🔶 ما باید در مجلس و دولت روان شناس و مشاور داشته باشیم
میگنا- دکتر محمد حاتمی در جمع دانشجویان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر، با توصیه دانشجویان بر دانش افزایی، علم اندوزی و استفاده از فرصت ها دردوران تحصیل اظهار داشت: امروز #روانشناسی و مشاوره در جامعه مطرح شده است و کم کم جایگاه خود را پیدا خواهد کرد، اما ما نیازمند آن هستیم در اسناد بالادستی و سیاستگذاری های کلان به مسئله پیشگیری و مقابله با آسیب های اجتماعی روانی توجه ویژه ای شود و یکی از راههائی که این مهم میسر خواهد شد، حضور فعال روان شناسان و مشاوران در #معادلات سیاسی و اجتماعی است.
رئیس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره افزود: ما باید در #مجلس و #دولت افراد روان شناس و مشاور داشته باشیم و توصیه من این است کسانی که زمینه کاندیدای مجلس شدن را دارند، حتما بروند ثبت نام نمایند و در این چند ماه(تا انتخابات) در استان ها با کسانی که می خواهند به مجلس بروند باب مذاکره را باز کنند و از آن ها خواسته شود در زمان #نمایندگی به مسئله #سلامت_روان، پیشگیری و سازمان نظام روان شناسی و مشاوره توجه ویژه ای نمایند..... 👇👇👇
http://www.migna.ir/news/49067/preview/
🔶 سرانه هزینه کرد یک زندانی 20 برابر یک دانش آموز است
میگنا- دكتر علی محمد زنگانه صبح يكشنبه در همایش کشوری علمی و آموزشی پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در تالار لیان بوشهر اظهار داشت: مشکل آسیبهای اجتماعی تنها مشکل ایران نیست بلکه این مساله کل کشورها را تهدید میکند و کشورهای بسیار کمی هستند که کمتر با این مساله مواجه هستند.
مدیر کل دفتر پیشگیریهای فرهنگی اجتماعی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه بر پیشگیری رشد مدار از آسیبهای اجتماعی تاکید کرد و گفت: این نوع #پیشگیری مدرسه محور و محله محور است و طرح «نماد» هم یک نوع طرح پیشگیری رشد مدار مدرسه محور محسوب میشود که سن زیر 18 سال را شامل میشود.
وی سن طلایی رشد مدار را قبل از دبستان تا سه سال اول دبستان عنوان کرد و گفت: بر اساس آخرین بررسی و مطالعات نمودار و منحنی که برای هزینه کرد منابع شده بیش از 80 درصد آن برای قبل از دبستان و تا سه سال اول دبستان بوده است.
زنگانه با بیان اینکه در حال حاضر سرانه هزینه کرد در کشور برای یک زندانی 20 برابر سرانه یک دانش آموز است افزود: ناگزیر هستیم که به صورت شبکهای و ائتلافی عمل کنیم و به همین جهت ایجاد شبکهها برای اجرای پروژهها کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی ضروری است.....👇👇👇
http://www.migna.ir/news/49094
🔶 تصاویر/ همایش کشوری پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در بوشهر
میگنا-همایش دو روزه علمی، آموزشی کشوری پیشگیری از آسیبهای اجتماعی با حضور #معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش، مدیران و مشاوران حوزه ستادی، معاونین پرورشی، روسا و کارشناسان ادارات #مشاوره،امور تربیتی و #مراقبت های اجتماعی استانهای سراسر کشور، نماینده ولی فقیه در استان،مسئولان استانی و محلی در تالار لیان بوشهر برگزار شد.....👇
🔷 گزارش تصويري مراسم در لينك زير👇👇👇
http://www.migna.ir/gallery/49093/1/preview/
🔶 روانشناسی بالینی هسته اصلی روانشناسی است
میگنا- دکتر محمد حاتمی در مراسم اختتامیه کنگره روانشناسی بالینی ایران گفت: سازمان نظام روانشناسی به جد به دنبال تعیین مرز صلاحیت حرفهای گرایشهای مختلف روانشناسی و مشاوره است و #روانشناسی_بالینی هسته اصلی روانشناسی است.
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره با اشاره به اینکه سیمای روانشناسی در جامعه به گونهای است که نیاز به خدمات روانشناسی بالینی بیشتر شده است گفت: روانشناسی بالینی فقط تشخیص و درمان نیست؛ بلکه برای ارتقاء سلامت روان و رفتار سالم شهروندان باید نقشآفرین باشد اما رشته #روانشناسی بالینی اکنون با چالشهایی مواجه است و خوب است در این کنگره به این چالشها توجه شود.
حاتمی ادامه داد: روانشناسان شاغل در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جایگاه اصلی خود را ندارند در سختی کار به آنها امتیازهای لازم داده نمیشود و تعرفه روانشناسان بسیار پایین است و این در شأن، منزلت و جایگاه علمی آنان نیست و ما وظیفه داریم از حقوق آنان دفاع کنیم و مسائل آنان را پیگیری نمائیم..... ادامه👇👇👇
http://www.migna.ir/news/49098/preview/
🔶 تاثیر باور نکردنی خروپف بر افزایش طلاق
ميگنا- معمولا در همه #خانوادهها حداقل یک نفر وجود دارد که هنگام #خواب خروپف میکند و سبب اختلال خواب سایرین میشود. كسانی كه استراحت كافی ندارند مستعد ابتلا به اشتباهات بیشتری هستند، به آرامی فكر می كنند و سطح بهره وری كمتری دارند.
اما نکته قابل توجه این است که در برخی موارد گریز از خروپف اجتناب ناپذیر است و هیچ راهی برای فرار از آن وجود ندارد؛ مثلا زمانی که شریک زندگیتان خروپف میکند، این موضوع گاهی حتی منجر به جدایی میشود. #خروپف شریک زندگیتان اغلب در خواب شما #اختلال ایجاد می کند و بیدار کردن همسرتان از خواب، سبب ناراحتی او شده و همین امر روی رابطهتان تاثیر خواهد داشت. در این شرایط زوجین از یکدیگر دور شده و رابطهشان آرام آرام رو به سردی میرود. به دنبال آن فضای خانه منفی میشود. یک فضای منفی در خانه می تواند منجر به استرس ، التهاب ، تغییر در اشتها و حتی ضعف سیستم ایمنی بدن و در نهایت منجر به بحثهای طولانی میشود......ادامه👇👇
http://www.migna.ir/news/49103
🔶 به کسانی که پر حرفی می کنند چگونه «نه» بگوییم
ميگنا- یادگیری نه گفتن به خواستههای دیگران، در حالی که به خودتان صدمه میزند، یکی از اتفاقاتی است که به کاهش #استرس کمک میکند و فشار اضافی را از روی شما برمیدارد.
◻ فقط بگویید: «ببخشید، الان نمیتوانم این کار را انجام دهم»
در بسیاری از مواقع بله گفتن به تعهدات جدید، روی زندگی شما و کسانی که قبلا به شما وابسته شدهاند، اثر میگذارد. از لحن دلسوز اما محکم استفاده کنید. اگر تحت فشار قرار گرفتید، پاسخ دهید که این کار در برنامه شما جایی ندارد و یا زمان انجام آن را ندارید. اغلب افراد به صورت منطقی این پاسخ را میپذیرند و اگر کسی به شما فشار بیاورد، رفتار مودبانهای انجام نداده است. موضوع بحث را تغییر دهید و از آن حرف عبور کنید.
◻ به خودتان وقت بدهید
اگر اینکه خیلی محکم به دیگری بگویید که نمیتوانید زمانی برای آن کار اختصاص دهید شما را ناراحت میکند، بهتر است بگویید «بگذارید در این مورد فکر کنم و دوباره با شما صحبت کنم.» در این شرایط شما زمان تجزیه و تحلیل را دارید و راحتتر میتوانید بین پاسخ مثبت و منفی تصمیم بگیرید. در این حالت بدون اینکه فشار و استرس را تحمل کنید، در آرامش کامل تصمیم میگیرید.
◻ تعهد کمتری را قبول کنید
اگر واقعا دوست دارید کار پیشنهادی را انجام دهید اما وقت آن را ندارید، خوب است بگویید «من نمیتوانم این کار را انجام دهم، اما میتوانم...» و تعهد کمتری را که برای شما ممکن است، بپذیرید.
◻ برای گفتن «نه»
محکم باشید، نه دفاعی و نه خیلی #عذرخواهانه و در عین حال مودب........👇👇👇
http://www.migna.ir/news/49102
🔶 چرا استقبال داوطلبان از کنکور دکتری رو به کاهش است؟
ميگنا- فصل ثبت نام آزمون های سراسری از جمله کارشناسی ارشد و دکتری از راه رسیده است و این روزها پشت کنکوری ها خود را برای ثبت نام در آزمون ها و شرکت در کنکور آماده می کنند. در روزهای گذشته مهلت ثبت نام در آزمون دکتری ۹۹ به پایان رسید و ۱۷۴ هزار و ۴۴۶ داوطلب آمادگی خود را برای شرکت در این آزمون اعلام و نام نویسی کردند.
