📢 اعتراف نماینده دموکرات آمریکا به تحریم دارویی ایران
ایلهان عمر:
🔹پامپئو برای اعمال تحریمهای خرد کننده علیه مردم ایران لابیگری کرد و بسیاری از آنها را از داروهای مورد نیازشان در دوران همهگیری محروم کرد و هزاران نفر کشته شدند.
🔹ایران در حال حاضر دوازده برابر بیش از میزان مجاز اورانیوم غنی شده دارد و رژیم ایران از همیشه قدرتمندتر است.
#خبر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▫️شایعه ترور سیدحسن نصرالله از کجا آمد؟!
🔹روز گذشته خبر ترور سیدحسن نصرالله، دبیرکل حزبالله لبنان در شبکههای اجتماعی منتشر شد.
🔸پس از انتشار این خبر، یک منبع امنیتی لبنانی، ضمن تکذیب آن، اظهار کرد: بنا به گزارش شهرداری بیروت هیچ انفجاری طی روز های اخیر در بیروت صورت نگرفته است.
🔺اما شایعه ترور از کجا آمد؟!
🔸 این شایعه با هدف ضربه به آرامش و امنیت لبنان و در راستای عملیات روانی صهیونیستی، اولین بار توسط یکی از کاربران اماراتی در توییتر منتشر شد. (تصویر ١)
🔸پس از انتشار این شایعه توسط کاربر اماراتی، کاربران سعودی-اماراتی به صورت گسترده، دست به بازنشر شایعه مذکور زدند؛ بهطوریکه کاربران سعودی و اماراتی بیشترین نقش را در بازنشر این خبر جعلی داشتند. (تصویر ٢و٣)
🔸ماجرا به این جا ختم نشد و پس از آن یک فیلم توسط کاربران توییتری اماراتی منتشر شد که ادعا شده بود متعلق به حمله به کاروان سید حسن نصرالله است. (تصویر ۴)
🔸در بررسیها مشخص شد این فیلم قدیمی و متعلق به حلب سوریه است و هیچ ارتباطی با لبنان ندارد.
مرکز مقابله با شایعات سایبری
#شبهه
#سید_حسن_نصر_الله
🌠🍁
🍁
💠 بازتاب پوستر «انتقام حتمی است»
🔻پوستر منتشر شده در سایت #رهبر_معظم_انقلاب که در آن وعده #انتقام_سخت از آمران به قتل #سردار_سلیمانی مورد تأکید قرار گرفته بازتاب گستردهای در رسانههای دنیا داشت.
🔹روزنامه دیلیبیست در پوشش این خبر نوشته رهبر عالیقدر ایران با انتشار این تصویر ترامپ را به ترور تهدید کرده است.
🔸پایگاه انگلیسی «دیلیاستار» هم نوشته رهبر عالیقدر ایران در یک «توییت ترسناک پهپادی» وعده انتقام داد.
🔹پایگاه خبری «هیل»، نزدیک به کنگره آمریکا نوشته است: «این توییت شامل تصویری از یک فرد بور با لباس قرمز است که به رئیسجمهور سابق آمریکا شباهت دارد و سایه شوم یک هواپیمای پنهانکار که بالای سرش در حال پرواز است آنجا افتاده است.»
🔺خبرگزاری رویترز هم این خبر را منعکس کرده و نوشته حساب کاربری رهبر ایران در توییتر تصویر یک گلفباز شبیه به ترامپ را حین هدف قرار گرفتن توسط پهپاد منتشر کرده و وعده داده از او بابت قتل یک ژنرال ارشد ایرانی انتقام گرفته خواهد شد.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#معیار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 این ویدئو را بیینید تا متوجه شوید "بایدن" و "دموکراتها" از حالا ببعد چه برنامهای برای اقتصاد وفریب ایران خواهند داشت؟
♦️ارسلان ظاهری، پژوهشگر اقتصاد ایران: راهبرد آمریکا از ابتدای بهمن امسال تا بهمن سال آینده این خواهد بود که ابتدا فورا یک سری اقدامات یک جانبه اعتمادزا انجام شود. مثلا ممنوعیت سفر آمریکاییها به ایران اصلاح گردد و سپس تحریمهای یک جانبه روی برخی مقامات ایران مثل آقای ظریف برداشته شود. احتمال دارد با آمدن بایدن وام ۵ میلیارد دلاری صندوق بین المللی پول برای کرونا به ایران پرداخت شود.
