eitaa logo
Mind Palace.!
88 دنبال‌کننده
784 عکس
121 ویدیو
6 فایل
قصر ذهن؛ مکانی انتزاعی در ذهن، و عاری از هرگونه مزاحمت... اینجا تا حد ممکن آزادی. https://harfeto.timefriend.net/17322146661596 https://daigo.ir/secret/89262301
مشاهده در ایتا
دانلود
اینهمه دنبال پروفایل مناسب برا اینجا گشتم و حدس بزنین چی؟ نهایتا از این بیشتر از همه خوشم اومد خیلی موده
دلم میخواد یکم چرت بگم اینجا مِن جمله اینکه؛ روابط انسانی پیچیده، مزخرف، سرشار از نمیدونم و به دردنخوره که تا کمر توش فرو رفتم
و این خیلی حس بدیه که تا کمر تو چیزی فرو رفته باشی که حتی ندونی باید چه غلطی بکنی باهاش
آسمون امروز داره دلبری میکنه قشنگ
بلا استثناء هر وقت گل بنفشه میبینم یاد این شعر شفیعی کدکنی میفتم: "ای کاش! آدمی وطنش را همچون بنفشه می شد با خود ببرد هر کجا که خواست..."
کاش باران بزند سبزه‌ها مست شوند باد غوغا بکند لای موهای بهار :)
هدایت شده از در این گوشه از دنیا
عنوان: I HATE THIS WORLD چی داره به سر انسانیت و آزادگی میاد؟ فاجعه تا کجا و تا کی باید ادامه پیدا کنه تا کسی واقعاً کاری انجام بده؟ حالم از حقوق بشر و دموکراسی و آزادی بیان و کوفت و زهرمارتون بهم میخوره معادله ی واضحیه تا زمانی که آمریکا و اسرائیل کثیف و خونخوار وجود دارن، جهان روی آرامش رو نمیبینه! تا زمانی که این ها هستند، قتل و غارت و تجاوز و نسل‌کشی ادامه داره! من دستم به هیچ جا بند نیست جز اینکه خشم و بغض و نفرتم از این جانی‌ها رو اینجا بازتاب بدم! این تنها کاریه که از دستم برمیاد تا اگه یه روزی ازم پرسیدن تو در دفاع از مظلوم چیکار کردی جوابی داشته باشم. امیدوارم اون‌هایی که هیچ حرفی نمیزنند و هیچ اقدامی نمی‌کنند هم جوابی داشته باشند. و در آخر دعای هر لحظه ی این روزهامون: أین بقیة الله؟
Mind Palace.!
عنوان: I HATE THIS WORLD چی داره به سر انسانیت و آزادگی میاد؟ فاجعه تا کجا و تا کی باید ادامه پیدا
من عصبانیم از خودم که کاری نمیتونم انجام بدم؛ از خودم که برام انقدر عادی شده که میتونم از این خبر بگذرم بدون اینکه چیزیم بشه و نهایتا دلم بلرزه از اینکه شاید تنها افرادی که از این وحشی‌گری حمایت میکنه، هموطن خودم و خود مسئولین این وضعیت هستن. و کاشکی حداقل عصبانی بمونم! و کاشکی شما هم عصبانی باشید و عصبانی بمونید.
ینی چقد میتونی بیشرف باشی! هم اونایی که این کارو کردن و هم کسایی که جلوشو نمیگیرن!