بر اساس برنامه زمان بندی سازمان سنجش آموزش کشور، #کنکور_دکتری سال ۹۹ روز جمعه ۹ اسفندماه ۹۸ برگزار می شود.
مقایسه آمار داوطلبانی که در جلسه آزمون #دکتری سال های گذشته شرکت کردند حاکی از آن است که امسال این آزمون با کاهش استقبال متقاضیان مقطع دکتری مواجه شد و در این کنکور هم تعداد داوطلبان به مراتب کمتر از تعدادی خواهد بود که فعلاً ثبت نام کرده اند.
ابراهیم خدایی رییس سازمان سنجش آموزش کشور درباره علت کاهش استقبال داوطلبان از آزمون دکتری ۹۹ اظهار داشت: وقتی ورودی کنکور کارشناسی کاهش می یابد ۲ سال بعد انتظار کاهش تعداد داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد را هم باید داشته باشیم؛ این مسأله در مورد کنکور دکتری هم صدق می کند.
وی افزود: کاهش تعداد متقاضیان کنکور به صورت زنجیره وار ادامه دارد و با توجه به ظرفیت های در نظر گرفته شده تعداد داوطلبان پشت کنکوری کم می شود.
معاون وزیر علوم خاطرنشان کرد: بنابراین از ۲ تا سه سال گذشته انتظار افزایش داوطلب و دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی را نداشتیم و طبیعی است که در سال ۹۸ تعداد داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد ۱۲۰ هزار نفر نسبت به کنکور ۹۷ کاهش داشته باشد.....👇👇👇
http://www.migna.ir/news/49106/preview/
🔶 چالشهای تابآوری در خانواده و جامعه
میگنا- دکتر مهرداد فلاطونی روانشناس در خصوص کاهش آستانه تحمل در جامعه به خصوص #روابط میان فردی گفت: وقتی در جامعه از آستانه تحمل صحبت میشود پشت داستان این است که مسائل اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و مسائلی از جمله بحث هویت های فردی و هویت های اجتماعی و رفتارهایی که در جامعه نمود پیدا می کند.
وی ادامه داد: ما وقتی از یک رفتار اجتماعی یا فردی صحبت می کنیم عوامل متفاوتی را در آن دخیل می کنیم. اگر بخواهیم به صورت کلی این عوامل را مطرح کنیم همان ۵ عامل معروفی است که به طبقه اجتماعی، فرهنگ، آموزش و پرورش، والدین و گروه همسالان معروف است. وقتی به این عوامل نگاه می کنیم می بینیم که این ۵ عامل دخیل شده است در رفتار ما. وقتی صحبت از #طبقه اجتماعی می کنیم مشاهده می کنیم که فواصل طبقات اجتماعی در جامعه ما بسیار زیاد شده است. یعنی طبقه ها، یا خیلی مرفه هستند یا خیلی مرفه نیستند و می بینیم عملا طبقه متوسط، قشر کمی را در بر می گیرد. طبیعی است که این تفاوت طبقاتی در مسائل فرهنگی نیز دخیل میشود. حتی در مسائل سیاسی هم این مسائل تاثیر می گذارد.
این روان شناس اجتماعی بیان کرد: همین مسئله باعث میشود که وقتی منِ شهروند از تمامی مسائلی که در جریان است رضایت کامل نداشته باشم آستانه تحمل اجتماعی ام پایین بیاید. از طرف دیگر بحثی که مطرح میشود بحث فرهنگ است. ما نگاه می کنیم می بینیم در خیلی از جوامع از جمله کشورهای توسعه یافته خیلی مسائل برایشان ملاک رفتار نیست. چرا که پیوند اصلی آنها با زندگی شان، احساسات نیست بلکه قانون است ولی در کشور ما همچنان بیشتر مسائلمان با احساساتمان پیوند می خورد. پس در فرهنگ ما اینکه دیگران چه احساسی دارند برایمان مهم است. اینکه دیگران چه تفکری درباره ما دارند برایمان مهم است. همانطور که اکثر جامعه شناسان معتقد هستند که #هویت اجتماعی افراد مهمتر از هویت فردی آنهاست. اینکه من چه انتظاری از گروهی که در آن زندگی می کنم و به آن متعلق هستم را برآورده می کنم مهم است. ....👇👇👇
http://www.migna.ir/news/49110/
🔶 آمریکاییها: «روزه» بگیرید تا سکته نکنید
میگنا- به گزارش دیلیمیل، مطالعه روزانه نشان میدهد که روزه داری به مدت ۱۴ ساعت در روز خطر ابتلا به دیابت، سکته مغزی و بیماریهای قلبی را کاهش میدهد.
