میگفت:
کسی که «تقوایِ کلام» داره،
هیچوقت ضرر نمیکنه.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
⁃ تقوایِ کلام یعنی: حرفِ بیهوده نزنی، دروغ نگی، تهمت نزنی، تَمسخر نکنی، تَحقیر نکنی، پَرخاش و فحاشی نکنی و حَقی رو از کسی ضایع نکنی.
@moobtala
🔴 یا امیرالمومنین
در زمانه ای که اکثر کشورهای اسلامی دست روی دست گذاشته اند، شیعیانتان در ایران و لبنان و عراق و یمن، در پیروی از شما که پدر مهربان امت بودید، با غیرت علوی و شجاعت حیدری و بدون اعتنا به زمزمه های شیطانی اختلافات مذهبی، به کمک مردم مظلوم #غزه شتافته اند ...
#میلاد_امام_علی
#روز_پدر
✍ "قاسم اکبری"
✨﷽✨
🌼چرا رجبیون نزد خدا مقرب هستند؟
✍️علیرضا پناهیان: ماه رجب، ماه عبادت برای دوستان خاصّ حضرت حق هست. وگرنه ماه رمضان خیلیها درِ خانه خداوند متعال میآیند که در طول سال آنطوری درِ خانه خداوند متعال حاضر نمیشدند. کسانی که در ماه رجب عبادت خودشان را پر آب و رنگ قرار میدهند، توجه بیشتری در عبادات پیدا میکنند، اینها از دوستان خاصّ حضرت حق به حساب خواهند آمد. به حدّی که روز قیامت اهل عبادت در ماه رجب جداگانه صدا زده میشوند و آنها را خداوند متعال به صورت ویژه به بارگاه خود فرامیخواند.
ماه رجب مقدّمهای است برای ماه شعبان و ماه شریف رمضان. این سه ماه را شاید بشود به سهولت فصل عبادت نامید و بهار عبادت، که اگر بهار سه ماه دارد، اینجا هم ما با سه ماه نورانی مواجه هستیم. فرمودهاند: ماه رجب ماه خداست، ماه شعبان ماه پیامبر خدا و ماه رمضان ماه امّت اسلام بندگان خدا. (امالی صدوق/۵۳۴) ماه رجب ماه خصوصیهاست. ماه رمضان ماه عمومیهاست. کسی که ماه رمضان درِ خداوند متعال برود زیاد هنر نکرده. اما اگر کسی ماه رجب بلند شد و عبادات ماه رمضانش را آغاز کرد، او به صورت ویژه تحویل گرفته میشود.
وقتی گفته میشود این سه ماه، ماه عبادت و بندگی خداست، معنایش این است که لازم است ما مقداری برنامههای عبادیِ خودمان را در این ماه تقویت کنیم. معنای دوّمش این است که طاعاتمان را با دقّت بیشتری انجام بدهیم. یعنی آمار گناه را کمتر کنیم، بیشتر مراقبت داشته باشیم، و از آن طرف اگر میتوانیم خیرمان به کسی برسد، در ماه رجب بیشتر به دیگران خدمت کنیم.