضوعات مورد توجه بحث انضمام کرانه باختری یا دست کم بخش قابل توجهی از آن به اسرائیل باشد. در واقع، پس از انتخابات اخیر که به نوعی پیروزی تندروها هم تلقی میشود، شرایط کاملاً تغییر کرده است و با توجه به رویکردی که اکثر احزاب راستگرا نسبت به سیاست انضمام کرانه باختری دارند و در سایه طرح موسوم به «معامله قرن» آمریکاییها که گفته میشود در ژوئن آینده ارائه خواهد شد، موضوع انضمام مناطقی مانند منطقه «ج» و شهرهای بزرگ به اسرائیل، به یک سیاست کلی برای رژیم صهیونیستی تبدیل خواهد شد. در همین زمینه میتوان گفت، چه بسا طرح و اجرای موضوع حاکمیت رژیم صهیونیستی بر اراضی اشغالی در دولت جدید نتانیاهو سادهتر از مباحث دیگر مد نظر او باشد؛ مباحثی مانند نسخهبرداری از قانون فرانسه برای محاکمه نکردن نخستوزیر در دورهای که قدرت را در دست دارد. ضمن اینکه تصویب قانون انضمام کرانه باختری به رژیم صهیونیستی میتواند احزاب افراطیتر را هم راضی کند. به هر حال، موضوع مذکور با مجموعهای از پیچیدگیها در داخل و خارج رژیم صهیونیستی مواجه است، اما همچنان مطرح خواهد بود تا فرصت مناسبی برای اجرای آن فراهم شود.
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
دست برادری
در روزهای اخیر مجموعهای از موضوعات پیش روی کشور بوده است. یکی از موضوعاتی که در سطح رسانهها و حتی کلام رهبر معظم انقلاب بازتاب پیدا کرد، تعمیق بیشتر روابط ارتش و سپاه پاسداران بود؛ سرلشکر موسوی، فرمانده کل ارتش پس از اقدام حماقتآمیز رئیسجمهور آمریکا، به دیدار فرمانده کل سپاه رفت و بر وحدت نیروهای مسلح تأکید کرد. این اتفاق موجب شد رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی نیز از آن به نیکی یاد کنند: «این کاری که این آقایان کردند بعد از قضیّه حرکت زشت آمریکاییها نسبت به سپاه، پا شدند رفتند با سپاهیها دست برادری دادند؛ این بسیار حرکت زیبا و درستی بود که انجام گرفت؛ اینها دشمن را خیلی عصبانی میکند؛ هر کاری که شما بکنید که دشمن را عصبانی کند آن کار خوب است؛ هر کاری انجام بگیرد که به نفع دشمن باشد آن کار بد است.»
یک روز پس از بیانات رهبر معظم انقلاب این بار نوبت سردار جعفری بود تا به مناسبت گرامیداشت روز ارتش به دیدار فرمانده ارتش برود و از نو و با فاصلهای کوتاه از دیدار قبلی، این دو فرمانده به نشانه اتحاد و برادری دست در دست یکدیگر بگذارند؛ در همین دیدار بود که امیر موسوی در روز ارتش اظهار داشت: «ارتش و سپاه برای دفاع از این ملت، آرمانهای انقلاب و نظام جمهوری اسلامی ایران، دست از دست همدیگر بیرون نخواهند کشید و دشمنان ما از این حقیقت، مأیوس، خشمگین و عصبانی باشند و از این عصبانیت بمیرند که سپاه و ارتش از هم جدا نخواهند بود.»
اما آنچه از تحلیل این رویدادها باید بیان کرد، این است که در شرایطی که دشمن میخواهد با افزایش اقدامات خباثتآمیز خود، صفوف اتحاد داخلی را متزلزل کند و در عرصههای سیاسی و اجتماعی همبستگی ملی را به چالش بکشد و انشقاق به وجود بیاورد، همه مؤلفههای انسجام و وحدت ملی که نیاز قطعی و ضروری جامعه ما در شرایط سرنوشتساز کنونی است، در سطح کشور رقم میخورد. به جرئت باید اذعان کرد، پس از تروریست نامیدن سپاه از سوی آمریکاییها و نیز پس از سیل ویرانگر اخیر کشور، نشانههای همبستگی ملی در بین همه بخشهای اجتماعی و گروههای سیاسی به شکل بیسابقهای متجلی شده است و این اتفاق خوب، دقیقاً همان چیزی است که دشمن را عصبانی میکند و حتماً بر هم زننده محاسبات و نقشههای دشمن خواهد بود.