#کلیپ
#تحلیل
🔸نگه داشتن نیروهای آمریکایی در عراق، هدف انفجارهای بغداد
🔹 سخنگوی «کتائب حزبالله» عراق در ارتباط با انفجارهای روز گذشته در بغداد تصریح کرد که این انفجارها به منظور نگه داشتن نیروهای آمریکا در خاک عراق آن هم به بهانه برقراری امنیت صورت گرفته است.
#خبر
♦️توییتر حساب دفتر رهبر انقلاب را مسدود کرد
🔹در پی انتشار پوستری مبنی بر حتمی بودن انتقام از عاملان ترور سردار سلیمانی، توییتر حساب پایگاه اطلاعرسانی دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب را مسدود کرد.
#خبر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 این بُرشی از مناظره صادق زیباکلام و خسرو معتضد درباره رضاخان است ، چیزی نیست جز خلاصه ای از اکثر منازعات تاریخی در روزگار ما
🔹 ببینید چه کسی با سند و منبع معتبر حرف میزند و چه کسی با سیاسیبازی و حرفهای عوامپسندانه به دنبال ماهیگیری از آب گلآلود است...
و منطق اعوان و انصار تشکیلات بهائیت در ایران ، صادق زیبا کلام ها و آمریکا و انگلیس دوست ها و اسرائیل پرست ها چیزی جز این نیست .
#کلیپ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥حق انتقام محفوظ است
کلیپی از صحبت های مقام معظم رهبری
در موضوع حاج قاسم و انتقام او
#حاج_قاسم #مرد_میدان
🔴 پاکسازی
رفتار ناشایست نماینده اصولگرانمای مجلس ، یکبار دیگر مهم ترین و ضروری ترین نیاز فعلی جریان انقلابی را گوشزد کرد و آن چیزی نیست جز پاکسازی جبهه انقلابی (اصولگرایی حقیقی) از اصولگرانماها و انقلابی های خسته و استحاله شده و فاصله گرفته از ارزش ها و شعارهای ناب و اصولی انقلاب.
اگر در این امر غفلت شود باز هم در زمان #انتخابات لیست ها لبریز می شود از اسامی زالوصفتان یقه بسته و ریش داری که تا خرخره در اشرافیگری و جدایی از مستضعفین غرق شده اند و شاهد کاندیداهای انقلابی نمایی خواهیم بود که نه تنها انقلابی نیستند بلکه اساس انقلاب برای از بین بردن آن ها بوده و هست ...
#عنابستانی
✍ قاسم اکبری
🔴 #تا_انتخابات| فرمان اصلاحات در دست چهره های رادیکال
🔻 ۱۵ عضو حقیقی نهاد اجماع ساز انتخاباتی اصلاح طلبان روزشنبه انتخاب شدند. در این روز کمیته ۹ نفره ای که مسئول انتخاب ۱۵ عضو حقیقی نهاد اجماع ساز انتخاباتی اصلاح طلبان بود طی جلسه ای این افراد را انتخاب کرد.
🔹 این ۱۵ عضو حقیقی عبارتند از: «بهزاد نبوی»، «سيد حسين مرعشی»، «محسن امين زاده»، «محسن ميردامادی»، «محمد رضا جلايی پور»، «عليرضا علوی تبار»، «سيد حسن رسولی»، «سيدسراج الدين موسوی»، «حسن صادقی»، «عماد بهاور»، «بدرالسادات مفيدی»، «سيد معروف صمدی»، «فاطمه سعيدی»، «فخرالسادات محتشمی پور» و «اسماعيل گرامی مقدم».
🔺 لیست این افراد باید به تایید نهایی سیدمحمدخاتمی رئیس دولت اصلاحات برسد و بعد از موافقت وی به صورت رسمی اعلام خواهد شد.
#خبر
📽 فیلم کوتاه داستانی «سخت، شیرین»
◻️ فیلم کوتاه داستانی «سخت، شیرین» در خصوص طلبهای است که ازدواج میکند و شرط ازدواج همسرش این بوده که لباس طلبگی نپوشد. سخت شیرین داستان و جریان زندگی این زوج را به تصویر میکشد.
⏱مدت زمان: '26 دقیقه
دانلود و مشاهده:👇
https://misagh-asatid.ir/2021/01/25/sakhteshirin/
🌱 طلبهای که فقر را برد
🔹سید عبدالحمید خرام، طلبه یاسوجی وقتی امام جماعت مسجد نجفآباد شد، با معتمدان محله مرکز نیکوکاری راه انداخت و موفق شد از طریق کمک به نیازمندان و ساخت خانه کمک به ترک معتادان و اشتغالزایی، فقر را در محله ریشهکن کند.
#خبر
پوزشطلبی رئیس رسانه ملی و لوازم و پیامدهای آن
پرویز امینی نوشت:
🔻 در پی سخنان نسنجیده و سخیف یکی از میهمانان برنامه زاویه در شبکه چهار، علیرغم اعلام موضع منفی و شفاف تولیدکنندگان این برنامه نسبت به گوینده این سخن حین و بعد از پخش برنامه، رییس صداوسیما از رئیسجمهور عذرخواهی کرد و گوشزد کرد که با قصور و تقصیر در بروز این خطا نیز، برخورد قاطع خواهد کرد. در این باره چند نکته قابلتوجه وجود دارد:
🔻 نکته نخست این است که این اقدام جناب عسگری به عنوان عالیترین مقام سازمان صداوسیما مصداق ضربالمثل «گنه کرد در بلخ آهنگری | به شوشتر زدند گردن مسگری» است که طبیعتا و کاملا بلاوجه بود. حداکثر انتظار از رئیس سازمان صداوسیما در این باره، اعلام موضع مخالفت با سخنان آن فرد بود نه عذرخواهی!
🔻 نکته دوم تفاوت بین مخالفت کردن با یک مسئله و پوزشطلبی نسبت به آن است. در مقام مخالفت، افراد یا گروهها یا نهادها بر اساس مانیفست فکری و اخلاقی خود نسبت خویش را با مسائل روشن میکنند. اما پوزشطلبی حاکی از این است که افراد به نوعی خود را در شکل گرفتن آن مسئله، قاصر یا صاحب قصور میدانند. به این معنا، موضع عذرخواهی رئیس سازمان، دانسته یا نادانسته پای او در بروز این خطا به میان میکشد و وعده برخورد قاطع با قصور و تقصیر مشمول برخورد جناب عسکری با خود نیز میشود.
🔻 نکته سوم بدعتگذاریای است که در این اظهارات جناب عسگری وجود دارد. این سخن؛ اگر گوینده بخواهد به لوازمش پایبند باشد، یا به دروتختهکردن گفتگوهای آزاد و زنده دانشوران درباره حمکرانی و حکمرانان ختم خواهد شد چون هیچ تضمینی برای عدم لغزش کلام حاضران در گفتگوهای زنده نمیتوان داد. یا باز شدن باب عذرخواهیهای مکرر رئیس رسانه ملی از صدر تا ذیل حکمرانان کشور در پی هر گفتگویی و خطای سهوی یا عمدیِ کلامی و گفتاریِ طرفین بحث خواهد شد که هردوی این پیامدها، نامعقول و ناشدنی و نتیجه طبیعی این بدعت است.
🔻 نکته چهارم، بحث اصیل بودن یا ابزاری بودن امور اخلاقی است. اگر نارواگویی یک خطای عام اخلاقی است، ارتکاب این خطا، رئیسجمهور و غیررئیسجمهور نمیشناسد و دستکم برای همگان به یک سطح باید محکوم باشد. اگر این خطا را شهروندی مثل کارشناس برنامه زوایه کرد و براساس آن رئیس صداوسیما موظف شد به لحاظ اخلاقی از رئیسجمهور عذرخواهی کند، به همین نسبت، نارواگوییهای رئیسجمهور نسبت به سایر سطوح حکمرانی و شهروندان نیز که در این دوره، کم نبوده است و از طریق رادیو و تلویزیون منتشر شده است، نیز باید جناب عسگری را به عذرخواهی از مردم موظف کند. مگر این که اخلاق و هنجارهای اخلاقی، عام نباشد و بنا به جایگاه افراد در قدرت رتبهبندی بشود که در این فرض، اخلاق به شکل اصیل آن بلاموضوع و تابع قدرت سیاسی خواهد شد.
🔻 نکته پنجم، بحث توازن «آزادی و قدرت» است. طبیعی است کسانی که قدرت بیشتری دارند باید آزادی کمتر و کسانی که قدرت کمتر دارند، باید آزادی بیشتری داشته باشند تا توازن بین قدرت و آزادی به بالانس رابطه بین حکمرانان و شهروندان منجر شود. آزادیِ بیشتر شهروندان، چه در مقام آزادی بیان و پس از بیان، به مثابه سنگری برای مصونیت شهروندان از تعرض حکمرانان و راهی برای مسئولیتپذیر و پاسخگو کردن آنهاست. بنابراین شهروندان ابزاری جز سخن گفتن شفاهی و مکتوب برای اظهار آزادی بیان خود ندارند و اگر حرف نسنجیده شهروندان نسبت به صاحبان قدرت مستوجب عذرخواهی عالیترین مقام رسمی رسانهای باشد که این سخن در خلال گفتگویی در آنجا بیان شده است، رئیس رسانه ملی به طریق اولی و شبانهروز باید از اظهارات نسنجیده و فراوان رئیسجمهور نسبت به دیگران، اعم از سایر حکمرانان و نیز شهروندان، عذرخواهی و پوزشطلبی کند تا تعادل بین آزادی شهروندان و قدرت حکمرانان محفوظ بماند.
#تحلیل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 گزارش شبکه CGTN از بحران تجاوز جنسی در ارتش آمریکا
🔺خلبان زن نیروی هوایی ارتش آمریکا: توسط مافوقم فریب خوردم و به من تجاوز شد؛ من به سیستم اعتمادی ندارم و مانند بسیاری معتقد هستم که بازهم این اتفاق برای من خواهد افتاد.
#مستند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🍁
🍁
✅#موشن_گرافی
💢موضوع: آرزویی به قدمت سه دهه
🔸🌹🔹
🌺#مقام_معظم_رهبری:
🔻ما باید کاری کنیم که خامفروشی بتدریج کاهش پیدا کند، تا اینکه بکلّی از بین برود؛ باید ارزش افزوده ایجاد کرد.۱۳۹۴/۰۱/۰۱
🔹یکی از سختترین آسیبهای اقتصادی ما همین وابستگی به نفت است.۱۳۹۲/۱۲/۲۰
🔺ما باید کاری کنیم که ملت و دولت ایران، وابسته به نفت خود نباشند.۱۳۷۵/۰۱/۰۴
#اقتصاد_منهای_نفت
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#معیار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 در دیدار خانواده دانشمند برجسته و ممتاز هستهای و دفاعی کشور مطرح شد؛
👈 تجلیل رهبر انقلاب اسلامی از برجستگیهای علمی و فنی و اخلاص شهید فخریزاده
🔺️ خانواده دانشمند برجسته و ممتاز هستهای و دفاعی کشور شهید محسن فخریزاده عصر امروز (دوشنبه) با رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند.
حضرت آیتالله خامنهای در این دیدار با تجلیل از برجستگیهای علمی و فنی شهید فخریزاده و حضور سختکوشانه آن دانشمند عالیمقام در میدان علم و عمل، گفتند: علوّ مقامی که خداوند با شهادت به آن بزرگوار عطاء کرد، مزد زحمات و اخلاص کمنظیر او بود و این مقام با هیچیک از مقامهای دنیوی قابل مقایسه نیست.
رهبر انقلاب اسلامی، عظمت یافتن نام شهید فخریزاده در میان عموم مردم و ابراز تأسف بسیاری از جوانان از ناشناخته بودن او در زمان حیاتش را از دیگر آثار اخلاص شهید دانستند.
ایشان همچنین گفتند: همسران شهدا در اجر آنها شریک هستند و از خداوند میخواهیم که صبر و آرامش خود را بر دلهای شما نازل فرماید و به توفیق الهی بتوانید حرکت خود را متناسب با شأن شهید ادامه دهید.
#رهبری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅آخرین تحولات در لیبی✅1⃣
لیبی سومین کشور عربی در شمال آفریقا بود که در فوریه 2011 موجی از بیداری اسلامی و خیزش مردمی را آزمود. رژیم طرابلس که سقوط رژیم های دو همسایه غربی و شرقی خود (تونس و مصر) را به چشم دیده بود، از همان ابتدا به سرکوب شدید معترضان و انقلابیون پرداخت و با توجه به بافت عشیره ای و قبیله ای حاکم بر این کشور، دیری نپایید که شعله های جنگ داخلی میان شرق و غرب (بنغازی و طرابلس) برافروخته شد.
شرایط خاص لیبی موجب دخالت های غرب به محوریت ناتو در این کشور شد و به دنبال صدور قطعنامه 1973 در آوریل 2011، این کشور آماج حملات هوایی ناتو قرار گرفت. این حملات در کنار مبارزات انقلابیون، عملا زمینه ضعف و فروپاشی رژیم قذافی را فراهم ساخت و سرانجام در اگوست 2011 با پیشروی انقلابیون به قلب پایتخت لیبی، رژیم 42 ساله سرهنگ معمر قذافی دیکتاتور این کشور فرو ریخت.
