#شهیدحسنباقری
بدانید هر رأی که شما به صندوق میریزید،مشت محکمی است که به دهان ضد انقلاب و دشمن آمریکایی میزنید.
و یک قدم آنها را وادار به عقب نشینی می کنید.
#انتخابات
🌱
✅ وزیر آموزش و پرورش: دهه هشتادیها و نودیها، گام دوم انقلاب را مستحکمتر از گام اول برداشتهاند/ تصویر آموزش و پرورش را باید در اعتکافها، ۱۳ آبانها و ۲۲ بهمنها دید
🔹رضامراد صحرایی، وزیر آموزش و پرورش گفت: پیام اعتکاف امسال این است که دهه هشتاد و نودیها، گام دوم انقلاب را مستحکمتر از گام اول برداشتهاند. وزیر آموزش و پرورش با اشاره به تصویر واقعی نظام تعلیم و تربیت کشور، اظهار کرد: تصویر واقعی آموزش و پرورش را باید در همین اعتکافها، ۱۳ آبانها و ۲۲ بهمنها دید و عظمت کار معلمان در مدارس را درک کرد./ انتخاب
🔴 تفاوت از زمین تا آسمان
برای اینکه میزان تفاوت این دولت با دولت قبل در عرصه فضایی را بهتر متوجه شویم باید یادآور شد که در هشت سال دولت روحانی، برای خوشایند غربی ها، فعالیت های فضایی تقریبا به طور کامل کنار گذاشته شد و فقط دو پرتاب ماهواره داشتیم که هر دو به طرز بسیار مشکوکی شکست خورد!!
اما پرتاب خارق العاده امروز یازدهمین پرتاب فضایی در این دوسال و نیم دولت رئیسی است ...
✍ "قاسم اکبری"
🔴 وظایف نمایندگان مجلس شورای اسلامی چیست؟
با نزدیک شدن به روز انتخابات مجلس شورای اسلامی، و انتخاباتی شدن فضای سیاسی و رسانه ای کشور، بحث بر سر توانایی و صلاحیت داوطلبان جدید و ارزیابی عملکرد نمایندگان قبلی، نقل هر مجلس و محفلی شده است.
🔹متاسفانه بیشتر مردم بخاطر عدم آگاهی از شرح وظایف قانونی نمایندگان مجلس شورای اسلامی، شاخص و سنجه مناسبی برای ارزیابی عملکرد نمایندگان فعلی و شناسایی نماینده اصلح بعدی را ندارند، که نتیجه آن انتخاب نمایندگانی ضعیف وتشکیل مجلسی ناکارآمد خواهد شد.
🔹بیشتر ما فکر می کنیم، که وظیفه نمایندگان کارهای عمرانی مثل جاده سازی و ساختن بیمارستان و احداث چمن مصنوعی و سالن ورزشی و امثال آن است، در حالیکه نماینده وظایف مهمتر و کلان تری درسطح ملی دارد که با پرداختن به امور جزیی شهری که وظیفه قوه مجریه (ادارات مربوطه) است از وظایف قانونی خود در قوه مقننه باز می ماند و اتفاقا این غفلت آسیب بیشتری به کل شهروندان کشور وارد می نماید
🔹 برابر قانون اساسی جمهوری اسلامی مهمترین وظیفه نمایندگان عبارتند از::
✔️ قانون گزاری،و نظارت بر حسن اجرای قوانین
✔️ انتخاب کابینه دولت و نظارت بر عملکرد قوه مجریه از طریق تذکر، سوال، و استیضاح اعضای دولت و تصویب بودجه سالانه
✔️تصویب ویا رد لوایح ارائه شده از قوه مجریه و یا مشارکت در تهیه طرح هایی است که به پیشرفت کشور منتهی می گردد،
🔹بنابراین نماینده فعال و کاردان آن فردی است که در گزارش عملکردسالانه و یاچهارساله اش فهرست بلندی از تذکرات و سوالات از وزرا و حتی رییس جمهور ارائه کند و مشارکت فعالی در تصویب لوایح و تهیه طرحهای مهم ملی و استانی و محلی داشته باشد، نه اینکه وظایف ذاتی ادارات محلی را عهده دار شود و بین دفاتر روسای ادارات ووزارت خانه ها در مرکز استان و پایتخت واسطه گری نماید..
