از حمله به سفارت ایران تا تحقیر اسرائیل
🔰 ۲۰ روز فرماندهی مقتدرانه در میدان دیپلماسی
🔸عملکرد قابل تقدیر و درخشان وزارت امور خارجه و شخص وزیر طی مدتی که از حمله رذیلانه رژیم صهیونیستی به سفارت ایران در دمشق میگذرد، باعث خنثی شدن بسیاری از خدعهها علیه کشورمان در سطح بینالمللی و پیروزیهای متعدد در سطح نهادهای بینالمللی شده است.
🔸حمله ناجوانمردانه رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولی سفارت ایران در دمشق در روز ۱۳ فروردینماه، آغازگر یکی از حساسترین و چالشیترین دورهها در تاریخ سیاست خارجی ایران و همچنین محور مقاومت شد.
🔸وزارت امور خارجه و رئیس دستگاه دیپلماسی همچنین با تبیین حقوق قانونی ایران در پاسخ به رژیم صهیونیستی و با یادآوری جنایات بیشمار رژیم صهیونیستی در جریان گفتوگوها و رایزنیهای متعدد با همتایان خود در سرتاسر جهان، موجی از حمایتهای بینالمللی از ایران در این موضوع را ایجاد کرد.
🔸ولی نهادی همچون شورای امنیت سازمان ملل متحد علیرغم پافشاری کشورهایی همچون روسیه به عنوان عضو دائم این نهاد، به واسطه فشار طرفین غربی و همچنین ساختار ناکارآمد این نهاد، نهتنها هیچ مجازات را برای این رژیم جنایتکار در نظر نگرفتند، حتی از صدور بیانیهای غیر الزامآور درباره محکومیت اسرائیل خودداری ورزیدند.
🔸سفیر روسیه در سازمان ملل افزود: ما در نشست شورای امنیت هشدار دادیم که اقدام اسرائیل باید صراحتا محکوم شود اما به آن توجهی نشد. ما پیشنهاد پیشنویس برای یک بیانیه دادیم اما آمریکا، انگلیس و فرانسه از پذیرش اصول قوانین بینالمللی خودداری کردند و آن را نپذیرفتند.
🔸یکی دیگر از جلوههای عملکرد قابل تقدیر وزارت امور خارجه در طی برهه حساس کنونی، استفاده سازنده امیرعبداللهیان و دیگر مسئولان این دستگاه از فرصت گفتوگو با رسانههای بینالمللی در موضوع پاسخ ایران به جنایات اسرائیل بود.
🔸۲۰ روز اخیر، یکی از آزمونهای اساسی برای دستگاه دیپلماسی و سایر نهادهای دخیل در عرصه سیاست خارجی کشورمان به شمار میآمد.
🔸 در این آزمون وزارت امور خارجه بهواسطه فعالیتهای بیشمار، رویکرد درست، هماهنگی عالی با نهادهای عملیاتی و نیروهای مسلح، استفاده از فرصت حضور در نهادهای بینالمللی و استفاده از فرصت بیان نظرات و مواضع به حق کشورمان در سطح رسانههای مطرح جهانی، عملکرد قابل تقدیری را به ثبت رساند و الگویی موفق از مدیریت بحران را ایجاد نمود./ کیهان آنلاین
میدان سیاست
🌍 کانال سیاسی، خبری، تحلیلی و نخبگانی"میدان سیاست"
https://eitaa.com/meydaneseyasat1402
🔰برگی از تاریخچه انتخابات ۱۴۰۰
✍مدیر عقال
🔸آذرماه سال ۱۳۹۹ است و بیشتر از ۶ماه به انتخابات ریاستجمهوری باقی مانده است؛ فضای عمومی کشور به هیچ وجه رنگ و بوی انتخاباتی ندارد و حتی از نامزدهای احتمالی انتخابات نیز خبری به بیرون درز نکرده است؛ در همین ایام سعید-ح که عمده سیاستهای جبهه اصلاحات را ترسیم میکند و مغز متفکر این جبهه به شمار میرود، مختصات شخصیتی رئیس جمهور آینده را اینچنین پیشبینی میکند: "رؤسای جمهور قبل همگی متعلق به نسل اول انقلاب بودهاند اما رئیسجمهور آینده احتمالاً از میان جوانترها خواهد بود؛ فردی که انقلاب را ندیده و فاقد تجربه و تیم و سرمایه است." گذر زمان البته حاکی از نادرستی این پیشبینی میباشد؛ با این حال یادداشت او حاوی نکته اساسیتری است که بازخوانی آن، تأثیر شگرفی در نوع قضاوت و ارزیابی انسان از وضعیت کنونی کشور خواهد داشت؛