یک مطالعه جدید که توسط انجمن قلب آمریکا صورت گرفته به خوبی نشان میدهد روزه خطرات ابتلا به شرایط مزمن مرتبط با سندرم متابولیک را کاهش میدهد.
#سندرم متابولیک شامل سه یا پنج عامل خطرناک است که شامل BMI بالا، وزن زیاد، چربی شکم، قند خون بالا و کلسترول بالا میشود.
آزمایش روی افرادی که دچار چنینی مشکلاتی بودند و روزه میگرفتند نشان داد، روزهداری منجر به کاهش قند و چربی سریع و مؤثر در آنها شده است.
مطالعه جدید از دانشگاه کالیفرنیا، سن دیگو دریافت که صرف نظر کردن از مصرف غذا گاهی اوقات نه تنها به بدن آسیب نمیزند بلکه منجر به کاهش کلسترول و کاهش وزن میشود....👇👇
http://www.migna.ir/news/49114/preview/
🔶 تاریخ برگزاری همایش ملی «حق بر سلامت روان؛ شهر و شهروند»
میگنا- اولین همایش ملی حوزه مطالعات میان رشته ای حقوق، #روانشناسی و معماری با عنوان«حق بر سلامت روان؛ شهر و شهروند» با همکاری معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه و اداره سلامت کل شهرداری تهران برگزار می شود.
این همایش روز سه شنبه ۲۶ آذر ماه در تالار عدالت دانشکده حقوق #دانشگاه_شهید_بهشتی برپا میشود.
این #همایش توسط دانشکده حقوق، علوم تربیتی و روانشناسی و معماری و شهرسازی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می شود....👇👇👇
http://www.migna.ir/news/49122/preview/
🔶 شیوع افسردگی در بیماران مبتلا به سرطان ریه
میگنا- سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه ایالتی اوهایو، در این باره میگوید: یافتهها نشان میدهد پزشکان باید بیماران مبتلا به سرطان ریه را از لحاظ #افسردگی هم تحت نظر داشته باشند و در صورت لزوم آنها را به بخشهای مراقبتهای روانی ارجاع دهند.
باربارا اندرسون در ادامه میافزاید: افسردگی تنها بخشی از مشکل این بیماران است و معمولا با پکیج کاملی از عملکرد بد، علائم فیزیکی بیشتر، استرس، اضطراب و موارد بیشتر همراه است. تمامی این موارد میتوانند تاثیر منفی بر درمان، سلامت کلی بدن، #کیفیت_زندگی و روند پیشرفت بیماری داشته باشند.
این مطالعه شامل ۱۸۶ بیمار بود که اخیرا مبتلا به سرطان ریه تشخیص داده شده بودند. حدود یک سوم آنها یا مبتلا به افسردگی شدید (۸ درصد) یا افسردگی درحد متوسط (۲۸ درصد) بودند.....👇👇👇
http://www.migna.ir/news/49124/preview/
#فرزندپروری
▪️تجاوز به عواطف کودک در شکل های مختلف در خانواده ها مرسوم است. حتما شما هم این جملات را زیاد شنیده اید:
▫️بابا را بیشتر دوست داری یا مامان را؟
▫️اگه فلان چیز رو برات بخرم اونوقت دوستم داری؟
▫️تو که به حرف های من گوش نمیدی، من هم دوستت ندارم.
گاهی ما با واگذارکردن کارهای سنگین و خسته کننده به کودک، (جسم) او را مورد توجه قرار می دهیم. این که از کودک انتظار داشته باشیم در کارهای خانه به مادرش کمک کند اشکالی ندارد ولی اگر متناسب با توان و سن کودک از او انتظار نداشته باشیم، به جسم وی تجاوز کرده ایم. حتی وقتی از کودک می خواهیم هیجانات خود را تخلیه نکند، درواقع داریم به جسم و روان کودک توامان تجاوز می کنیم چون محدود کردن کودک وقتی نیاز به تخلیه هیجانی دارد، جسم او را نیز آزار خواهدداد.
@Mignair