🔹 طبعا اگر همه ما در هنگام رای دادن و شرکت در انتخابات به شرح وظایف قانونی یک نماینده توجه نماییم، و آسفالت و جاده و درمانگاه و چمن مصنوعی را از مسئولین اجرایی مطالبه کنیم( نه از نماینده منتخب) ، قطعا نمایندگان شایسته تری در مجلس حاضر می شوند که با انجام درست وظایف خود در ریل گزاری توسعه و امنیت صد برابر وضع فعلی تاثیر مثبت خواهند گذاشت
🔹تبیین این امر مهم و اصلاح شاخصهای یک نماینده اصلح در ذهن عموم مردم یک تکلیف جدی برای همه ما هست تا با تلفیق شور و شعور انتخاباتی، در رفع مشکلات و اصلاح نابسامانی ها شریک گردیم
✍سید محمد هاشمی نیا
به یکی از بزرگان گفتند:
چرا با فلان دوستت که بر انجام گناهان اصرار می ورزد،
قطع رابطه نمی کنی؟
گفت: آن دوست من،
امروز به فضایل من محتاج است.
شـرط دوستی اقتضا می کنـد که من به وسـیله دوستی، دستش را بگیرم
و به فضل خدا، او را از کارهاي زشت
باز دارم و از آتش دوزخ برهانم.
اصالت خریدنی نیست؛ میفروشنش
مثل فروش بحرین
فروش رشته کوه آرارات
فروش اروند رود
فروش دشت ۳۰۰۰ کیلومتری
فروش سرچشمه هیرمند
فروش جزیره زرکوه و آریانا
و فروش منطقه مهم قرهسو
و....
#پهلوی_گور_به_گوری
🌷💞شهید غلامحسین افشردی
(۱۳۳۴-۱۳۶۱ش) معروف به حسن باقری، از فرماندهان اطلاعات نظامی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در جنگ تحمیلی بود.
وی در عملیاتهای فتحالمبین، بیتالمقدس و رمضان فرمانده قرارگاه نصر بود و عملیات را هدایت و فرماندهی میکرد، همچنین بهعنوان فرماندهی قرارگاه نصر، در اجرای عملیات آزادسازی خرمشهر نقش مؤثری را ایفا کرد.
شهید باقری اوایل سال ۱۳۵۹ به عضویت سپاه درآمد و در واحد اطلاعات مشغول بهخدمت شد و نام مستعار «حسن باقری» برای ایشان در نظر گرفته شد. با شروع جنگ تحمیلی نقش ویژهای در ساماندهی اطلاعات ایفا کرد و به جمعآوری نقشهها و پیاده کردن وضعیت مناطق عملیاتی روی آنها، اقدام کرد و برای ارزیابی توان و استعداد دشمن، با چالاکی و شجاعت پیش میرفت. فعالیتهای مثبت او در این زمینه با سازماندهی عناصر اطلاعاتی و برگزاری آموزش مختصری برای آنها، منجر به راهاندازی واحد اطلاعات عملیات در ستاد عملیات جنوب گردید.
در نهایت حسن باقری در نهم بهمن ماه ۱۳۶۱ برای شناسایی و آمادهسازی عملیات والفجر مقدماتی در خطوط مقدم چنانه (منطقه فکه) در سنگر دیدهبانی مورد هدف گلوله خمپاره دشمن قرار گرفت و به شهادت رسید.
در میان افراد شاخص و نخبگان ممتاز آن دوران، شخصیت حسن باقری (غلامحسین افشردی) به عنوان یکی از بنیانگذاران مکتب دفاعی امام خمینی(ره) و انقلاب اسلامی، درخشش خاصی دارد. شهید حسن باقری از فرماندهان دوران دفاع مقدس بود. او در سال 59 در بدو ورود به اهواز «واحد اطلاعات عملیات رزمی» را برای دستیابی دقیق از موقعیت دشمن راه اندازی میکند که این آغازی برای راهاندازی این واحد در ستاد عملیات جنوب میشود.