لیبی از زمان سرنگونی قذافی به دو دولت موازی در شرق و غرب تقسیم شده و به صحنه درگیری میان قدرت های منطقه ای تبدیل شده و این درگیریها همچنان ادامه دارد.
اکنون دو قطب متضاد و مدعی در لیبی با هم درگیر هستند. نیروهای دولت وفاق ملی (GNA) به ریاست «فائز السراج» در طرابلس و ارتش ملی (LNA) به رهبری ژنرال «خلیفه حفتر» در شرق این کشور.
دولت وفاق ملی مورد حمایت جامعه بین المللی بوده و از حمایت ترکیه برخوردار است، اما روسیه و عربستان و امارات و مصر از نیروهای ژنرال حفتر حمایت می کنند.
سال گذشته میلادی شدیدترین درگیری های نظامی در غرب لیبی از زمان سقوط قذافی میان دو طرف رخ داد. نیروهای وفاق ملی در موضع دفاعی بوده و تا آستانه از دست دادن پایتخت این کشور نیز پیش رفتند، اما سرانجام با ورود نظامی سنگین ارتش ترکیه موفق به تغییر وضعیت میدانی و موازنه قوا در این کشور شدند.
حفتر یک ژنرال بازنشسته ارتش لیبی و از دوستان سابق قذافی است، اما در اواخر دهه ۱۹۸۰ از حکومت قذافی جدا شد. وی حدود 20 سال در آمریکا سکونت داشت و پس از سقوط دولت به لیبی بازگشت و گروه های مسلح را در شهرها مختلف لیبی در قالب یک تشکل نظامی تحت عنوان «ارتش ملی» جمع کرد. حفتر قصد داشت با انجام کودتای نظامی قدرت را در لیبی به دست آورد، اما به رغم حمایت های آمریکا و عربستان نتوانست به قدرت برسد.
در نبردهای بهار و تابستان سال ۲۰۲۰ نیروهای دولت وفاق به مدد ورود تجهیزات مدرن نظامی ارتش ترکیه نظیر پهپادهای پیشرفته و ادوات توپخانه ای و همچنین هزاران مزدور سوری تحت حمایت ترکیه که به این کشور اعزام شده بودند در مدت کوتاهی موفق به تصرف مناطق راهبردی نظیر پایگاه هوایی الوطیه، شهر صبراته، شهرهای ترهونه و بنی ولید و پاکسازی کامل حومه طرابلس پایتخت این کشور شدند.
پس از آن قوای مشترک وفاق و ترکیه پیشروی به سمت غرب و شهر راهبردی سرت و همچنین پایگاه هوایی الجفره را آغاز کردند، اما در نزدیکی ورودی شهر سرت متوقف شدند، زیرا ورود پرتعداد جنگنده های روسی و تهدید ارتش مصر به دخالت مستقیم در صورت ورود رقیب به منطقه موسوم به هلال نفتی لیبی موجب شد تا دو طرف طی مذاکراتی با وساطت سازمان ملل متحد در اکتبر 2020 آتش بس موقت را اجرا کنند.
یکی از مفاد اصلی این قرارداد صلح، الزام هر دو طرف درگیری به اخراج نیروهای خارجی از خاک لیبی حداکثر تا روز ۲۳ ژانویه ۲۰۲۱ بود. اما نه قوای رسمی ترکیه و مزدوران سوری و نه نیروهای واگنر روسی تا امروز هیچ نشانه ای از عزم به خروج از خاک لیبی نشان نداده اند. بدین ترتیب مصوبه سازمان ملل در این خصوص بی نتیجه باقی مانده است.
آنتونیو گوترش، دبیر کل سازمان ملل چند روز پیش از تمامی نیروهای بین المللی و منطقهای خواست تا به مفاد توافقنامه ۲۳ اکتبر احترام بگذارند. براساس برآورد سازمان ملل حدود ۲۰ هزار نیروی خارجی برای کمک به دولت وفاق ملی و نیروهای ژنرال خلیفه حفتر در لیبی مستقر هستند.
نقش بازیگران خارجی
هر چند بحران لیبی پای بسیاری از کشورها را در این نزاع گشوده است، اما در شرایط فعلی سه کشور ترکیه، روسیه و مصربه عنوان مهمترین بازیگران خارجی در بحران لیبی نقش آفرینی می کنند.
#تحول
#روشنگری