🔸فارغ از صحت و سقم ادعاهای مطرح شده در آن یادداشت، وی معتقد است که هریک از دولتهای پس از انقلاب، برگ برندهای را داشتهاند که با اتکای به آن توانستهاند عمر دولت خود را استمرار بخشیده و دو دورهای کنند؛ به اعتقاد او دولتی که خرداد ۱۴۰۰ روی کار میآید، از همه مزایای دولتهای قبلی محروم بوده و لذا دولت ضعیفی خواهد بود؛ در بخشی از یادداشت اینگونه مینویسد: "...اما سال ۱۴۰۰ هر آنکه به صحنه بیاید و جانشین روحانی شود از این قبیل مزیتهای نسبی اعم از حمایت رهبری (دولت آیتالله خامنهای)، تیم سازندگی (دولت آیتالله هاشمی)، گفتمان (دولت آقای خاتمی)، ثروت بادآورده (دولت آقای احمدینژاد) و تیم مذاکرهکننده (دولت آقای روحانی) بیبهره است؛ بنابراین مطمئناً با نیرویی ضعیفتر از تمامی رؤسای جمهور مواجه خواهیم بود."
🔸از گمانهزنیِ او مبنی بر عدمتعلق رئیسجمهور آینده به نسل اول انقلاب، روشن میشود که نظریهپرداز جبهه اصلاحات هیچ اطلاع درستی از ترکیب دولت آینده نداشت و پیشبینی او نه بر اساس آینده که بر اساس وضعیتی بود که دولت مورد حمایت او تحویل میداد؛ او به خوبی میدانست که اگر قدرت، تحرک و کارآمدی دولت آینده، سرآمد همه دولتهای پس از انقلاب بوده و حتی کاری شبیه معجزه رقم بزند همچنان جلوه ضعیفی نزد افکارعمومی خواهد داشت؛ به همین جهت تلاش میکرد با زیرکیِ تمام، دولت مطبوع خود را تبرئه کرده و از همان زمان توپ بیتدبیری و ناکارآمدی را در زمین دولتی که هنوز بر سر کار نیامده بود بیندازد؛
🔸دیگر تحولات کشور به گونهای متفاوت پیش میرود؛ از آنجایی که حتی احتمال ورود سیدابراهیم رئیسی به عرصه انتخابات مطرح نیست، اقدامات وی در قوه قضائیه به دور از تعصبات حزبی و جناحی ارزیابی شده و مورد تقدیر چپ و راست قرار میگیرد؛ از سوی دیگر دلسوزان کشور نیز میدانند که کسی جز او توان اصلاح و بهبود وضعیت موجود را ندارد؛ فشارها به رئیسی برای ورود به عرصه انتخابات افزایش مییابد و در نهایت اواخر اردیبهشت ۱۴۰۰ اعلام کاندیداتوری میکند؛ رئیسی به خوبی میداند با ورود به دولت و تحویل میراث برجایمانده از دهه۹۰، محبوبیت روزافزون او در قوه قضائیه روند آهستهتری به خود خواهد گرفت؛ روز ثبتنام با اعلام این که "من با ورود در انتخابات، خود را از جایگاه مطالبهگر به جایگاه پاسخگویی انتقال دادهام" از بیمیلی خود برای تصاحب کرسی ریاستجمهوری پرده برمیدارد؛ در عین حال نمیتواند از زیر بار مسئولیتی که تنها از عهده او برمیآید شانه خالی کند؛