شهید باقری به دلیل بهرهمندی از هوش و استعداد فوقالعاده در طول دوران حیات خویش در سالهای اولیه جنگ تحمیلی منشأ برکات فراوانی از جمله ایجاد اولین قرارگاه مشترک سپاه و ارتش (قرارگاه نصر) و اولین فرمانده قرارگاه نصر بود که پس از عملیات رمضان به سمت فرماندهی «قرارگاه کربلا» و جانشین فرماندهی کل در قرارگاههای جنوب منصوب شد. پس از شکلگیری سازمان رزمی سپاه با توجه به توان و تجربههای شهید باقری، به عنوان جانشین فرماندهی یگان زمینی سپاه برگزیده میشود.
برخی از سخنانش را مرور میکنیم:
مهم نیست که عملیات پیروز بشود یا نه
«ما مکلف به انجام وظیفهایم. برایمان مهم نیست که عملیات پیروز بشود یا نه؛ مهم این است که ما وظیفهمان را انجام بدهیم و جهاد فی سبیلالله انجام شود.
🎥صحبتهای بغض آلود مدیر عامل بیمارستان گاندی خطاب به معاون اول رئیس جمهور و رییس قوه قضاییه
پ ن؛
برای درک بهتر صحبت های جناب آقای بنی اسد مدیرعامل بیمارستان گاندی توجه شما مخاطبان رو به چند نکته جلب می کنیم.
بیمارستان خصوصی گاندی صرفا برای اقشار مرفه جامعه ایجاد شده ونماد تفاخر و تجمل گرایی در زمانی هست که مردم مستضعف زیر بار فشار اقتصادی کمرشان خم شده است.
به فیلمی که از وضعیت بخش زایمان بیمارستان تقدیم شده به دقت نگاه کنید.
این قیمت ها مربوط به سال ۱۳۹۹ هست ویقینا طی این سالها چندین برابر افزایش پیدا کرده است.
قیمت های نجومی شبی ۸۰ میلیون تومان برای اقامت و دکتر ویژه و... برای زایمان آنهم برای سال ۱۳۹۹.
برادر عزیز اولا: هر چند وقوع این حادثه ناراحت کننده بوده است، اما این اتفاق بدلیل قصور شما و عدم توجه به چندین مرحله تذکر مبادی قانونی حادث شده که اتفاقا باید با مقصرین برخورد قانونی بشه.
ثانیا؛ طی این سالها که میلیاردها تومان از مرفه هان بی درد و متمولان جامعه به جیب مبارک سرازیر شد آیا ریالی از درآمدها را به بیت المال دادید که الان درخواست کمک و هزینه از اعتبار بیت المال دارید؟
ثالثا: کمک دولت به بخش خصوصی اگر در تضاد با منافع عموم مردم و به ویژه قشر مستضعف باشد یقینا خلاف شرع و قانون هست. اگر دولت توان کمک دارد این اعتبار باید در مناطقی که بدلیل نبود پزشک،مادر در حین زایمان فوت می نمایدهزینه شودنه اینکه اعتبار دولتی صرف گسترش زندگی های لاکچری و تجمل گرایی گردد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انتقاد مجری تلویزیون از درخواست کمک به بیمارستان گاندی
مجری صداوسیما:
🔹به گفته آتشنشانی بهتازگی این بیمارستان ۵ بار اخطار ناایمن بودن را دریافت کرده اما اقدامی نکرده بودند.
🔹در بیمارستانهای خصوصی معمولا پزشکانشان سهامداران آن بیمارستان هستند؛ چرا سهامداران این هتل بیمارستان لوکس که درآمدهای میلیونی دارند هزینه نمیکنند؟
🔸رئیس بیمارستان گاندی از معاون اول رئیسی خواسته که خسارت وارد شده به بیمارستان را تأمین کند.