نهایی88 رویکرد تمدنی در کارنامه جمهوری اسلامی ـ دکتر بابایی.pdf
317.2K
فایل PDF (نشست88)🔷 موضوع: «رویکرد تمدنی در بررسی کارنامه جمهوری اسلامی» 🔷 ارائه کننده: حجت الاسلام دکتر حبیب الله بابایی
کانال میز معارف
✅درس مجازی : ◀️دانشگاه و مهارت زیست جمعی 📚 7 جلسه آموزشی 🔴اساتید محترم درس آیین زندگی می توانند
✍دانشگاه و مهارت های زیست جمعی
از آنجا که دانشجو به عنوان قشر تحصیل کرده و تاثیر گذار جامعه مطرح است؛ آموزش مهارت زیست اجتماعی برای برقراری ارتباطی موثر و سازنده یک امر ضروری است.با این رویکرد مرکز مجازی دانشگاهیان اقدام به ارائه درس چند رسانه با عنوان :« دانشجو و مهارت های زیست جمعی» نموده است.
از آنجا که دانشجو به عنوان قشر تحصیل کرده و تاثیر گذار جامعه مطرح است؛ آموزش مهارت زیست اجتماعی برای برقراری ارتباطی موثر و سازنده یک امر ضروری است.با این رویکرد مرکز مجازی دانشگاهیان اقدام به ارائه درس چند رسانه با عنوان :« دانشجو و مهارت های زیست جمعی» نموده است.
🖋این بسته آموزشی 7 جلسه و شامل مهارتهای اجتماعی، ارتباط با همسالان، سوء استفاده عاطفی، ارتباط با خانواده و ازدواج می باشد.
👈هدف کلی درس، ارتقاء سطح مهارت دانشگاهیان نسبت به مهارت های زیست جمعی دانشجو خواهد بود.از اهداف فرعی درس می توان به آشنایی با اصول مهارت های اجتماعی بهتر،مهارتهای برقراری ارتباط، ارتباط با همسالان و ارتباط با خانواده اشاره کرد.. از دیگر اهداف این درس شناخت مهارت های پیشگیری از سوء استفاده عاطفی است که در محتواهای درس لحاظ شده است.
📚يكی از مهم ترين ويژگی های زندگی دانشجويی افزايش ارتباط و روابط اجتماعی است. اگر چه در گذشته نيز ارتباط اجتماعی داشــته ولی در دانشگاه و روابط اجتماعی مربوط به امور ديگری است. دانشجو مجبور است با افرادی از گوشه و كنار كشور آشنا شود.
🔴میزمعارف
@mizemaaref
image_2018_10_13-13_22_47_37_tQZ.jpg
418.9K
✅همایش ملی " انقلاب اسلامی، کارآمدی، فرصتها و چالشها"
◀️برگزارکننده: دانشگاه تبریز
🔴زمان برگزاری: دهه فجر
✍تلفن دبیرخانه:
041-33392250
⚪️میزمعارف
@mizemaaref
🔰#گزیده_بیانات_مقام_معظم_رهبری🔰
#هویت_اسلامی
✅ پیروزی نهضت عظیم ملت ایران نتیجه زنده شدن احساسات و شعور و هویت اسلامی در دنیای اسلام بود
حرکت عمومی علمای اسلام، بخصوص در دنیای تشیع و به برکت فرهنگ معارضه و انقلابی تشیع، در خدمت مردم و در مقابلهی با استبداد و استعمار و ظلم و امثال آن بود و کار به آنجا رسید که بحمداللَّه نهضت عظیم ملت ایران به پیروزی رسید و حکومتی بر مبنای دین بهوجود آمد. مسلمانان و متدینان، بعد از چند صدسال تحقیر اهل دین، عزت نفس پیدا کردند، احساس سربلندی کردند، زنده شدند و احساسات و شعور و هویت اسلامی در دنیای اسلام پیدا شد. ( بیانات در دیدار جمعی از روحانیون 69/12/22)
✅ از عطایای الهی پیروزی انقلاب، رسیدن به هویت اسلامی بود
