استاد ارجمند، سلام علیکم
درراستای روشنگری درزمینه شرایط ویژه کشور در آستانه سال تحصیلی، جهت بهره گیری از سلسله تحلیلهای راهگشا و توصیه های عملیاتی کارشناسان و استادان معارف به منظور مدیریت شرایط و تاثیرگذاری بهتر دروس معارف به سایت معاونت آموزشی نهاد از طریق لینک زیر مراجعه فرمایید.(به اطلاع دیگران هم برسانید)
http://www.nahad.ir/uploads/546/1_1723815182.pdf
✅#روزنگار
📆پنجم ربیع الاول سالروز وفات حضرت سکینه(س) دختر امام حسین علیه السّلام
🏴حضرت سکینه علیهاالسلام یکی از بانوان با فضیلت و از ستارگان درخشان آسمان علم و ادب و عفت است. او پرورش یافته پدری، چون امام حسین علیه السلام و مادری فداکار، چون رباب، و تحت حمایت و تربیت عمه ای، چون زینب کبری علیهاالسلام و برادر بزرگواری همانند امام سجاد علیه السلام بود و توانست از برترین زنان عصر خویش گردد.
حضرت سکینه در طول زندگی خویش، حوادث و تحولات گوناگون سیاسی و اجتماعی، از جمله واقعه عظیم عاشورا را به چشم دید و به عنوان یکی از بازماندگان خاندان امامت، پیام رسان اهداف و احکام والای اسلام به شمار می آمد. وی با برگزاری محافل و مجالس علمی و ادبی و نیز تبیین معارف بلند دینی در قالب اشعار نغز و فصیح و کم نظیر خویش، خدمت بسیار ارزشمندی به عالم اسلام نمود و الگوی بسیار خوبی برای همه بانوان جهان گردید.
🔰میزمعارف
@mizemaaref
فصل 2 تشکیل خانواده در آستانه ازدواج.pptx
2.65M
✅ #پاورپوینت
✅ #مکمل_دروس_معارف
⬅️#دانش_خانواده
🔴فصل دوم: تشکیل خانواده _ در آستانه ازدواج
🔺۱۹اسلاید
🔰میزمعارف
@mizemaaref
استادان گرامي با سلام؛ لطفا با ورود به سامانه آموزش مجازي دانشگاهيان، دوره های فعاليت کلاسي نیمسال جديد را تعريف یا بروزرسانی نمائيد تا دانشجويان بتوانند با مشاهده نام شما در سامانه، در دوره ها شرکت نمايند.
Maaref.ecnahad.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | دشمن برای دانشگاه برنامه ریزی کرده است
🏷 گزیده بیانات رهبر انقلاب در مراسم مشترک دانشآموختگی دانشجویان دانشگاههای افسری نیروهای مسلح. ۱۴۰۱/۰۷/۱۱
💻 Farsi.Khamenei.ir
10012513991103.pdf
447.6K
✅#مقاله
💡عنوان: {جایگاه «زمان و مکان» در سیره #امام_حسن_عسکری(ع) از «منش فرازمانی» تا «سیره عصری»}
✍نویسنده: احمد فلاح زاده
📝چکیده: این پژوهش بر اساس نظریه تأثیر زمان و مکان بر سبک زندگی به بررسی سیره آن حضرت پرداخته و نشان داده است که شرایط فکری و فرهنگی سامرا موجب شده تا زندگی امام حسن عسکری(ع) در دو بعد «فرازمانی» و «عصری» نمود پیدا کند. در بعد «فرازمانی», نشان داده شد که امام در اموری مانند سیره عبادی مانند امامان پیشین رفتار کردند اما در بعد «عصری», رفتار ایشان در اثر عناصر زمان و مکان دچار دگرگونی شده است.
🔰میزمعارف
@mizemaaref
▪️ امام حسن عسکری – علیه السلام – فرمود: حقّ و حقیقت را هیچ صاحب مقام و عزیزی ترک و رها نکرد مگر آن که ذلیل و خوار گردید، همچنین هیچ شخصی حقّ را به اجراء در نیاورد مگر آن که عزیز و سربلند شده است.
🏴شهادت امام حسن عسکری (علیه السلام) تسلیت باد.
#حدیث
🔰میزمعارف
@mizemaaref
✅#بصیرت
⬅️غبار فتنه
🔹 امیرالمؤمنین میفرمایند: در زمان فتنه مثل شتر دوساله باش که نه در حدّی است که سوار آن شوند و نه پستانی برای شیر دوشیدن دارد.
🔸برخی از این سخن سوءاستفاده میکنند و میگویند: «در فتنه نباید در کاری دخالت کرد؛ بلکه باید به کناری رفت و بی طرف بود»!
🔹این برداشت، برداشت اشتباهی است. این روایت میگوید: ... مراقب باش از تو سوءاستفاده نشود. موضعگیری صحیح داشته باش. این امر در فتنه زیاد اتفاق میافتد که کسانی بدون اینکه فکر و طرحی برای این کار داشته باشند، ناخواسته ابزار دیگران میشوند و دیگران از رفتار، گفتار، نشست و برخاست و حتّی از سکوت آنها سوءاستفاده میکنند.
۱۳۸۸/۱۲/۲۶
🔺مجموعه بیانات مرحوم آیت الله #مصباح_یزدی پیرامون #فتنه و فتنهانگیزی
🔰میزمعارف
@mizemaaref
◽ لوح
"نامه امیدبخش #امام_حسن_عسکری علیهالسلام"
▪️نیت و عزم ما همچنان مستحکم است. ما دلمان به خوش نیتی و خوش فکری شما آرام است.
🏴 سالروز شهادت #امام_حسن_عسکری
🔰میزمعارف
@mizemaaref
r60052a6764.pdf
451K
✅#مقاله
💡عنوان: {نقش اصحاب ایرانی #امام_حسن_عسکری (ع) در علم الحدیث با تکیه بر کتب اربعه شیعه}
✍🏻مصطفی پیرمرادیان، اصغر منتظرالقائم، فرشته بوسعیدی
📑چکیده: امامان شیعه به اقتضای شرایط اجتماعی حاکم بر جامعه برنامه ای برای ارشاد و هدایت و تمدن سازی جامعه در نظر گرفتند و در راستای فرهنگ سازی به تربیت شاگردان بسیاری همت گماشتند تا در کنار ایشان کاروان بشریت را به سوی توحید و تداوم مدنیت اسلامی رهنمون باشند. در این میان امام حسن عسکری (ع) نیز برای نیل به مقاصد خویش شاگردانی تربیت کردند، که از آن میان تعداد زیادی ایرانی تبار بودند و در انتقال اندیشه ها و عقاید و اهداف امامان شیعه در جامعة اسلامی به ویژه در ایران نقش فراوانی داشته-اند. این گروه بیشتر، راویان حدیث و انتقال دهندة افکار و اندیشه های ناب تشیع بودند و در این باب توانستند آثار و روایات بسیاری بر جای گذارند که شمار زیادی از این روایات را که بیشتر بُعد فقهی داشته و مورد استفادة مردم قرار می گرفته است، می توان در منابع روایی، به ویژه در کتب اربعة شیعه، مشاهده کرد.
🔰میزمعارف
@mizemaaref