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
1ـ انتشار کارنامه تجارت خارجی در سال 97
کارنامه تجارت خارجی در سال 97 منتشر شد که براساس آن مازاد تجارت خارجی به یک میلیارد و 698 میلیون دلار رسید. حجم تجارت خارجی کشور در سال 97، 149 میلیون و 274 هزار تن به ارزش 86 میلیارد و 922 میلیون دلار بوده است. اقلام عمده صادراتی ایران در این مدت به ترتیب، میعانات گازی به ارزش 4 میلیارد و 935 میلیون دلار، گاز طبیعی مایع شده به ارزش یک میلیارد و 924 میلیون دلار، پروپان مایع شده به ارزش یک میلیارد و 710 میلیون دلار، سایر روغنهای سبک و فرآوردهها به جز بنزین به ارزش یک میلیارد و 456 میلیون دلار و متانول به ارزش یک میلیارد و 350 میلیون دلار بوده است. گزارش گمرک ایران نشان میدهد، در 12 ماهه سال گذشته، 31 و 93 صدم درصد از ارزش کل صادرات ایران مربوط به پتروشیمیها، 11 و 14 صدم درصد مربوط به میعانات گازی و 56 و 93 صدم درصد مربوط به دیگر کالاها بوده است.
2ـ درخواست سناتور دموکرات برای استیضاح ترامپ
«الیزابت وارن» سناتور دموکرات ایالت ماساچوست و نامزد انتخابات سال 2020 از مجلس نمایندگان آمریکا خواست که فرایند استیضاح دونالد ترامپ، رئیسجمهور این کشور را آغاز کند. وی در صفحه رسمی خود در توئیتر با اشاره به گزارش رابرت مولر، بازپرس ویژه پرونده دخالت روسیه در انتخابات آمریکا نوشت، این گزارش نشان میدهد مسکو در انتخابات ریاستجمهوری سال 2016 دخالت کرد تا به ترامپ کمک کند و وی نیز این کمک را پذیرفت و پس از آن مقابل اجرای تحقیقات در این باره مانعتراشی کرد. این سناتور آمریکایی که یکی از نامزدهای حزب دموکرات برای انتخابات بعدی ریاستجمهوری است، تأکید کرد، چشمپوشی از تلاشهای مکرر یک رئیسجمهور برای پیشگیری از تحقیقات پیرامون شخص او موجب آسیب رسیدن به کشور میشود.
3ـ میانجیگری عراق برای مذاکره بین ایران و عربستان
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس درباره روابط ایران و عربستان و اخبار منتشر شده در رسانههای عربی مبنی بر مذاکرات این دو کشور در بغداد اظهار داشت: عراق بسیار در تلاش است که میان ایران و عربستان میانجیگری کند و البته در عربستان هم رگههای قوی از همکاری با ایران در حال شکلگیری است و افراد زیادی مخالف سیاستهای بنسلمان درباره ایران هستند، که پس از مسائل خاشقجی شدت بیشتری گرفت. حشمتالله فلاحتپیشه افزود: ما همچنان معتقدیم هنوز جریان عظیمی برای تنشزدایی با ایران همانند دهه 1990 میلادی شکل نگرفته و اگر شرایطی مشابه آن دوران را مشاهده کنیم که گامهای اساسی برای تنشزدایی با ایران از سوی عربستان برداشته شد، شاید شرایط برای تنشزدایی در ایران هم فراهم شود.
4ـ صفرهای پول ملی از سوی مردم حذف شده است!
