آقای حسن روحانی گفته است که درباره سه پرسش از جمله «سیاست خارجی» رفراندوم برگزار شود. دلسوزان ایران عزیز! دقت بفرمائید که چگونه میخواهند میوه نارضایتی مردم از اجرای سیاستهای نئولیبرال را با تحمیل خسارتی بزرگتر بچینند. امروز مبارزه با نئولیبرالیسم در داخل، مبارزه با آمریکاست.
🗣#سید_یاسر_جبرائیلی
اهلِ استفاده از بیتالمال نبود و از حطام دنیا هم فقط به قدر نیاز برمیگرفت. آب آنقدر که تشنگی فرو بنشیند و غذایی مختصر آنقدر که گرسنگی با آن مرتفع شود. همین و بس. «علی» همین قدر را هم به زحمت از دنیا بر میداشت.
- سیدمهدی شجاعی -
کشتی پهلو گرفته، ص۱۳۹
@moobtala
🔴آقای دبیر شورا، چه برنامه ای دارید❓
🔹رهبر معظم انقلاب فرمودند دشمن برای تهاجم به حجاب، نقشه و برنامه دارد ما هم باید با نقشه و برنامه وارد شویم.
🔹فضای مجازی ولنگار، بستر تهاجم دشمن به حجاب و عفاف است. طبیعتاً ساماندهی حوزه عفاف و حجاب، در گرو مدیریت هوشمندانه و ساماندهی این فضا است.
🔹فعالیت فیلترشکن ها و امکان دسترسی به سکوهای بزهخیز خارجی و عدم برخورد با محتوای مخرب فرهنگی در سکوهای داخلی، دو مانع جدی در ساماندهی حوزه عفاف و حجاب است.
🔹آقای آقامیری، دبیر جدید شورای عالی فضای مجازی❗️ نقشه و برنامه شما برای ساماندهی فضای مجازی که به فرمایش رهبری قتلگاه نوجوانان و جوانان است، چیست؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حاج محمود کریمی در مراسم مناجاتخوانی در حرم امام رضا علیهالسلام: برخی مسئولین گله کردند که چرا نامه امیرالمؤمنین علیهالسلام را میخوانی؟....
اگر بیشتر حساسیت نشان دهند تمام عمرم را پای این نامه میگذارم!
🗣محمدجواد محمدزاده
🔴خداحافظی رضا کیانیان از اینستاگرام بخاطر انتشار اخبار دروغ به اسم وی در فضای مجازی
🔹 رضا کیانیان در واکنش به نقل قول رادیو فردا از وی، با انتشار مطلب فوق در حساب اینستاگرام خود، از فضای مجازی خداحافظی کرد.
🔴 #خدارو شکر شب قدری یکی قدر خودشو دونست 😐
«عَلِيُّ و شيعَتهُ هُمُ اَلْفَائِزُون»
علی و شیعیانِ او رستگارند.
- حضرت محمد(ص) -
@moobtala
8.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔳راهکار نوین پلیس
🔻 بهره گیری از سیستم های هوشمند وپیشرفته در برخورد با قانون گریزان و مجرمین،
#برخورد_قانونی
ان شاء الله که تاثیر گذار باشه
قبلا از پخش تصاویر مجرمانه عذر خواهیم