🔸رقابتهای انتخاباتی شکل میگیرد و سیدابراهیم رئیسی با کسب اکثریت آراء به عنوان رئیس جمهور منتخب مردم برگزیده میشود؛ از همان ابتدا و با تکیه بر روحیه انقلابی و خستگیناپذیر خود، خدمت و فعالیت شبانهروزی را محور کار دولت قرار داده و درصدد جبران خسارتهایی برمیآید که در طول حدود یک دهه بر کشور تحمیل شده است؛ با این وجود گویی چالههایی که در سراسر کشور و در حوزههای مختلف اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و... کَنده شده است، به این آسانیها میل پر شدن ندارد؛ در این میان کارشناسان مستقل و منصفی که شاخصهای کلان اقتصادی و روند روبهرشد کشور را زیر نظر دارند، معتقدند در آیندهای نهچندان دور نتیجه این حجم از کار و فعالیت در سفره مردم نیز دیده خواهد شد؛ هرچند شیرینیِ آن کامیابیها به مذاق برخیها خوش نیاید!/ عقال
میدان سیاست
🌍 کانال سیاسی، خبری، تحلیلی و نخبگانی"میدان سیاست"
https://eitaa.com/meydaneseyasat1402
💠از فیلتر خبری تا حباب فیلتر /دنیای آزاد اطلاعات در فضای سایبر فعلی بزرگترین دروغ قرن است
✍ سید علیرضا آلداود
🔸«نوام چامسکی» و «هرمان»، پیش از بوجود آمدن اینترنت، تئوریای داشتند تحت عنوان «فیلترهای خبری.» بر مبنای این نظریه، رسانهها با پنج فاکتور مجبور میشدند خود و مخاطبانشان را فیلتر کنند. از سیاست رسانه گرفته تا صاحبان آگهی و حتی گاه بازخوردهای خود مخاطبان شاکله این نظریه را تشکیل میداد.
🔹اما با پیشرفت رسانهها به خصوص رسانههای ارتباطی و اجتماعی سایبرپایه، این تئوری - که روزی با فیلترهای خبری رسانه را وادار میکرد مواضعی خاص و جهت دار اتخاذ کنند- امروز با شکلی دیگر با عنوان " حباب اطلاعاتی"بسیار حرفهای تر به موضوع فیلتر خبری میپردازد، به طوریکه مخاطب در سانسور خبری بسیار عمیق قرار گرفته و تنها به اطلاعات و اخباری در بستر رسانههای وب ۳ یا وب مفهومی دسترسی پیدا میکند که صاحبان این سکوها و رسانهها میخواهند.
🔸این رسانههای ارتباطی و اجتماعی با بهرهگیری از هوش مصنوعی و ابزارهای هوشمند نظیر تلفنهای همراه با سیستمعامل های اندروید و ios کاربر را به دقت تحلیل و پردازش کرده و سپس برایش ذائقه و رفتار سازی میکنند.
🔸اینگونه است که مخاطب به صورت هدفمند و سازمان یافته با محتواهای ضد ارزشها-اعتقادات-فرهنگ و هویت خودش بمباران اطلاعاتی شده و کم کم بینش، نگرش و رفتارش در همین سکوهای هوشمند تغییر پیدا میکند و اصطلاحا دچار اختلال شناختی و خطای محاسباتی-ادراکی شده و دروازه بانان خبری نیز با سو استفاده از این امکان، برایش سوگیریهای شناختی مدنظرشان را میسازند.
🔸همچنین «مانوئل کاستلز» ؛ هم بر این باور بود که شبکههای اجتماعی، «قدرت شبکهای» ایجاد کرده است و این قدرت در بستر شبکههای اجتماعی میتواند جنبشهای اجتماعی نظیر فتنه ۸۸ و جنگ شناختی-ترکیبی به بهانه مهسا امینی و... را ایجاد کنند که با درنظر گرفتن هوش مصنوعی و الگوریتمهای خاص طراحی شده برای این شبکههای اجتماعی آمریکایی، این سکوها میتوانند تبدیل به سلاحهای کشتارجمعی افکار عمومی در جنگ شناختی ترکیبی شوند.
🔴 نقطهی عطف کارکرد و نمایش این حباب فیلتر و اطلاعاتی نیز در انتخابات ۲۰۲۰ ریاستجمهوری آمریکا بود که پس از توییت ترامپ مبنی بر تقلب در انتخابات، وی و تمام کمپینش را در حالیکه هنوز رئیس جمهور آمریکا بود بستند و سپس در حصر رسانهای سایبری قرارش دادند و حتی اجازه ندادند شبکهی اجتماعی مخصوص خودش را هم راه اندازی کند.
🔸 حال در این دنیای جدید شهروند آنلاین باید با مختصات محیط زیست جدیدش با مسلح شدن به سلاح تربیت رسانهای آشنا شده تا در این جنگ شناختی-ترکیبی مورد اصابت تیر های آن قرار نگرفته و در توهم لایک و اثرگذاری مخصوصا در سکوهای دشمن قرار نگیرد.در لایه حاکمیتی و مدیریتی نیز علاوه بر ارتقای تربیت رسانهای مدیران باید راهبردهایی نظیر توجه به حاکمیت سایبری مستقل ایران اسلامی و سیاستگذاری برای این فضا و... مورد توجه جدی قرار بگیرد.
🔷 تجویز اصلی برای مواجهه فعال و هوشمند با این فضا را هم بارها رهبر حکیم انقلاب اسلامی برای ما داشتهاند که در متنهای قبلی به آنها اشاره کردهام، اما پیاده سازی منویات امام امت در باب فضای مجازی یک نفر مانند شهید حاج قاسم سلیمانی میخواهد...
🔴کجاست حاج قاسم سلیمانی فضای مجازی؟؟؟/هوش سفید
میدان سیاست
🌍 کانال سیاسی، خبری، تحلیلی و نخبگانی"میدان سیاست"
https://eitaa.com/meydaneseyasat1402
✅«مسلمانان؛ بزرگترین غایبانِ انتخابات هند»/گزارشی از الجزیره
🔹-مسلمانان ۱۵ درصد از جمعیت هند را با جمعیتی بالغ بر ۲۰۰ میلیون نفر تشکیل میدهند اما با این وجود، بزرگترین غایب انتخابات کنونی هند غایب محسوب میشوند و هیچ صحبتی درباره مطالبات، منافع و دردهای آنها در این انتخابات مطرح نمیشود.
🔹 در حالی که همه احزاب به دنبال جذب آرای شهروندان هستند، تنها تعداد کمی از شخصیتهای مسلمان در این انتخابات و حتی در حوزههایی که اکثریت مسلمان در آن حضور دارند، نامزد شدهاند، در حالی که حزب بهارتیا جنتا -عامدانه و در راستای خوشایند هندوها- موضوعاتی را مطرح میکند که تأثیر منفی بر مسلمانان دارد.
تهدیدات حزب بهارتیا جنتا
اقلیت مسلمان از پیامها و کنایههای «نارندرا مودی»،نخستوزیر هند که به صراحت توسط دیگر رهبران حزبش در مورد امکان به حاشیه راندن مسلمانان صحبت میکند، آگاه هستند، زبان حال مودی خطاب به رایدهندگان هندو این است که حزب ما توانست معبد بزرگ راما را بر روی مسجد بابری بسازد و خودمختاری کشمیر را ملغا کند.
این حزب با لغو قوانین ثبت احوال اسلامی و با اجازه به هندوها برای تصرف مساجد بیشتر، با ادعای اینکه آنها پس از تخریب معابد هندو ساخته شدهاند همچنین با بستن مدارس اسلامی، طرح خود را برای اجرای قوانین مدنی برای همه هندوها ادامه میدهد، حزب متبوع مودی همچنین با «غذای حلال» و حجاب مبارزه کرده و مساجد، قبرستانها و زیارتگاههای مسلمانان را تخریب میکند.
مودی مبنای قانونی سلب تابعیت از میلیونها مسلمان را با اصلاح قانون شهروندی، علاوه بر به حاشیه راندن مسلمانان از نظر سیاسی، در وزارتخانه مرکزی یا دولتهای ایالتی که توسط این حزب اداره میشود وضع کرد حتی در پارلمان یا شوراهای قانونگذاری ایالتی اجازه نمیدهد حتی یک مسلمان از سوی حزب مودی نامزد شود.
در حالی که در همه جا حتی در فرودگاهها و ایستگاههای قطار تعطیلات هندوها با سروصدا جشن گرفته میشود اما مسلمانان در صورت کوچک بودن مساجدشان، جرأت برپایی نماز جماعت یا نماز عید را در میادین عمومی و خیابانها را ندارند و اگر چنین کاری بکنند، مجازات میشوند./ خبرگزاری بین المللی شفقنا
میدان سیاست
🌍 کانال سیاسی، خبری، تحلیلی و نخبگانی"میدان سیاست"
https://eitaa.com/meydaneseyasat1402
✅بزرگترین انتخابات جهان در انتظار یک نمایش انتخاباتی تکنفره/ گزارش بلومبرگ
🔹شفقنا آینده- نشریه اینترنتی بلومبرگ در گزارشی در پیشواز انتخابات هند نوشته که بزرگترین انتخابات جهان یک نمایش تکنفره خواهد بود!