سیدناصر موسویلارگانی، نایبرئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: در حال حاضر مشکلات اقتصادی کشور زیاد است که اگر چهار صفر را از پول ملی حذف کنیم و اسکناس را عوض نکنیم، کاری انجام ندادهایم و اگر چهار صفر را حذف کنیم و اسکناس و سکهها را تغییر دهیم، هزینه سنگینی به کشور تحمیل خواهد شد. وی با بیان اینکه مردم در طول زمان صفرهای پول ملی را حذف کردهاند، اضافه کرد: در شرایطی که سیل ویرانی خود را داشته و مشکلات معیشتی مردم را شاهد هستیم، این کار جواب نمیدهد. موسویلارگانی در پایان افزود: برای تقویت پول ملی و حذف صفر باید موازنهای بین دخل و خرج مردم ایجاد کنیم و مجموعه برای این کار فراهم شود؛ سپس نسبت به حذف صفر اقدام کنیم.
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
مسلمانان 400 سال پیش در دوران تجارت برده به آمریکا آورده شدند
اکثر آمریکاییان می گویند که آنها شخصا یک مسلمان را نمی شناسند و بیشتر شناخت خود از اسلام را از رسانه ها گرفته اند.
به این ترتیب تعجبی ندارد که دربین آمریکاییان این همه بدفهمی نسبت به مسلمانان وجود داشته باشد. برخی آنها را به چشم خارجی و تهدیدی برای شیوه زندگی و ارزش های آمریکایی می بینند. سیاست بحث برانگیز پرزیدنت ترامپ و صدور فرمان ممنوعیت ورود مسلمانان به آمریکا از هفت کشور نیز در دامن زدن به این ترس ها نقش داشته است.
اما چیزی که خیلی ها از آن بی خبرند این است که مسلمانان سال ها پیش از آنکه آمریکا به یک کشور تبدیل شود به اینجا آمده اند. در واقع برخی از اولین کسانی که پای به این سرزمین گذاشتند مهاجران مسلمان بودند که در قالب تجارت برده بین دو طرف اقیانوس به اجبار به این کشور آورده شدند و امسال را می توان چهارصدمین سال ورود آنها به آمریکا دانست.
اولین مسلمانان آمریکایی
محققان برآورد می کنند که تا 30 درصد بردگان آفریقایی فروخته شده در آمریکا، اهل مناطق غرب و مرکز آفریقا مثل گامبیا و کامرون امروزی و مسلمان بوده اند. از جمله دشواری هایی که این بردگان با آن مواجه بوده اند، مشکلات مربوط به دین و آیین آنها نیز بوده است.
من به عنوان یک محقق اجتماعات مسلمانان در غرب، اطلاع دارم که بردگان آفریقایی به اجبار مالکان خود مجبور به ترک دین و مناسک اسلامی خود شده اند، چرا که هم دین و هم آیین آنها با فرهنگ و ریشه های مذهبی برده داران فرق داشته و همچنین با روند «متمدن کردن» آنها از طریق مسیحی کردن آنها مغایرت داشته است.
سیلوین دیوف مورخ توضیح می دهد که چگونه با وجود این تلاش ها، بسیاری از بردگان جنبه هایی از آداب و رسوم خود را حفظ کردند و راه های جدید و خلاقانه ای را برای ابراز آنها یافتند. مثلا آوازهای عبادی آنها در مزارع، رنگ و بو و خاطره یک زندگی از دست رفته را بعد از لطمات ناشی از جا به جا شدن در آنها زنده نگه می داشت.
به گفته دیوف موسیقی بلوز را که یکی از اشکال ناب فرهنگ آمریکایی محسوب می شود، می توان تا خاستگاه های آن یعنی تاثیرات مسلمانان بر این موسیقی از دوران برده داری دنبال کرد. او همچنین نشان می دهد که چگونه ترانه معروف بلوز «لوی هولر را صدا کن» دارای ملودی و سبکی است که از «اذان» مسلمانان گرفته شده است.