وقتی این انقلاب، به برکت عطایای متواترهی الهی به پیروزی رسید، شما که انقلابی و مؤمن به این راه و این هدف هستید، آیا فکر کردهاید که چرا وارد محدودهی مؤمنین و کارگزاران و عاملان این مجموعه شدهاید؟ آیا انگیزهیی جز این وجود داشت که خدای متعال و عدهاش را عمل کرد و ما را از ضعف و ذلت و ادبار و توسریخوری همهی قدرتهای ظالم و دوری از هویت اسلامی نجات داد؟ بسیار خوب، حالا بایستی با همهی وجودمان، در راه اسلام حرکت کنیم. (بیانات در دیدار کارگزاران نظام 69/9/14)
✅ بازگشت به هویت اسلامی و جهاد اسلامی به برکت استقرار انقلاب و جمهوری اسلامی است که خود مرهون خون شهداست
شهیدان با ایثار خود، پرچم اسلام را که دست توانای رهبر عظیمالشأن ما، حضرت امام خمینی(اعلیاللَّهمقامه) در این سرزمین برافراشته بود، سربلند نگهداشتند و اسلام و معنویت را در همهی اقطار عالم عزیز کردند. اگر امروز بانگ مسلمانی از چهار گوشهی عالم به گوش میرسد، و اگر ملتهای مسلمان به هویت اسلامی خود بازگشته و سنگینی بار سلطهی مستکبران را احساس میکنند، و اگر جهاد اسلامی پس از سالها فراموشی، دوباره به جایگاه ارزشیِ رفیع خود بازگشته، همه و همه به برکت استقرار جمهوری اسلامی و استمرار انقلاب اسلامی است که خود، مرهون شهادت و گذشت این عزیزان و خانوادههایشان و نیز جانبازان عزیز و ارجمند است. ملت ما باید قدر این عزیزان را بداند و نتایج مجاهدات آنان را پاسداری کند و همهی موفقیتها و پیروزیها را با ارزش جان گرانبها و صبر بزرگ آنان محاسبه کند و قدر آن را بشناسد. (پیام به مناسبت روز تجلیل از شهدا در هفتهی دفاع مقدس 69/7/5)
#پژوهشگاه_فرهنگ_و_معارف_اسلامی
#نوآوری_در_رویکردهای_ارایۀ_دروس_معارف_اسلامی
🔰در راستای ارتقاء سطح تأثیرگذاری اساتید معارف اسلامی شیوه های جدید ارائه دروس معارف اسلامی، از سوی معاون محترم آموزشی و پژوهشی استادان و دروس معارف اسلامی (حجت الاسلام والمسلمین قریشی) تبیین شده است.
📌فایلهای PDF , POWERPOINT این مباحث به پیوست ارسال می گردد: ⬇️⬇️⬇️
#حجت_الاسلام_قریشی
#پژوهشگاه_فرهنگ_و_معارف_اسلامی
1_31298024.pdf
242.5K
📌فایل PDFتغییر و نوآوری در معارف اسلامی #حجت_الاسلام_قریشی
#پژوهشگاه_فرهنگ_و_معارف_اسلامی
1_31298173.pptx
8.25M
📌فایل POWREPOINT تغییر و نوآوری در معارف اسلامی #حجت_الاسلام_قریشی
#پژوهشگاه_فرهنگ_و_معارف_اسلامی
📌امنیت ملی و دیپلماسی هسته ای
📌مروری بر پرونده و مذاکرات هسته ای در زمان مسئولیت حجت الاسلام حسن روحانی 6⃣1⃣
◀️ تهديد زدايي از امنيت ملي/ بخش دوم ▶️
🔸فعاليت ديپلماتيک ما يک سياست سه وجهي داشت؛ يعني همزمان از طريق مذاکرات با اروپا، با روس ها و چيني ها و همچنين کشورهاي غيرمتعهد، مشغول رايزني بوديم.
🔸به نظر مي آمد که در حوزه بين الملل، موضوع را بيشتر در حوزه قدرت هاي بزرگ مطرح کنيم. اين سياست و استراتژي که از حوزه قدرت هاي بزرگ به حوزه معادلات قدرت ها، يعني معادلات نظام بين الملل وارد نشويم، سياست بسيار دقيقي بود. زيرا اگر بحثي يا موضوعي وارد حوزه معادلات قدرت ها شود، معنايش اين است که در پيچيده ترين شکل آن در روابط بين الملل مطرح است.
