میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#پای_ترد
خمیر:
200 گرم آرد
65 گرم روغن مایع
100 گرم آب جوش
3 گرم نمک
مواد میانی:
350 گرم گوشت آبپز
1 عدد پیاز
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
گوشت(میتونیداز مرغ هم استفاده کنيد) را بجوشانید، از چرخ گوشت رد کنید، با پیاز سرخ شده، نمک و فلفل مخلوط کنید تا مزه دار شود. در صورت لزوم کمی آبگوشت اضافه کنید تا آبدار شود.
برای خمیر:
آب را در یک قابلمه کوچک بریزید وبزارید روی حرارت متوسط تا به جوش بیاد و نمک را اضافه کنید تا حل شود.
داخل آرد الک شده روغن بریزید و آب داغ اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید به محض اینکه خمیر خنک شد روی میز ورز دهید تا یکدست و کشدار شود.خمیر نرم و بسیار انعطافپذیر هست که و میتونید آنرا پهن کنید تا نازک شود.
خمیر را در یک کیسه پلاستیکی قرار دهید، 30 دقیقه روی میز در دمای اتاق بگذارید.
خمیر آماده شده را به 10 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر کدام را به شکل یک توپ در آورید.
به طور متناوب هر قسمت را به صورت دایره ای به طول 18 سانتی متر باز کنید، یک برش ایجاد کنید، 1 قاشق غذاخوری از مواد میانی بزارید. موقع پر کردن از لبه برش شروع کنید به تا زدن تا خمیر به شکل مخروط در بیاد.
لبه های آزاد را از قسمت زیر مخروط فشار دهید تا کاملا بسته شود. (طبق عکس).
پای را از قسمت پایین روی سینی فر که کاغذروغنی انداخته شده بچینید و بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه به مدت 30 دقیقه بپزید تا کمی قهوه ای شود.
(مدت پخت بستگی به دمای فر شما دارد ).
بعد از 5-6 دقیقه از شروع پخت،
مقداری اسنک ها را در فر کمی به پهلو تکیه دهید و بچرخانید در حالی که خمیر هنوز خام بود، آنها را صاف بزارید تا شکل ظاهری آن خراب نشود وبپزد.
@mivhe71
7.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حلوا آرد نخودچی
@mivhe71
#توپک_سیب_زمینی
در ابتدا حدود 5 عدد سیب زمینی متوسط را آبپز کردم.بعد با پشت چنگال له کردم.بزارید کمی خنک بشه.اگه دوست دارید کمی جعفری خرد شده اضافه کنید.نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر و یک عدد تخم مرغ بهش اضافه کنید.خوب مخلوط کنید.بعد برای وسطش می تونید از مایع ماکارانی یا سوسیس و کالباس با پنیر استفاده کنید.من کمی سوسیس خرد شده با پنیر پیتزا مخلوط کردم.وسط سیب زمینی ها گذاشتم.سپس داخل تخم مرغ و بعد آرد سوخاری می غلطونیم.بزارید یخچال کمی خودشو بگیره بعد در روغن غوطه ور و داغ سرخ کنید
@mivhe71