علاوه بر این بلوز بر چندین گونه موسیقی آمریکایی دیگر از کانتری گرفته تا راک اند رول و شناخته شده ترین شکل موسیقی آمریکایی یعنی جاز نیز تاثیر گذاشته است. به نظر می رسد که جان کولتران نوازنده معروف جاز که با اثر تعیین کننده اش «یک عشق متعالی» شناخته شده است، تحت تاثیر افت و خیزهای لحن ادعیه و اوراد اسلامی قرار داشته است.
هشام عیدی محقق و نویسنده «موسیقی شورشی» به همراه چند موسیقیدان جاز دیگر می گوید که کولتران ترانه «الله برتر» است خود را به سبک ادعیه اسلامی «ذکر» یا یادآوری خدا خوانده است.
اجتماعات مسلمان در آمریکای امروز
آمریکای امروز شامل تنوع بزرگی از مسلمانان است که از بخش های گوناگون جهان به این کشور مهاجرت کرده اند. بسیاری از آنها بعد از تصویب قانون مهاجرت سال 1965 وارد آمریکا شده اند.
آنها از آفریقا و خاورمیانه و نیز جنوب و جنوب شرق آسیا آمده اند. مسلمانان آمریکایی - آفریقایی که نوادگان نسل های برده این کشور محسوب می شوند، جمعیت قابل توجهی – حدود 20 درصد- یعنی بین 600 تا 850 هزار نفر از مجموع جمعیت مسلمان ساکن ایالات متحده را تشکیل می دهند.
در این آمیزه متنوع همچنین کسانی حضور دارند که به «امت اسلام« تعلق دارند؛ یک جنبش سیاسی و مذهی که عالیجا محمد که خود پسر بردگان پیشین بود در دهه 1930 آن را بنا گذاشت و می خواست از طریق آن به قدرت گرفتن سیاهان در رویارویی با نژادپرستی کمک کند. هرچند که امروزه تعداد کسانی که به امت اسلام تعلق دارند به شدت کاهش پیدا کرده است.
این تنوع جمعیتی، در آداب و رسوم، تفسیرها و مناسکی که فرقه های مختلف اسلامی در آمریکا به آن عمل می کند انعکاس یافته است. همچنین در ترکیب نژادی، قومی و فرهنگی این اجتماع یا شاید دقیق تر بگویم، گروهی از اجتماعات بازتاب یافته است.
تمام این تفاوت ها، تعامل بین این اجتماعات را می تواند به یک چالش تبدیل کند. اما مسلمانان آمریکایی با وجود تاریخچه های پیچیده ای که دارند، تجارب مشترکی کسب کرده اند که حقیقتا منحصر به فرد است.
با توجه به اینکه مسلمانان مهاجر تازه واردتر با آن دسته از هم کیشان خود که میراثی 400 ساله در این کشور دارند به تعامل می پردازند، مشارکت های جدید بین آنها خبر از واقعیتی جدید می دهد.
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
98- پرسمان(2).doc
92.7K
پرسمان سیاسی(۲)
مصر اخیراً اعلام کرد که در طرح ناتوی عربی شرکت نخواهد کرد. دلایل خروج مصر از این طرح ضد ایرانی چیست؟
ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
جدید می دهد.
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
🔴 بغض و وحشت سعودی از نام مهدی‼️
🔺امتناع رئیس مجلس شورای سعودی از ذکر صحیح نام نخستوزیر عراق
🔹اقدام رئیس مجلس شورای عربستان سعودی در عدم ذکر نام «عادل عبدالمهدی» در اجلاس سران پارلمانهای کشورهای همسایه این کشور، اعتراض یکی از ائتلافهای عراقی را در پی داشت.
🔹عباس الموسوی، سخنگوی ائتلاف «دولت القانون» عراق گفت «آل الشیخ» متعمدانه نام عادل عبدالمهدی را بارها «عادل عبد الهادی» گفته است.
🔹الموسوی این حرکت آل شیخ را نشانه و پیامی برای آن دسته از عراقیها دانست که همچنان بر این باورند «نظام پادشاهی» تغییر رویه داده است.
🔹الموسوی تأکید کرد «عراق پایتخت امام مهدی (عج) است»
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج