🔶 افزایش بیاشتهایی در نوجوانان
میگنا- کارشناسان در یک مطالعه جدید دریافتند، افزایش شوکهکنندهای در آمار #بیاشتهایی نوجوانان رخ داده است. بررسیها حاکی از آن است، رسانههای اجتماعی به ویژه ایسنتاگرام و سلبریتیها عامل اختلال در تغذیه کودکان و نوجوانان هستند.
#رسانههای اجتماعی مانند اینستاگرام منجر به بروز اختلال خوردن در نوجوانان شده است؛ آنها از خوردن غذا و مواد غذایی مغذی خودداری میکنند تا مانند افراد #مدلینگ اینستاگرام باشند.
کارشناسان علمی باور دارند، نوجوانان تحت تأثیر افراد مشهور هستند که رژیمهای خود را در رسانههای اجتماعی تبلیغ میکنند. بررسیها همچنین نشان داده، متخصصان بهداشت و درمان باید در تشخیص اختلالات خوردن مهارت بیشتری داشته باشند، زیرا #تشخیص زودرس و درمان می تواند بستری در بیمارستان را کاهش داده و جان خود را نجات دهد.....👇👇
http://www.migna.ir/news/49299/preview/
🔶 «سلامت روان» نوجوانان هدف میشود
میگنا- چین قصد دارد تا پایان سال ۲۰۲۲ تمام مدارس را قادر به ارائه خدمات روان شناسی برای دانش آموزان و دانشجویان به عنوان بخشی از یک برنامه عملی با هدف #سلامت روان کودکان و جوانان کند.
طبق برنامه ای که بطور مشترک توسط ۱۲ مقام مرکزی از جمله کمیسیون ملی بهداشت و وزارت آموزش و پرورش منتشر شده است، هر مدرسه و دانشگاه باید یک بستر #خدمات روان شناسی ایجاد کند یا به پزشکان مدارس متکی باشد تا بتواند خدمات بهداشت روان را به دانش آموزان ارائه کند.
مؤسسات آموزش پیش دبستانی و آموزش ویژه لازم است که #معلمان_بهداشت روان تمام وقت را به استخدام درآورند.
طبق این برنامه تا پایان سال ۲۰۲۲، ۶۰ درصد بیمارستانهای روانپزشکی کشور در درجه 2 و بالاتر باید خدمات سرپایی روانی را برای کودکان و نوجوانان ارائه دهند، در حالی که ۳۰ درصد از بیمارستانهای کودکان، مراکز #خدمات مراقبت از مادران و کودکان و بیمارستانهای عمومی نیز این خدمات را ارائه میدهند.
در ادامه این برنامه آمده است: تا سال ۲۰۲۰، تمام شهرها باید دسترسی مستقیم به مراکز #روانشناسی و مشاوره داشته باشند و میزان آگاهی از دانش بنیادی بهداشت روان در بین #جوانان باید به ۸۰ درصد برسد.
بروز مشکلات روحی و رفتاری و #شیوع اختلالات روانی در بین جوانهای چینی در سالهای اخیر به یک مشکل بهداشت عمومی به طور فزاینده ای تبدیل شده است..... 👇👇
http://www.migna.ir/news/49304
🔶 تصویب طرح الزام دولت به تعیین سرفصل جنایات آمریکا در کتب درسی
میگنا- نمایندگان #مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (یکشنبه 15 دی) با اتفاق آرا و ۲۳۱ رای موافق، ۲ مخالف طرح الزام دولت در تعیین سرفصل #جنایات و توطئههای #آمریکا در کتب درسی #مدارس و #دانشگاهها را تصویب کردند.
◻ در ماده واحده این طرح آمده است: وزارتخانههای آموزش و پرورش، علوم، تحقیقات و فناوری و #بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مکلفند با بهرهگیری از تمام اسناد تاریخی به ویژه اسناد به جای ماده از لانه جاسوسی آمریکا در تهران، سرفصل جنایات، توطئهها، خیانتها و مداخلات نظام استکباری به ویژه دولت آمریکا در دنیا (با اولویت کشور ایران) را در برنامهها و #کتب_درسی مدارس، مؤسسات آموزش عالی و دانشگاههای دولت و غیر دولتی کشور اعم از وابسته به این وزارتخانهها و یا تحت نظارت آنان بگنجانند....👇👇
http://www.migna.ir/news/49308/preview/
تهران فردا تعطیل است
هیئت دولت جمهوری اسلامی ایران، فردا دوشنبه ۱۶ دی ماه را در استان تهران تعطیل اعلام کرد.
هیئت دولت جمهوری اسلامی ایران ضمن دعوت از اقشار مختلف مردم برای مشارکت در مراسم تشییع و تجلیل از سردار قهرمان ایران و اسلام، سپهبد شهید، قاسم سلیمانی فردا (دوشنبه) ۱۶ دی ماه را در استان تهران و روز (سه شنبه) ۱۷ دی ماه را در استان کرمان تعطیل اعلام کرد.
🔶 رابطه بین اخلاق کسب و کار با دینداری
ميگنا- در پژوهشی که در خصوص "دینداری و اخلاق کسب و کار در بازار" توسط نیره شریفی (دکتری جامعه شناسی فرهنگی دانشگاه علامه طباطبایی) با جامعه آماری ۳۷۸ نفر در بازار شهر #بابل انجام شده، آمده است:« امروزه با وجود تاکید بر اهمیت رعایت اخلاق در جامعه، از دیدگاه برخی جامعهشناسان جامعه کنونی ایران با نوعی بحران اجتماعی اخلاق مواجه است. به طوری که #رشد آسیبهای اخلاقی به عنوان مهمترین نوع آسیبهای اجتماعی و پیامدهای افت اخلاق در عرصههای گوناگون زندگی اجتماعی نگرانیهای بسیاری را در سطح مصلحان اجتماعی و اقشار گوناگون مردم به دنبال داشته است. در این میان با توجه به اهمیت روزافزون نهاد اقتصاد و بازار، همچنین رشد برخی از آسیب های اقتصادی توجه به رعایت #اخلاق در بین کنشگران اقتصادی از اهمیت خاصی برخوردار شده است.»
محققان میگویند:« اخلاق در کسب و کار با هدف بهبود کیفیت اخلاقی #تصمیمگیریها و عملکردها در همه سطوح کسب و کار همواره مطرح بوده است. در کشورهای اسلامی از جمله ایران از دیرباز دین به عنوان یکی از منابع تولید #هنجارهای اخلاقی؛ باور های فرهنگی، انتظارات از شرکت کنندگان در بازار و مرزهای رفتار اجتماعی قابل قبول در بازار را تعیین کرده و نهادهای دینی قواعد تجارت و اجرای آنها را تحت تاثیر قرار داده اند. علاوه بر این ادیان با مشخص کردن کنشهایی که در دنیا یا آخرت توسط خداوند پاداش داده میشود یا مجازات میشوند رفتارهای مومنان را کنترل کرده اند. بدین ترتیب پایبندی به اخلاق کسب و کار در این جوامع تا حد زیادی تابع ارتباط دین و بازار در سطح نهادی و فردی بوده است.»
در این پژوهش آمده است:« نهاد دین از طریق آموزش و نظارت بر اجرای اخلاق کسب و کار بر پایبندی بازاریان به اخلاق اقتصادی تاثیر گذار بوده است. در سطح فردی نیز پایبندی به این نوع اخلاق با دینداری بازاریان ارتباط داشته است. امروزه وضعیت دینداری افراد نه تنها به میزان دینداری، بلکه انواع #دینداری مرتبط است. میزان دینداری مبتنی بر ابعاد اصلی دین در سطح مرکزی دینداری و انواع دینداری در سطح نگرشها و طرز تلقیها راجع به دین، لایههای پیرامونی دینداری را تشکیل میدهند.»
