9.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#موشن_گرافی
🔻برای دهه فجر توی مسجدمون چی کار کنیم؟!
🔸راهکارهایی برای برگزاری جشن انقلاب اسلامی در مساجد
#پیشنهاد_مشاهده
#فجر_۴۴
#انقلاب_اسلامی
#امور_مساجد
✅تهیه شده در مرکز رسیدگی به امور مساجد استان اصفهان
🆔@isfahanmasajed
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
11.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امام مخالف حمله به بدحجابها بود
🔹 رهبرانقلاب: در سال ۶۴ یادم نمیرود عدهای در خیابانها بودند که حمله میکردند به بدحجابها. امام مکتوب نامه نوشتند که بروید این جوانهایی که حمله میکنند به بیحجاب را بگیرید دستگیرشان کنید.
@BisimchiMedia
شبهات فتنه اخیر مهر ماه 1401_نهایی1.pdf
حجم:
1.51M
🔻طی جزوهای؛
🗞 به شبهات حوادث اخیر پاسخ داده شد + دانلود
جزوه پاسخ به شبهات حوادث اخیر بر مبنای پاسخ های حجتالاسلام راجی از سوی معاونت پژوهش موسسه روایت سیره شهدا منتشر شد.
@HawzahNews | خبرگزاریحوزه
38393405653276.pdf
حجم:
972.2K
#پرسش_و_پاسخ رایج دختران
برای استفاده معلمان، اساتید و والدین عزیز در پاسخگویی به سئوالات دختران نوجوان و جوان
#معرفی_کتاب
#بالاتر_از_بهشت📚
🎤موسسه خطابه امیربیان یزد 🎤
ایتا
https://eitaa.com/amirbayanyazd
هدایت شده از سیدابوالحسن مهدوی
27.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
؛༻⃘⃕࿇﷽༻⃘⃕❀
🎥 #نماوا
🔴 چه باید کرد؟؟
💢 آیا وضع حجاب این روزهای کشور، تنها با کار فرهنگی اصلاح میشود؟
🔹 آیا مسأله حجاب، فقط یک مشکل فرهنگی و اجتماعی است؟
🔸آیا سکوت مسئولین در مقابل این مسأله، مصلحت است؟
#آیت_الله_سید_ابوالحسن_مهدوی
#آیت_الله_مهدوی
#نماوا
#حجاب
#نه_به_بی_حجابی_اجباری
•••═━🍃❀💠❀🍃━═•••
@ostadmahdavi_ir
شهادت رهایی از نفس است
اثر: سعید روئین تن
• پاتوق آثار درجهیک هنـــــری⇩
🌿 | @jobiin
هدایت شده از طلبه انقلابی
⁉️ ️قبل از انقلاب اینهمه فشار اقتصادي و گراني و تورم نبود‼️
👈 عده ای می گویند؛ وضع مردم قبل از انقلاب خيلي بهتر از الان بود. در مدارس، موز رايگان توزيع میشد. پولمان ارزش داشت و ثبات قيمت داشتيم و مثلاً قيمت کبريت و خودکار تا سالها ثابت بود و...
🔻هميشه میگوییم که ديروز بهتر از امروز بوده، اما هیچکدام حاضر نيستيم به زندگي سي چهل سال قبل برگرديم!
🔸 «ثبات قيمت» برخي محصولات، هميشه به معناي «اقتصاد خوب» نيست، هماکنون نیز قیمت برخی محصولات مثل نان و بنزین گاهی سالها ثابت میماند، آیا این شاهدی بر نبودن گرانی و تورم است؟ و آیا گراني و تورم و بيکاري نشانه آن است که ما در خیلی از امور پیشرفت نداشتهایم؟
▪️درباره موضوع موز و کبريت و خودکار و کلاً اقتصاد عصر پهلوی شاید این چند نمونه از گفتههای مدیران کلان حکومت پهلوی، خیلی از مسائل را روشن کند:
1️⃣ اردشير زاهدی (وزير خارجه ايران در زمان پهلوي) مینویسد: «در سال 1352 و در پي جنگ اعراب و اسراييل با چهار برابر شدن بهاي نفت، مشکلات اقتصادي تشديد شد و هويدا بهجای آنکه از اين موقعيت استثنايي استفاده کند و پولها را در امور زيربنايي کشور هزينه نمايد، آنها را صرف واردات موز و آناناس و کالاهاي مصرفي از خارج میکرد. اين پول عظيم مانند يک کيک شيرين و خوشمزه در معرض سوءاستفاده رجال و قدرتمندان قرار گرفت و هر کس انگشت خود را در آن فرو کرده و ناخنکي به آن زد!»(. 25 سال در کنار شاه، ص 291.)
▪️درباره توزیع رایگاه موز در مدارس هم این نقل یکی از سران پهلوی قابل تامل است که: به دانشآموزان موز میدادیم که کسی نگوید پول فروش شش میلیون بشکه نفت کجا میرود؟
2️⃣ شاه در مصاحبه 8 آبان 1355 با روزنامه کيهان گفت: «در همه زمینهها تقاضا فوقالعاده زياد است و عرضه کم. کمبود عرضه و زيادي تقاضا محدود به مواد مصرفي و خوراکي و مصالح ساختماني و واحدهاي مسکوني نيست. شنیدهام که سيمان در حال حاضر گاهي تا 10 برابر قيمت رسمي به فروش میرسد.»(سقوط شاه، ص 79.)
3️⃣ اسدالله علم (وزير دربار از سال 1345 تا 1356) در خاطراتش مینویسد «بر پايه گزارش سال 1979 بانک جهاني، درصد اشخاص بالغ باسواد در 1975 در تانزانيا 66٪، در ترکيه 60٪ و در ايران 50٪ بيش نبود و همچنين در سال 1977 انتظار عمر متوسط در ترکيه 60 و در ايران 52 و در هندوستان و تانزانيا 51 سال بود. به زبان ديگر چه در زمينه آموزشي و چه در زمينه بهداشتي وضع ايران از کشورهايي که درآمد کمتر يا خيلي کمتر داشتند بهتر نبود.»(خاطرات اسدالله علم، ج 5، ص 117 و 118.)
4️⃣ از این آمار و ارقام و از این گفتهها، صدها نمونه دیگر در منابع تاریخی معتبر یافت میشود که نشان میدهد وضع اقتصادی عموم مردم بسیار بغرنج بوده و ستم و تبعیض منزجرکننده بود. افزون بر این، نسلی که آن رژیم را دیدهاند (بهویژه روستاییها و شهرستانیهای دور از پایتخت) هنوز زندهاند و در دسترس ما هستند و میتوانند شواهدی از اوضاع اقتصادی آن روزگار به ما ارائه دهند.
🔚 آیا مردم آن زمان ایران از سر سیری و آسایش و رفاه و امنیت، دست به قیام و شورش زدند و انقلاب کردند؟ چرا هزاران تن به زندان و شکنجه و تبعید افتادند و هزاران نفر مرگ را در آغوش گرفتند، اگر وضع همه خوب بود؟
هدایت شده از طلبه انقلابی
🔴 در پاسخ به افاضات کسی که دوست دارد هرطور شده دیده شود!
🔹محمود صادقی نوشته: "وقتی حاکمیت معتقد است مورد پشتیبان اکثریت مردم است و یکی از نشانههای آن را، همانگونه که رهبر انقلاب متذکر شدند، حضور پرشمار مردم در راهپیماییها میداند، چه اشکالی دارد که پیشنهاد اول میرحسین موسوی را به محک آزمون بگذارد؟".
🔹موسوی الی الابد، متهم به دیکتاتوری و شورش علیه جمهوریت است. مگر با یازده میلیون رای کمتر، در انتخابات سال ۸۸ شکست نخورد و زیر میز نزد؟!
🔹برای کسی که ماموریت داشت زیر میز جمهوریت و اسلامیت بزند، مردم هیج اعتباری نداشتند؛ و گرنه حتی خاتمی هم گفت که باور نداشته تقلب شده؛ و تاجزاده اذعان کرد امکان تقلب، آن هم یازده میلیون رای وجود ندارد.
🔹محمود صادقی چند نظام سیاسی را در دنیا سراغ دارد که نوع رژیم حاکم و قانون اساسی خود را به همه پرسی گذاشته و رای آری بیش از ۹۸ درصد مردم را گرفته باشند؟! چند رژیم سیاسی قادرند هر سال پر شور ترین جشن های پیروزی انقلاب و استقرار خود را با حضور مردم برگزار کنند؟
🔹کدام نظام سیاسی در دنیاست است که وقتی زمامدارش رحلت کند، یا فرمانده نظامی اش ترور شود، مردمش حماسه هایی خیره کننده مانند ۱۴ خرداد ۱۳۶۸ و دی ماه ۱۳۹۸ بیافرینند؟
🔹اما با وجود همه این حجت های مکرر و متواتر، گروهک های معاند از همان هفته های اول پس از پیروزی انقلاب، کمر به معارضه بستند و با این وجود، دم از خلق و توده و دموکراسی زدند؛ هر بار هم که از مردم سیلی خورند، مدتی به گوشه ای خزیدند و چند صباح بعد، لاف های تاریخ مصرف گذشته را تکرار کردند.
🔹آنها آخرین بار، نقشه آشوب افکنی دشمن را اراده مردم جا زدند، اما ظرف مدتی کوتاه، از خود مردم سیلی خوردند. براستی اگر مردم پای انقلاب نبودند، آیا جمهوری اسلامی می توانست با وجود انبوه نیرنگ ها و حملات قدرت های مستکبر، برقرار بماند، عمق راهبردی در منطقه پیدا کند و به استقبال جشن ۴۴ سالگی انقلاب برود؟!
✍ #محمد_ایمانی
هدایت شده از طلبه انقلابی
💢تحقق ۸۱ درصدی منابع مالیاتی دولت در ۱۰ ماهه
🔹دولت در قانون بودجه سال ۱۴۰۲ رقم ۵۶۱ هزار و ۶۹۷ میلیارد تومان برای دریافت مالیات پیشبینی کرده بود که ۴۵۴ هزار میلیارد تومان آن مربوط به منابع دریافتی سازمان امور مالیاتی و بیش از ۱۰۷ هزار میلیارد تومان آن مربوط به مالیات دریافتی گمرک از واردات بوده است.
🔸آمارها نشان میدهد سازمان امور مالیاتی از تکلیف ۴۵۴ هزار میلیارد تومانی سال ۱۴۰۱ خود ۸۵ درصد آن را در ۱۰ ماهه دریافت کرده است. اما برای مالیات بر واردات نیز از رقم ۱۰۷ هزار میلیارد تومانی تکلیف قانونی سال ۱۴۰۱، تا ۱۰ ماهه ۶۴ هزار میلیارد تومان از آن محقق شده است. به عبارتی تا ۱۰ ماهه امسال از حدود ۵۶۲ هزار میلیارد تومان منابع مالیاتی دولت، با احتساب درآمد سازمان مالیاتی و گمرک، حدود ۸۱ درصد آن محقق شده است.