میدان سیاست
🔺وضعیت منطقه (محور مقاومت ) در حال حاضر چگونه است ✍محلل "طرح برداشت سیاسی از کمپین پیروزی خلاصه طر
🔺وضعیت منطقه (محور مقاومت ) در حال حاضر چگونه است
✍محلل
۵. در عراق، تحولات پنهانی در حال وقوع است اما برجستهترین آن، فشار جدید آمریکا بر حشدالشعبی است. در این دور از فشارها، آمریکا بر بانک رافدین فشار آورده تا با قطع ارتباط با شرکتهای پرداخت حقوق حشد، دستمزد حدود ۳۰۰ هزار نفر از نیروهای بسیج مردمی پرداخت نشود. البته دولت گفته مشکل فنی است و در حال رفع آن هستیم اما به نظر نمیرسد در میانه درگیریهای منطقهای و آغاز تبادل پیامهای گرم و سخت میان طرفین، سیبل شدن مجدد حشد اتفاقی باشد.
۶. در یمن، تحول قابل ملاحظهای جز تمایل صنعا بر تشدید حملات به عمق رژیم با محوریت فرودگاه اللد و بندر حیفا و همچنین تداوم نظارت شدید نیروهای مسلح یمن بر آبهای اطراف وجود ندارد. لازم به ذکر است که یمنیها نقش مهمی در طول دوره توقف جنگ میان ایران و رژیم دارند.
در پایان، لازم به ذکر است که "طرح برداشت سیاسی از کمپین پیروزی" دقیقاً بر روی ایران نیز پیاده شده و شاهد بودیم که پس از آتشبس، ترامپ با هیاهو سعی داشت ایران را بار دیگر به میز مذاکره بکشاند.
میدان سیاست
🌍 کانال سیاسی، خبری، تحلیلی و نخبگانی"میدان سیاست"
https://eitaa.com/meydaneseyasat1402
🔰 #گزارش | جهان اسلام در آستانه صدور فتوای جهاد در حمایت از رهبر انقلاب
* زمینههای معاصر صدور فتوای جهاد
🔸 در حال حاضر، شرایط به گونهای پیش رفته که سه مرجع برجسته #جهان_تشیع، هر یک بهگونهای خاص، درباره احتمال صدور فتوای جهاد علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی هشدار دادهاند:
🔹 آیتالله سید علی سیستانی در پی تهدیدات آمریکا و اسرائیل، هشدار دادند: «اگر تعرض به #مرجعیت و #رهبر_امت ادامه یابد، ناگزیر فتوای جهاد صادر میشود.»
🔸 آیتالله ناصر مکارم شیرازی در بیانیهای رسمی تصریح کردند: «هر شخص یا رژیمی که برای ضربه به امت اسلامی و #حاکمیت آن، رهبری و مرجعیت را تهدید کند یا (لا سمح الله) تعرّضی نماید، حکم محارب دارد.»
🔹 آیتالله حسین نوری همدانی نیز در بیانیهای اعلام کردند:«هرگونه تهدید یا تعرض به رهبر معظم انقلاب اسلامی یا مرجعیت دینی، از سوی هر فرد یا دولتی، در حکم #محاربه با خدا و رسول است. این اقدام نهتنها موجب واکنش علما، بلکه موجب قیام ملتهای مسلمان خواهد شد.»
🔸 این سه موضع، از سه مرجع فقهی برجسته، در سه سبک بیانی مختلف، اما با یک پیام واحد، شکلگیری #اجماع_فقهی در برابر تهدیدات دشمن را اثبات میکند.
* مسئولیت امت اسلامی در حمایت از مرجعیت
🔹 در چنین شرایطی، سکوت علما، حوزهها و مفتیهای جهان اسلام نهتنها ناپسند، بلکه شرعاً مردود و #خیانت به امت اسلامی است. تعرض به مرجعیت شیعه، صرفاً تعرض به یک رهبر مذهبی نیست، بلکه نقض بنیادین حاکمیت الهی و اخلاق دینی در جوامع اسلامی است.
مراجع اهل سنت و شیعه باید با صدور بیانیههای مشترک، حرمت مرجعیت را خط قرمز امت بدانند.
🔸 کنفرانس اضطراری در قم یا نجف با حضور علمای اسلام باید برگزار شود تا #صدای_واحد در برابر پروژه تهدید شکل بگیرد.
🔹 مراکز اسلامی در اروپا، آفریقا و آسیای جنوب شرقی باید از #ابزارهای_رسانهای، حقوقی و دینی برای دفاع از جایگاه رهبر انقلاب اسلامی استفاده کنند.
* راهکارهای عملی در برابر تهدید تمدنی ترامپ
۱. تشکیل #جبهه_جهانی حمایت از جایگاه مرجعیت دینی با مرکزیت قم و نجف.
۲. تدوین «منشور کرامت مرجعیت اسلامی» برای اعلام #موضع_مشترک علمای مذاهب.
۳. استفاده از ظرفیت سازمان همکاری اسلامی برای محکومیت تهدیدات علیه رهبران دینی.
۴. راهاندازی کارزار رسانهای بینالمللی در فضای مجازی برای مقابله با عملیات روانی غرب علیه مرجعیت در جهان اسلام.
۵. تدوین پرونده بینالمللی علیه #ترامپ و رژیم صهیونیستی در دیوان کیفری بینالمللی در لاهه به دلیل تهدید به ترور علمای دینی.
* از نجف تا تهران؛ مرز جهاد روشن است
🔸 تاریخ #فقه_شیعه نشان داده که هرگاه مرجعیت تهدید شده، فتوا آمده و امت برخاسته است. از تحریم تنباکو تا مقاومت در برابر داعش، از مشروطه تا اشغال عراق، مرجعیت سکوت نکرده است. امروز، با تهدید بیسابقه ترامپ و نتانیاهو علیه رهبر انقلاب اسلامی، سه مرجع بزرگ هشدار دادهاند که در صورت تداوم این روند، حکم محاربه صادر و فتوای جهاد واجب خواهد شد.
🔹 وظیفه امت اسلامی و علمای دین، آمادگی کامل برای پاسخ به این جبهه تمامعیار است. این #جهاد، پیش از آنکه میدان نبرد باشد، میدان دفاع از شرف امت و حرمت مرجعیت دینی است./خبرگزاری آنا
میدان سیاست
🌍 کانال سیاسی، خبری، تحلیلی و نخبگانی"میدان سیاست"
https://eitaa.com/meydaneseyasat1402
🔻 مصاحبه لاریجانی و یک پیشنهاد
✍محسن مهدیان
پیشنهاد #جهادتبیین در جنگ
🔻روایت را رها نکنیم. جنگ اگرچه پایان نظامی داشته باشد، پایان رسانهای ندارد. و در این میان، مصاحبههایی از جنس گفتوگوی اخیر لاریجانی، نه فقط تحلیل سیاسی، که الگویی روشن برای «جهاد تبیین» است.
🔻این مصاحبه از جهات مختلف حائز اهمیت است. نه صرفاً بهخاطر نام گوینده، بلکه بهخاطر نوع نگاه، صراحت تحلیل، شفافیت روایت و جسارت در تبیین. بیتعارف، یکی از بهترین روایتهای پساجنگ است که در آن میتوان ترکیب امنیت، دیپلماسی، تاریخنگاری و حتی طنز را دید.
1⃣نخست، تحلیل میدان. او جنگ را به تفکیک روز روایت میکند؛ میگوید اسرائیل تصمیم داشت ظرف شش روز کار ایران را تمام کند. میگوید کجا عقب بودیم و چطور ورق برگشت.
2⃣دوم، تحلیل دیپلماتیک و امنیتی. صریح و مستند میگوید چرا مذاکره نه، چرا خروج از NPT و چگونه سیاست آمریکا در برابر ایران شکست خورد. حتی درباره ترامپ هم با زبانی خاص و تحلیلی روانشناختی توضیح میدهد که چطور با ۶ موشک ایران، آمریکا فروریخت.
3⃣سوم، تحلیل آینده. لاریجانی میگوید اسرائیل بازنمیگردد، چون مفتضح شده است و اهل جنگی که دست برتر ندارد نیست. هدف اسرائیل را هم نه براندازی سیاسی، بلکه فروپاشی اجتماعی معرفی میکند.
🔻این مصاحبه یک نمونه است. نمونهای برای یک راهبرد رسانهای: تبیین شفاف، ساده، قوی، گاه با طنز، و همیشه با واقعبینی.
🔻و حالا پیشنهاد..
ما انبوهی از اخبار و اظهارنظرها از سوی سیاستمداران و رسانههای جهان داریم که به <دست برتر ایران> در این جنگ اذعان کردهاند. نیویورکتایمز، الجزیره، واشنگتنپست، روزنامههای اسرائیلی، اظهارات مقامهای نظامی و دیپلماتیک غربی… این اخبار تاریخ مصرف ندارند. بلکه باید دائم تکرار شوند.
🔻فراموش نکنیم: هیچ چیز بهاندازه تکرار بااهمیت نیست.
از اینرو پیشنهاد برای جهاد تبیین پس از جنگ این است:
اخبار قدرت و دست برتر ایران را رصد کنید. آنها را به زبان مختلف و قالب های متنوع برای فضای مجازی و مردم روایت کنید. مدام جلوی چشم بیاورید.
میدان سیاست
🌍 کانال سیاسی، خبری، تحلیلی و نخبگانی"میدان سیاست"
https://eitaa.com/meydaneseyasat1402
5.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کارشناس صداوسیما:
اسرائیل تا یک هفته دیگر دوباره به ایران حمله نظامی خواهد کرد
دکتر متقی، کارشناس حوزه بینالملل:
🔹آمریکا و اسرائیل با آتش بس به دنبال تجدیدقوا هستند.
🔹ابتدا اقدامات غافلگیرکننده و گام دوم هم عملیات تخریبی خواهد بود. /تابناک
میدان سیاست
🌍 کانال سیاسی، خبری، تحلیلی و نخبگانی"میدان سیاست"
https://eitaa.com/meydaneseyasat1402
19.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 رژیم له شده
🔻 ۱۲ روز... تنها ۱۲ روز کافی بود تا افسانهای هفتادساله فرو بریزد. رژیمی که خود را شکستناپذیر میخواند، امروز در خاکستر فتاح و سجیل دفن شده است. شهردار تلآویو اعتراف کرد: موشکهای ایران را تا سالها فراموش نخواهیم کرد. همانطور که رهبر فرزانه انقلاب اسلامی فرمودند: رژیم صهیونیستی با آن همه هیاهو، تقریباً از پا درآمد و لِه شد. گنبد آهنین، نماد امنیت دروغین اسرائیل، قرار بود اسرائیل را مصون از حملات احتمالی نگه دارد، اما در برابر موشکهای پیشرفته ایران عملاً بیاثر شده و خود به گورستانی از آهنپاره بدل شد. پایگاه هوایی نواتیم، محل استقرار جنگندههای پیشرفته F-35، مورد اصابت قرار گرفت و پروازها برای ساعتها متوقف شد. ۳۰ نقطه استراتژیک رژیم صهیونی زیر آتش موشکیها و پهپاد های ایرانی قرار گرفت.
#صبا
#قطب نما
میدان سیاست
🌍 کانال سیاسی، خبری، تحلیلی و نخبگانی"میدان سیاست"
https://eitaa.com/meydaneseyasat1402
💢حمایت از اقتصاد پساجنگ
✍🏻 علی قاسمی
🔹یکی از سوالاتی که در شرایط پساجنگ به ذهن متبادر میشود این است که با آرام شدن فضای کشور و با کاهش تنشها، معمولاً دولت و متولیان امر برای جان گرفتن دوباره فضای اقتصادی و کسبوکارها چه نوع حمایتها و تدابیری باید به کار بندند تا مجدداً رونق به اقتصاد برگردد؟
🔸در ابتدا باید گفت در شرایط بحرانی، همه دولتها، حتی دولتهای سرمایهداری، وارد میشوند و برای مصرفکنندگان و تولیدکنندگان، برنامهها و سیاستهای خاص حمایتی دارند. در این زمینه دولت باید یکسری حمایتها و معافیتهای مالی، بیمهای یا مهلتدادنهای مالیاتی و بیمهای برای تولیدکنندگان ــ بهویژه آن دسته از کسبوکارهایی که از جنگ متضرر شدهاند ــ در نظر بگیرد.
🔹اول باید یک تفکیکی بین کسانی که از جنگ متضرر شدهاند قائل شد. چون زمان جنگ کوتاه بود و در طی ۱۲ روز به آتشبس ختم شد، صنایع و شرکتهای بزرگ و متوسطی که مستقیماً با آنها پرتابهای صورت گرفته، باید برآورد خسارت شوند و هزینههای آنها بدون کموکاست پرداخت شود.
🔸ارائه تسهیلات با شرایط ویژه (مانند اقساط بلندمدت و نرخ سود پایین) به واحدهای تولیدی و صنعتی آسیبدیده از جنگ، یک مدل است که باید بهسرعت اجرا شود.
🔹در این بین، بیشترین خسارتها به منازل و مغازههای برخی از مردم وارد شده است که این هم چندوجهی است. از سوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، بسته حمایتی اسکان و ساخت منازل آسیبدیده از جنگ تحمیلی اینگونه پیشنهاد شده که برای اسکان موقت خانوارها، یک میلیارد تومان ودیعه مسکن و ۲۰ میلیون تومان اجاره ماهانه پرداخت شود. از آنجا که ساخت مسکن حداقل دو سال طول میکشد، هزینه ساخت هر متر واحد مسکونی ۲۰ میلیون تومان و برای واحدهای تجاری متری ۱۵ میلیون تومان پیشبینی شده است.
🔸اما برخی از خانهها و مغازههای تجاری تنها نیاز به بازسازی یا مقاومسازی دارند. برای این گروه، بسته به میزان تخریب، برای هر مترمربع از بین یک میلیون تا سقف هشت میلیون تومان در نظر گرفته شده است. برای عملیاتیسازی، مسئولیت ارزیابی، آواربرداری و بازسازی بر عهده بنیاد مسکن خواهد بود و نظام مهندسی نیز برای مقاومسازی کمک میکند.
🔹در این بازارها، بازگشایی بورس پس از تعطیلی دو هفتهای به دلیل شرایط جنگی، افت زیادی داشت که برای کنترل این بازار و جلوگیری از خروج پول حقیقی، باید یکسری بستههای حمایتی در نظر گرفته شود./بصیرت
#حرفروز
میدان سیاست
🌍 کانال سیاسی، خبری، تحلیلی و نخبگانی"میدان سیاست"
https://eitaa.com/meydaneseyasat1402
💢اولویتهای پساجنگ
✍🏻 حسن نوروزی
🔹پس از دوازده روز جنگ مستقیم با رژیم صهیونی، فضای سیاسی و اجتماعی ایران وارد مرحله تازهای شده است. تجربه این نبرد نهفقط ابعاد نظامی، بلکه لایههای امنیتی، اجتماعی و رسانهای را نیز تحت تأثیر قرار داد. حالا که آتش حملات متوقف شده، پرسش اساسی این است که ایران برای تقویت موقعیت داخلی و بیرونی خود چه مسیری را باید دنبال کند؟ پاسخ به این پرسش، بیش از هر چیز بر ضرورت حفظ انسجام داخلی و بازبینی در سیاستهای امنیتی و رسانهای تأکید دارد.
🔸نخستین و شاید مهمترین اولویت، حفظ همبستگی داخلی است؛ انسجامی که در سایه تهدید خارجی بهوجود آمد و اکنون باید آن را به یک سرمایه پایدار تبدیل کرد. بیدلیل نبود که چهرههایی چون نتانیاهو و ترامپ، حساب ویژهای روی نارضایتیها و شکافهای اجتماعی در ایران باز کرده بودند. آنها بهخوبی میدانستند که یک جامعه منسجم، سدی محکم در برابر هر تجاوز خارجی است. اکنون که حلقههایی از تفرقهافکنی دوباره در فضای رسانهای و اجتماعی فعال شدهاند، ضروری است با تدبیر و قاطعیت نسبت به آنها هشدار داده شود. در سطح امنیتی، فعالسازی کامل جامعه اطلاعاتی کشور یک ضرورت انکارناپذیر است. درگیری اخیر نشان داد که نفوذ، خرابکاری و جاسوسی هنوز تهدیدات زندهای هستند. باید عناصر نفوذی شناسایی و زیر ضربه قرار گیرند و در برخورد با حامیان رژیم صهیونی هیچ اغماضی صورت نگیرد. این تنها راه تضمین امنیت پایدار در دوران پساجنگ است.
🔹نکته مهم دیگر، بازنگری اساسی در سیاستهای مربوط به فضای مجازی است. جنگ اخیر عملاً نشان داد که ضعف در حکمرانی سایبری میتواند تبعات میدانی داشته باشد. از ارسال بیمحابای تصاویر انفجارها تا بازنشر اطلاعات موقعیتی، همه و همه بخشی از اهداف دشمن را در تحقق حملات هوایی محقق کردند. رهبر معظم انقلاب سالها پیش نسبت به وضعیت رهاشده فضای مجازی هشدار داده بودند و اکنون نوبت عمل رسیده است؛ پالایش پلتفرمهایی که دادهها را در اختیار دشمن قرار میدهند، مقابله با اکانتهای سازمانیافته، و تنظیم دقیقتر قوانین مربوط به فیلترشکنها، همه باید با رویکردی واقعگرایانه دنبال شود.
🔸در عرصه سیاست خارجی نیز باید نگاه تازهای شکل گیرد. مذاکراتی که قرار بود از تنش جلوگیری کند، در عمل پوششی برای آغاز جنگ شد. پیام روشن این ماجرا آن است که نباید به روندهای دیپلماتیکی که بهانهای برای فریب و تضعیف توان دفاعی کشور هستند، دل بست. از این پس نهتنها بازگشت به میز مذاکره بیمعنا خواهد بود، بلکه طرح دوباره آن، باید با تردید و حتی برخورد مواجه شود.
🔹در نهایت، آمادگی زیرساختی کشور برای مواجهه با سناریوهای احتمالی جنگ باید افزایش یابد. ادارات، مراکز صنعتی، شرکتها و نهادهای خدماتی باید برنامهای شفاف برای ادامه کار در شرایط جنگی داشته باشند. همچنین، الگوهای حفاظتی از اسناد، اماکن و افراد کلیدی باید بازنگری و تقویت شوند. تجربه اخیر ثابت کرد که امنیت یک ضرورت عملیاتی است که باید در همه سطوح جاری شود. اگر ایران از این فرصت برای اصلاح ضعفها و تثبیت قوتها استفاده کند، تهدید به یک نقطه عطف تاریخی برای تقویت جایگاه ملی تبدیل خواهد شد./ بصیرت
#گزارشروز
میدان سیاست
🌍 کانال سیاسی، خبری، تحلیلی و نخبگانی"میدان سیاست"
https://eitaa.com/meydaneseyasat1402
💢بدیم بره؟
🔹برخی زمزمهها در بین گروهی از افراد داخلی شنیده میشود که فحوایش این است: «حالا که در پدافند مشکل داریم، باید غنیسازی صفر را قبول کنیم و یک امتیاز خوب به ترامپ بدهیم تا مرحله بعدی جنگ وجود نداشته باشد و دشمن ما را رها کند». چنین نظریهای چند اشکال اساسی دارد.
🔸اولا آمریکا و رژیم صرفا درخواست هستهای ندارند و مسئله موشکی هم در بین خواستههای فعلی آنان است. این یعنی به غنیسازی صفر راضی نمیشوند. حتی اگر آمریکاییها در یک مرحله حاضر شوند توافقی درباره هستهای بکنند، چه تضمینی وجود دارد که رژیم دوباره حمله نکند؟ یا چه تضمینی وجود دارد که آمریکا شش ماه دیگر همین بازی مذاکره و بعد جنگ را دربارهی موشکی به کار نیاندازد؟ کوتاه آمدن در این مرحله به معنای چراغ سبز به حملات بعدی درباره موضوعاتی است که در میز مذاکره به طرف مقابل داده نشده. همه دیگر فهمیدند که موشک تا چه اندازه برای دفاع از کشور حیاتی و مهم است.
🔹آخرین متن ویتکاف (قبل از حمله) هم که به وضوح گفته بود در ازای غنیسازی صفر، رفع تحریم اقتصادی انجام نمیشود؛ یعنی همه امتیازات را بدهیم و هیچ چیزی جز یک حرف بدون تضمین مبنی بر عدم حمله نگیریم. سپس همین مدل برای موشکی، منطقهای و تمام امتیازات اقتصادی و ژئوپولتیک کشور توسط طرف مقابل پیش برود. درست است که جنگ با احتمال بسیار بالا مرحله دیگری خواهد داشت و مسائلی از جمله پدافند هم وجود دارد. اما راه مذاکره به معنای تقدیم کامل غنیسازی صفر هم هیچ تضمینی برای جلوگیری از جنگ نخواهد داشت. متاسفانه طرف مقابل هم به دنبال بده-بستان نیست و تحمیل را در دستور کار قرار داده. لذا فعلا راهی جز آمادگی برای مراحل بعدی نداریم./نواصولگرا
میدان سیاست
🌍 کانال سیاسی، خبری، تحلیلی و نخبگانی"میدان سیاست"
https://eitaa.com/meydaneseyasat1402
💢از جنگ ۶ روزه تا جنگ ۱۲ روزه
✍🏻 علیرضا سلیمانی نژاد
🔹درک اشتباه رژیم صهیونی از شرایط ایران در جریان جنگ ۱۲ روزه، بهویژه بر پایه مقایسهای سطحی با تجربیات گذشتهاش از جنگ ششروزه ۱۹۶۷، یکی از مهمترین دلایل شکست محاسباتی آن بود. رهبران سیاسی و نظامی صهیونیست، تصور میکردند که میتوانند با ایجاد یک شوک سریع، همانگونه که ارتشهای عربی را در شش روز به عقبنشینی و فروپاشی کشاندند، ساختار تصمیمگیری و اراده دفاعی کشورمان را نیز تحت تأثیر قرار دهند. اما واقعیت نظامی و راهبردی ایران بهکلی با آنچه در دهه ۶۰ میلادی در جهان عرب وجود داشت، متفاوت است.
🔸در جنگ ششروزه، کشورهای عربی نظیر مصر، اردن و سوریه، با وجود برخورداری از ارتشهای بزرگ و تسلیحات قابلتوجه، از ضعفهای ساختاری شدیدی رنج میبردند. عدم هماهنگی بین ستادهای کل، اختلافات سیاسی میان رهبران عرب ، اتکای بیشازحد به تسلیحات وارداتی، و مهمتر از همه، بیثباتی سیاسی داخلی، باعث شد ارتشهای آن زمان نتوانند در برابر حمله برقآسای رژیم صهیونی ایستادگی کنند. روحیه سربازان تضعیفشده، فرماندهی فاقد تجربه جنگ واقعی و نبود عمق استراتژیک، باعث شد جنگ حتی پیش از آنکه به یک درگیری تمامعیار زمینی تبدیل شود، به شکست تبدیل گردد.
🔹در مقابل، نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران طی چهار دهه گذشته ساختاری متفاوت، چندلایه و ترکیبی از تجربه، فناوری و عقبه راهبردی ایجاد کردهاند. برخلاف ارتشهای عربی که در جنگ ششروزه وابسته به تجهیزات غربی و شرقی بودند، ایران عمده توان نظامی خود را بومیسازی کرده است. از موشکهای بالستیک گرفته تا سامانههای پدافند هوایی، جنگال، پهپادها و سامانههای اطلاعاتی – همگی حاصل سرمایهگذاریهای بلندمدت و توسعهیافته درون کشورند که امکان بینیاز شدن از کمکهای خارجی را فراهم کردهاند.
🔸افزون بر این، نیروهای مسلح کشورمان از انسجام و تجربه عملیاتی بالایی برخوردارند. از دوران جنگ ایران و عراق تا مأموریتهای فرامنطقهای در سالهای اخیر، این نیروها تحت سختترین شرایط رزمی، توانستهاند خود را با تهدیدات پیچیده و ترکیبی تطبیق دهند. برخلاف فرماندهیهای جزیرهای ارتشهای عربی، ساختار فرماندهی نیروهای مسلح ایران، انعطافپذیر، چابک و مبتنی بر تصمیمسازی اطلاعاتمحور است؛ چیزی که در فضای جنگ مدرن، تفاوت اصلی میان پیروزی و شکست را رقم میزند.
🔹ویژگی مهم دیگر ایران، انسجام نسبی میان جامعه و حاکمیت در مواجهه با تهدید خارجی است. در حالی که در جنگ ششروزه، اغلب کشورهایی که وارد جنگ با اسرائیل شدند از شکافهای عمیق داخلی و ضعف مشروعیت سیاسی رنج میبردند، ایران نشان داده است که در شرایط بحرانی، توان بسیج اجتماعی، انسجام رسانهای و تابآوری روانی در برابر جنگ ترکیبی را دارد.
🔸در مجموع، اشتباه محاسباتی رژیم صهیونی در مقایسه ایران امروز با ارتشهای عربی دهه ۶۰ میلادی، نتیجه تحلیلی ناقص از تحولات ساختاری و راهبردی ایران است. ایران نهتنها از نظر نظامی و فناورانه در سطح بالاتری قرار دارد، بلکه در سطح راهبردی نیز دارای عقلانیتی پیچیده و منعطف است که توانسته قدرت سخت و نرم را در هم بیامیزد و ساختاری مقاوم در برابر تهاجم مستقیم ایجاد کند./بصیرت
#حرفروز
میدان سیاست
🌍 کانال سیاسی، خبری، تحلیلی و نخبگانی"میدان سیاست"
https://eitaa.com/meydaneseyasat1402
📢 طبق روال هرسال و با حضور جمعی از عزاداران آلالله(ع) برگزار شد
👈 مراسم عزاداری سید و سالار شهیدان(ع) در حسینیه امام خمینی(ره)
▪️مراسم عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و یاران شهید ایشان، امشب (چهارشنبه شب) همزمان با شب هفتم ماه محرم در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد.
▪️در این مراسم آقای محمدحسن موحدی قاری بین المللی به قرائت آیاتی از قرآن کریم پرداخت و سپس حجتالاسلام مهدی اصلانی در سخنانی ضمن تبیین جنگ حق و باطل در روز عاشورا، جهاد امام حسین(ع) در مقابل یزیدیان را جهاد امید در برابر ناامیدی و جنگ ارادهها خواند و گفت: ایجاد ناامیدی در جامعه و تضعیف اراده مردم مهمترین راهبرد «حزب شیطان» است که در مقابل آن، جریان «عقلانیت، امید آفرین و امیدواران» قرار دارد که در شرایط حساس حتی اگر تعداد آنها اندک باشد میتواند صحنه را در مقابل تعداد کثیر جبهه باطل تغییر دهد و بر این جریان پیروز شود.
▪️در این مراسم همچنین آقای میثم مطیعی در رثای حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و یاران با وفایش به مداحی و نوحهسرایی پرداخت.
💻 Farsi.Khamenei.ir
میدان سیاست
🌍 کانال سیاسی، خبری، تحلیلی و نخبگانی"میدان سیاست"
https://eitaa.com/meydaneseyasat1402
7.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 لحظاتی از سخنرانی حجتالاسلام مهدی اصلانی در مراسم عزاداری سید و سالار شهیدان(علیهالسلام) در حسینیه امام خمینی(ره)
💻 Farsi.Khamenei.ir
میدان سیاست
🌍 کانال سیاسی، خبری، تحلیلی و نخبگانی"میدان سیاست"
https://eitaa.com/meydaneseyasat1402
9.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 لحظاتی از مداحی آقای میثم مطیعی در مراسم عزاداری سید و سالار شهیدان(علیهالسلام) در حسینیه امام خمینی(ره)
💻 Farsi.Khamenei.ir
میدان سیاست
🌍 کانال سیاسی، خبری، تحلیلی و نخبگانی"میدان سیاست"
https://eitaa.com/meydaneseyasat1402