❣#تلنگر_مثبت
تمامِ نتوانستنهای زندگی و نشدنهای اتفاقات همه از خودمان ریشه میگیرد. وقتی به عدم امکانِ چیزی فکر میکنیم، ذهنمان تلاش میکند راهی بیابد تا آنچه فکر میکنیم حقیقت یابد تا بعدتر با خیال راحت بگوییم: دیدید؟ میدانستم! همهی اتفاقات خوب ممکنند، نه تنها ممکن، حتی ساده و نزدیکند، کافیست باور داشته باشیم!!🍃
https://eitaa.com/mhfstjjg
کانال عشق و آرامش
❣همیشه از انسان موفق می پرسند: "راز موفقیتتان چیست؟"
اما هرگز از انسان شکست خورده نمی پرسند: "راز شکستتان چیست؟"
دلیل آن آشکار است و تازه درخور توجه نیز نیست.
همه می خواهند بدانند چگونه دَرِ مخفیِ توفیق را بگشایند.
برای هرانسانی توفیقی هست. هرچند که انگار این توفیق در پس در یا دیواری پنهان شده است.
اکنون از حصار اریحای تو که تو را از توفیق جدا کرده می گوییم.
تقریبا همه پیرامون اریحای خود حصاری بنا کرده اند.
این شهری که نمی توانید وارد آن شوید صاحب گنجهایی عظیم و توفیق الهی و مراد دلتان است!
اکنون ببینیم چگونه حصاری پیرامون اریحای خود بنا کرده اید. اغلب این حصار، حصار نفرت است. نفرت از کسی یا نفرت از اوضاع و شرایطی، راه خیر و خوشی را مسدود می کند.
اگر شکست خورده باشید و به موفقیت دیگری نفرت بورزید، راه موفقیت خود را مسدود می کنید.
برای خنثی کردن رشک و نفرت، تکرار این عبارت را توصیه می کنم:
"اکنون خدا نه تنها آنچه را که برای دیگران کرده، بلکه بیش از آن را نیز برایم می کند."🍃🍃🍃
از کتاب چهار اثر
#فلورانس_اسکاول_شین
https://eitaa.com/mhfstjjg
کانال عشق و آرامش
6.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چهار کاری که برای سلامت روحی و روانیمون هرگز نباید انجام دهیم....
https://eitaa.com/mhfstjjg
کانال عشق و آرامش
9.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🪐
به ساعت نگاه کردم،
شش و بیست دقیقه صبح بود.
دوباره خوابیدم.
بعد پاشدم.
به ساعت نگاه کردم.
شش و بیست دقیقه صبح بود.
فکر کردم: هوا که هنوز تاریکه، حتماً دفعه ی اول اشتباه دیده ام.
خوابیدم وقتی پاشدم هوا روشن بود ولی ساعت باز هم شش و بیست دقیقه صبح بود.
سراسیمه پا شدم، باورم نمیشد که ساعت مرده باشد.
به این کارها عادت نداشت. من هم توقع نداشتم.
آدمها هم مثل ساعتها هستند.
بعضیها کنارمان هستند مثل ساعت، مرتب، همیشگی. آنقدر صبور دورت میچرخند که چرخیدنشان را حس نمیکنی.
بودنشان برایت بی اهمیت میشود، همینطور بی ادعا میچرخند، بی آنکه بگویند باطری شان دارد تمام میشود بعد یکهو روشنی روز خبر میدهد که او دیگر نیست.
قدر این آدم ها را باید بدانیم
قبل از شش و بیست دقیقه...!
https://eitaa.com/mhfstjjg
کانال عشق و آرامش
8 پیامی که میتونید به کسی که با استرس دست و پنجه نرم می کنه بگید:
1- من هیچ جا نمیرم من همین جا کنارت می مونم.
2- بذار باهم حلش کنیم، تو تنها نیستی.
3- هرموقع نیاز داشتی از احساساتت و چیزایی که توی فکرته حرف بزنی
میتونی رو من حساب کنی.
4- من همه جوره تورو قبول دارم و این مسائل از اهمیتی
که من برای تو قائلم کم نمی کنه.
5- من اینجام که گوش کنم و کمکت کنم.
6- من هرموقه که تو آماده حرف زدن بودی کنارتم، فقط صدام کن.
7- من می تونم درکت کنم چون خودم قبلاً این حسارو داشتم.
8- می دونم این مشکل واقعی و خیلی سخته پس بذار سختیشو باهم تقسیم کنیم
https://eitaa.com/mhfstjjg
کانال عشق و آرامش
کودکان و نوجوانان و فضای مجازی
تأثیر منفی استفاده بیش از چهار ساعت از فضای مجازی
والدین باید در مورد سلامت روان کودکان خود به خصوص اگر بیش از چهار ساعت در روز در مقابل صفحه نمایش (کامپیوتر، تماشای تلویزیون و بازیهای ویدئویی) قرار گیرند، نگران باشند. کارشناسان میگویند نوجوانانی که زمان بیشتری را در مقابل صفحه نمایش صرف کردهاند تمایل به تجربه سطوحی بالاتری از پریشانی روحی، اضطراب و افسردگی را دارند و در استفاده بیش از چهار ساعت این تمایل منفی شدیدتر دیده میشود.
افزایش زمان استفاده از صفحه نمایش و قرار گرفتن در معرض رسانهها با کاهش احساس پذیرش اجتماعی و افزایش احساس تنهایی و مشکلات ارتباطی همراه است و فعالیتهای اینترنتی خاص مانند سایتهای شبکههای اجتماعی و بازیهای چند نفره آنلاین با سطوح پایینتر از سلامت همراه بوده است.
میانهروی را در اینترنت رعایت کنید
کودکان و نوجوانان به دلیل موقعیت سنی خود تمایل بیشتری به تکنولوژیهای مدرن و فضای مجازی دارند و میزان تأثیر پذیری آنها نیز از پدیدههای اطراف خود در این سنین بیشتر است. بنابراین سلامت روانی کودکان و نوجوانان با توجه به رشد و توسعه فضای مجازی موضوعی حائز اهمیت است.
با توجه به اینکه شبکههای اجتماعی کودکان و نوجوانان پرتحرک را از جمعهای دوستانه خود جدا کرده است، کم کم سر و کله افسردگی اضطراب و عزت نفس نیز در آنها نیز پیدا میشود. از آن جایی که هر چیزی از جمله اینترنت میتواند به طور بالقوه اعتیاد آور باشد، توصیه کارشناسان این است که بهتر است میانهروی را رعایت کنید. یکی از سادهترین راههای جلوگیری از بروز این مشکل محدود کردن مدت زمان استفاده از اینترنت است.
چگونگی حفظ امنیت نوجوان در شبکههای مجازی
والدین میزان استفاده کودک و نوجوان را از شبکههای اجتماعی بررسی کنند و به دستورالعمل سازمان جهانی بهداشت در زمینه استفاده از صفحات نمایش دقت کنند. اطمینان حاصل کنند از این امکانات بهینه استفاده میکنند و اگر اینچنین نیست، آنها را بهدرستی راهنمایی کنند و برخی از نکات را مد نظر قرار دهید که عبارتند از:
اینترنت را فضایی بزرگ و بیکران تصور کنید
والدین هرگز نمیتوانند کودک را ساعتها در یک مرکز خرید بزرگ رها کنند و انتظار داشته باشند هر کسی او را میبیند یا از کنارش رد میشود مهربان باشد و از او مراقبت کند. این قیاس خوبی است برای فهمیدن شرایط در فضای مجازی و اینترنت، بنابراین، وقتی کودک، بدون مراقبت و نظارت، ساعتها در شبکههای اجتماعی حضور دارد، نمیتوانید از امنیت او اطمینان داشته باشید. حتماً توجه داشته باشید که کودک یا نوجوان در اینگونه فضاها با چه کسانی در ارتباط است.
درباره قلدری و زورگیریهای آنلاین آگاهی کسب کنید
درست است که تعداد زیادی از کودکان و نوجوانان ارتباطات مجازی خوشایندی را تجربه میکنند، اما نمیتوان پدیده قلدری و زورگویی آنلاین را نادیده گرفت. در واقع، این موضوع در شبکههای اجتماعی و در بین نوجوانان بسیار رایج است. بنابراین، در اینباره مطالعه کنید و اطلاعات خود را افزایش دهید و مراقب علائم هشداردهندهای باشید که نشاندهنده قربانی بودن کودک است.
تعادل برقرار کنید
از میزان ارتباطات و تعاملات کودک خارج از شبکههای مجازی اطمینان حاصل کنید، یعنی، برنامه روزانه کودک یا نوجوان باید به گونهای باشد که بیشتر وقتش درگیر روابط و فعالیتها در دنیای حقیقی و با انسانهای حقیقی باشد. همچنین، کودک و نوجوان را مشغول فعالیتهایی کنید که به او در ساختن هویت و عزت نفس کمک میکند.
