71596_501.pdf
2.38M
نسخه pdf
نشریه شماره 942 صبح صادق-99/1/23
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
رونق خیرخواهی
رهبر معظم انقلاب به مناسبت نیمه شعبان از طریق رسانه ملی با مردم سخن گفتند که حاوی دو محور عمده بود؛ یکی راجع به منجی و احساس نیاز آحاد بشر در دنیا به ظهور منجی موعود و دیگری شرایط کنونی کشور در زمانه همهگیری بیماری کرونا که ایرانیها توانستند از تهدید کرونا فرصتهایی بسازند و تصاویری از وحدت و انسجام ملی، مسئولیتشناسی و ایثار را به سبک و سیاق دوران دفاع مقدس و سایر بحرانها و بلایای طبیعی مانند سیل و زلزله بیافرینند.
این موضوع سویه دیگر بحث از فرصتها و تهدیدهایی است که امروزه بیماری ناشی از کرونا در دنیا ایجاد کرده است. آحاد بشر مستأصل امروز در مصاف با ویروسی نادیدنی به عینه دیدند و دریافتند که چقدر ضعیف هستند و مدعیان هندسه قدرت جهانی به موازات ادعایشان در برخورداری از کیک قدرت بینالمللی تصویری درماندهتر از خود به جهان مخابره کردند و بیشتر پرده از نواقص و ضعفهای خود برداشتند و آنچه در این میان به چشم آمد، قدرت برتر الهی بود. این آورده مهم کرونا ویروس است، به شرط آن که فراموش بشر نسیان زده و دارای نقصان نشود. دومین آورده، تجدید باور و ایمانمان به داشتههایمان ازجمله مکتب نورانی توحید و نگاه غایت مدار مذهب تشیع است که متعالیترین نگاه و تکیهگاه را در زمانه تنگنای زندگی انسانی به او ارائه میدهد: یک- این بحران و بیماری آزمون الهی است، دو- با توکل و حرکت و تلاش علمی میتوان به مصاف آن رفت و امید به پیروزی داشت؛ چرا که خالق انسان و جهان انسان را دوست دارد و در همه حال و بهویژه بزنگاهها دست انسان را رها نمیکند. سومین فرصت، رونق خیرخواهی و نیکوکاری است که در ذیل این بیماری همانند نسیمی خوش در کشور وزیدن گرفته است. رهبر معظم انقلاب فرمودند مردم هوای کسانی را که در این روزها کسبوکارشان کساد شده و همچنین اقشار ضعیف جامعه را داشته باشند. این کلام موجی تازه از بسیج امکانات و کمک به محرومان و کاسبان و کارگران را در جامعه رقم زده است.
نظامی که مبتنی بر آموزههای اسلامی و انسانی شکل گرفته و ساختارها و کارگزاران آن با محوریت نگاه توحیدی و عدالت به مردم به مثابه دندانههای شانه نگاه میکند، ظرفیت تمدنسازی اسلامی، هدایت و مدیریت جهانی را دارد. جهان بیمار، خسته و ناامید از وعدههای دروغین قدرتمداران عالم در انتظار چنین نظام، منجی و موعودی است و آن موعود، اسلام است والسلام
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
71668_919.pdf
1.83M
نسخه pdf
نشریه شماره 943 صبح صادق-99/1/24
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
مصائب کرونا.m4a
2.01M
صوتی / تحليل کوتاه " مصائب کرونا "
♦️دکتر قاسم حبیب زاده
کارشناس مسائل سیاسی
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
اصلاحطلبان در برلین
در فروردینماه سال ۱۳۷۹، کنفرانسی در شهر برلین آلمان با عنوان «همایش ایران بعد از انتخابات مجلس» برگزار شد که به یکی از جنجالبرانگیزترین اقدامات اصلاحطلبان تبدیل شد. در این کنفرانس سه روزه که در ۱۹ فروردین ۱۳۷۹ و به دعوت بنیاد آلمانی «هانریش بل» (وابسته به حزب سبز آلمان) در سالن فرهنگهای جهان برلین برپا شد، تعدادی از چهرههای مطبوعاتی و سیاسی اصلاحطلبان در جمع ضد انقلاب سخنرانی کردند. حضور افرادی چون اکبر گنجی، علیرضا علویتبار، حمیدرضا جلاییپور، جمیله کدیور، علی افشاری در کنار چهرههای لیبرالی چون حسن یوسفی اشکوری، عزتالله سحابی و همراه با عناصر معلومالحال اپوزیسیون خارج از کشور چون محمدعلی سپانلو، شهلا لاهیجی، چنگیز پهلوان، محمود دولتآبادی و مهرانگیز کار در این همایش، از وضعیت و جهتگیری ضدانقلابی این همایش خبر میداد. بنیاد هاینریش بل سه سرفصل اصلی برای اجلاسی که خود میزبان آن بود در نظر گرفته و قاعدتاً با سخنرانان به توافق رسیده بود. این سه عبارت بودند از:
۱ـ جزئیات «چرخش تاریخی» در ایران از دیدگاه اصلاحطلبان؛
۲ـ جزئیات تأمل و بازاندیشی در ساختارهای حکومتی ایران؛
۳ـ جزئیات و اهداف چالشی که اصلاحطلبان با اسلام پدید آوردهاند.
انتشار خبر برگزاری کنفرانس برلین و پخش قسمتهایی از این کنفرانس در صداوسیما که در آن برخی جریانهای ضد انقلاب با انجام اعمالی شنیع و ضد اخلاقی (همچون برهنه شدن یکی از حاضران و رقصیدن فردی دیگر هنگام برگزاری همایش) اقدام به برهم زدن جلسه نمودند، بازتابهای شدیدی در محافل مختلف سیاسی و افکار عمومی داشت و جریان دوم خرداد را در شرایطی انفعالی قرار داد. جریان چپ تلاش کرد برای خروج از انفعال، پخش فیلم كنفرانس برلین را اقدامی جناحی در جهت تخریب روابط ایران و آلمان، لغو سفر خاتمی و تضعیف موقعیت بینالمللی دولت اصلاحات تحلیل کند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار سران جبهه دوم خرداد در این باره فرمودند: «برگزاركنندگان كنفرانس درواقع در صدد بودند با این مقدمات و تداركات و دعوت از همه جناحهای مخالف نظام در خارج، كنفرانس را به جلسه محاكمه انقلاب و نظام اسلامی تبدیل كنند و با تبلیغ ناكارآمدی نظام اسلامی از زبان دعوتشدگان داخلی، از زبان ضد انقلاب هم اینگونه تبلیغ كنند كه اصلاحات اساسی، تنها با حذف اسلام، ولایت فقیه، شورای نگهبان و حدود اسلامی از قانون اساسی و یا كلاً نوشتن قانون اساسی جدید امكانپذیر است؛ اما خداوند این نقشه را بر هم زد و روسیاهی كنفرانس برلین برای سیاستمداران آلمانی ماند.»
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
71724_388.pdf
3.36M
نسخه pdf
نشریه الکترونیکی شماره 944 صبح صادق-99/1/25
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
کرونا تلنگر خوبی است!
در ایام کرونایی کنونی کمتر کسی را می توان یافت که نگران سلامتی خود و خانوادهاش نباشد. امروزه کرونا به تهدید جدی علیه سلامتی جسم بشر تبدیل شده است، با این حال کرونا فرصتی را فراهم آورده تا در کنار رسیدگی به سلامتی جسمانی، نیم نگاهی به سلامت روح و روان جوامع انسانی نیز داشته باشیم، امری که گم شده بشر امروز است.
گزاره های خبری: 1- روزنامه فرامنطقهای الشرق الاوسط در گزارشی درباره افزایش شیوع ویروس کرونا در جهان نوشت: ویروس کرونا همانند آبی که در کیسه پلاستیکی ریخته شود، بحرانهای داخلی کشورهایی را که در آنها شیوع یافته نشان داد. 2- یکی از خبرنگاران «شبکه 4 انگلیس» اسنادی را منتشر کرد که بر اساس آن انگلیس توانایی ایجاد آزمایشگاهی مناسب برای انجام آزمایش ویروس کرونا حتی برای کارمندان بخش بهداشت این کشور را نداشته و به اولویتبندی بالینی نیاز داردبنا بر آمار این اسناد، بیش از 80 درصد جمعیت انگلیس ممکن است در 12 ماه آینده به ویروس کرونا مبتلا شوند و حدود 9 میلیون نفر نیز نیاز به بستری شدن در بیمارستانها دارند. 3- فرهنگ و شیوه مواجهه دول مترقی جهان غرب در برابر پاندومی ویروس کووید ۱۹ تمام دنیا را متعجب کرد و هر کشوری تلاش برای حفظ خود را در اولویت می گذاشت و کمک کشورهای دوست به همدیگر جای خود را به غارت همدیگر داده بود.
نکته راهبردی: در چنین شرایطی کمک مؤمنانه یکی از روش های اسلامی برای مقابله با بحران ها است که مقام معظم رهبری در نیمه شعبان بر آن تأکید داشتند. از آنجایی که دین اسلام از ۱۴۰۰ سال قبل بر موضوعاتی مانند بهداشت فردی، ایثار و کمک به نیازمندان تأکید داشته است در چنین شرایطی همین مسائل می توانند بحران کرونا را به راحتی شکست دهند. در کشور اسلامی ما زنجیره هایی از بسیج نیروهای انقلابی و پزشکان و کادرهای بیمارستانی شکل گرفته است و در حال عبور کشور از فشارهای ناشی از کرونا و تحریم ها هستند و انشاالله شاهد موفقیت قریب الوقوع آنها خواهیم بود
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
منطق رابطه با چین
در روزهای اخیر بار دیگر جنجالهایی پیرامون روابط خارجی ایران با چین بهطور «خاص» و سیاست نگاه به شرق بهطور «عام» شکل گرفته و چه بسا عدهای نگاه به شرق ایران را به مثابه راهبردی عبث و ناکارآمد انگاشتهاند. در این رابطه توجه به دو نکته ضروری است.
نکات تحلیلی: نکته اول؛ روابط ایران با چین طی روزهای اخیر در حالی جنجال برانگیز شده است که این روابط از جنس روابط متوازن و افقی است، نه عمودی و دستوری. رهیافت حاکم بر روابط تهرانـ پکن مبتنی بر منافع مشترک و بردـ برد است. تاکنون نیز هیچگونه نشانهای دال بر اینکه چین دنبال سرسپردگی و وابستگی ایران در روابط خارجی باشد، وجود نداشته است.
نکته دوم؛ «راهبرد نگاه به شرق» و کشورهای شرقی که در سیاست خارجی کشور از منطق علمی و تاریخی و همچنین ریشههای جغرافیایی و سیاسی برخوردار است، هرگز به معنای غفلت از منابع و مراکز دیگر قدرت و ثروت جهانی، اعم از آفریقا و آمریکای جنوبی و غرب آسیا نیست. در این راستا باید توجه داشت، مهمترین انگیزه و عالیترین هدف در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران تأمین منافع ملی است. امروز برخلاف آمریکا و اروپا، جنوب شرق آسیا، به ویژه چین مستعد تبدیل شدن به کانونهای اصلی ثروت و قدرت در جهان پیشرو هستند که پیشبینی میشود در یک دهه آینده از نظر مؤلفههای قدرت و ثروت جهانی گوی سبقت را از اروپا و آمریکا برباید. تجربه نشان داده است از سال ۱۳۵۷ تاکنون بر سر تأمین منافع ملی ایران از ناحیه اروپا و آمریکا موانع بنیادینی وجود دارد که دستیابی به وضعیت ائتلاف و همگرایی را عملاً غیرممکن کرده است. این در حالی است که مراکز اصلی قدرت و ثروت در شرق، به ویژه چین و کشورهای جنوب شرق آسیا با توجه به ظرفیتهای سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و...، در حوزه تمدنی ایران قرار دارند و گزینههای مناسب و مطلوبی برای تأمین منافع ملی ایران به شمار میروند.
نکته راهبردی: تجارب تاریخی و ضرورتها و الزامات تأمین منافع ملی نشان میدهد، امتیازاتی که ایران از طریق توسعه روابط خارجی در عرصههای گوناگون با قطبها و کانونهای قدرت و ثروت در شرق دارد، به مراتب بیشتر از آمریکا و اروپایی است که همواره نگاه دستوری، سلطهجویانه و زیادهخواهانه در سیاست خارجی به ایران داشتهاند، از اینرو منطق قدرت ایجاب میکند، ایران مراودات و همکاری فیمابین با کشورهای شرق را بیش از پیش توسعه دهد.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
بسیج "ید واحده" یا جزایر منفصل!؟
👈 سوم آذر ماه سال ۱۳۹۵ رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به بسیجیان و مسئولان آن فرمودند: "در بسیج هم افزایی لازم است" ایشان ضمن تاکید بر حضور اقشار مختلف در بسیج، مانند بسیج دانش آموزی، دانشجویی، کارگری، استادان، حقوقدانان و غیره، خطاب به مسئولان بسیج تاکید کردند: ساز و کار هماهنگی و همکاری و هم افزایی در بین اقشار مختلف بسیج، باید ایجاد شود.
حدود سه سال و ۵ ماه از آن فرمان می گذرد و هر یک از مسئولان بسیج باید از خود بپرسند برای اجرایی شدن این فرمان چه کرده اند ؟
در شرایطی که دشمنان ما از ترورهای امنیتی و تروریسم نظامی به تروریسم فرهنگی و اقتصادی رسیدند و اکنون تروریسم درمانی و بیولوژیک را هم تجربه میکنند، ظرفیتها و فرصتهای نظام اسلامی و خصوصا بسیج چقدر هماهنگ عمل مینمایند؟ رسالت تاریخی مسئولان بسیج و اصحاب نظر و تریبون داران در این مجموعه، کمک به بسیج همه ظرفیتها و امکانات، برای حل مشکلات کشور و جلب رضایت مردم و کادرسازی برای انقلاب است.
تخصصی کردن امور و تعیین بخشهای مختلف در ساختار بسیج بسیار مفید است، اما تا جایی که به "ید واحده" بسیج، لطمه نزند.
اگر ارزیابی ها از عملکرد بسیج موید "ید واحده" است که الحمدالله، اما اگر چنین نیست، بسم الله؛ امر "ولی" را در هم افزایی اقشار بسیج اطاعت کنید.
در هر جایگاه، رده و مرتبه ای از سلسله مراتب بسیج که هستید، خود را مخاطب امر فرمانده معظم کل قوا بدانید و از هدررفت ظرفیتهای بسیج، در بخشی نگری های رایج، بپرهیزید و مانع آن شوید.🇮🇷🤝
@habib49
71826_691.pdf
2.58M
نسخه pdf
نشریه الکترونیکی شماره 945 صبح صادق-99/1/26
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij