یادداشت رهبرانقلاب درباره "مناجات شعبانیه"
حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب حدود 19 سال پیش و در سال 1369 به بیان نکات مهمی دربارۀ دعا و نیایش پرداختند و بهترین دعا را دعایی معرفی کردند که «از سرمعرفتی عاشقانه به خدا و بصیرتی عارفانه به نیازهای انسان انشاء شده باشد.»
* متن یادداشت رهبر معظم انقلاب در این باره:
«دعا، وسیلۀ مؤمن و ملجأ مضطر و رابطه انسان ضعیف و جاهل با منبع فیاض علم و قدرت است، و بشر بیرابطه روحی با خدا و بدون عرض نیاز به غنی بالذات، در عرصه زندگی سرگشته و درمانده و هدر رفته است؛ «قل ما یعبؤا بکم ربیّ لولا دعاؤکم»
بهترین دعا آن است که از سرمعرفتی عاشقانه به خدا و بصیرتی عارفانه به نیازهای انسان انشاء شده باشد، و این را فقط در مکتب پیامبر خدا (صلّیاللَّهعلیه والهوسلّم) و اهلبیت طاهرین او - که اوعیه علم پیامبر(ص) و وراث حکمت و معرفت اویند - میتوان جست. ما بحمداللَّه ذخیرهای بیپایان از ادعیه مأثوره از اهلبیت (علیهمالسّلام) داریم که انس با آن، صفا و معرفت و کمال و محبت میبخشد و بشر را از آلایشها پاکیزه میسازد.
مناجات مأثوره ماه شعبان - که روایت شده اهلبیت (علیهمالسّلام) بر آن مداومت داشتند - یکی از دعاهایی است که لحن عارفانه و زبان شیوای آن، با مضامین بسیار والا و سرشار از معارف عالیای همراه است که نظیر آن را در زبانهای معمولی و محاورات عادی نمیتوان یافت و اساساً با آن زبان قابل ادا نیست. این مناجات، نمونه کاملی از تضرع و وصف حال برگزیدهترین بندگان صالح خدا با معبود و محبوب خود و ذات مقدس ربوبی است. هم درس معارف است، هم اسوه و الگوی عرض حال و درخواست انسان مؤمن از خدا.
مناجاتهای پانزدهگانه که از امام زینالعابدین حضرت علیبنالحسین (علیهالسّلام) نقل شده، گذشته از خصوصیت بارز دعایی مأثور از اهلبیت (علیهمالسّلام)، این مزیت را دارا است که به مناسبت حالات مختلف مؤمن، مناجاتها را انشاء فرموده است.
خداوند به همه توفیق استفاضه و خودسازی به برکت این کلمات مبارک را عنایت فرماید.
آمین.» (69/10/1)
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
ارتش مردمی
بيش از چهار دهه پيش بود که امام خمینی(ره) روز 29 فروردين ماه 1358 را به عنوان روز ارتش جمهوري اسلامي نامگذاري کردند. در اين روز شاهد رژه ارتش در سراسر کشور بودیم که امسال با توجه به درگيري کشور با بيماري کرونا، رژه نظامي به رژه خدمت تبديل شده است.
نکات تحليلي: 1ـ انقلاب اسلامي احياگر ارتشي بود که از رژيم پهلوي به جا مانده بود. در روزهاي سخت پس از پيروزي انقلاب اسلامي، سياست و مشي مسالمتآميز و مدبرانه حضرت امام توانست ارتش شاهنشاهي را خارج از تصور همه انقلابيون، از صف حاميان شاه خارج و در مسير انقلاب با ملت همراه کند. در آن زمان جريانهاي سياسي چپ که همسوي خط امام نبودند، از ضرورت انحلال ارتش سخن ميگفتند و بحث تجديد سازمان و اصلاح ارتش را عملي ارتجاعي ميدانستند. سازمان مجاهدين خلق (منافقين) و چريکهاي فدايي خلق از جمله گروههايي بودند که برای نخستین بار بحث انحلال ارتش را با هدف تضعيف کانونهاي انقلابي مطرح کردند؛ اما از نگاه حضرت امام(ره) انحلال ارتش ميتوانست به بحران بزرگي در جهت ناامنسازي کشور تبدیل شود و اين زماني بود که استکبار جهاني از شکلگيري نظام اسلامي در کشوري بزرگ در خاورميانه که شعار نه شرقي و نه غربي سر میداد، خشمگين بود. 2ـ انقلاب علاوه بر حفظ ارتش، ارتش را به نيرويي مردمي تبدیل کرد که طی 40 سال گذشته همواره به ملت و سرزمين ایران خدمت کرده است. در رأس ارتش جمهوری اسلامی فرماندهانی قرار گرفتند که جملگی از میان مردم برخواسته بودند، با همان خلق و خوی مردمی که درجات و جایگاههای نظامی بر خضوع و اخلاص آنان افزوده است، نه آنکه موجب غرور و تکبرشان شود. 3ـ ارتش مردمی جمهوری اسلامی، ارتشی نیست که فقط در زمانه جنگ حافظ کشور باشد، بلکه در بسیاری از مشکلات، از قبیل زلزله، سیل و... کنار ملت بوده است. خدمات بزرگ ارتشمردان در میدان مبارزه با کرونا، این روزها چشمگیر و ممتاز است و همین اقدامات است که ارتش را نزد ملت محبوب کرده است.
