💠 دوگانه کاذب شریعت و معیشت !!!
🔹برخی بی بند و بارها و مکشفه ها و یا افرادی که نسبت به رعایت مسائل دینی حساسیت و دغدغه ندارند، دوگانه حجاب و اقتصاد یا #حجاب و اختلاس و مانند آن را مطرح می کنند تا جمهوری اسلامی در مقوله حجاب و عفاف عقب نشینی کند.
🔹برخی افراد که اتفاقاً ادعای انقلابی گری دارند هم در این دوگانگی کاذب غرق می شوند و معیشت و اقتصاد و اختلاس را برجسته می کنند و به نوعی به حجاب و عفاف لگد می زنند!
🔹امام خمینی (ره) به دلیل حساسیت و تقید دینی و همچنین روح بلند و بصیرتی که داشت از همان ابتدای انقلاب_ با وجود برخی پیشنهادها و همچنین فشارهای بعضی خواص و عوام _ در دام دوگانگی کاذب شریعت و معیشت نیفتاد و حجاب و عفاف و اجرای شریعت را معلق بر اقتصاد و اختلاس و معیشت نکرد! هر کدام را در جای خودش دید.
👈 در همان سال های دهه ۶۰ هم نتیجه گرفت؛ نتیجه آن، حاکم شدن معنویت بر کشور و دور شدن فضای جامعه از برخی فسق و فجور ها و بی بند و باری های زمان شاه بود.
🔹رهبر معظم انقلاب نیز بارها تصمیم امام (ره) درباره الزام حجاب را با افتخار بیان کرده اند و نظرشان همان نظر امام (ره) است. منتها برخی خواص و مسئولین هنوز دچار ساده اندیشی هستند!
🔶رهبر معظم انقلاب:
♨️ معاویه از علی علیهالسلام زرنگتر نبود!
در یک جملهای از [امیرالمؤمنین علیهالسلام] نقل شده که:
«لولا التّقی لکنت ادهی العرب»؛
🔺 اگر تقوا دست و پای مرا نمیبست، از همهی آحاد و مکاران عرب، #مکر و #حیله را بهتر بلد بودم.
یک جای دیگر در مقام مقایسهی #معاویه با خودش -چون معاویه به دهاء و مکر در حکومت معروف بود- به حسب آنچه که نقل شده، فرمود:
«والله ما معاویة بأدهی منّی»؛
‼️معاویه از من زرنگتر نیست. منتها #علی چه کند؟ وقتی بنای بر #رعایت_تقوا و #رعایت_اخلاق دارد، دست و زبانش بسته است. روش امیرالمؤمنین این است.
۱۳۸۸/۰۶/۲۰
🔴 روزهای #شب_قدر همانند شبهای آن است
🔵 قالَ السيّدُ ابنُ طاووسَ قدس سره : «وَاعلَم أنَّ الرِّوايةَ وَردت مِن عدّةِ جهاتٍ عَنِ الصّادقينَ ـ عَنِ اللّهِ جلَّ جَلالُه ـ عَليهم أفضلُ الصَّلواتِ أنَّ يومَ ليلةِ القَدرِ مِثلُ لَيلتهِ ؛ فإيّاك أن تُهَوِّنَ بنهارِ تِسعَ عَشرَةَ ، أو إحدى وعِشرينَ ، أو ثَلاثٍ وعِشرينَ ، وتَتَّكلَ على ما عَمِلتَه في لَيلتِها وتَستَكثرَه لمولاكَ ، وأنتَ غافلٌ عَن عظيمِ نِعمتهِ ، وحقوقِ ربوبيّتهِ
🔺 سيّد ابن طاووس رحمه الله گويد:
🌕 بدان كه روايت ، با سندهايى چند از امامان راستگو ـ كه برترينِ درودهاى خداوند بر آنان باد ـ از خداى متعال نقل شده است كه: «روز شب قدر ، مثل شب قدر است». پس مبادا روز نوزدهم يا بيست و يكم يا بيست و سوم را ناچيز بشمارى و به آنچه در اين سه شب انجام داده اى ، بسنده كنى و آن را نزد خداى خود زياد به حساب آورى، در حالى كه از نعمت بزرگ و حقوق پروردگارى اش غافل باشى!
در اين سه روز بزرگ و ارجمند ، بيشترين تلاش را در مورد: عبادت ها، دعاها و غنيمت شمردن زندگى پيش از فرا رسيدن مرگ ، داشته باش.
📚 بحارالانوار/ج ۹۸ /ص ۱۴۹
#ماه_رمضان