یافتهها نشان میدهند:« انواع دینداری بر اساس اینکه آیا افراد از مراکز رسمی دینی تبعیت میکنند و مهمترین عناصر سازنده دینداری خویش را از الگوهای رسمی دینی اتخاذ میکنند یا خیر، شکل گرفته ، بر نوع عملکرد افراد در حوزههای اقتصادی تاثیر میگذارند. چرا که برای برخی دینداران زندگی بر پایه کتاب و سنت، عمل به احکام و قواعد #اسلامی اهمیت بسیار دارد. ازاین رو آنان برای رسیدن به سعادت اخروی، یک شیوه زندگی توصیف شده را دنبال میکنند.»....👇👇👇
http://www.migna.ir/news/49309/preview/
چرا قاسم سلیمانی اسطوره است؟
میگنا: بامداد روز جمعه رفت، اما رفتنش مثل دیگران نبود. همه جا از عکسها و خاطرات او پر شد. هیچ خبری نبود جز «سردار قاسم سلیمانی». رفتنش با همه فرق داشت، چون همه مردم دنیا از خوانندهها و فیلمسازان آمریکایی گرفته تا دولتمردان کشورها دربارهاش نوشتند و خودِ واقعیشان را آشکار کردند. فرزند شایسته ایران - عنوانی که محمود دولت آبادی برای او انتخاب کرد - آینهای شد که افراد، وجود باطنی خود را در او ببینند و موضعگیری کنند و این یکی از ویژگیهای اسطورهها است.
یکی از ویژگیهای #اسطورهها این است که افراد را وادار به موضعگیری میکنند. همین موضوع و موضعگیری موجب میشود افراد خودِ واقعیشان را آشکار کنند. یکی از دلایل اسطوره بودن سردار سلیمانی این است که همه را به موضعگیری واداشته است و افراد به واسطه او، آنچه که درون خود نهان داشتند را آشکار میکنند. سردار سلیمانی برای افرادی که ضد استکبار و نفوذ آمریکا هستند و غلبه کشورهای دیگر را بر منطقه نمیپذیرند، اسطوره مثبت و برای افرادی که شیفته غرب هستند و سبک زندگی غربی دارند اسطوره منفی است.
در واقع #قاسم_سلیمانی بُرش میزند و آدمها را حتی برای خودشان عیان میکند. او آینهای شده که افراد، باطن خود را در آن میبینند و مجبورند در مقابل آن موضعگیری کنند، بنابراین اسطورهها موجب میشوند ما خودمان و موضع گیریهایمان را بشناسیم و موجب آشکار شدن ضمیر ناخودآگاه ما در برابر اسطورهها میشود.
▫ زایش اسطوره در دوران معاصر کم شده است
بهمن نامور مطلق، اسطوره شناس، بعد از بیان این جملات ادامه میدهد: به عقیده من قاسم سلیمانی شاخصی برای خودشناسی است تا با خودمان بیپرده مواجه شویم. گاهی انسان تا مقابل اسطوره قرار نگیرد نمیتواند خودش را بشناسد. من افرادی را میشناسم که پیش از این انتقادهای بنیادین بسیاری به وضعیت داشتند و انتظار نمیرفت در برابر چنین اتفاقی موضعگیری مناسبی داشته باشند، اما سردار سلیمانی موجب شد نهان پاک این افراد متبلور شود و آنها خود را به یکباره بازسازی کنند و به عبارتی خودشان را قاسم سلیمانی دیگری بدانند.
چرا باید یک جوان بیکار که درگیر مسائل اقتصادی است، خودش را یک قاسم سلیمانی بداند؟ زیرا این افراد احساسشان را علیه ظلم ابراز میکنند. به همین دلیل امیدوارم مسئولان ما از این هدیه یعنی خون سردار سلیمانی که گفتمان جدیدی را راه انداخته است به خوبی استفاده کنند و مثل او مردمی رفتار کنند.
شنیدهام وقتی سردار سلیمانی وارد مجلسی میشد برایش فرق نمیکرد کجا بنشیند، با همه دست میداد و روبوسی میکرد و به دلیل مردمداری و رفتار خاکیاش در دل مردم جا داشت. اسطوره، کسی است که میتواند در قلبها نفوذ کند، نه در بخشنامهها و سردار سلیمانی به همین دلیل مورد توجه بود.
سردار سلیمانی از این جهت با دیگر اسطورهها متفاوت است که یک اسطوره فراجناحی در ایران بود، مورد توجه همه جناحها بود و با همه ارتباط داشت. از طرفی سردار سلیمانی خودش را وارد جبهههای کوچک نمیکرد و مرد جبهههای بزرگ بود که از چپ و راست، سنتی و مدرن، حتی شیعه و سنی گذر کرده بود. به عبارتی تبلور یک انسان آزاده در مقابل استکبار جهانی بود. ارتباط او با همه خوب بود و مرزهای گستردهای داشت. برای او یک مرز بزرگ میان استکبار و استضعاف وجود داشت که آن را در عمل هم نشان داد..... ادامه مطلب👇👇
http://www.migna.ir/news/49311/preview/
🔶 اختلالات و نیازهای ارضانشده تروریستها
میگنا- تروریسم یعنی شیوه ایجاد وحشت توسط اقدامات خشونت آمیز مکرر توسط افراد، گروهها یا بازیگران دولتی به دلایل سیاسی، جنایی و غیرعادی در جایی که اهداف مستقیم، اهداف اصلی نیستند. قربانیان چنین #خشونتی اغلب به طور تصادفی یا گزینشی از میان جمعیت هدف انتخاب میشوند و به عنوان مولدهای پیام رسانی عمل مینمایند.
◽ تروریسم از منظر اختلالات روانشناختی
یکی از مشهورترین تعاریف از تروریسم که بسیار نقل شده، تعریف الکس اشمید است. ایشان #تروریسم را چنین تعریف میکنند: «تروریسم یعنی شیوه ایجاد وحشت توسط اقدامات #خشونت آمیز مکرر توسط افراد، گروهها یا بازیگران دولتی به دلایل سیاسی، جنایی و غیرعادی در جایی که اهداف مستقیم، اهداف اصلی نیستند. قربانیان چنین خشونتی اغلب به طور تصادفی یا گزینشی از میان جمعیت هدف انتخاب میشوند و به عنوان مولدهای پیام رسانی عمل مینمایند.»
در یک تحقیق ارائه شده از اشمید، ۱۰۹ تعریف موجود از تروریسم جمع آوری شده و ۲۲ عنصر از آن به دست آمده است. در این تعاریف به کارگیری خشونت و اعمال زور ۸۲ درصد را به خود اختصاص داد. در اکثر تعاریف، همان طور که اشمید بیان میکند، خشونت و سیاست نقش عمدهای در ارائه یک تعریف از تروریسم دارند. استفاده از زور، خشونت یا تهدید به منظور کسب اهداف سیاسی از طریق ایجاد وحشت و ارعاب، که در تعریف از تروریسم بسیار کاربرد دارد از عوامل اصلی تعریف تروریسم هستند.
خشونت، پرخاش و پرخاشگری واژگانی اند که گاهی مترادف هم به کارگرفته میشوند؛ ولی هر عملی که سبب آسیب رساندن به شخص، شیء یا حیوان میشود یا با چنین قصدی صورت میگیرد، پرخاشگری نامیده میشود و مشابه تعریف فوق برخی معتقدند که خشونت کنشی عامدانه برای آسیب رسانی فیزیکی به شخص دیگر است. علت شناسی تروریسم دانشمندان را به سوی کشف علل حالت خشونت کشاند.
در جست و جوی کشف علت تروریسم صرف علل روانشناختی کافی به نظر نمیرسد، از آنجایی که عمدتا تروریستها به طور گروهی فعالیت میکنند و با ورود به گروه، به یک هویت و یک «ما»ی واحد نمیرسند، فرآیند ورود افراد به گروههای تروریستی، روانشناسی گروه، فرآیند مشروعیت زدایی از بزه دیدگان و... از اهمیت ویژهای برخوردار است.
اولین انتشار مهم در روانشناسی تروریسم از یک روانپزشک به نام فردریک هکر بود که در تحلیل خود از تروریسم بر تنوع انگیزهها تاکید بسیار داشت. نسل اول تحقیق در مورد علل ارتکاب تروریسم از اواخر دهه ۱۹۶۰ میلادی شروع شد و تا میانه دهه ۱۹۸۰ ادامه یافت که مبنای تحقیقات تئوری وابسته به روانکاوی بود که آغازگر آن فروید بود و نسل دوم تحقیقات توسط جرالد پست در سال ۱۹۸۴ به عمل آمد. او به این نتیجه رسید که تروریسم نتیجه آسیبشناسی روانی یا نقض شخصیتی در تروریستها است.
در این رویکرد تمامی تلاشهای محققان در جهت تطبیق یافتههای روانشناسی با فرد تروریست میباشد که در نهایت بتوانند به این نتیجه برسند که آیا آسیب روانی در شخص میتواند منجر به تروریست شدن وی گردد؟ آیا در تروریستها بیماری روانی خاصی مشاهده شده است؟ آیا تروریست شدن ریشه در عوامل روانی ماقبل بزهکاری دارد؟ نقش اختلال در فرآیند رشد در تحقق تروریسم چه میباشد؟
با توجه به انگیزههای مختلفی که موجب ورود تروریستها به حیطه اعمال مجرمانه میگردد و با توجه به اهداف غایی که گروههای تروریستی دنبال میکنند، نتیجه متفاوت خواهدبود. در گروههایی که عمدتا با انگیزههای سیاسی، ملی و جدایی طلب وارد حوزه تروریسم میشوند، نشانههایی بارزی از اختلالات روانی و اضطراب مشاهده نشده است....👇👇👇
http://www.migna.ir/news/49316/preview/
🔶 بی توجهی به کودکان در کودکی رشد مغز را کاهش میدهد
ميگننا- نتایج یک بررسی بر روی کودکان یتیم در رومانی نشان می دهد این افراد در مقایسه با #کودکان دارای پدر و مادر مغزهای کوچک تری دارند.
پژوهشگران در تحقیقات خود به این نتیجه رسیدهاند که #بی توجهی به کودکان در #سنین پایین تاثیر مخربی بر روی فرایند رشد و توسعه مغز آنها دارد.
این بررسی که بر روی کودکان یتیم متعددی در کشور رومانی انجام شده، نشان میدهد این کودکان که شرایط بدی را در یتیم خانهها و موسسات نگهداری از کودکان بی سرپرست گذرانده و محبت پدر و مادر را حس نکردهاند، مغزهای کوچکتر و رشدنیافتهتری در مقایسه با کودکانی داشتهاند که در خانه پدر و مادرشان بزرگ شدهاند.
اسکن #مغز این کودکان و مقایسه آن با وضعیت مغز کودکان عادی به روشنی تفاوت در ابعاد مغز این دو گروه را نشان میدهد. نکته مهم اینکه وضعیت #مغز کودکانی که به #فرزندی پذیرفته شده و از یتیم خانهها خارج شده اند به مراتب بهتر از شرایط مغز کودکان باقی مانده در یتیم خانهها بوده است.
بررسی یادشده در طول سه دهه انجام شده است و برای تکمیل آن وضعیت مغز دهها هزار کودک با یکدیگر مقایسه شده است...👇👇
http://www.migna.ir/news/49319/preview/
🔶 ارتباط بین افسردگی و عصبانیت چیست؟
ميگنا- در مطالعهای در سال ۲۰۱۳ که شامل ۵۳۶ شرکت کننده بود که در حال تجربه #افسردگی های عمده بودند، ۵۴.۵٪ از آنها احساس تحریک پذیری و عصبانیت را گزارش کردند.
طبق اعلام انجمن اضطراب و افسردگی آمریکا (ADAA)، افسردگی می تواند به روش های مختلفی در افراد مختلف بروز کند.
ADAA خاطرنشان می کند که زنانی که دارای افسردگی هستند، معمولا احساس ناراحتی و گناه می کنند، در حالی که مردانی که افسردگی را تجربه می کنند، بیشتر احساس تحریک و عصبانیت می کنند.
#عصبانیت ناشی از “آسیب پذیری خودشیفتگی” است ، یعنی زمانی که فرد نسبت به هر گونه رد یا از بین رفتن درک شده بسیار حساس باشد.
تجربه طرد شدگی ممکن است باعث ایجاد احساس عصبانیت شود، که می تواند فرد را بعلت ترس عصبانی کند و به روابطشان آسیب برساند.
آنها ممکن است این عصبانیت را به سمت خود سوق دهند، که می تواند به عزت نفس پایین و افسردگی منجر شود.
افرادی که عصبانیت و #افسردگی را تجربه می کنند ممکن است برخی از علائم زیر را داشته باشند:
تحریک پذیری، ناامیدی، غم یا پوچی، حس گناه یا پوچی، خستگی، اختلال تمرکز، مشکل خواب، تغییرات غیر قابل توضیح در وزن، از دست دادن لذت یا علاقه به سرگرمی و افکار خودکشی.
پزشک ممکن است افسردگی را هنگامی تشخیص دهد که فرد بیش از ۲ هفته علائم را تجربه کرده باشد.
انواع مختلفی از افسردگی وجود دارد. فرد باید در مورد تمام علائم خود با پزشک مشورت کند تا از تشخیص صحیح آنها اطمینان حاصل کند.....👇👇
http://www.migna.ir/news/49321/preview/
🔶 دانستنیهای اولیه روانشناسی در بحران
میگنا- کمکهای اولیه روانشناسی مجموعهای از اقدامات است که برای آسیبدیدگان سوانح بحرانی حمایتهای فوری و آسایش مورد نیاز را فراهم میکند. زودرنجی، احساساتی بودن، بیشور و شوقی و ناامیدی در ظاهر و چهره افراد مشخص است. #کمکهای اولیه روانشناسی شامل ارایه حمایتهای اولیه و انسانی، ارسال اطلاعات کاربردی، ابراز #همدردی، #همدلی، نگرانی، احترام و اعتماد به تواناییهای فردی است.
◽ چهار عنصر اولیه کمکهای اولیه روانشناسی
▫ نزدیک بمانید
میتوانید با ابراز توجه و احساسات، رفتارهای محبتآمیز و دوستانه به ایجاد حس اعتماد و امنیت کمک کنید. فرد ممکن است پریشان و بسیار احساساتی به نظر برسد یا پرخاشگری کند و دست کمک را رد کند.
▫ به دقت گوش کنید
برای کمک به فردی که #شرایط سختی را تحمل کرده است باید برای شنیدن حرفهایش زمان صرف کنید. برای دریافت توضیحات بیشتر درباره موضوع یا مسألهای با دقت به او گوش کنید.
▫ به ابراز احساسات پاسخ دهید
افراد بحرانزده ممکن است احساسات متفاوتی از خود بروز دهند. به توضیحات و برداشتهای افراد از حوادث توجه کنید و به احساسات آنها احترام بگذارید.
▫ مراقبتهای عمومی و کمکهای موثر را ارایه دهید
کمکهای موثر از قبیل تعارف یک لیوان آب مفید است. در پذیرش و انجام مسئولیت برای رفع نیازهای واقعی فرد زیادهروی نکنید....👇👇
http://www.migna.ir/news/49322/preview/
🔶 احساس خانهگریزی فرزندان؛ ریشه بسیاری از آسیبهای اجتماعی
میگنا- دکتر غلامعلی افروز در کارگاه مقابله با آسیبهای اجتماعی که در دانشگاه لرستان برگزار شد، با بیان اینکه اثربخشترین راهکار پیشگیری از آسیبهای اجتماعی، انسجام و هماهنگی نظام تربیتی معلم و خانواده است، اظهار کرد: بهترین راهکار پیشگیری از آسیبهای اجتماعی، هماهنگ بودن و #انسجام_نظام_تربیتی #معلم یعنی (آموزش و پرورش) و خانواده است.
وی افزود: اگر تعارض در نظام تربیتی بین معلم و خانواده ایجاد شود آنگاه دانشآموز در وضعیت تعارض روانی قرار میگیرد و طبیعی است وقتی چنین شد خطرات #آسیبهای اجتماعی هم در جامعه بیشتر میشود؛ هم معلم و هم پدر و مادران باید نزد فرزندان و دانشآموزان محبوب باشند؛ در محیط خانواده باید فضای محبوبیت، نشاط معنوی و #آرامش_روانی وجود داشته باشد.
این مدرس دانشگاه ادامه داد: اگر اینها وجود نداشته باشند احساس گریز از خانه (خانه گریزی) شکل میگیرد که خودش، میتواند ریشههای بزهکاری و آسیبهای اجتماعی باشد؛ کمااینکه ریشههای بزهکاری، لزوماً فقر نیست؛ فقر میتواند زمینهساز باشد؛ اما مهمترین موضوع این است که نباید در کانون #خانواده، احساس خانهگریزی نزد فرزندان شکل بگیرد؛ اگر این احساس شکل گرفت ریشه بسیاری از آسیبهای اجتماعی خواهد شد.
رئیس پیشین سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور تصریح کرد: در هر مقطع تحصیلی باید یک معلم ـ مشاور وجود داشته باشد تا تربیت دانشآموزان در محیط #مدرسه، بهویژه با تأکید بر پیشگیری از آسیبهای اجتماعی، بهصورت اثرگذار صورت گیرد؛ فراموش نکنیم مهمترین نظام تربیتی فرزندان ما برای #پیشگیری از آسیبهای اجتماعی، نظام آموزش و پرورش است....👇👇👇
http://www.migna.ir/news/49324/preview/
🔶 ۵ تکنیک برای کاهش اضطراب و افسردگی
میگنا- با وجود تمامی #مشکلات و درگیریهای ذهنی که در چنین شرایطی ممکن است برای افراد به وجود بیاید، میتوان برای بهبود دیدگاه #ذهنی خود گامهای معتبر علمی برداشت و از آنجایی که ذهن و بدن در هم آمیختهاند، این رفتارها همچنین باعث بهبود #سلامت کلی افراد خواهد شد.
⚪ تقویت روابط اجتماعی:
به گفته روانشناسان افرادی که از نظر اجتماعی بیشتر با خانواده، دوستان و #جامعه ارتباط دارند، شادتر بوده و از نظر جسمی سالمتر هستند و همچنین نسبت به افرادی که #ارتباطات خوب کمتری دارند، زندگی طولانیتری خواهند داشت.
مطالعات #هاروارد که طی بیش از ۷۵ سال ۷۲۴ مرد را تحت نظارت قرار داده و پس از آن شروع به ردیابی بیش از ۲۰۰۰ نفر از فرزندان و همسرانشان کرد، نشان داده که روابط خوب ما را شادتر و سالمتر میکند. همچنین برای بهرهمندی از این مزایا، داشتن دوستان زیاد الزامی نیست بلکه کیفیت روابط مهم است.
⚪ پیدا کردن هدف:
یافتن احساس #هدفمندی به #بهزیستی و #زندگی طولانیتر و شادتر کمک میکند. به گفته #روانشناسان از مواردی که میتوان با آن احساس هدفمند بودن را به دست آورد میتوان به دین، #خانواده و انگیزههای اجتماعی اشاره کرد. شیوههایی که میتواند به این امر کمک کند از مراقبه و روانشناسی مثبت گرفته تا #شناخت درمانی را شامل میشود..... ادامه👇👇
http://www.migna.ir/news/49326