🔸راهبرد مورد نظر من اين بود که بايد به گونه اي رفتار کنيم تا ضمن جلب اعتماد بين المللي، پروژه هاي ناتمام برنامه هسته اي را تکميل کنيم و با رعايت خطوط قرمز، تا آنجا که ممکن است، از ارجاع پرونده به شوراي امنيت جلوگيري کنيم.
🔸 اگر در آن پانزده روز (از 1382/7/14 تا 1382/7/29) پرونده هسته اي به صورت عاقلانه و مدبرانه اي مديريت نمي شد و اجلاس سه وزير در تهران به شکست مي انجاميد، به احتمال قريب به يقين پرونده در اجلاس بعدي شوراي حکام آژانس (آذر) به شوراي امنيت ارجاع مي شد.
🔸در برخي از رسانه ها گفته مي شد که تيم هسته اي از شوراي امنيت مي ترسد؛ در حالي که ما شوراي امنيت را يک واقعيت سياسي روابط بين الملل، هر چند نهادي غيرعادلانه و سياست زده مي دانستيم و لذا نهايت سعي خود را مي کرديم تا پرونده هسته اي به اين شورا ارجاع نشود.
📚 امنیت ملی و دیپلماسی هسته ای، دکتر حسن روحانی، انتشارات مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام
#پژوهشگاه_فرهنگ_و_معارف_اسلامی
#امنیت_ملی_و_دیپلماسی_هسته_ای
#حسن_روحانی
📌آقای سفیر
📌آشنایی با اندیشه ها و افکار دکتر محمد جواد ظریف 7⃣1⃣
◀️ دوران پس از جنگ/ بخش سوم ▶️
🔸سیاست تنش زدایی در زمان آقای هاشمی شروع شد و در زمان آقای خاتمی ادامه پیدا کرد. برخی سیاست تنش زدایی را دوری گزیدن از آسیب ها و آفات کشورهای قدرتمند و درگیر نشدن در مسائل آنها تعریف می کنند که چندان هم نامعقول نیست. (ص 144)
🔸مبنای فکری سیاست تنش زدایی در دوران آقای خاتمی با بحث گفت و گوی تمدن ها آغاز شد. گفت وگوی تمدن ها در واقع شناسایی درست سیاست نظام سلطه و تشخیص و پیشنهاد پادزهر آن بود، زیرا آنها به دنبال برخورد تمدن ها بودند. گفت و گوی تمدن ها این مبنای فکری را زیر سؤال می برد. (ص 144-145)
🔸مفهوم اصلی که بنده می خواستم در قطعنامۀ گفت و گوی تمدن ها که نویسنده و مذاکره کننده اش خودم بودم، این بود که می خواستیم بگوییم مبنای حذف باید در دنیا از بین برود و فراگیری جایگزین آن شود. این نه تنها یک نیاز جهانی بود، بلکه یک ضرورت برای منافع ملی نیز محسوب می شد، چرا که اولین نامزد حذف در دنیا خود ما هستیم. در واقع بنده در این قضیه منافع ملی را دیده بودم.(ص 149)
🔸تندروها در همه جای دنیا (ندانسته) با یکدیگر متحد هستند، اما نه در ظاهر و روش (که البته با هم تضاد دارند)، بلکه در هدف. (ص 149) تندروها اصولاً مخالف دیدگاه گفت و گوی تمدن ها بودند، چه تندروهای به ظاهر انقلابی و چه تندروهای سلطه گر نظامی. (ص 150)
🔸این که می گویند ایران قوی ترین قدرت منطقه است، بخشی از آن برای تحریک است تا دیگران را نگران کند.(ص 356) در زمانی که بنده از نزدیک در جریان سیاست خارجی بودم، یعنی در پایان دولت آقای خاتمی، می توانم به جرئت بگویم که کشورمان در خیلی از حوزه ها به بازیگر دارای نقش اول در منطقه تبدیل شده بود. (ص 356)