به کودک و نوجوان استفاده آگاهانه از شبکههای مجازی را آموزش دهید
از فرزندتان بخواهید با خودش روراست باشد و زمانی را که صرف شبکههای اجتماعی میکند دقیق محاسبه کند و اگر با افرادی در ارتباط است که باعث افزایش استرس و ناخشنودی او میشوند، این روابط را قطع کند.
محدودیت ایجاد کنید
ساعتهایی از روز، مثل وقت نهار یا شام و قبل از خواب، استفاده از تلفن همراه را برای همه اعضای خانواده ممنوع کنید. احتمالاً در روزهای اول، با مخالفت و مقاومت کودک مواجه خواهید شد، اما به یاد داشته باشید، در این زمینه، استمرار کلید موفقیت است.
وضع قوانین بودن در شبکههای اجتماعی
از آنجا که مقدار زیادی از رشد مغز در سالهای نوجوانی اتفاق میافتد، بهتر است والدین درباره تأثیری که شبکههای اجتماعی بر فرزندشان میگذارد آگاهی کسب کنند. به همین منظور، در خانه برای استفاده از شبکههای مجازی و حفظ امنیت و سلامت کودک و نوجوان، باید قوانین و دستورالعملهایی وضع شود.
https://eitaa.com/mhfstjjg
کانال عشق و آرامش
43.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حق همیشه گرفتنی است؟
🔹 دکتر #عزیزی، روانشناس
https://eitaa.com/mhfstjjg
کانال عشق و آرامش
دوستی ها در نوجوانی (قسمت دوم)
والدین حتماً باید یک بازنگری در روابط خودشان با فرزندشان داشته باشند. آن وقت میبینند که این ارتباط نیاز به ترمیم زیادی دارد. بچههایی که مدام بخاطر ابراز هیجاناتشان در فضای خانواده سرکوب میشوند، قدرت ابراز هیجانات سالم را ندارند، قدرت اظهار نظر ندارند و همیشه در حال سرکوب شدناند، بیشتر از نوجوانان دیگر مستعد وارد شدن در روابط آسیبزا هستند. و این باعث میشود که در روابط آسیبزا مدام دست و پا بزنند برای اینکه طرف مقابلشان را بتوانند حفظ کنند. در یک برهه زمانی ممکن است دوست همجنسشان باشد، بعد ممکن است وابستگی عاطفی به جنس مخالف باشد، بعد در زندگی مشترکشان باشد و همینطور این چرخه ادامه پیدا میکند و تا زمانی که این مسئله بصورت ریشهای حل نشود، این بچهها مدام در حال آسیب دیدن هستند.
اگر بخواهیم به والدین یک روتین منظم پیشنهاد بدهیم که هم رابطه با فرزند نوجوانشان را بهبود دهد و هم بتواند موجب جلوگیری از چنین آسیبهایی شود. چه کنیم؟
1⃣روزانه یک زمانی را فقط و فقط به نوجوان اختصاص بدهد. پیادهروی، پارک، رستوران، زیاد فرقی نمیکند، فقط کافی است نوجوان متوجه شود یک زمان اختصاصی به او تعلق گرفته است. مثلاً دختر قرار است تنها با پدرش به سینما برود. قرار نیست بقیه اعضای خانواده هم باشند، آن زمان صرفاً برای خودش و پدرش است.این کارها تأثیر فوقالعادهای در ترمیم رابطه بین والدین با نوجوان دارد. چرا؟ زیرا همین زمان گذاشتنها و همین زمانهایی که برای تفریحهای اختصاصی تعریف میشود، به مرور باعث به وجود آمدن صمیمیتی میشود که باعث میشود نوجوان ما احساس امنیت کند برای ابراز خودش و صحبت کردن از خودش و دغدغههایش.
2⃣از نوجوان بخواهیم دوستش را دعوت کند با والدین برای تفریح بروند بیرون. این باعث میشود نوجوان این تلقی را نداشته باشد که والدین من کلاً قرار است به دوستان من گیر بدهند یا کلاً با دوستان من مشکل دارند. و اگر فردا روزی قرار شد انتقادی از دوستی صورت بگیرد، نوجوان میداند که پدر و مادرش قبلاً با این دوستش مشکلی نداشتند، با فلانی مسئلهای نداشتند که الان بخواهند تخریبش کنند. بنابراین خیلی منطقیتر با انتقاد والدین از دوستش برخورد میکند.
3⃣زمانی که فرزندتان از علاقه به دوستش میگوید والدین بطور مستقیم گارد نگیرید. ویژگیهای خوب آن دوست را تأیید کنید، مثلاً بگویید من میدانم فلانی آدم بامعرفتی است، اما گاهی آدمهای بامعرفت هم به فلان دلیل و بخاطر فلان ویژگی میتوانند به آدم ضربه بزنند و ما باید مراقب باشیم. کوبیدن و تخریب دوست هیچ کمکی نمیکند، بلکه بیشتر باعث میشود نوجوان به سمت آن دوست برود. چون تازه با خودش فکر میکند حالا که بقیه دارند تخریبش میکنند، من باید هوای رفیقم را داشته باشم و دفاع کنم.
4⃣هرچه اوقات فراغت نوجوان ما پربارتر باشد، اعتماد بنفس بالاتری هم پیدا میکند. چون در همین جریان گذران اوقات فراغت، با قابلیتها و تواناییهای خودش هم بیشتر آشنا میشود. (اگر واقعاً برنامهریزی خوبی برای اوقات فراغتش انجام شده باشد.)
اگر دوستان نوجوانتان مورد تأیید شما نیستند، چه کنیم؟
نوجوان شما با دایرهای پنج شش نفره از دوستانش ارتباط نزدیکی دارد و وقت زیادی را با آنها میگذراند. اما این دوستان مورد تایید شما نیستند و با توجه به شرایط احساس میکنید ممکن است روی فرزند شما تاثیر سوئی داشته باشند. خوب راهکار چیست؟ باقری، مدرس دانشگاه و روانشناس کودک و نوجوان و خانواده میگوید: «برای اینکه بتوانید برای انتخاب دوست بچه هایتان اعمال نظر کنید، ابتدا لازم است که آنها را خوب بشناسید. برخی والدین بی جهت و علت درباره دوستان نوجوانانشان انتقاد میکنند و همین باعث گارد گرفتن بچه هایشان میشود.
بهتر است والدین با سیاست درست آنها را به خانه دعوت کنند و به گفتگو با دوستان بنشینند. نکته دوم اینکه اگر دوستانشان مورد تأیید شما نیستند، به صورت مستقیم از آنها انتقاد نکنید یا در جلوی دوستان بچه هایتان از فرزندانتان انتقاد نکنید.
اگر بعد از مدتی به این نتیجه رسیدید که برخی از دوستان برای فرزند شما مخرب و نامناسب هستند، درباره آنها با فرزندانتان صحبت کنید، با اصول و منطق درست به او نشان دهید که این دوستان مناسبش نیستند. اجازه دهید بچه هایتان هم نظر بدهند و از نگرانی هایشان بگویند و حتی اگر خطر کرده و رفتارهای ناسالمی از آنها دیدید، طردشان نکنید چرا که همه ما با اشتباهاتمان زندگی میکنیم. در نهایت اینکه باید طوری رفتار کنید تا فرزندتان بدانند عاشقشان هستید و همیشه پذیرای آنها خواهید بود.»
https://eitaa.com/mhfstjjg
کانال عشق و آرامش
در اغلب موارد اگر والدین بر روی احساسات خود دقیق شوند، می توانند متوجه تجربه احساسی غیرمنتظره بعد از هر بار تنبیه فرزندشان شوند. در واقع پیش از آغاز احساس گناه در والدین، احساسی کاملا متفاوت با آن تجربه می شود، احساس خلاصی بعد از انتقام!
بچه هایی که از طرف والدین مورد تهدید قرار می گیرند و تنبیه می شوند بیش از دیگران نافرمان و لجباز هستند و با ضعف در اعتماد به نفس روبه رو می شوند.
نافرمانی، منفی بافی، مخالفت با دیگران و لجبازی از شایع ترین اختلالات رفتاری در کودکان پیش دبستانی و دبستانی است.
به طور قطع لجبازی بچه ها قابل اصلاح و درمان است. در غالب موارد تنبیه بچه ها، نافرمانی و لجبازی، ضعف در اعتماد به نفس، کج خلقی و پریشانی خاطر را نیز به همراه دارد.
https://eitaa.com/mhfstjjg
8.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آدم های نصفه نیمه نباشید....👌☺️
https://eitaa.com/mhfstjjg
کانال عشق و آرامش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آسیب های درمان نشده درکودکی...
https://eitaa.com/mhfstjjg
کانال عشق و آرامش