نکته راهبردي: نیروهای مسلح کشور در چشم مردم عزیز هستند و روز به روز عزیزتر هم خواهند شد. در این رزمایش مومنانه خدمت به مردم کشورمان، نیروهای مسلح در خط اول خدمترسانی هستند و این پیوند ناگسستنی خنثیکننده توطئههای دشمنان است.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
دولت را از مجلس بعد نترسانید
حملات به مجلسی که هنوز تشکیل نشده در حال افزایش است. «ناصر قوامی» فعال اصلاحطلب و رئیس کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس پرحاشیه ششم با حمله به مجلسی که هنوز شکل نگرفته است، گفت: «اگر نمایندگان منتخب صحبتی میکنند، تنها در حد حرف است و بیشتر از آن نیست. فکر میکنم بیخاصیتترین مجلس در دوران جمهوری اسلامی همین مجلس یازدهم خواهد بود، هرچند مجلس دهم هم قوی نبود.» در همین حال «سیدعزتالله ضرغامی» در پاسخ به کسانی که دولت را از مجلس میترسانند، نوشت: «دولت را از مجلس یازدهم نترسانید! مجلس محل گروکشی نیست. مجلس، آداپتور وصل و مفاهمه دو قوه دیگر با هم است. از اولویتهای مجلس آینده، تقویت مدیریتهای کارآمد در قوه مجریه از طریق اصلاح رویهها و تحول در روشهای نظارتی قوه قضائیه است.» این نکته را نیز باید به گفته دکتر ضرغامی افزود که خواسته مردمی که به مجلس آینده رأی دادند، همکاری بیش از پیش قوای کشور، اعم از مجلس، دولت و قوه قضائیه برای رفع مشکلات کشور است و بیشک نمایندگان مجلس آینده نیز متوجه این موضوع هستند؛ ولی سؤال اصلی این است، چرا از الآن که هنوز مجلس آینده تشکیل نشده است، برخی چهرههای جبهه اصلاحات چنین مسائلی را با هدف ایجاد هراس و نگرانی از عملکرد مجلس یازدهم در بین مردم مطرح میکنند؟ آیا این رویه سیاسی در راستای منافع ملی و خواست جامعه صورت میگیرد؟
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
92.doc
42K
نسخه word
یادداشت/ بیچاره نظام ایدئولوژیک!
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
92.pdf
111.7K
نسخه pdf
یادداشت/ بیچاره نظام ایدئولوژیک!
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
دوگانه سازی های مشکوک !
👈 ما باید از دوگانه سازی میان نیروهای انقلاب اجتناب کنیم، غالباً افراد و جریانهایی که بر این دوگانه سازی ها اصرار دارند، منافع ملی و مصالح انقلاب اسلامی را فدای منافع جناحی خود میکنند، البته این امر نباید ما را در مواجهه با افراد و جریاناتی که تسلیم طلبی مقابل دشمن را دنبال میکنند، دچار تردید کند، چون این تفکر از درون جریان انقلابی نیست.
صحبت سر افراد و جریاناتی است که داعیه انقلابی دارند اما همچنان به غیریت سازی در درون این خانواده می پردازند. این افراد و جریانات از سه حالت خارج نیستند:
یا قدرت طلب اند، یا نفوذی دیگران هستند، و یا فهم درستی از تبعات غیریت سازی خود ندارند.
از آنجا که نتیجه کار هر سه دسته یکی است، برخورد بدنه انقلابی با آنها نیز باید بر مبنای نصیحت و هشدار باشد و اگر رفتار خود را اصلاح نکردند، باید آنها را طرد نمود، چراکه میدان دادن به افراد و گروههای خودمحور که عملاً نشان داده اند به جز خود هیچ کسی را قبول ندارند، قطعا جریان انقلابی را از حل مشکلات مردم باز خواهد داشت و آنها را گرفتار حاشیه های بی حاصل خواهد نمود. والسلام 🤝🇮🇷
@habib49
آتشبس یک طرفه
درحالی که ائتلاف عربی به رهبری عربستان سعودی از هفته گذشته آتش بس یک طرفه ای به مدت دو هفته به منظور رسیدن به یک توافق بلندمدت در یمن منعقد کردند، اما تاکنون بارها این آتش بس توسط عربستان سعودی لغو شده و حملات متعددی را در مناطق مختلف یمن صورت داده است.
گزاره های خبری: 1- عربستان در حالی مدعی آتش بس در یمن می شود که تاکنون انجام آن از سوی این ائتلاف رعایت نشده است. درکنار این عوامل، جنگ رسانه ای ائتلاف سعودی نیز در حال شکل گیری است. به گونه ای که رویترز گزارشی خلاف واقعیت با این موضوع را که؛ «انصارالله با عربستان سعودی در حال مذاکره برای رسیدن به یک توافق بلندمدت است» به یکخط خبری تبدیل کرد. این درحالی است که بین انصارالله و عربستان سعودی هیچگونه مذاکره ای صورت نگرفته است.2- براساس سخنان سخنگوی جنبش انصارالله، این جنبش تنها با پایان حملات سعودی و پایان محاصره یمن، با یک توافق بلندمدت موافقت خواهد کرد. این نشان دهنده دست برتر انصارالله در جنگ اخیر است که این گونه شروط خود را برای طرف مقابل هدفگذاری کرده است.
نکته راهبردی: عربستان به دلیل ناکامی در جنگ یمن و هزینه های هنگفت آن، به دنبال راهی برای خروج آبرومندانه از باتلاق یمن است. با توجه به کاهش قیمت نفت و همچنین ظهور بیماری کرونا و خروج ناگهانی بسیاری از کارکنان شرکت دفاعیBAE Systems انگلیس از مرکز عملیات هوایی عربستان در ریاض که مسئولیت حفظ و نگهداری بمب افکنهای ساخت انگلیس را به عهده داشتند؛ این امر به شدت توانایی عربستان سعودی برای عملیات را کاهش داده است و توقف جنگ در این مقطع، ناشی از ناتوانی ائتلاف برای انجام عملیات است. بنابراین انعقاد آتشبس نه براساس یک توافق دو طرفه، بلکه در نتیجه ناتوانی این ائتلاف برای انجام عملیات، با توجه به وضع منابع مالی و نظامی آن است و قدرت نظامی انصارالله و پیشروی های آن در مناطق مرکزی منجر به اتخاذ تصمیم اخیر ائتلاف سعودی در اعلام آتشبس نمایشی و یکطرفه شده است.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
بلندگوهای کاخ سفید در داخل ایران
«سعید شریعتی» از محکومین فتنه ۸۸، در مصاحبه با روزنامه آرمان گفت: «وضع اقتصادی امروز اصلاً خوب نیست و باید علت آن پیدا شود. بخشی از دلیل این است که برخی از مسئولان کشور استاد هدر دادن فرصتها هستند. اگر مصالحه هستهای کش داده نمیشد و قبل از اوباما به قرارداد و توافق منتهی میشد، وضعیت امروز کشور چنین نبود. سعید شریعتی، مخالفان روحانی را ترامپهای داخلی نامیده است. این در حالی است که اتفاقاً این اصلاح طلبان هستند که همصدا با ترامپ بوده و به بلندگوهای کاخ سفید در داخل ایران تبدیلشدهاند؛ از همصدایی برای امضای برجام موشکی و منطقهای تا پیشنهاد مذاکره با قاتلین سردار حاج قاسم سلیمانی. شریعتی در مصاحبه مذکور، هم کارنامه ضعیف دولت را با ترفند نخ نمای کمبود اختیارات توجیه کرده و هم نقش اصلاحطلبان را- که اکثریت مطلق دولت را در اختیار دارند- در ایجاد وضع موجود انکار کرده است. طیف اصلاحطلب ید تولایی در بیمسئولیتی و بیگانه بودن با مطالبات مردم دارد.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
هراس آمریکا از رفتار احمقانه ترامپ
مجله آمریکایی «واشنگتن اگزمینر» در مطلبی از تحرکات نظامی آمریکا علیه ایران نوشت: برخی از مقامات دولت آمریکا در تلاش برای تشدید اقدامات نظامی علیه ایران هستند. طرحهای پیشنهادی همچون غرق کردن کشتیهای جنگی ایران، اقدامی جنگی است که میتواند منجر به یک درگیری بزرگ شود. شروع جنگ با ایران برای دفاع از پایگاههایی که دیگر در خدمت هیچ هدف واقعی نظامی نیستند، احمقانه است. ترامپ بهجای تشدید اقدامات نظامی علیه ایران باید تمام نیروهای ما را از عراق خارج کند و درگیری ما را در جنگی پایان دهد که هرگز نباید آغاز میشد. نشریه آمریکایی در پایان مینویسد: «رهایی ما از این مناقشات به ما امکان این را میدهد که در ماهها و سالهای آینده با چالشهای عظیم کشورمان بهتر روبهرو شویم.»
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
🔴 ترامپ باز هم درباره ایران توهم زد!
🔹رئیس جمهوری آمریکا برای دور کردن افکار عمومی از ناتوانی دولتش در مقابله با کرونا، باز هم به موضوع سیاست خارجی و به ویژه سیاه نمایی درباره توافق هستهای ایران روی آورد.
🔹ترامپ با طرح ادعاهای تکراری، از عدم پایبندی به برجام- توافقی که به زعم وی وحشتناک است- به عنوان دستاورد یاد کرد و مدعی شد طرف ایرانی به دنبال مذاکره است!
🔹ترامپ مدعی شد «جان کری» وزیر خارجه دولت اوباما رقم یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار پول به ایران پرداخته است.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij