بکارگیری تمام ظرفیتهای بخش درمانی سپاه برای مقابله با «کرونا»
سردار «احمد عبداللهی» معاون بهداشت و درمان کل سپاه، درباره اقدامات این معاونت برای مقابله با شیوع ویروس کرونا اظهار داشت: برای پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا سه دستورالعمل تهیه و ابلاغ شده است و علاوه بر این، غربالگری بیماران را هم در سپاه آغاز کردیم تا چنانچه کسانی دچار تب و علایم مشابه بیماری کرونا باشند شناسایی و به مراکز درمانی معرفی شوند.
وی با بیان اینکه چنانچه این بیماری گسترش یابد، دورههای جدید آموزشی را به تعویق میاندازیم، افزود: آموزشهای لازم به نیروهایی که در پادگانها شبماندگاری دارند، برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری ارائه شده است که برخی از این آموزشها و اقدامات صورت گرفته، شامل ضدعفونی کردن محیط، وسایل کار و نحوه صحیح شستشوی دست است؛ لذا بهواسطه اقداماتی که تاکنون در این رابطه صورت گرفته، هیچ موردی مبنی بر ابتلای افراد به بیماری کرونا در سپاه گزارش نشده است.
سردار عبداللهی درخصوص همکاری با بخش کشوری بهداشت و درمان هم بیان کرد: معاونت بهداشت و درمان کل سپاه در تعامل کامل با حوزه سلامت کشوری قرار دارد؛ بهعنوان مثال در قم که کانون این ویروس شناخته شده بیمارستان علی بن ابیطالب (ع) سپاه در اختیار بخش کشوری قرار گرفته است به همین منظور بیمارانی که امکان ترخیص داشتند، ترخیص شدند تا تخت برای بیماران مشکوک به کرونا به منظور تحت نظر قرار گرفتن آنها، خالی شود.
وی تاکید کرد: تمام ظرفیت معاونت بهداری سپاه برای کمک به بخش کشوری در اختیار وزارت بهداشت و درمان قرار دارد تا برای مقابله با بیماری کرونا مورد استفاده قرار گیرد.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
استمرار پیروزی در استمرار وحدت است
👈 گفتمان انقلابی در انتخابات دوم اسفندماه مورد اقبال مردم قرار گرفت و اصولگرایان اکنون خود را پیروز میدان می بینند در حالی که پیروزی آنها منوط به عوامل دیگری نیز هست:
۱. هرچند اکثریت مجلس یازدهم را افراد اصولگرا و انقلابی تشکیل می دهند، اما پیروزی آنها زمانی رقم میخورد که بتوانند امید کمرنگ شده مردم و اعتماد کاهش یافته آنان به مجلس و حاکمیت را افزایش دهند
۲. رمز موفقیت جریان انقلابی را باید در پیدایش وحدت میان آنها جستجو کرد، اما مهمتر آنکه استمرار این موفقیت در استمرار وحدت میان آنها خواهد بود.
۳. قطعا امیدآفرینی برای مردم و افزایش اعتماد آنها با برجسته سازی اختلافات و تحلیلهای تفرقه آمیز عناصری از درون جریان انقلابی رخ نخواهد داد، بلکه با تدوین و پیگیری طرح هایی برای کاهش مشکلات مردم چنین امری محقق خواهد شد.
۴. بیتردید رقبای جریان انقلابی و همچنین معاندان خارجنشین ملت ایران، از کار جهادی جریان انقلابی برای حل مشکلات مردم ناخرسند خواهند بود و به هر طریقی سعی در ایجاد مانع در این مسیر خواهند کرد که عمده ترین آن، اختلاف افکنی در جبهه انقلابی خواهد بود لذا باید مراقب آنها و برخی عناصر ساده لوح و یا موقع نشناس و یا حتی نفوذی در درون جریان انقلابی بود که با تحلیل ها و برجستهسازی حاشیه ها مانع امیدآفرینی ملت نشوند.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
اصول مکتب سلیمانی.doc
50.2K
نسخه word
یادداشت/ اصول مکتب سلیمانی
به قلم دکترعبدالله گنجی # مدیر مسئول روزنامه جوان
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
اصول مکتب سلیمانی.pdf
121.8K
نسخه pdf
یادداشت/ اصول مکتب سلیمانی
به قلم دکترعبدالله گنجی # مدیر مسئول روزنامه جوان
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
98-12-10.pdf
615.2K
نشريه پيشخوان خبر
شماره 275 - شنبه 10 اسفند ماه
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
قرارگاه عملیاتی رسانهای دشمن
👈 ایران آماج حمله های مختلفی قرار گرفته است، حمله های نظامی، حمله های جاسوسی و امنیتی، حمله های اقتصادی و تحریمی و اکنون نیز آماج حمله رسانهای دشمن قرار گرفته است.
اگر قرارگاه های پیشین عملیاتی دشمن در پنتاگون یا سیا یا وزارت خزانه داری آمریکا قرار داشته است، قرارگاه جنگ فعلی در bbc و voa و یا در شبکه من و تو و تلویزیون اینترنشنال قرار دارد، از این رو همانگونه که با افرادی در داخل که با قرارگاههای پیشگفته همکاری کنند، به عنوان جاسوس یا ستون پنجم دشمن مورد بازخواست قرار میگیرند، با افرادی که در جنگ رسانهای دشمنان علیه ایران همکاری میکنند، باید با همان شدت برخورد شود؛
اما لازمه این امر شناساندن قرارگاههای عملیاتی جدید دشمنان ملت ایران که همانا شبکههای تلویزیونی و رسانه ای آمریکا، انگلیس و عربستان است، میباشد.
هجمه به این قرارگاه های جدید را در سطح رسانه ای باید آغاز کرد،
فرمان هجمه در پیام فرمانده کل قوا بعد از انتخابات مجلس صادر شده، همه مخاطبین این فرمان هستیم؛
حال که قرارگاه مرکزی داخلی برای عملیات آفندی علیه رسانه های دشمن طرح فراگیری ارائه نداده است، همه باید آتش به اختیار عمل نماییم؛
🤛 هدف سیبل مقابل( شبکههای رسانهای دشمن📡) روشنگری پیرامون اهداف و روشها و مذمت همکاری با آنها به عنوان عملی مجرمانه ...
با اتکاء به نصرت الهی، آتش ...
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
با گرگ دنبه میخوره
سایت اصلاحطلب «خبر آنلاین» در راستای ایجاد اختلاف در مجلس یازدهم در مطلبی با عنوان: «دردسر فرزندانِ مصباح پایان ندارد» مینویسد: «قالیباف گرچه از دروازههای بهارستان عبور کرد و حضورش در مجلس یازدهم را قطعی کرد، اما تکیه زدنش بر کرسی ریاست قوه مقننه راحت و آسان نخواهد بود. سختترین خوان برای رسیدن قالیباف به صندلی شماره یک بهارستان عبور از سد پایداریهاست؛ فرزندان معنوی آیتالله مصباح که صراحتاً از قالیباف به عنوان خط قرمز خود نام برده بودند.» این سایت خبری در ادامه میآورد: «وجود همین رقبای سرسخت است که قالیباف را مجبور خواهد کرد از همان ابتدای حضورش در پارلمان وارد معادلات پشت پرده شود.» این پیشبینیها صرفاً برای درگیر کردن مجلس در امور جزئی بیان میشود، اما از آنجا که نیروهای انقلاب تمرکز خود را بر حل مشکلات مردم گذاشتهاند، اینگونه تفرقهافکنیها نمیتواند در مسیر خدمت به مردم خللی ایجاد کند. این رفتار اختلافانگیز حکایت همان ضربالمثل ایرانی است که میگوید: با گرگ دنبه میخوره، با چوپان گریه میکنه. خبرآنلاین در ظاهر خود را خیرخواه قالیباف نشان میدهد، اما هدفش به هم ریختن مجلس انقلابی است.
«روزنامه شرق» هم پیش از این در مطلبی نوشته بود: «میرسلیم قطعاً برای ریاست اصلی هم وارد رقابت خواهد شد... قالیباف محتملترین گزینه ریاست مجلس آتی با بیشترین شانس است؛ با این حال، ریاست قالیباف بر مجلس شکننده هم هست. تقریباً نزدیک به ۱۶ سال است که مجلس رئیس معمم به خود ندیده است. اگر آقاتهرانی بتواند در این کارزار قالیباف و دیگران را شکست دهد، بعد از ۱۶ سال نخستین رئیس معمم مجلس میشود.»
این پروژه اختلافافکنی در ادامه بیشتر هم خواهد شد و برای مقابله با آن در داخل و خارج مجلس نیاز به هوشیاری بیشتری هست.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
حرف روز/ ته کلاه دروغگو سوراخ است!
شخصی در مجلسی دروغی گفت، دیگری برای اینکه او را رسوا کند، گفت: آنکه ته کلاهش سوراخ دارد، دروغ گفته است! این شخص فوراً دست به کلاه خود بُرد که ببیند سوراخ کجاست. در روزهای اخیر به بهانه مقابله با ایران، رسانههای ضد انقلاب در فضای مجازی دروغهای متعددی به ملت و کشورمان نسبت میدهند؛ مثلاً مطالبی را از آیتالله بهجت درباره کرونا نقل میکنند، درحالی که ایشان ده سال پیش مرحوم شدهاند، پس از اینکه مردم به دروغ آنها پی بردند، فوراً یک ویدئو دیگر را جایگزین ویدئوی قبلی میکنند، یا گفتند ایران توان مقابله با کرونا را ندارد، اما بهداشت جهانی اعلام کرد موفقیتهای ایران در مقابله با کرونا از ژاپن و کره جنوبی هم بیشتر است.
این جنگ رسانهای را که مبتنی بر تغییر رسانهای رویدادهای کشور است، جنگ روایت هم میگویند؛ یعنی دشمن در صدد است که با دروغگویی و جوسازی، چهره ایران را در افکار عمومی تخریب کند؛ اما برای مقابله با آن کافی است دو سؤال یا جمله انحرافی مطرح شود، فوراً دست به کلاه میبرند.
اگرچه در گذشته به سبب محدودیت رسانهها، جنگ رسانهای شدت کمتری داشت، اما در سالهای اخیر این جنگ به تعداد افراد دارای گوشی هوشمند افزایش یافته است؛ در اولین روز هفته جاری در توئیتر، ۵۷ درصد توئیتها در انتقاد از مسئولان کشور، ۶ درصد ترس از کرونا، ۵ درصد انتقاد از مردم، ۲ درصد رعایت نکات بهداشتی و... منتشر شده است. اگر از همین پیامرسان در راستای رعایت بهداشت، آموزش یا مقابله با محتکران تجهیزات بهداشتی، تولید محتوا صورت میگرفت، شاید وضعیت بهتر از این بود.
اکنون که نیروهای انتظامی، بسیج، طلاب علوم دینی و مردم عزیز کشورمان به صورت خودجوش به یاری مردم شتافتهاند، لازم است برای مقابله با جنگ روایتی دشمن تصویری درست و مبتنی بر واقعیت از رخدادهای کشورمان ارائه دهیم.
توجه داشته باشیم که کار ما کمتر از پزشکان، پرستاران و کادرهای درمانی بیمارستانها نیست؛ با همین رسانههای کوچک و تأثیرگذار که در دست داریم و با تولید پیامهای امیدبخش، هم مردم کشورمان را امیدوار کنیم و هم نقشههای توطئهانگیز رسانههای آلسعود و انگلستان را افشا نماییم.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
FATF منفعتی برای ایران نداشته است
«غلامرضا مصباحیمقدم» عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره قرار گرفتن ایران در لیست سیاه FATF اظهار داشت: «در FATF اصطلاحی به نام لیست سیاه وجود ندارد. در این برهه ما مجدداً وارد لیست کشورهای غیرهمکار با FATF شدیم.» وی تأکید کرد: «اینکه گفته میشود اگر ایران با تعبیر غلط مطبوعات به لیست سیاه FATF بپیوندد، برای بازگشتش حتی بعد از تحریمهای آمریکا نیز پروسه طولانی نیاز است، باید بگویم که چنین حرفی درست نیست.» این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: «تا به الآن ۳۹ توصیه از ۴۱ توصیه FATF عمل شده، اما منفعتی برای ایران نداشته است.» وی گفت: «بانکها و کشورهای همکار ایران به خوبی میدانند که ایران پولشویی و تأمین مالی تروریسم نمیکند؛ بنابراین معنا ندارد که ما از طریق مطبوعات و رسانهها افکار عمومی را پریشان کنیم؛ یک کشور ۸۰ میلیونی، که ۷ درصد ذخایر زیرزمینی جهان را دارد، به بنبست نمیرسد. ۸۰ درصد اقتصاد ایران داخلی است و تنها ۲۰ درصد اقتصاد ایران وابسته به داد و ستدهای خارجی است.»
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
از مکتب حاج قاسم چه خبر؟
دو ماه از شهادت حاج قاسم گذشت، حاج قاسمی که رهبر معظم انقلاب او را یک مکتب، یک راه و مدرسه درس آموز معرفی کردند و ملت و افکار عمومی در تشییع و تایید راه وی سنگ تمام گذاشتند؛ اجرکم عندالله ...
اما فراموشی از ویژگیهای اصلی افکار عمومی است، لذا برای زنده نگه داشتن مکتب سلیمانی باید کار و تلاش مضاعف نمود:
۱. زنده نگه داشت مکتب حاج قاسم نیاز به فعالیت های مردمی دارد، هر قشری باید با تدبر نقش های خود را تبیین و اجرا نماید. به عنوان مثال فرهنگیان برای تبیین و تعمیق این مکتب در بین دانش آموزان، نقش بی بدیلی دارند.
۲. حاجقاسم و مکتب او مولفه های متعددی دارد از جمله ولایت محوری، نگاه فراجناحی و نگاه فرامرزی، مدیریت و فرماندهی جهادی و...
برای تبیین و ترویج این مولفه ها خصوصاً در پایگاه ها، باید کارهای تبیینی مستمری صورت گیرد.
۳. به یاد داشته باشیم اگر مکتب سلیمانی را بخواهیم نهادینه کنیم باید از فعالیت های حکومتی تا حد امکان پرهیز کنیم و کارهای مردمی را در دستور کار قرار دهیم.
ان شاءالله
وقتی نقابها میافتد!
رسانههای فارسیزبان، از «اینترنشنال» سعودی تا «بیبیسی» انگلیسی، شبکههای پرتعداد سلطنتطلبها، منافقین و... حرکت همهجانبهای را آغاز کردند تا شیوع بیماری کرونا در کشورمان را در خدمت اهداف ضد ایرانی خود قرار دهند، یکی از موضوعات اصلی که این رسانهها در پی ایجاد آن هستند، تشکیک در آمار قربانیان این ویروس منحوس در ایران است. عددبازیهای رسانههای ضد انقلاب که پیشتر در حوادث آبانماه نیز انجام شده بود و متأسفانه در آن زمان به علت نداشتن مدیریت درست فضای رسانه توانسته بودند آمارهای غلو شدهای را به بخشهایی از جامعه القا کنند، خوشبختانه این بار با ایجاد ستاد و سخنگوی مشخص و ارائه آمار شفاف به نتیجه نرسید و فرایند قابل قبولی از اطلاعرسانی شکل گرفته است؛ روندی که مدیرکل سازمان جهانی بهداشت نیز در گفتوگو با «سیانبیسی» آن را تأیید میکند؛ «تدروس آدهانوم» در پاسخ به پرسش هدفمند این رسانه مبنی بر اینکه آیا از تفاوت آمار رسمی ایران با آنچه برخی رسانهها اعلام میکنند، نگران نیست، گفت: «گزارشهایی در رسانهها هست، اما همانطور که میدانید سازمان جهانی بهداشت یک سازمان فنی است و باید واقعیتها را بررسی کند. ما چیزهایی را که خبرنگاران میگویند، تکرار نمیکنیم... ما سازوکار خود را داریم و از این طریق چنین چیزی را مشاهده نکردهایم.»
باید توجه کرد تأیید عملکرد ستاد مبارزه با کرونا پایان ماجرا نیست. رسانههایی که فلسفه وجودی آنها نفرتپراکنی و ایجاد بیاعتمادی و تفرقه در کشور است، خاموش نمینشینند و برنامههای جدیدی طراحی میکنند. برای مقابله با سیاهنمایی آنها لازم است علاوه بر تداوم روند صحیح ستاد مبارزه با کرونا، رسانهها و فعالان مجازی کشورمان نیز وارد میدان شوند تا واقعیت و چهره کریه ضد ایرانی این رسانهها در پس نقاب ایراندوستی، بیش از پیش هویدا شود.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
پیام توافق آمریکا با طالبان
صرف نظر از اینکه توافقنامه امضاشده بین طالبان و آمریکا چه آثار منفی یا مثبتی برای افغانستان دارد یا اساساً دو طرف تا چه حد به تعهدات خود پایبند خواهند بود، پیام مهمی که این توافقنامه دارد این است که تابوی مذاکره و توافق مستقیم با آمریکا شکسته شد، آن هم از طرف یک گروه اسلامگرای افراطی و رادیکال که همچنان داعیه جهاد مبارزه و تشکیل امارت اسلامی را دارد.
آنچه مربوط به طالبان میشود، این است که این گروه پس از سالها مبارزه، علاوه بر تجربه میدانی و نظامی، پیچ و خم سیاست را نیز به خوبی آموخته است و با نوعی فرصتطلبی و از طریق این توافقنامه، قصد دارد به صحنه قدرت در افغانستان بازگردد؛ قدرتی که اگر به تمامی تصاحبش نکند، حداقل در آن دست برتر را داشته باشد؛ البته مذاکره طالبان با دولت افغانستان، که طبق توافقنامه قرار است از 20 اسفند آغاز شود، در هالهای از ابهام قرار دارد؛ زیرا هیچ یک از دو طرف، طرف دیگر را قبول ندارد.
اما پیام امضای توافقنامه بیش از همه، متوجه جمهوری اسلامی ایران به عنوان همسایه بزرگ افغانستان است که طی 41 سال گذشته پیوسته به استکبارستیزی و عدم مذاکره با آمریکا قائل بوده است. از سویی دیگر، «دونالد ترامپ» که وارد فصل مبارزات انتخاباتی شده، به شدت نیازمند دستاوردهای تازه است. هدف اصلی رئیسجمهور فعلی ایالات متحده آمریکا تحقق رؤیای دیرینهاش، یعنی مذاکره با جمهوری اسلامی ایران است که آن را برگ برنده اصلی در انتخابات ریاستجمهوری نوامبر 2020 میداند؛ از این رو یکی از انگیزههای دونالد ترامپ از امضای توافق با طالبان این است که به زعم خود نشان دهد اهل مذاکره است حتی با گروهی مانند طالبان و نهایتاً در فضایی از فشار و انزوا، مقامات جمهوری اسلامی ایران را به پای میز مذاکره بکشاند. قطعاً در یک سال باقیمانده از ریاستجمهوری ترامپ، چنین چیزی محقق نخواهد شد؛ اما اگر رئیسجمهور فعلی آمریکا چهار سال دیگر مهمان کاخ سفید باشد، بیتردید برای ایران برنامههای تازهای در دستور کار خواهد داشت و سعی میکند آنچه در دور اول کاشته است، در دور دوم درو کند. این فرض در صورتی قابل اعتناست که توافق میان طالبان و آمریکا در صحنه عمل موفق شود؛ در حالی که طبق شرایط و واقعیتهای موجود، اجرای این توافق با موانع و چالشهای جدی مواجه است.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij