⁉️ چگونگی مواجهه با لاریجانی
📝 دکتر مصطفی قربانی
🔹 واقعیت آن است که علیرغم عدم محبوبیت آقای لاریجانی در میان بدنهی انقلابی جامعه، اما حضور وی در صحنه حاوی نکات مثبتی نیز میباشد که باید به آنها توجه شود. ازجمله این نکات مثبت میتوان به این موارد اشاره کرد:
👈لاریجانی مشی سیاسی تندی ندارد،
👈به رأس نظام نزدیک است،
👈اگرچه با اصولگرایان آنگونه که باید رابطه محکمی ندارد، اما با اصلاحطلبان رادیکال هم صنمی ندارد،
👈 حضور وی در انتخابات(چنانچه از سوی اصلاحطلبان به عنوان کاندیدای نهایی انتخاب شود) باعث میشود که بازی انتخابات در درون خانوادهی نظام تعریف شود و حتی برنده شدن وی به شکست نظام تعبیر نشود،
👈 و در آخر اینکه باتوجه به این نکتهی اخیر، حضور وی در انتخابات فرصتی است برای کنترل برخی دوقطبیسازیهای مخرب.
⁉️ با این حال، چالش اساسی در ارتباط با وی این است که در میان بدنهی انقلابی جایگاه چندانی ندارد و محتمل به نظر میرسد که حتی از سوی برخی اصولگرایان هم تخریب شود. براین اساس، مسأله اکنون این است که چگونه باید با شخصی با این ویژگیها مواجه شد تا دوگانههای مدنظر ضدانقلاب در انتخابات شکل نگیرد؟
🔹 قبل از پاسخ به اصل سؤال باید خاطرنشان کرد که منظور از این سؤال آن نیست که باید از لاریجانی حمایت شود، بلکه منظور آن است اگرچه شاید نباید از لاریجانی حمایت کرد، اما نباید در مقابل وی به گونهای بازی کرد که وی از دایرهی نیروهای وفادار به نظام و معتقد به حرکت تکاملی انقلاب اسلامی خارج شود. درواقع، چنانچه آقای لاریجانی بخواهد «منطق تناسب» را بر «منطق نتایج» ترجیح دهد؛ یعنی براساس هویت سیاسی خود که فردی نزدیک به رأس نظام و فاقد سویههای تقابلی با نظام است، رفتار کند، از پتانسیل مناسبی برای فروکش کردن بخشی از دوقطبیها در انتخابات برخوردار است. باتوجه به همین نکته، اصولگرایان باید از تخریب لاریجانی خودداری کنند و با اقدامات خود، وی را وادار به اتخاذ مواضع رادیکال نکنند. به زبان سادهتر، باتوجه به سوابق آقای لاریجانی، به نظر میرسد که حتی برنده شدن وی نمیتواند موازنه قدرت در صحنه سیاسی داخلی را به ضرر نظام و نیروهای انقلابی به میزان زیادی تغییر دهد. بنابراین، تشدید منازعه با آقای لاریجانی توسط اصولگرایان صحیح نیست. باید تلاش شود که وی در گردونهی نظام حفظ شود و نقدها به وی باتوجه به برنامهها، شعارها و سوابق وی، آنهم با زبانی لین باشد./تحلیل راهبردی
میدان سیاست
🌍 کانال سیاسی، خبری، تحلیلی و نخبگانی"میدان سیاست"
https://eitaa.com/meydaneseyasat1402
#پرسش_و_پاسخ
✅ کاندیدای اصلح کیست و چگونه رای می آورد؟
✍ابوعباس نجات
✳️ در جریان انقلابی دو کاندیدای اصلی در صحنه حاضرند:
🔹 دکتر سعید جلیلی
🔹 دکتر محمدباقر قالیباف
🔹جریان مقابل امیدوار است با روی کارآوردن چهره ای اعتدالی مانند علی لاریجانی، با مهره چینی تیم هاشمی و خاتمی و روحانی در دولت او، میز قدرت را همچنان تصاحب کند.
✳️ جریان انقلابی چگونه میتواند به اجماع بین دو کاندیدای اصلی خود برسد؟
🔹 راه رسیدن به راهبرد اجماع دو راهکار مهم است:
1️⃣ عدم تخریب دو کاندیدای انقلابی توسط حامیان هرکدام
2️⃣ طراحی سازوکار رسیدن به اجماع روی یک کاندیدا مانند نظرسنجی مراکز معتبر و رایزنی بزرگان جامعتین روحانیت و بزرگان جریان انقلابی برای عدم تکرار 92
✳️ تخریب، مهمترین و اصلی ترین عامل عدم دست یابی به اجماع بین کاندیداهای انقلابی و طرفداران آنهاست.
🔹عمده تخریب جلیلی توسط جریان اصلاحات و عمده تخریب قالیباف توسط شبه جریان موسوم به عدالتخواه در بدنه جریان انقلابی صورت میگیرد؛
همان دوطیف که شهید رئیسی را آزردند و دل رهبری را سوزاندند.
🔹این تخریب ها دو لبه یک قیچی برای تحقق روی کارآمدن لاریجانی از جبهه اصلاحات اعتدال است.
✳️ وظیفه ما چیست؟
🔹سعی کنیم نه خود تخریبگر باشیم و نه از تخریبگران حمایت و پشتیبانی کنیم.
🔹پیام های مجازی تخریب گر کاندیداهای انقلابی را مطلقا نشر ندهیم.
🔹متمرکز بر خسارت های روی کارآمدن جریان غرب گرا و خطر بازآفرینی دولت روحانی باشیم.
✳️ فراموش نکنیم بیش از نیمی از اقشار کف جامعه، لزوما متناسب با زیست سیاسی ما در ایتا فکر نمیکنند؛
اقشار خاموش (خاکستری) به شعارها، برنامه ها و سوابق کاندیداها نگاه میکنند و جریان سیاسی انقلابی و جریان سیاسی غیر انقلابی و آرایش سیاسی حزبی برای عموم مردم موضوعیت ندارد. / کرامت و بصیرت
میدان سیاست
🌍 کانال سیاسی، خبری، تحلیلی و نخبگانی"میدان سیاست"
https://eitaa.com/meydaneseyasat1402
🖼 #روایت_رهبری | پیشنهاد رهبری آیتالله خامنهای از سوی امام خمینی در مهرماه ۱۳۶۷
🔹️در مهرماه سال ۱۳۶۷ یعنی ۶ ماه پیش از برکناری آیتالله منتظری، جلسهای در محضر امامخمینی با حضور سران قوا برگزار شد. آقای هاشمی رفسنجانی به امام گفته بود: اگر آقای منتظری را کنار بگذارید ما در رهبری دچار مشکل میشویم. کسی را نداریم. امام فرموده بود: چرا ندارید؟ آقای خامنهای!
آیتالله خامنهای نیز تعریف میکنند که در آن جلسه به امام گفتند: «آقا! ما در این مجموعهی دوستان کس دیگری غیر از آقای منتظری نداریم.» ایشان گفتند: «نه، اینجور نیست! شما رهبر بشوید!»
خانم زهرا مصطفوی دختر امام هم نقل میکنند: «من مدّتها قبل از برکناری قائممقام رهبری شخصاً از محضر امام دربارهی رهبری پرسیدم و ایشان از آیتالله خامنهای نام بردند. پرسیدم که آیا شرط مرجعیّت و اعلمیّت در رهبری لازم نیست و ایشان نفی کردند و از مراتب علمی ایشان پرسیدم و صریحاً فرمودند که ایشان اجتهادی که برای ولیّفقیه لازم است را دارد.»
🔍 مطالعه ادامه برشها از کتاب "روایت رهبری"👇
farsi.khamenei.ir/revayat-rahbari
میدان سیاست
🌍 کانال سیاسی، خبری، تحلیلی و نخبگانی"میدان سیاست"
https://eitaa.com/meydaneseyasat1402
52.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 مستند روایت رهبری | قسمت اول
👆 مستند جامع «#روایت_رهبری»؛ روایتی از وقایع مربوط به انتخاب حضرت آیتالله خامنهای بهعنوان رهبر جمهوری اسلامی ایران.
📥 دریافت نسخه باکیفیت سایر قسمتها👇
khl.ink/f/41750
میدان سیاست
🌍 کانال سیاسی، خبری، تحلیلی و نخبگانی"میدان سیاست"
https://eitaa.com/meydaneseyasat1402
📝 #گزارش_هفته| «وحدت کلمه» میراث حیاتی امام
👈 وصیت کلیدی خمینی کبیر از ابتدای انقلاب تا آخرین روزها
🔹اغلب، به اشتباه سخنرانی حضرت امام خمینی در بهشت زهرا (سلامالله علیها) را اولین سخنرانی ایشان پس از بازگشت به میهن پس از ۱۵ سال تبعید میدانند، اما رهبر کبیر انقلاب اولین سخنرانی را در جمع استقبالکنندگان در فرودگاه مهرآباد ایراد کردند. ابتدا قاری نوجوان چند آیه از قرآن مجید را تلاوت کرد و سپس یک گروه، سرود ماندگار «خمینی ای امام» را اجرا کردند و پس از آن هم حضرت امام سخنان کوتاهی را بیان میکنند که میتوان گفت «اهمیت وحدت و هشدار درباره توطئه اختلافافکنی» مهمترین نکته این سخنان کوتاه است. ایشان در این سخنرانی دو بار به صراحت «وحدت کلمه» را عامل پیروزی انقلاب اسلامی معرفی کرده و میگویند: «ما باید از همهی طبقات ملت تشکر کنیم که این پیروزی تا اینجا بهواسطهی وحدت کلمه بوده است. وحدت کلمهی مسلمین همه، وحدت کلمهی اقلیتهای مذهبی با مسلمین، وحدت دانشگاه و مدرسهی علمی، وحدت طبقهی روحانی و جناح سیاسی. باید همه این رمز را بفهمیم که وحدت کلمه، رمز پیروزی است؛ و این رمز پیروزی را از دست ندهیم و خدای نخواسته، شیاطین بین صفوف شما تفرقه نیندازند.»
🔸یک روز پیش از پیروزی انقلاب اسلامی در پاسخ به نامه جمعی از مردم ملاوی در لرستان، چند خطی را مرقوم میکنند و ضمن تشکر و پاسخ به ابراز احساسات آنان، تنها توصیه و نکتهای که بیان میکنند این است: «امید است به یاری خدای تعالی این همبستگی را تا پیروزی کامل حفظ فرمایید، و از تفرقه و اختلاف که وسیلهی تسلط دشمنان اسلام و بیگانگان است پرهیز نمایید.»
🔹به همه ملت توصیه میکنم
🔸یک روز پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز باز هم دست روی این نکته کلیدی گذاشته و در پیامشان تأکید میکنند: «از این به بعد توجه به بسیاری از امور لازم است که عمدهی آن توجه به حفظ وحدت کلمه است. ما در بین مبارزه هستیم و باز محتاج به وحدت کلمه هستیم؛ باز باید همهی اقشار با هم برادروار و در کنار هم آماده باشند برای مبارزه و جلوگیری از تشتتات و اختلافات. اگر خدای ناخواسته اختلافات پیدا شوند معلوم نیست که ما به پیروزی نهایی برسیم. من به همهی ملت توصیه میکنم که به همین نحو که تا کنون به وحدت کلمهی خودشان ادامه دادهاند از این به بعد هم ادامه دهند.» و برای ساختن دوباره ایران نیز، حضور و مشارکت همه را لازم و ضروری عنوان میکنند: «اینک ما باید ایران را بسازیم؛ از نو بسازیم ولی مشکلات دارد مشکلات فقط با دولت رفع نمیشود، مشکلات با یک قشر یا دو قشر از ملت رفع نمیشود. همهی ملت باید دست به هم بدهند و هرکس در هر شغل، مقام و مکانی که هست، دست به دست ملت بدهد و با هم این بنای جدید را به پایان برسانیم، و یک ملت جدید و یک دولت جدید و یک بنای جدید که همه اسلامی باشد و همه انسانی باشد ما از سر بنا کنیم.»
🔹با مروری بر مواضع و پیامهای امام در روزهای پس از پیروزی انقلاب که قطعاً میتوان آن را خاصترین و حساسترین روزهای انقلاب اسلامی دانست، به ندرت میتوان سخنرانی یا پیامی را دید که در آن به طور پررنگ بر نقش کلیدی وحدت و هشدار درباره خطر مهلک تفرقه تأکید نشده باشد.
🔸سه ماده از فرمان هفت مادهای
🔹در طول حیات مبارک ایشان در کسوت رهبر انقلاب اسلامی نیز، هیچ مقطع خطیری را نمیتوان یافت که در آن بر لزوم وحدت و پرهیز از تفرقه تأکید نکنند. گاهی این توصیه همگانی است و گاهی نیز بنا به شرایط، به طور مشخص مسئولین یا خواص کشور را مخاطب قرار میدهند. برای نمونه اوایل سال ۱۳۶۰ که اختلاف میان دولت بنیصدر و سایر ارکان کشور به جاهای باریکی کشیده است، حضرت امام در ۱۲ فروردین ماه پیامی هفتبندی را صادر میکنند که سه بند ابتدایی آن به طور مشخص انذار از اختلاف و تشتت است و این موضوع از چنان اهمیتی برخوردار است که به دادستان کشور نیز در این خصوص تکلیف به ورود میکنند: «بر جمیع سخنرانان، چه در محیطهای باز و چه بسته و تمام نویسندگان، تکلیف حتمی شرعی است که حتی به طور اشاره و کنایه، از گفتار و نوشتههای اختلافانگیز اجتناب نمایند که امروز اختلاف برای امت اسلامی، سم کشنده است. و باید بدانند که ایجاد اختلاف در محیط حاضر، جز تبعیت از نفساماره و شیطان درونی و خدمت به ابرقدرتها خصوصاً آمریکای جهانخوار، نیست. و از منکرات بزرگی است که شیطان به اسم اسلام، بر زبانها و قلمها جاری میکند و باید بدانند که انقلاب اسلامی تاب تحمل آن را ندارد و متخلف را مجازات خواهد کرد. دادستان کل کشور موظف است تا به این طریقهی خطرناک خاتمه دهد. سخنرانیهای سالم و سازنده در محیطهای سالم غیرمتشنج، برای ایجاد وحدت و تفاهم و جلوگیری از اختلاف و تشنج، مفید و موجب رضای خداست.»
🔸ادامه👇
🔰 ادامه #گزارش_هفته
🔹«رمز پیروزی» را با «سم کشنده» عوض نکنید
🔸استفاده از عبارت قابل تأمل «سم کشنده» برای اختلاف در کشور، ریشه در اعتقاد عمیق حضرت امام به اثر سرنوشت ساز دو عنصر وحدت و تفرقه دارد. کما اینکه ۱۵ تیرماه سال ۱۳۵۸ یعنی تنها چند ماه پس از پیروزی انقلاب اسلامی در دیدار جمعی از دانشجویان با چنین عباراتی درباره لزوم وحدت سخن میگویند: «ای احزاب مختلف، ای گروههای مختلف! اگر شما برای کشور خودتان دلسوز هستید و برای ملتتان دلسوز هستید، باید بدانید که این ایجاد گروههای مختلف برای ملت سم قاتل است و کشور شما را باز به حال اول خدای نخواسته برمیگرداند...[اجانب] مشاهدهی عینی کردند که دو چیز پیروزی برای ما آورده است و به این دو چیز حمله کردند: یکی ایمان، اسلام؛ یکی وحدت کلمه. با دست عمال خودشان این رمز پیروزی، که دارای دو جهت بود، به هر دو حمله کردند. در سطح وسیعی در ایران مشغول تفرقه افکندن شدند. تفرقه در همهی اطراف ایران. احزاب مختلفه؛ گروههای مختلف؛ جبهههای مختلفه و معالأسف همه با هم مخالف. این وحدت کلمه را دارند از ما میگیرند.»
🔹موعد گفتن مهمترین حرفها
🔸انسانها، بخصوص شخصیتهای بزرگ، مهمترین و اصلیترین حرفهای خود را در پایان عمر و به طور مشخص در وصیتنامه خود مطرح میکنند. حضرت امام خمینی نیز در وصیتنامه الهی و سیاسی خود اهمیت مسئله را به ملت گوشزد میکنند: «اینجانب که نفسهای آخر عمر را میکشم به حسب وظیفه، شطری از آنچه در حفظ و بقای این ودیعهی الهی دخالت دارد و شطری از موانع و خطرهایی که آن را تهدید میکنند، برای نسل حاضر و نسلهای آینده عرض میکنم...» و در اولین بند از توصیههای خود باز هم بر نقش حیاتی وحدت تأکید میکنند؛ «بیتردید رمز بقای انقلاب اسلامی همان رمز پیروزی است؛ و رمز پیروزی را ملت میداند و نسلهای آینده در تاریخ خواهند خواند که دو رکن اصلی آن: انگیزهی الهی و مقصد عالی حکومت اسلامی؛ و اجتماع ملت در سراسر کشور با وحدت کلمه برای همان انگیزه و مقصد.
🔹اینجانب به همهی نسلهای حاضر و آینده وصیت میکنم که اگر بخواهید اسلام و حکومت الله برقرار باشد و دست استعمار و استثمارگرانِ خارج و داخل از کشورتان قطع شود، این انگیزهی الهی را که خداوند تعالی در قرآن کریم بر آن سفارش فرموده است از دست ندهید؛ و در مقابل این انگیزه که رمز پیروزی و بقای آن است، فراموشی هدف و تفرقه و اختلاف است. بیجهت نیست که بوقهای تبلیغاتی در سراسر جهان و ولیدههای بومی آنان تمام توان خود را صرف شایعهها و دروغهای تفرقهافکن نمودهاند و میلیاردها دلار برای آن صرف میکنند.»
🔹امام نهیب میزد
🔸حضرت آیتالله خامنهای نیز در دوره زعامت خود، همان نگاه راهبردی را به اهمیت وحدت و پرهیز از تفرقه داشته و دارند و در این مسئله نیز ادامهدهنده سیره خمینی کبیر هستند: «امام بزرگوار از روز اوّل روی یکی از چیزهایی که همیشه تکیه میکرد، مسئلهی «اتّحاد» بود. بعضیها با یکدیگر سر مسائل جناحی، مسائل سیاسی اختلاف پیدا میکردند، امام (رضوان الله علیه) به اینها نهیب میزد و میگفت: «هر چه فریاد دارید بر سر آمریکا بزنید»... به نظر من رقابتهای داخلی به جای خودش محفوظ، امّا همه باید با هم باشند، همراه باشند. در یک خانواده ممکن است دو برادر با هم دو سلیقهی مختلف داشته باشند امّا برادریشان از بین نمیرود؛ کار به دشنام و دروغ و اهانت و مانند اینها نباید بکشد؛ این را همه باید مراقبت کنند.» ۱۴۰۳/۰۱/۰۱
🔹امروز بیشتر محتاجیم
🔸امروز که مجلس دوازدهم کار خود را آغاز کرده و به خاطر عروج شهیدان پرواز اردیبهشت، ناگزیر به برگزاری انتخابات زودهنگام و تعیین رئیس جمهور جدید هستیم، لزوم وحدت و همدلی در جامعه بیش از پیش ضروری است. بدون شک در این مسیر خطیر، وظیفه چهرههایی که تابلوی انقلاب و اصول آن را بلند کردهاند، و خود را برای پذیرش بار سنگین مدیریت اجرایی کشور در معرض رای آحاد ملت قرار میدهند، در برابر پایبندی به «وحدت کلمه» این «میراث حیاتی امام» بیشتر و سنگینتر است.
🔖 منتشرشده در شماره جدید نشریه خط حزبالله
میدان سیاست
🌍 کانال سیاسی، خبری، تحلیلی و نخبگانی"میدان سیاست"
https://eitaa.com/meydaneseyasat1402
اصلاحات :
📢 رقابت های درونی اصولگرایان تندرو به خاطر مردم نیست، به دنبال حذف همدیگر هستند
📝 روزنامه هم میهن نوشت: فرآیند حذف، توقفناپذیر است. بعضی از این افراد افراطی و تندرو مثل مار گرسنهای هستند که از فرط گرسنگی دم بلند خود را میخورد و هرچه دم خود را بیشتر میبلعد به نابودی خود نزدیکتر میشود./اصلاحات نیوز
میدان سیاست
🌍 کانال سیاسی، خبری، تحلیلی و نخبگانی"میدان سیاست"
https://eitaa.com/meydaneseyasat1402
🔰 انتخابات؛ صحنه کارنامه، نه ادعا
👤 #سعدالله_زارعی
🔸فلسفه انتخابات قوه مجریه در کشورها و از جمله در کشور ما، فقط ادامه روند اجرائی نیست، بلکه جبران کاستیها، رخنهها و پر کردن حفرههای اقتصادی و فرهنگی (و هر آنچه در مسئولیت قوه مجریه میباشد) نیز هست. انتخابات باید با پر کردن این خلأها، مسیر حرکت به سمت جلو را هموار نماید و این در حالی است که کشور ـ همانطور که در نام امسال آمده ـ به «جهش» نیاز دارد.
🔸ملت ایران در این شرایط خاص بینالمللی باید دولتی متناسب با تحولات کلان بینالملل که خود انقلاب اسلامی مهمترین نقش در وقوع این تحولات داشته است، سر کار بیاورد.
🔸در این کشاکش بینالمللی، مردم ایران باید ضمن حضور فعال در صحنه انتخابات و شکل دادن به «عدد افتخارآمیز»، فردی را بر سر کار بیاورند که در سابقه و جبین او استفاده کامل از استعدادهای طبیعی و انسانی کشور دیده شود. صحنه انتخابات ریاستجمهوری، صحنه ادعا نیست، صحنه «کارنامه» است.
🔸انتخابات در جمهوری اسلامی باید با شأن این جمهوری و شأن مردمی که این جمهوری را پدید آوردهاند، متناسب باشد. حضرت امام خمینی قدس سره الشریف در مورد مجلس برآمده از آراء ملت نکات بسیار ارزشمندی فرمودهاند که البته در مورد کاندیداهای انتخابات ریاستجمهوری و شخص رئیسجمهور منتخب هم کاملاً صدق میکند.
🔸افرادی که به جای ارائه تصویری از برنامههایی که برای پیشرفت کشور تدارک دیدهاند، صحنه انتخابات را به آوردگاهی غیراخلاقی تبدیل میکنند و از طریق بدگویی، تهمت زدن، لجنپراکنی کردن، سعی در جلب توجه دارند، به آبروی ملی لطمه میزنند و در تراز ریاست جمهوری اسلامی ایران نیستند. / کافه سیاسی
میدان سیاست
🌍 کانال سیاسی، خبری، تحلیلی و نخبگانی"میدان سیاست"
https://eitaa.com/meydaneseyasat1402
🔰تله همستر برای آدمها
✍عباس طاهری
🔸نوتیف اضافه شدن آدم ها به تلگرام شاید این روزا براتون آشنا باشه.
🔸بنظرتون چرا اینهمه یوزر داره میاد تلگرام؟
🔸شاید چون هر جا رو باز میکنی دارن تبلیغ ربات همستر یا هزار تا ربات دیگهرو میکنن که با تپ کردنشون پولدار میشی و مردم نمیخوان عقب بمونن چون ناتکوینرو از دست دادن!
🔸اما در پس پرده تلگرام اول داره یوزرهایی که دیلیت اکانت کردن رو برمیگردونه داخل اکوسیستم، کنارشم یوزرهای جدید میان داخلش!
🔸توی موجی که مردم دارن اینطوری با کله وارد میشن به عنوان یه نفر که زندگیش کلاً با تکنولوژی گره خورده من همیشه سعی میکنم تا فرصتهای جدیدیرو برای خودم ایجاد کنم نه اینکه با کلیک کردن پولدار بشم...
🔸هجوم دستهجمعی به بورس، کریپتو و... یادتون بیارین که سود اصلی رو کی برد تو این بازیا؟
🔸اگه شما از این متن فقط نحوه تبلیغ پنهان تلگرام رو یاد بگیرید که بدون هزینه مارکتینگ زیاد داره چه حجم یوزر جذب میکنه اونم تو این اسکیل کاملا تعجب میکنید...
🔺۱-تلگرام میاد نات کوین رو میاره بالا که خیلیا مخالفش میشن
🔺۲-میاد بهش ارزش میده که دهن اونایی که مخالفشن بسته بشه و حتی اونا هم بیان بگن اشتباه کردن.
🔺۳-مثل ویروس هزار تا ربات میان که ایندفه مردم با کله میان توش که از اینا عقب نمونن.
🔺۴-کلی یوزر جذب میکنه بدون تبلیغات.
🔺۵-اینهمه پول داره داخل TON یه مقداریشو میاد به عنوان پاداش یا پنیر مفت تو تله موش به مردم میده که زنده نگه داره اکوسیستمشو.
🔸به تبلیغات نوین خوش آمدید!
کیهان آنلاین
میدان سیاست
🌍 کانال سیاسی، خبری، تحلیلی و نخبگانی"میدان سیاست"
https://eitaa.com/meydaneseyasat1402
اقتصاد ایران و #همستر تلگرام!
این روزها،تلگرام را که چک میکنم مدام بر تعداد مخاطبینی که به این پیام رسان میپیوندند در حال افزایش است!
فاجعه وجود پانزده میلیون فعال ایرانی در بازار ارز دیجیتال و کاهش فعالان بورسی از ۳۰میلیون کاربر به تنها صدوهفتادهزار نفر(۱۷۰۰۰۰)عضو فعال،حضور مردم در بازار دلار و دلاری سازی همه چیز تا جایی که گزارش شرکتهای تولیدی حکایت از کاهش شدید سود شرکتها ناشی از خرید مواد اولیه داخلی به قیمت جهانی و بعد فروش دستوری و مالیاتهای دلبخواهی دارد،به معنای عملکردی است که سبب فروش اعتبار ریال بعنوان ناموس اقتصاد ایران و حذف آن از چرخه اعتبارات اقتصادی است.
نگارنده نه در بازار دلار و نه رمز ارز به سبب ضربه آن به سفره محرومین و اقتصاد کشور،هیچگاه فعالیتی نداشته اما این نوع عملکرد مسئولین دقیقا خلاف گفتههای رییس جمهور شهید و رهبر انقلاب،در حفظ حیثیت اقتصاد ایران،و عمد در فراری دادن ملت از ریال و پناه به ارز خارجی در سایه صداقت مدیران بلاد کفر در عملکرد و کتمان حقیقت توسط مدیران اقتصاد داخلی است؛
جبران کسریهای بودجهای ناشی از بحران مدیریت و افزایش عجیب هزینههای دولت در سایه سیاستهای انقباضی که فقط بر سفره مردم و تولید سایه حرمان گسترانیده، و بطور کلی اجرای لیبرالیترین سیاستهای اقتصادی بعد از انقلاب از جیب ملت تا جایی که وزارت کار و وزارت بهداشت برای ایجاد ادله جهت عدم افزایش مکفی حقوق کارگران در سبد معیشت آنان دستکاری مینماید، فاجعهای است که در حال فعلی کشور جاری و ساری است و به سبب این وجود این بحران خطرناک،نباید انتقاد از عملکرد مدیران اقتصادی دولت مستقر که ادامه راه گذشتگان اما با شیب بیشتر و ریش و یقه بستهتر است، در پشت احساسات پاک مردمی نسبت به خدمات و عملکرد فردی رییس جمهور شهید،مفتون بماند./ایران نیوز
میدان سیاست
🌍 کانال سیاسی، خبری، تحلیلی و نخبگانی"میدان سیاست"
https://eitaa.com/meydaneseyasat1402
✅ قالیباف یا جلیلی
✍سعدا... زارعی
من با آقای دکتر قالیباف کار نکرده ام ولی کارهای او را دنبال نموده و از مسائل غیر علنی مرتبط با ایشان تا حد قابل توجهی خبر دارم .
با دکتر جلیلی نزدیک به دو سال در شورای عالی امنیت ملی بطور نسبتا" مستقیم کار کرده ام و پیش و پس از آن هم با ایشان رابطه داشته و هنوز هم این رابطه به شکل جلسات محدود یا دو نفره ادامه دارد .
۱ - من این دو نفر را در خصوصیاتی مشترک دیده ام :
- خلوص نیت و یگانگی در ظاهر و باطن
- پرکاری و خستگی ناپذیری
- ارتباط نزدیک دلی و مرید و مرادی با رهبر معظم انقلاب اسلامی دامت برکاته
- اعتقاد قلبی به ارزش های انقلاب و مجاهدت در تحقق و تقویت آن ها
- برخورد صریح و بی ملاحظه نسبت به انحرافات و خطراتی که خط انقلاب را تضعیف می کنند
- ارتباط عمیق و دلی با نهاد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
- فداکاری و مایه گذاشتن از آبروی خود برای نظام
- سکوت در مواقع حملاتی که به شخص خودشان صورت می گیرد
- گرم گرفتن با نیروهای انقلاب و وقت گذاری برای آنان
- مشورت پذیری و تشکیل جلسات کارشناسی
- صرفه جویی و قناعت در مصرف بیت المال
- کمک به دولت های نظام چه آن دولت هایی که قبول داشته اند و چه آن دولت هایی که به آن ها نقد جدی داشته اند.
- اندیشمند و دوراندیش بودن
- کار تشکیلاتی و نیروپروری
- اشراف کافی به مسائل داخلی و خارجی
۲ - اما تفاوت ها :
- جلیلی مطالعاتی تر و قالیباف اجرایی تر
- جلیلی حلقه ای تر و قالیباف بازتر
- جلیلی در فهم و تحلیل مسائل عمیق تر و قالیباف سریع تر
- جلیلی زود رنج تر و قالیباف زود گذشت تر
- جلیلی حوزوی تر ، قالیباف دانشگاهی تر
- جلیلی بطئی التصمیم تر و قالیباف سریع التصمیم تر
- جلیلی مجتهدتر و قالیباف مقلدتر
- جلیلی با دایره ملازمان کمتر و قالیباف با دایره ملازمان بیشتر
- جلیلی مردمی تر و قالیباف مدیریتی تر
- قالیباف مجرب تر و دامنه تجربه اش متنوع تر و جلیلی مجرب در حوزه های محدودتر
- همکاری جلیلی با دولت در دوره شهید رییسی کمتر و همکاری قالیباف با دولت شهید رییسی بیشتر - و در عین حال هر دو مورد بی مهری حلقه اطراف شهید -
- جلیلی در سیاست خارجی جلوتر و قالیباف در مسایل اجتماعی جلوتر
- جلیلی در مسایل امنیتی و تهدیدات عمیق تر و قالیباف در مسایل اقتصادی مشرف تر
- در مسایل فرهنگی ، جلیلی عمیق تر و البته محدودتر و قالیباف روبنایی تر و البته بازتر
همین مقدار فعلا" بس است ./ روزنه سیاست/ خیمه گاه ولایت
میدان سیاست
🌍 کانال سیاسی، خبری، تحلیلی و نخبگانی"میدان سیاست"
https://eitaa.com/meydaneseyasat1402
🔶 همستر کامبت و رویاهای کریپتویی؛ کلاهبرداری یا واقعیت؟
🔸چند روزی است که همهجا صحبت از بازی کریپتویی همستر کامبت (Hamster Kombat) است و اکثر افراد با ضربهزدن روی نمایشگر دستگاه خود، سکه مجازی کسب میکنند.
🔸باید بگوییم که تاریخ دقیق توزیع توکن و انجام ایردراپ بازی همستر کامبت، شکل توزیع توکن، قیمت هر سکه و نحوه برداشت و فروش آن هنوز مشخص نشده.
🔸در واقع، در صورت لیستشدن این پروژه در صرافیها، قیمت ارز همستر با هر نرخی که سازندگان آن مناسب بدانند، تعیین خواهد شد. همستر کامبت مانند نات کوین در قالب یک نوع ارز دیجیتال میان کاربران تلگرام جا افتاده است.
🔸در این میان تعداد زیادی کانال تلگرامی روی جو جدید این بازی سوار شده و وعده تبدیل سکهها را به پول واقعی میدهند و حتی تاریخ لیست شدن آن را اعلام میکنند که باید بگوییم گول تبلیغات الکی را نخورید.
🔸نکته مهم این است که آینده بازی واقعاً مشخص نیست و هیچ تضمینی برای تبدیل آن به پول واقعی وجود ندارد و باتوجهبه ماهیت غیرقابلپیشبینی دنیای ارزهای دیجیتال، نمیتوان به طور مستقیم گفت که همستر کامبت قانونی یا کلاهبرداری است./ تبیان آنلاین
میدان سیاست
🌍 کانال سیاسی، خبری، تحلیلی و نخبگانی"میدان سیاست"
https://eitaa.com/meydaneseyasat1402
💢نقش رئیسجمهور (قوه مجریه) در تحقق ایران قوی
🔹جنس مسئولیتهای رئیسجمهور، اجرایی است؛ یعنی بیشتر با حلورفع چالشهای زندگی روزمره زندگی مردم ارتباط دارد. بنابراین، رئیسجمهور باید با اقدامات خود بتواند از زندگی مردم گرهگشایی داشته باشد. جالب آنکه یکی از مهمترین مسائل کشور که به اقتضای شرایط تحریمی، یک الزام اساسی برای کشور است، تقویت تولید میباشد که در برهههایی به جای تقویت تولید، در عمل با تعطیلی واحدهای تولیدی مواجه بودیم، اما رئیسجمهور شهید با حضور میدانی خود توانست حدود نُه هزار واحد تولیدی تعطیل یا نیمهتعطیل را احیا کند. درواقع، شهید رئیسی با حضور میدانی خود در کارخانهها و واحدهای تولیدی، از مسائل این حوزه گرهگشایی کرد. بنابراین، رئیسجمهور باید با حضور خود در میدانهای مختلف، عملکرد گرهگشایانه داشته باشد./ بصیرت
میدان سیاست
🌍 کانال سیاسی، خبری، تحلیلی و نخبگانی"میدان سیاست"
https://eitaa.com/meydaneseyasat1402
🔺چه کردید با اتحاد مومنین؟!
✍عبدالرحیم انصاری
🔹اینکه میگفتم کاش #جلیلی نیاید و کاش #قالیباف ثبت نام نکند این روزها را میدیدم. با تخم نفرتی که آقایان #رائفی_پور و #رسایی کاشتند، انتظار اجماع هم دارید؟! خوشا بحال جهانگیری و لاریجانی و سایرین که چه رقبای هُلویی دارند. کار از این آسانتر؟!
🔹اینکه ایام انتخاباتِ مجلس چند بار نوشتم دامنه این اختلافات فقط به قالیباف و مجلس ختم نمیشود و به ریاست جمهوری خواهد رسید این روزها را دیده بودم. واقعا چه کسانی جز رائفی پور و رسایی میتوانستند این سطح از تفرقه را ایجاد و این حجم از نفرت را بپراکنند؟!
🔹یکی از آقای رائفی پور بپرسد شما الان با چه رویی توییت میزنید که محسن رضایی میخواهد اجماع بسازد؟ با دسته گلی که به آب دادید کدام اجماع دیگر ممکن است؟ در گناه تک تک تهمت ها و اهانت هایی که این جوانان به قالیباف و جلیلی میزنند شریکید. دنیا انقدر ارزش داشت که با تهییج یک سری جوان پرشورِ انقلابی و مومن آنها را به وادی تهمت و افترا و ادعاهای اثبات نشده بکشید؟!
میدان سیاست
🌍 کانال سیاسی، خبری، تحلیلی و نخبگانی"میدان سیاست"
https://eitaa.com/meydaneseyasat1402
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بیانیه انتخاباتی لیدر فتنهگران، تَکرار سناریوی آمریکایی فتنه ۸۸!
♨️از سخنان هاشمی رفسنجانی در باب مهندسی انتخاباتی و تشکیل کمیته صیانت از آراء تا بیانیه امروز سید محمد خاتمی همه در خدمت ضربه به نظام اسلامی
#کلیپ
/تحلیل سیاسی و جنگ نرم
میدان سیاست
🌍 کانال سیاسی، خبری، تحلیلی و نخبگانی"میدان سیاست"
https://eitaa.com/meydaneseyasat1402
14.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ ناگفته هایی از بازی های #نات_کوین و #همستر | حتما نگاه کنید!
👈 #شایعه تا واقعیت حواشی
🎙#دکتر_محمدی
/ کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
میدان سیاست
🌍 کانال سیاسی، خبری، تحلیلی و نخبگانی"میدان سیاست"
https://eitaa.com/meydaneseyasat1402
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥#نشست_زنده
▪️◾️▪️
▪️موضوع: پشت پرده بازیهای تلگرامی
▪️سخنران: حجت الاسلام و المسلمین محمد کهوند- عضو کارگروه فضای مجازی کمیسیون اجتماعی و سیاسی مجلس خبرگان رهبری
🗓 زمان: امروز پنجشنبه ۱۷ خرداد ماه ۱۴۰۳- ساعت۱۹:۰۰
لینک ورود به نشست 👇
🌐https://rubika.ir/nasraa_ir
/معیار
میدان سیاست
🌍 کانال سیاسی، خبری، تحلیلی و نخبگانی"میدان سیاست"
https://eitaa.com/meydaneseyasat1402
بازی های تلگرامی و زمینه سازی برای نقش آفرینی در انتخابات ریاست جمهوری.mp3
2.05M
بازیهای رایانه ای و نقش آن در انتخابات
🎙محمد کهوند
میدان سیاست
🌍 کانال سیاسی، خبری، تحلیلی و نخبگانی"میدان سیاست"
https://eitaa.com/meydaneseyasat1402
قطعنامه ضدایرانی شورایحکام باچه هدفی صادر شد؟
🔹به گفته برخی منابع، قرار بود شورای حکام آژانس بینالمللی اتمی، قطعنامه ضد ایرانی خود را در آستانه انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۴ صادر کند تا بتوانند با هراسافکنی در جامعه و ترساندن مردم از سایه جنگ و تحریم، مانع از انتخاب مجدد شهید رئیسی شود، اما با شهادت رئیسجمهور کشورمان و برگزاری زودهنگام انتخابات ،صدور این بیانیه هم جلو افتاد.
🔹این قطعنامه در شرایط کنونی، کاربرد داخلی و یک پالس انتخاباتی به جریان غربگرا دارد و صادرکنندگان آن به دنبال پایان مسیر دیپلماسی عزتمندانهای هستند که در دولت سیزدهم توسط شهید رئیسی و شهید امیرعبداللهیان شکل گرفت./اخبار فوری و مهم
میدان سیاست
🌍 کانال سیاسی، خبری، تحلیلی و نخبگانی"میدان سیاست"
https://eitaa.com/meydaneseyasat1402
✍ شیوه نخنما شده؛
غربیها نزدیک انتخابات دوباره دارن یکسری تحریمهای جدید علیه ایران وضع میکنن تا یاران اصلاحطلب اونها در داخل مثل سال سیاه ۹۲ یک موجی در کشور براه بندازن و بگن : آااای مردم! تندروها (آیتالله رئیسی و جریان انقلابی) دوباره با تندروی سایه جنگ و تحریم رو آوردن رو سر کشور!
اگه میخواید تحریم و سایه جنگ از ایران دور بشه به کاندید مورد حمایت ما اصلاحطلبان رای بدید!
_ راه خنثی کردن این توطئه انتخاباتی دشمنان غربی و نفوذیها در داخل اینه که ببینیم کدوم کاندیدا مشکلات داخل و سفره مردم رو میخواد وصل کنه به تحریم و دم از مذاکره بزنه! همون کاندید و جریان حمایتکنندش، دشمن اصلی مردم و اقتصاد کشور هستن و در صورت پیروز شدن در انتخابات، میخورن و میخوابن و سفرههامون رو نابود و کشور رو تسلیم دشمن میکنن و بیتالمال رو غارت؛
درست مثل دهه سیاه ۹۰ ...
#انتخاب_اصلح
/ روزنه ی سیاست
میدان سیاست
🌍 کانال سیاسی، خبری، تحلیلی و نخبگانی"میدان سیاست"
https://eitaa.com/meydaneseyasat1402
🇮🇷🇵🇸
﷽
✍عبدالله گنجی
🏴 وقتی سه قدرت غربی حاضر در #برجام، بدون اجرای آن، قطعنامه علیه ما به تصویب میرسانند، علتش این است که ما در موضع دفاع هستیم.
▪️اگر در موضع هجوم بودیم، بند هایی از برجام را دست می گرفتیم و با تعیین مهلت تهدید می کردیم که اگر اجرا نکنید، این فهرست اقدامات را انجام می دهیم، اونها دنبال ما بدوند./ معیار
#سیدالشهدای_خدمت | #شهید_جمهور
میدان سیاست
🌍 کانال سیاسی، خبری، تحلیلی و نخبگانی"میدان سیاست"
https://eitaa.com/meydaneseyasat1402
🔆 چرا مخبر نیامد؟‼️
🔻روایت سپهر خلجی، رییس شورای اطلاع رسانی دولت درباره چرایی عدم ثبت نام محمد مخبر در انتخابات:
🔹بهرغم مراجعات مکرر قشرهای مختلف مردم، اعضای دولت، بسیاری از دانشگاهیان، علما، روحانیون و برخی دلسوزان نظام، دکتر مخبر حاضر به ثبت نام نشد! چرا؟ دلایلی که در زیر میشمارم برداشت از گفتگوها و رفت وآمدهای چند روز اخیر با آقای مخبر است:
1️⃣ مخبر خود را متعهد میدانست که بار مسئولیتی که با فقدان آیت الله رئیسی به دوش گرفته به انتها برساند و درگیر شدن در جریان رقابت، او را از ادای تکلیف نسبت به مردم بزرگوار ایران اسلامی و روح شهید خدمت باز ندارد. زیرا ورود به رقابتهای انتخاباتی، بگو مگوهای سیاسی و ... میتوانست به اداره بیطرفانه دولت و نیز برگزاری انتخابات آسیبزده و باعث کندی یا توقف انجام امور کشور و خدمت به مردم شود.
2️⃣ او در این ۵۰ روز بر اساس حکم رهبر انقلاب امانتدار دولت است و ضروری بود این امانت را با دقت و حساسیت تمام به سرمنزل برساند. او تکلیف خود را اجرای دقیق و بدون کم و کاست دستور رهبر انقلاب و انجام وظیفه قانونی دانست.
3️⃣مخبر از روز اول که بنا به خواست و تاکید شهید رئیسی به دولت آمد به رییس جمهور شهید وعده کرده بود که این راه پر مشقت را با تمام توان، همراه با رئیسی عزیز تا انتها طی کند. او هیچگاه تصور اداره دولت بدون رئیسی را در ذهن نداشت و نتوانست به خود بقبولاند که در فقدان شهید رئیسی جانشین او و عهدهدار مسئولیت وی گردد.
4️⃣ با وجود مراجعات غالب اعضای دولت و شخصیتهای سیاسی به او برای کاندیداتوری، او در پاسخ به تمام این مراجعات گفت تمام تمرکز من بر روی ایفای درست کار دولت است و هیچ ارادهای برای ثبت نام و یا هماهنگی برای ترکیب دولت چهاردهم را ندارم که تا آخر هم پای این حرف ایستاد. بنابراین ادعای هماهنگی با فلان شخصیت یا جریان سیاسی برای انتخابات بیپایه است.
5️⃣در حال حاضر با دستورات و پیگیریهای دکتر مخبر، تمامی بخشهای دولت با قوت در حال تداوم خدمت و انجام ماموریتهای خود هستند و علاوه بر مراقبت در خصوص جلوگیری از کوچکترین توقف و کندی در این مسیر، رعایت دقیق ضوابط و مقررات با جدیت دنبال میشود./ اخبار سیاسی روز
میدان سیاست
🌍 کانال سیاسی، خبری، تحلیلی و نخبگانی"میدان سیاست"
https://eitaa.com/meydaneseyasat1402
🔷معجزه قرن و انفجار نور
✍️دکتر یدالله جوانی
«انقلاب اسلامی» پدیدهای است در دنیای معاصر، که حقاً و انصافاً نمیتوان به درستی و آسانی، این رویداد بزرگ تاریخی، نتایج، آثار و پیامدهای آن را تبیین کرد.
در دشواری و سختی توصیفپذیری انقلاب اسلامی همین بس که، پس از پیروزی انقلاب اسلامی در 22 بهمن سال 1357، هیچ یک از نظریههای انقلابها و همچنین، هیچ یک از صاحبنظران عرصه تحلیل تحولات اجتماعی، قادر به تبیین، تشریح و توصیف این انقلاب بیهمتا نبودند.
آری، در چنین فضایی بود که آن راهبر اصلی و ابرمرد تاریخ، با عبارتی، چون «انقلاب ما انفجار نور بود» و «انقلاب اسلامی معجزه قرن است»، به همگان فهماندند که انقلاب اسلامی را فقط و فقط از منظر و نگاه توحیدی و قرآنی میتوان درک و تبیین کرد.
در هر انقلابی و از جمله در انقلاب اسلامی بیهمتا، رهبری انقلاب یکی از ارکان اصلی آن انقلاب به شمار میآید. شکلدهی به یک انقلاب مردمپایه مبتنی بر مکتب اسلام و به پیروزی رساندن آن در عصر حاکمیت مکاتب مادی و سلطه همهجانبه قدرتهای شیطانی غرب و شرق در جهان، کاری بس بزرگ بود و این کار بزرگ را، حضرت امام خمینی(قدس الله نفسه الزکیه) پیامبرگونه به ثمر رساندند.
در وصف کار بزرگ امام خمینی(ره)، کسانی که از این تحول بزرگ انسانی و اجتماعی شگفتزده شده بودند و به عمق این رویداد بزرگ تاریخی مینگریستند، با صراحت گفتند، گویا پیامبر اسلام بعثتی دوباره کرده و اسلام ظهوری مجدد کرده است.
آری، به درستی باید گفت، کار بزرگ امام خمینی(ره)، از جنس احیاگری و حیاتبخشی بود. امام(ره) اسلام را زنده کردند و معارف نورانی اسلام ناب محمدی(ص) را پیامبرگونه در عصر جاهلیت مدرن، در جهان منتشر کردند. بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و رهبر کبیر انقلاب اسلامی، متفکری بلندآوازه و حکیمی سترگ است که بدون تردید باید گفت، نام و راه و افکارش، تمامی مرزهای جغرافیایی را درنوردید و در اعماق ذهن و دل و جان مشتاقان حقیقت نفوذ کرد و در 45 سال گذشته، منشأ تحولات بزرگ در عرصههای گوناگون شد.
صفآرایی تمامی قدرتهای مادی و شیطانی و شکلگیری یک آرایش بینظیر جهانی و تاریخی برای نابودی انقلاب اسلامی از یک سو و ناکامی تمامی این قدرتها در به شکست رساندن انقلاب و جمهوری اسلامی از دیگر سو، از عظمت، حقانیت و اتصال ملت مؤمن ایران و امامین انقلاب اسلامی، به منشأ اصلی قدرت لایزال الهی حکایت میکند.
اگر امام بزرگوار که به درستی باید گفت، امام احیاگر از انقلاب اسلامی با عناوینی، چون «انفجار نور» و «معجزه قرن» یاد کردند؛ از ماندگاری انقلاب اسلامی به عنوان معجزه دیگر و معجزهای بس بزرگتر باید یاد کرد.
رمز و راز ماندگاری انقلاب اسلامی در دوره پس از رحلت جانسوز رهبر کبیر انقلاب اسلامی، آن هم با وجود توطئههای بیشمار نظام سلطه طی بیش از سه دهه در چیست؟ بدون شک و تردید باید گفت، هم جنس بودن رهبری دوم انقلاب با رهبری اول انقلاب، از دلایل اصلی ماندگاری انقلاب اسلامی و نظامی است که حضرت روحالله آن را بنیان گذاشتند.
حضرت آیتاللهالعظمی امام خامنهای(مدظلهالعالی)، پس از آنکه با اصرار نمایندگان مجلس خبرگان رهبری، زعامت و ولایت جامعه اسلامی را بر عهده گرفتند، با صراحت گفتند: «راه ما راه امام است و ما این راه را با قوت ادامه خواهیم داد.»
اکنون پس از گذشت 45 سال از انقلاب اسلامی و عمر با برکت جمهوری اسلامی ایران، جهانیان و به ویژه متفکران در اقصی نقاط جهان، شاهد تحولات بزرگی در عرصههای گوناگون هستند که همگی متأثر از انقلاب اسلامی است. انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی در دوران پس از امام خمینی(ره)، همان راهی را با راهبری رهبر حکیم انقلاب اسلامی طی کرد، که نقشه راهش را پیر جماران ترسیم کرده بود.
اما با وجود دستاوردهای بی نظیر انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی، دشمنان شکست خورده و به شدت نگران از تحولات آینده و تغییر هندسه قدرت در جهان با طلوع قدرت اسلام، بزرگترین جنگ ترکیبی و جنگ شناختی را علیه ملت ایران به راه انداختند تا شاید بتوانند به زعم باطل خود، میان ملت ایران و به ویژه جوانان ایرانی با انقلاب اسلامی و رهبری آن فاصله انداخته و حرکت آن به سمت قلههای آرمانی و از جمله تمدنسازی اسلامی را متوقف کنند.+
در چنین وضعیتی، «جهاد تبیین» راهبرد اصلی مقابله با جنگ شناختی دشمن است.
بازخوانی مکتب امام خمینی(ره) و تبیین سیره نظری و عملی امام خامنهای و آشنا کردن نسل جوان با امامین انقلاب اسلامی، از مصادیق اصلی جهاد تبیین به شمار میآید. باید امام احیاگر اسلام ناب محمدی(ص) را به جوانان ایران زمین و همه ملتها، آنگونه که بود و زیست، با تمامی آرا و اندیشهها و آرمانهای الهیاش معرفی کرد./ اخبارسیاسی روز
#قیام_۱۵_خرداد
میدان سیاست
🌍 کانال سیاسی، خبری، تحلیلی و نخبگانی"میدان سیاست"
https://eitaa.com/meydaneseyasat1402
🔰 بازرسان آژانس را چرا اخراج نمیکنید؟!
👤 #حسین_شریعتمداری
🔸در حالی که برنامه هستهای ایران یکی از شفافترین برنامهها در میان کشورهای عضو آژانس بینالمللی انرژی اتمی است و میزان بازرسی حضوری، سرزده و برخط از آن در میان تمامی کشورهای عضو آژانس بینظیر است، دیروز شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی در نشست فصلی خود قطعنامهای علیه برنامه هستهای کشورمان صادر کرد.
🔸اقدام دیروز شورای حکام آژانس با هیچیک از قوانین و مقررات این نهاد بینالمللی همخوانی و انطباق ندارد. از این روی باید علت صدور این قطعنامه را در نقاط دیگری، بیرون از برنامه هستهای ایران جستوجو کرد.
🔸آمریکا و تروئیکای اروپا با تحلیل «مغز مگسی» خود در این توهم هستند که از قطعنامه یاد شده به عنوان سنگی در پیش پای جمهوری اسلامی ایران استفاده کنند و از این ماجرا به عنوان عصای زیر بغل نامزدهای غربگرای ریاست جمهوری ایران استفاده کنند.
🔸در این میان و برای مقابله با این ترفند مستکبرانه غرب، وظیفهای جدی و مؤثر بر عهده دولت محترم است و آن اخراج تمامی بازرسان آژانس از ایران است. بازرسانی که گزارشهای غیرواقعی و مغرضانه دادهاند و یا گزارشهای آنها در تصمیم شورای حکام آژانس بیتاثیر بوده است. اعتماد به آژانس، شبیه اعتماد آن صاحب قاطر به کلاهبرداری است که خود بیاعتباری او را فریاد زده بود./ کیهان آنلاین
#نکته
میدان سیاست
🌍 کانال سیاسی، خبری، تحلیلی و نخبگانی"میدان سیاست"
https://eitaa.com/meydaneseyasat1402
🔰 فعال اصلاحطلب: شرطگذاری انتخاباتی برای شورای نگهبان اشتباه است
🔸یک فعال اصلاحطلب میگوید تعبیر مشارکت مشروط در انتخابات از سوی برخی اصلاحطلبان، اشتباه است.
محمد قوچانی مدیر مجله آگاهی نو به جماران گفت:
🔻دوستان اصلاحطلب ما برخلاف انتخابات مجلس دوازدهم که خیلی دور نیست وارد صحنه شدهاند و از تحریم انتخابات عبور کردند که اتفاقی بسیار خوب بود. من فکر میکنم که اگر آقای خاتمی میدانست که ممکن است یک انتخابات زودرسی امسال انجام شود احتمالا در انتخابات مجلس دوازدهم رای میدادند. اما کسی از این موضوع اطلاعی نداشت. جبهه اصلاحات این هفته باید تصمیمگیری کند و به این سه نکته هم توجه کند.
🔻نخست آنکه هرگونه تعیین نامزدها و اینکه تصمیمگیری کنیم پیش از اینکه شورای نگهبان اعلام نظر کند، به نظر من نوعی اشتباه استراتژیک است.
🔻نکته دوم آن است که نباید فکر کنیم با کلمه «مشارکت مشروط»، نظام را وادار خواهد کرد که به ما امتیاز دهد. فکر میکنم که عبارت مشارکت مشروط امتحان خود را در انتخابات قبلی پس داده و اینجا اشتباه است.
🔻مشکل سوم درباره طرح موضوعی با عنوان «نامزد نیابتی یا اصالتی» است. ما تقریبا هیچ نامزد اصالتی نداریم. اگر منظور از نامزد اصالتی آن است که حتما فرد عضو یک حزب یا تشکیلات اصلاحطلب باشد با توجه به اینکه من تاکید کردم که این انتخابات باید انتخاباتی ملی باشد و ما نیازمند گذار از وضعیت بحرانی هستیم به نظرم در شرایط ناپختگی احزاب سیاسی ما نوعی بدسلیقگی است. ما باید ملی فکر کنیم نه قبیله و فرقهای.
🔸در شرایط کشور، باید به دنبال نامزدهای واقعی باشیم. نامزدهایی که میتوانند رقابت جدی و ملی در کشور به وجود بیاورند. در طول زمان با ثبتنامها این نامزدها مشخص میشوند و باید مکانیزمی در مجموعه اصلاحطبان برای انتخاب آن شکل بگیرد. اصلاحطلبی محدود در جبهه اصلاحات نیست. مجموعه سه ضلعی اصلاحطلبان و اعتدالگرایان و اصولگرایان میانهرو باید به یک جمعبندی برسند که دوباره به حوادث سال ۸۴ دچار نشویم./ کیهان آنلاین
#خبر_ویژه
میدان سیاست
🌍 کانال سیاسی، خبری، تحلیلی و نخبگانی"میدان سیاست"
https://eitaa.com/meydaneseyasat1402
📝 #یادداشت_هفته | مرزهای هشتگانه تبیین و تخریب
👈 چارچوبهای شرعی و قانونی رفتار نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری از منظر رهبر انقلاب چیست؟
🔹عروج ناگهانی رئیسجمهور شهید حجت الاسلام والمسلمین رئیسی، فضای کشور را بر اساس قانون اساسی به سمت برگزاری انتخابات زودهنگام ریاستجمهوری در ۸ تیر ۱۴۰۳ برده است. خطحزبالله در یادداشت بیاناتی پیش رو، الگوی مناسب رفتاری نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری را از منظر رهبر انقلاب را تبیین میکند.
🔸ایام انتخابات، فصل مسابقه خدمت، گفت و شنود و مباحثه نامزدها و طرفداران آنها با یکدیگر است. آنچه در این عرصه مهم است، رعایت اخلاق انتخاباتی از طرف نامزدها و طرفداران آنهاست. حضرت آیتالله خامنهای، رهبر انقلاب اسلامی در سالهای متمادی، مصادیق متعددی از اخلاق مداری در انتخابات را بیان فرمودهاند. یکی از مهمترین ارکان آن، رعایت مرز «تبیین» و «تخریب» در گفتگوها است.
🔹در نارضایتیها و انتقادات «راهش تخریب و اهانت به اشخاص نیست... راهش تبیین است.»۱۳۸۵/۶/۹ چرا که اساساً «تخریب، فضای انتخابات را خراب میکند.»۱۳۸۵/۷/۱۸ «مردم از فضای تخریب خوششان نمیآید.»۱۳۸۷/۶/۲۹ در مقابل «از اول، حرکت انقلاب بر اساس تبیین به وجود آمد.»۱۳۸۵/۶/۹ اتفاقاً «ظرافت کار اینجا است که ممکن است... در میدان و در عرصه گفتگو باشد - گفتگوهای گرم و داغ - درعینحال نفرتپراکنی نباشد.»۱۳۹۲/۳/۶ ناگفته پیداست توجه به این بُعد از اخلاق انتخاباتی، میتواند یکی از ملاکهای انتخاب اصلح باشد؛ چرا که «برای یک مسؤول، عقیده و اخلاق مسألهی شخصی نیست؛ مسألهای اجتماعی و عمومی است؛ حاکم شدن بر سرنوشت مردم است.»۱۳۸۲/۹/۲۵ در ادامه به ۸ تفاوت و مرز میان «تبیین» و «تخریب» میپردازیم.
🔸رعایت یا شکستن چارچوب نظام
🔹در تبیین، چارچوب و ساختار نظام حفظ میشود؛ اما در تخریب، چارچوب و قاعده نظام شکسته میشود. لذا «اگر چنانچه کسی وارد میدان رقابت انتخاباتی و مسابقهی انتخاباتی بشود، اما بخواهد چهارچوب را بشکند، او از قاعدهی نظام خارج شده است، از قواعد حرکت انتخاباتی خارج شده؛ این غلط است، این درست نیست. باید همه چیز در چهارچوب نظام باشد.»۱۳۸۸/۱۲/۶ «آنچه که اهمیت دارد، این است که مواضع عزتآفرین و صحیح و عاقلانه و حکیمانهی انقلاب و نظام تثبیت شود.»۱۳۹۲/۳/۶
🔸تقویت یا سلب قدرت تفکر مردم
🔹در تبیین، آگاهیها و قدرت تصمیمگیری مردم تقویت میشود؛ اما در تخریب قدرت تفکر و تصمیمگیری از مردم سلب میشود. لذا نامزدها «اذهان عمومی را تخریب نکنند. این همه نسبت خلاف دادن به این و آن، تخریب کنندهی اذهان مردم است؛ واقعیت هم ندارد.»۱۳۸۸/۲/۲۲ «فشار تبلیغات پُر زرق و برق توخالی، با سخنان فریبآمیز، آنچنان بر ذهن مردم سنگینی میکند، که امکان انتخاب درست را به مردم نمیدهد؛ نمیگذارند مردم فکر کنند... فضا را مسموم میکند و قدرت فکر کردن به آنها نمیدهد.»۱۳۷۰/۹/۲۷ «مردم چه تقصیری کردهاند که بایستی ذهن آنها به خاطر انگیزههای مختلف سیاسی اشخاص و گروهها و جناحها و مجموعهها، آشفته و مغشوش شود... بگذارند مردم در یک فضای آرام، با تشخیص، با بصیرت و بدون سراسیمگی انتخاب کنند.»۱۳۸۵/۸/۲
🔸نقد گفتمان یا نقد فرد مقابل
🔹در تبیین، گفتمان فرد نقد میشود؛ اما در تخریب، خود شخص و عیوب فردی او مورد هجمه قرار میگیرد. «بعضی جاها در دنیا معمول است اسرار خانوادگی یکدیگر را برملا میکنند، عکسهای پنهانی از هم میگیرند، افشا میکنند.»۱۳۸۶/۱۰/۱۲ این رفتار، کاملاً ضد اخلاق است. لذا توصیه به طرفداران نامزدها این است که «علاقهمندی خودتان را از راه تخریب دیگران، اهانت به دیگران، متهم کردن دیگران نشان ندهید. هرچه میخواهید، از نامزد مورد علاقهی خودتان تمجید کنید، تعریف کنید؛ اما دیگران را تخریب نکنید.»۱۳۸۶/۱۰/۱۲ چرا که «وقتی انسان یک جایی روشنایی را معرفی کرد، تاریکی به خودی خود معرفی خواهد شد... اسم آوردن از اشخاص، تخریب کردن چهرههای محترم و موجّه، منطق عقلی ندارد.»۱۳۸۵/۶/۹
🔸رعایت یا نادیده گرفتن انصاف
🔹در تبیین، انصاف رعایت میشود و نقاط قوت و ضعف با هم دیده میشود؛ اما در تخریب، انصاف رعایت نمیشود و فقط به نقاط ضعف تأکید میشود. «به طور طبیعی هر نامزدی حرفی دارد و حرف مقابل خود را رد میکند؛ این رد و ایراد فی نفسه اشکالی ندارد؛ اما مشروط بر اینکه تویش بی انصافی نباشد، کتمان حقیقت نباشد.»۱۳۸۸/۱/۱ اینطور نباشد که «خدمات فراوانی انجام میگیرد، انسان همه را کنار بگذارد، به نقطهای بچسبد، این درست نیست.»۱۳۸۷/۶/۲۹ اساساً «انتقاد به معنای انکار جهات مثبت نیست؛ انتقاد این است که انسان کار مثبت را بگوید، نقص و ضعف را هم بگوید.»۱۳۹۲/۳/۱۴
🔰ادامه👇
📝 ادامه #یادداشت_هفته
🔸مرزبندی یا اشتراک با دشمن
🔹در تبیین، با دشمن مرزبندی میشود؛ اما در تخریب، مرزهای با دشمن کمرنگ میشود. لذا «خط درگیری با دشمن را مشخص کنیم. گاهی هست که یک نفری در لباس خودی است، اما حنجرهی او سخن دشمن را تکرار میکند!»۱۳۹۱/۷/۲۴ توصیه به نامزدها این است که «مواظب باشید مرزهای میان شما و دشمن کمرنگ نشود؛ پاک نشود. مرز وقتی کمرنگ شد، احتمال اینکه کسانی از این مرز عبور کنند یا دشمن از این مرز عبور کند و بیاید این طرف یا دوست و خودی غافل شود و از مرز عبور کند و برود به دامن دشمن، زیاد خواهد بود. مرزها را روشن کنید؛ مشخص کنید.»۱۳۸۶/۱۰/۱۹ همچنین «مبادا نامزدها در اثنای فعالیتهای انتخاباتىِ خودشان جوری رفتار کنند و حرفی بزنند که دشمن را به طمع بیندازند.»۱۳۸۸/۱/۱
🔸استدلال محوری یا هوچی گری