🔹به گزارش سرویس ترجمه شفقنا از نشریه اینترنتی بلومبرگ؛ آمار و ارقامی که این روزها پیرامون انتخابات هند به گوش میرسد حیرتانگیز و باورنکردنی هستند.
در انتخابات هند- که از فردا آغاز و به مدت هفت هفته ادامه خواهد داشت- نزدیک به یک میلیارد نفر واجد شرایط رای دادن هستند. این یعنی در انتخابات پیشرو نزدیک به یک میلیارد نفر به احتمال زیاد پای صندوقهای رای حضور خواهند داشت. در این میان؛ این یک میلیارد نفر انتظار میرود به هزاران نامزدی که برای کسب ۵۴۳ کرسی مجلس با هم رقابت خواهند داشت، رای خواهند داد. گفته میشود که صدها حزب سیاسی نیز در انتخابات هند شرکت خواهند داشت.
با این حال و بهرغم وسعت و عظمت بزرگترین تمرین دموکراسی در جهان، اما، تمرکز انتخابات امسال تقریباً به طور کامل روی یک نفر خواهد بود: رئیس فعلی هندوستان نارندرا مودی- که بیتردید و به طور قطع و یقین حزب هندو ملیگرای او به نام بهارتیا جاناتا سومین انتخابات متوالی خود را پیروز خواهد شد.
بهارتیا جاناتا دوباره کمپین خود را بر روی یک مرد ۷۳ ساله متمرکز کرده و در تمام این مدت به رایدهندگان این موضوع را دیکته میکرده که آقای نخستوزیر تنها مردی است که وعدههایش را عمل خواهد کرد- و از بسیاری جهات تاکنون نیز چنین کرده و وعدههایش را عملنکرده رها نکرده است.
🔹هند تحت رهبری نارندیرا مودی به شدت رشد کرده است. رقابت ایالات متحده با چین به این معنی است که هند در سطح بینالمللی نیز مورد توجه قرار گرفته است و شرکتهای بزرگ بینالمللی- از اپل گرفته تا تسلا- در حال ایجاد خط تولید برای ورود به بازار این کشور هستند. در این زمینه حتی انتظار میرود ایلان ماسک در آخر هفته جاری از این کشور دیدن کند.
🔹مودی همچنان در میان اقشار فقیر و روستاییان هند محبوبیت دارد که البته این محبوبیت تا حدی به دلیل مزایایی مانند گاز ارزانقیمت و مسکن تضمینی است و همچنین اقداماتی که برای جذب اکثریت هندو در سالهای اخیر در این کشور انجام گرفته است./ شفقنا
میدان سیاست
🌍 کانال سیاسی، خبری، تحلیلی و نخبگانی"میدان سیاست"
https://eitaa.com/meydaneseyasat1402
21.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻مغزهای کوچک زنگزدۀ مانع از توسعه
📽 نگاهی به جایگاه مرکز و حاشیه اقتصادی در سینمای پس از جنگ
📝 محمدصادق فرامرزی، پژوهشگر جامعه شناسی سیاسی
▫️با آغاز بحران مالی ۲۰۰۸م. سینمای جهان برای نخستینبار بعد از پایان جنگ سرد، به سراغ صورتمسئلۀ نابرابری رفت. اگرچه آثاری که نابرابری را از منظر سوژۀ انسان فقیر روایت کردهاند، چندان تیغ حملات خود را به سمت سیستم توزیع درآمد نبردهاند.
▫️فیلم پرسروصدای «پاراسایت» هرقدر که زشتی سیمای نابرابری را تصویر میکرد؛ اما در پایان، انسان قربانی نابرابری را به پیشرفت فردی در این سیستم دعوت میکرد.
▫️جدا ماندگی سینمای ایران از فلسفه و جامعهشناسی باعث شده تا بهندرت اثری را بیابیم که با چهارچوبی نظری، به دوگانه «مرکز و پیرامون» نظر انداخته باشد.
▫️«مغزهای کوچک زنگزده» و «شنای پروانه» مهمترین پرداخت به «حاشیه» در زمان خود بهحساب میآیند.
▫️حاشیه در «مغزهای کوچک زنگزده»، قربانیان خطرناکی بودند که باید مهار میشدند؛ کارگردان حتی ابایی از تشبیه حاشیه به گلهای نیازمند چوپان نداشت.
▫️اما در نقطۀ مقابل، «شنای پروانه» در جستجوی قدرت انتخاب حاشیه بود. تفاوت دو برادر در این فیلم، یک آشنازدایی از روایت غالبی بود که حاشیه را ذاتاً شرور، غیرعقلانی و فاقد قدرت انتخاب میدانست./مجله خردورزی
میدان سیاست
🌍 کانال سیاسی، خبری، تحلیلی و نخبگانی"میدان سیاست"
https://eitaa.com/meydaneseyasat1402
🔻اقتصاد تعاونی، تفکر کمونیستی نیست
‼️شهید بهشتی با ذهنی فعال و مبانی متقن به دنبال بهرهمندی از تجارب جدید بود
➖ دکتر سید محمدرضا بهشتی، دانشیار گروه فلسفه دانشگاه تهران در گفتوگو با خردورزی:
▫️شهید بهشتی با اندیشههای به تعبیر برخی چپ، مثل سایر اندیشهها، با یک کوشش برای شناخت، تهدید، نقد و داوری میپردازد و بههیچوجه، با اخذ و اقتباس ساده انگارانه روبهرو نیستیم؛ همچنان که در سایر عرصهها، مانند حقوق، جامعه و جامعهشناسی و در عرصۀ سیاسی، هر جا که ایشان وارد میشود، همین نحوۀ نگرش و منش را از ایشان میبینیم.
▫️هدف مرحوم شهید بهشتی از بخش تعاونی، بازکردن میدانی جدید برای افراد دارای سرمایۀ اندک بود، تا از این طریق بتوانند در ساختار اقتصادی کشور مشارکت کنند؛ اما متأسفانه تاکنون این بخش بسیار نحیف باقی مانده است. به دلیل کاستیهای قانونگذاری و اجرایی، نتوانستیم در این بخش تجربهای کسب کنیم و دلیل آن، عدم شناخت عمق ضرورت این بخش در مجموعۀ نظام اسلامی است.
▫️در بحثی که شهید بهشتی در حوزۀ بازرگانی دارند، نگاه او به مسئلۀ بازار و نقشی که بازار در اقتصاد ایفا میکند، واضح است. او این مسئله را در چهارچوب و حیطۀ بخش خدمات در اقتصاد میبیند. بنابراین، توزیع آنچه در عرصۀ تولید، فراوری شده و نحوۀ خدمترسانی این بخش و در نتیجه، بهعنوان یک کار و کار خدماتی و سپس سهمی که از خدمات دارد، به مسئله نگاه میکند. /مجله خردورزی
میدان سیاست
🌍 کانال سیاسی، خبری، تحلیلی و نخبگانی"میدان سیاست"
https://eitaa.com/meydaneseyasat1402
میدان سیاست
🌍 کانال سیاسی، خبری، تحلیلی و نخبگانی"میدان سیاست"
https://eitaa.com/meydaneseyasat1402
5.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 حتما ببینید و افتخار کنید/ «محمد سعید یاز»، نماینده مجلس ترکیه در جلسه علنی مجلس:
‼️ «الم تر کیف فعل ربک باصحاب الفیل.» «آیا ندیدی که پروردگارت با اصحاب فیل (لشکر فیلسوار ابرهه) چه کرد؟»
‼️ آمریکا و اسرائیلی را که میگفتند نمیتوان به آنها حمله کرد و هیچ کسی نمیتواند در مقابل آنها بایستد را ایران با موشک مورد هدف قرار داد. به همین دلیل به ایران و مردم ایران که اسرائیل را سنگ باران (اشاره به پرندگان ابابیل) و موشک باران کردند تبریک عرض میکنم.
✍ از موشکباران اسراییل خون مسلمانان به جوش آمد و قلبهایشان ملتهب و سراسر هیجان و شور و اشتیاق شده است./ اندیشکده راهبردی فتح
میدان سیاست
🌍 کانال سیاسی، خبری، تحلیلی و نخبگانی"میدان سیاست"
https://eitaa.com/meydaneseyasat1402