🔸برخی از مشکلات و فشارهایی که ما تحمل کردیم، فشارهای کوتاه مدت و میان مدتی بود که به دلیل تلاش برای پیدا کردن نقش در منطقه متحمل شدیم؛ همان تلاش هایی که در پایان دوران خاتمی ما را به قدرت تأثیرگذار در افغانستان و عراق و لبنان تبدیل کرده بود. لذا بسیاری از هزینه هایی که در گذشته کرده بویم، هزینة توانمند سازی کشور بود. (ص 357)
📚 محمدمهدی راجی، آقای سفیر (گفت و گو با محمد جواد ظریف)، نشر نی
#پژوهشگاه_فرهنگ_و_معارف_اسلامی
#آقای_سفیر
#دکتر_محمدجواد_ظریف
📌یادداشتهای عَلَم
📌برگهایی از یادداشت های روزانه امیراسدالله علم، نخست وزیر و وزیر دربار محمدرضا پهلوی 8⃣1⃣
◀️یادداشت های سال 1346▶️
🔸 دوشنبه 46/6/27
برنامه مسافرت والاحضرت همايون ولايتعهد را که براي اولين دفعه با علياحضرت شهبانو به شيراز مسافرد مي فرمايند، تنظيم کردم و ترتيبات پذيرايي آن جا را دادم. اين اولين سفر تقريباً رسمي والاحضرت همايوني که اکنون هفت سال دارند مي باشد. در پيشاني اين بچه کارهاي بزرگ خوانده مي شود. ماشاء الله خيلي باهوش است. (ص 193)
🔸چهارشنبه 46/7/5
اوامري هم با تلفن فرمودند. منجمله فرمودند، خيلي خسته شده اند، فردا بعدازظهر آزاد باشد، گردش برويم. من هم از خدا خواستم، چون بي نهايت فرسوده هستم. (ص 195)
🔸پنجشنبه 46/7/6
نماينده آخوندهاي قم پيش من آمده بود. واقعاً مردمان خودخواه و سالوس و دروغگو[يي] هستند. چون با اين شخص... مأنوس هستم، در جواب همه مطالبش که از طرف آخوندها مي گفت، به خواندن اين شعر از خيام اکتفا کردم:
اي مفتي شهر از تو پرکارتريم
با اين همه مستي، از تو هشيارتريم
تو خون کسان خوري و ما خون رزان
انصاف بده! کدام خونخوارتريم؟
گله هاي بي سر و تهي داشت. جواب دادم اين آقايان فکر نمي کنند دوره آنها تمام شده؟ هنگامي که سيارات به دست بشر گشوده مي شود، ديگر بحث در آداب مبال رفتن و بر سر آن رساله يا تز نوشتن، مثل اين است که با شتر به مسابقه طياره بروند. مگر آن که خودشان را با وسائل امروز بيارايند. اتفاقاً اسلام و بخصوص مذهب مقدس شيعه، اين امر را به آنها مي دهد، منتها بدبختي اين است که اينها به دکان خودشان علاقمندند. گور پدر هر چيز ديگر که هست، ولو اسلام و مسلماني باشد.
بعدازظهر گردش در رکاب مبارک رفتم. سه ساعت طول کشيد، بسيار خوب بود و خوش گذشت. شام هم در پيشگاه مبارک بودم. (ص 195-196)
🔸جمعه 46/7/7
امروز صبح سواري رفتم، بسيار خوش گذشت. دو ساعت اسب تاختم، تمام سمومات بدنم خارج شد، خيلي عرق کردم. (ص 196)
🔸دوشنبه 46/7/10
اربابم راضي باشد و کارش به خوبي انجام بشود، گو همه دشمن باشند...
سال هاست که شاه جز عظمت کشور که در حقيقت عظمت خودشان است، به چيزي فکر نمي کنند. (ص 198)
📚 یادداشتهای امیر اسدالله علم، دفتر اول، انتشارات مازیار
#پژوهشگاه_فرهنگ_و_معارف_اسلامی
#یادداشتهای_علم
تفسیر موضوعی نهج البلاغه.pptx
19.97M
✅پاورپوینت ( پردهنگار) درس "تفسیر موضوعی نهج البلاغه"
◀️نویسنده کتاب: علی رهبر اسلامی
🔴تعداد : 252 اسلاید
✍مناسب استادان این درس جهت تدریس در کلاس درس معارف
⚪️میزمعارف
@mizemaaref