🔹در تبیین، استدلال محور گفتگوها و انتقادات است؛ اما در تخریب، هوچیگری و هیاهو غلبه دارد. لذا «فضا باید متعادل، منطقی و عقلایی باشد. گفتگوی انتقادی اشکالی ندارد؛ اما گفتگو با های و هوی فرق دارد. در مردمسالاری اسلامی، گفتگو با عربدهکشی و چاقوکشی در بعضی از دمکراسیها تفاوت دارد. اینجا گفتگو میکنند؛ به قول امام، مثل مباحثههای طلبگی.»۱۳۸۲/۵/۱۵ لذا توصیه به نامزدها این است که «بدگوئی و اهانت و تهمت و ایـن حرفهـا را مطلقاً راه ندهند.»۱۳۸۶/۱۰/۱۹ «مخالفت کردن، استدلال کردن، یک فکر سیاسی غلط یا یک فکر دینی غلط را محکوم کردن، یک حرف است، مبتلا شدن به این امرِ خلاف اخلاق و خلاف شرع و خلاف عقل سیاسی، یک حرف دیگر است.»۱۳۸۹/۱۲/۱۹ بنابراین نه میان نامزدها و نه میان طرفداران «مقابلهی آنها با یکدیگر هیچ لزومی ندارد که به صورت تخریب باشد... منطقی حرف بزنند.»۱۳۸۷/۶/۲۹
🔸تقویت اتحاد و امید یا دمیدن بر اختلاف
🔹در تبیین، اتحاد و امید اجتماعی تقویت میشود؛ اما در تخریب، اختلافها و ناامیدیها عمیقتر میشود و کدورتها فوران میکند. اساساً «انتخابات یک عرصهی ظهور و بروز وحدت ما، عقلانیت ما، شعور ملی ما میتواند قرار بگیرد. بعضی خیال میکنند انتخابات، زمزمههای انتخابات، فضای انتخاباتی، مایهی اختلاف است؛ نه، میتواند مایهی اتحاد باشد.»۱۳۸۶/۷/۲۱ اساسا «رقابت غیر از خصومت است... رقابت این نیست که کسی اثبات خود را متوقف بر نفی دیگری بداند.»۱۳۹۰/۱۰/۱۹ لذا نامزدها «توجه کنند که انتقاد باید به معنی عزم و نیت برای پیمودن آیندهی پرتلاش و افتخارآمیز باشد، نه به معنای سیاهنمائی و منفیبافی و بیانصافی.»۱۳۹۲/۳/۱۴ طرفداران نامزدها نیز «از این اختلافات جزئى و غیـر اصولى صرف نظر کنند.»۱۳۸۸/۹/۴
🔸تشنه قدرت یا میدان خدمت
🔹در تبیین، کرامت نامزد رقیب حفظ میشود؛ اما در تخریب، مردم از حضور نامزد رقیب ترسانده میشوند. لذا «این جوری نباشد که مردم را از رقیب بترسانیم که اگر او بیاید چنین خواهد شد، چنین خواهد شد. میدان انتخابات، میدان مسابقهی خدمت است.»۱۴۰۰/۳/۶ «بعضی ها رقیب انتخاباتی خودشان را «شیطان اکبر» به حساب می آورند! شیطان اکبر آمریکاست، شیطان اکبر صهیونیسم است؛ رقیب جناحی که شیطان اکبر نیست.»۱۳۹۱/۷/۲۴ به عکس، نامزدها «در انتخابات با کرامت رفتار کنند.»۱۳۸۶/۱۰/۱۹ لذا توصیه به نامزدهای انتخاباتی این است که «انتخابات را صحنهی جنگ قدرت قرار ندهید.»۱۴۰۰/۳/۶
🔖 منتشرشده در شماره جدید نشریه خط حزبالله
میدان سیاست
🌍 کانال سیاسی، خبری، تحلیلی و نخبگانی"میدان سیاست"
https://eitaa.com/meydaneseyasat1402
🔺هشدار حدادعادل به اصولگرایان: اتفاقاتی نظیر انتخابات سال ۹۲ نباید تکرار شود /همه تلاش کنیم که از تکثر کاندیداها کم کنیم
🔷️رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب: راهبرد انتخاباتی شورای ائتلاف تابع چیدمان نامزدها است و باید همه تلاش کنیم که از تکثر کم کنیم و به دست خودمان زمینه شکست را فراهم نکنیم./پروندهٔ ویژه»
میدان سیاست
🌍 کانال سیاسی، خبری، تحلیلی و نخبگانی"میدان سیاست"
https://eitaa.com/meydaneseyasat1402
📢 جوادالائمه علیهالسلام مبتکر بحث آزاد اجتماعی است
🔹گزیدهای از بیانات رهبر انقلاب پیرامون حضرت امام محمدتقی؛ جوادالائمه علیهالسلام
✏️ مبتکر بحثهای آزاد اجتماعی
👈 بحث آزاد کار خوبی است، من موافقم با بحث آزاد؛ از اول هم موافق بودم. این نکتهی اول که بحث آزاد را ما رد نمیکنیم بلکه استقبال هم میکنیم .مبتکر بحث آزاد اجتماعی امام جواد صلواتاللهعلیه است. البته قبل از امام جواد هم در زمان ائمه بحث زیاد میشد، اما اینیکه حالا بنشینند جمعا صحبت کنند امام جواد اول بار این کار را کردند. ۱۳۶۰/۳/۲
✏️ او امام و پیشاهنگ حرکت ملت ایران بود
👈 خاطرهی خونین ۱۷ شهریور؛ دنبالهی درس جاوید فراموشنشدنی است که امام جواد به ما داده است. چرا یک امام بزرگوار در ۲۵ سالگی به شهادت میرسد؟ و دستگاه جبار زمان این ذریهی پیغمبر را بیش از آن تحمل نمیکند؟ پاسخ به این سخن را زندگی و شخصیت امام جواد به ما میدهد. او مظهر مبارزهی با باطل بود، او کوششگر برای حکومت الله بود. او برای خدا و قرآن مبارزه میکرد، او از قدرتها نمیترسید، او در حقیقت امام و الگو و پیشاهنگ این حرکتی بود که امروز ملت ایران همگی دست به دست آن را تعقیب میکند.
سخنرانی به مناسبت ۱۷ شهریور در مصلی نماز جمعهی تبریز ۱۳۶۲/۶/۱۷
✏️ زندگی امام جواد علیهالسلام، الگویی برای جوانان
👈 زندگی امام جواد علیهالسلام هم الگوست. امام جواد علیهالسلام - امامی با آن همه مقامات، با آن همه عظمت - در بیستوپنج سالگی از دنیا رفت. این نیست که ما بگوییم؛ تاریخ میگوید؛ تاریخی که غیر شیعه آن را نوشته است. آن بزرگوار، در دوران جوانی و خردسالی و نوجوانی، در چشم مأمون و در چشم همه، عظمتی پیدا کرد. اینها چیزهای خیلی مهمی است؛ اینها میتواند برای ما الگو باشد.
🔍 ادامه را بخوانید:
khl.ink/f/4662
میدان سیاست
🌍 کانال سیاسی، خبری، تحلیلی و نخبگانی"میدان سیاست"
https://eitaa.com/meydaneseyasat1402
⭕️چکیده تحلیل های انتخاباتی روز
🔴 انتقاد روزنامه جوان از رائفیپور: به اسم امام زمان پول میگیرد و به اصولگراها حمله میکند/ در انتخابات مجلس گذشته نیز به جای نشاط سیاسی، تفرقه و یأس بین جریان حزباللهی ایجاد کردند
🔴 تقی آزاد ارمکی: در صورت ردصلاحیت همه باید حول محور چهرههای باقی مانده، توافق کرد تا کشور به دست رادیکالها نیفتد/ حضور علی لاریجانی میتواند فرصت مغتنمی برای جریان اصلاحات باشد
🔴 عباس آخوندی: براساس قانون اساسی ایران تنها یک دولت باید داشته باشد نه دولت های مستقل! دولتهای چندگانه به جای پرداختن به درد مردم در پی جنگ و نزاع با یکدیگرند
🔴 انتقاد محسن هاشمی از جبهه اصلاحات: در ساماندهی اولیه ثبت نام کاندیداها موفق نبودید نحوه حضور اصلاحطلبان و معتدلین در این انتخابات نسبت به انتخابات سال ۹۲ و ۹۶ حاکی از افتراق اولیه است
🔴 روزنامه جوان: اینکه از یک جریان سیاسی تقریباً واحد، کاندیداهای متعدد میآیند، نشانه بیارزشی و نابلدی کار تشکیلاتی در این جریان است/ انقلابیها نشان دادند حتی سیاستورزی زیرکانه هم ندارند
🔴 عباس عبدی فعال اصلاح طلب: نامزدهای انتخاباتی باید موضع صریح خود را نسبت به عملکرد سه سال گذشته روشن کنند/ کسی که موافق است مسئولیتهای آن را بپذیرد، اگر مخالف است باید صریحا نقد و اعلام برائت کند
🔴روزنامه فرهیختگان: میزان مشارکت در انتخابات پیشرو، حدود 60 درصد است/ خاتمی هنوز در پذیرش و تایید پیشنهاد کاندیدای نیابتی تردید دارد/ نارضایتیهای عمومی ناشی از عملکرد روحانی باعث شد خاتمی سکوت را بر هرگونه سخن گفتن ترجیح دهد./ رصد تحلیل
میدان سیاست
🌍 کانال سیاسی، خبری، تحلیلی و نخبگانی"میدان سیاست"
https://eitaa.com/meydaneseyasat1402