1_349404142.mp3
11.74M
🎼 پادکست بسیار زیبا
🎙سخنران: #شجاعی
🗒 اشتیاق برای عبادت
⏱ ۱۴ دقیقه ۳۱ ثانیه
🆔️ @misagallah313
🔴محسن رضایی: بعد از آزادسازی کربلا، نوبت قدس رسیده است. آن را هم آزاد خواهیم کرد.
✍ ۹۰ درصد از راه آزاد شده و در دست نیروهای مقاومت است
🆔️ @misagallah313
امام موسی صدر گفت:
اگر اسرائیل با شیطان در گیر شود،
در کنار شیطان خواهیم ایستاد.
"شعار «اسرائیل شرّ مطلق است» ،به این معناست"
🆔️ @misagallah313
Narimani-Shahadat-Yani.mp3
6.64M
شهادت یعنی دل رو به آسمون زدن با لب تشنه جون دادن ولایت رو نشون دادن
با صدای مداح عزیز نریمانی
🆔️ @misagallah313
این یک واقعیت است که سعودیها با محاصره دریایی، هوایی و زمینی مردم یمن همانند قریش که بنیهاشم را در شعب ابیطالب محاصره کرده بود و اجازه رسیدن حتی دانه خرمایی به آنها را نمی داد، میلیونها یمنی را به شکل وقیحانهای محاصره کرده و ۷۵ درصد از جمعیت یمن را گرسنگی میدهد.
بزرگترین اتهام یمنیها، نزدیکی و دوستی با ملت ایران بود، همان اتهامی که باعث شد اردوغان، صهیونیستها، آمریکا و کشورهای عرب منطقه با کمک اروپاییها جنگی ویرانگر را بر ملت دولت و ارتش سوریه تحمیل کنند شاید سوریها دست از دوستی با ایران بردارند و به جبهه آنها بپیوندد.
کمکهای بشردوستانه در قالب دارو، آرد، سوخت و سایر مایحتاج مردم یمن باید به بنادر این کشور فرستاده شود. بر اساس کدام قانون سعودیها و آمریکاییها حق دارند بیش از ۱۸ میلیون یمنی را محاصره کرده و گرسنگی بدهند؟ چرا نباید بتوانیم به کمک مردم یمن شتافته و کشتیهای ما در بنادر این کشور رفت و آمد کنند؟ تجارت ما با مردم یمن چه ربطی به سعودیها دارد؟
اگر ارادهای در کشور باشد، بدون شک سعودیها شاگرد تنبل مدرسه انگلیسیها و آمریکاییها هستند و جرأت هیچ کاری را ندارند...
🆔️ @misagallah313
8.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صبر و تقوا سپری در برابر دشمنان
تفسیر آیات قرآن توسط رهبر معظم انقلاب
آیه ۱۲۰ سوره مبارکه آل عمران
🆔️ @misagallah313