میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#پیده_چانتیک
👩🍳مواد لازم
1 لیوان شیر ولرم
1 لیوان آب ولرم
1 استکان روغن مایع(80 گرم یا نصف پیمانه)
1 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق مرباخوری نمک
1 پاکت خمیرمایه خشک فوری(10 گرم یا 1 قاشق غذاخوری)
آرد(چهار و نیم لیوان،کم کم اضافه کنید)
300-400 گرم گوشت چرخ کرده
3-4 عدد فلفل سبز
2 عدد پیاز
3 عدد گوجه فرنگی
1 قاشق رب گوجه فرنگی(رب فلفل هم میشه)
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز پرک شده و ادویه های دلخواهتان
#طرز_تهیه
برای آماده کردن خمیر ابتدا مواد مایع(آب،شیر و روغن مایع)را داخل کاسه گودی بریزید 1 پاکت خمیرمایه خشک فوری و شکر را اضافه کنید و هم بزنید(خمیر مایه خشک فوری به شرط سالم بود نیاز به استراحت ندارد. اگر از خمیر مایه خشک معمولی استفاده میکنید یک قاشق شکر را داخل یک لیوان آب ولرم بریزید و هم بزنید خمیر مایه را روی آب بریزید روی ظرف را بپوشانید و حدود ده دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه کف کند سپس بقیه مواد مایع را بریزید و ادامه دستور)سپس نمک و آرد را با کنترل اضافه کنید و شروع به ورز دادن کنید.آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد.روی خمیر را با سلفون بپوشانید و در محیط ولرم استراحت بدید(حدود 45 دقیقه)
مقدار کمی روغن داخل ماهیتابه بریزید.پیازهای نگینی خرد شده را اضافه کنید.کمی تفت داده گوشت چرخ کرده را اضافه کنید سپس فلفل خرد شده را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه بدید.در آخر گوجه فرنگی ریز خرد شده و رب را اضافه کنید هم بزنید ادویه و نمک را اضافه کرده اجاق را خاموش کنید. میتونیدخمیر استراحت کرده را کمی ورز بدید تا هوای خمیر گرفته شود از خمیر چانه هایی به بزرگی نارنگی جدا کنید.مثل فیلم وسط آنها را گود کنید.از مواد گوشتی داخل آن بذارید.به کناره هایش زرده تخم مرغ بزنید.(ضمنا میتوانید 15_10 دقیقه داخل سینی استراحت بدید)در فر 200 از قبل گرم شده تا وقتی صورتی رنگ شود بپزید(حدود 25_20 دقیقه)
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@mivhe71
واسه درست کردن این خوشمزه کنجد رو روی شعله کم تفت میدیم تا کمی رنگش تغییر کنه بعد کمی شیره حالا شیره انگور یا خرما حتی عسل هم میشه کم کم اضافه کنید زیاد نریزید که شل بشه میریزید هم میزنید و از روی حرارت بر میداریم همونطور که میبینید من کیسه فریزر توی سینیم پهن کردم کنجد هارو روی کیسه فریزر میریزیم و صافش میکنیم حالا مغز هر چی که مایل هستید گردو بادام پسته هر چی دوست دارید روی کنجد ها میریزیم و به دل خواه برش میدیم و چند ساعتی توی یخچال میزاریم بعد تکه تکه میکنیم و مصرف میکنیم 👌👌
@mivhe71