14.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥اشتباه تاریخی مصدق پس از ملی شدن صنعت نفت و عاقبت اعتماد او به آمریکا
🗓٢٩ اسفند، سالروز ملیشدن صنعت نفت
▫️باشگاه استادان معارف اسلامی
:: میزمعارف ااا @mizemaaref
15.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞تواشیح معروف ماه رمضان،
‼️با سبک جدید و متفاوت
🔸اَسماءُ الحُسنی ۲
🌀با اجرای همزمان قاریان نوجوان و بزرگسال:
💠گروه تواشیح بین المللی تسنیم💠
📽تصویر برداری شده در:
🏡خانه خاطره انگیز "سريال قصه های مجید"
باشگاه استادان معارف اسلامی
:: میزمعارف ااا @mizemaaref
19.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅#رمضان
🔻دعای روز نهم
🔴اللهمّ اجْعَلْ لی فیهِ نصیباً من رَحْمَتِکَ الواسِعَةِ واهْدِنی فیهِ لِبراهِینِکَ السّاطِعَةِ و خُذْ بناصیتی الى مَرْضاتِکَ الجامِعَةِ بِمَحَبّتِکَ یا أمَلَ المُشْتاقین
خدایا قرار بده برایم در این روز بهره اى از رحمت فراوانـت و راهنمائیم کن در آن به برهان و راههاى درخشانت و بگیر عنانم به سوى رضایت همه جانبه ات بدوستى خود اى آرزوى مشتاقان
باشگاه استادان معارف اسلامی
:: میزمعارف ااا @mizemaaref
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💐 توفیق ملت ایران و تعجیل در فرج حضرت بقیةاللّه (ارواحنا فداه) را از خداوند مسئلت میکنیم
✏️ رهبر انقلاب در پیام نوروزی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۳: از خداوند متعال توفیق ملّت بزرگ و عزیز ایران را مسئلت میکنم و سلام خاضعانه عرض میکنیم به پیشگاه حضرت بقیّةاللّه (ارواحنا فداه) و از خداوند تعجیل در فرج آن بزرگوار را که فرج بشریّت است مسئلت میکنیم. ۱۴۰۳/۱/۱
🌷 #جهش_تولید_با_مشارکت_مردم
▫️باشگاه استادان معارف اسلامی
:: میزمعارف ااا @mizemaaref
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با سلام و احترام
🎊در آستانه فرا رسیدن “عید نوروز باستانی” و طمطراق پیک بهار و آغاز سال نو تبریک و تهنیت صمیمانه را تقدیم شما و خانواده محترمتان داشته و در پرتو الطاف بیکران خداوندی، سلامتی و بهروزی، طراوت و شادکامی، عزت و کامیابی را آرزومندیم.
🌱سال نو مبارک🌱
#جهش_تولید_با_مشارکت_مردم
همراهان شما در مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان
▪️ هجده نکته درباره ام المؤمنین حضرت خدیجه سلام الله علیها
۱. اول زنى که به رسول خدا (صلّىاللّهعلیهوآله) ایمان آورد .
۲. بانویی که پیامبر اکرم (صلّىاللّهعلیهوآله) درباره اش فرمود: «افضل زنان بهشت است» .
۳. زنى که خداوند از طریق جبرئیل و پیامبر
(صلّىاللّهعلیهوآله) به او سلام مى رساند .
۴. همسرى که سالها بعد از وفاتش پیامبر اکرم (صلّىاللّهعلیهوآله)، نام او را مى برد و ستایش و دعا مى کرد، و گاهى در فراق او اشک مى ریخت و به زنان خود مى فرمود:
خیال نکنید مقام شما بیش از اوست، زمانى که همۀ شما کافر بودید، او به من ایمان آورد. او مادر فرزندان من است . عایشه مى گوید: هرگاه مى خواستیم خود را نزد پیامبر (صلّىاللّهعلیهوآله) عزیز جلوه دهیم ستایش از خدیجه (علیها السلام) مى کردیم .
۵. بانویى که تا زنده بود، رسول خدا (صلّىاللّهعلیهوآله) با دیگرى ازدواج نکرد .
بانویى که عاشق کمال بود و به همین دلیل، همین که از صداقت و امانت حضرت محمد(صلّىاللّهعلیهوآله) باخبر شد، شخصى را با اموال خود براى تجارت به سراغ حضرت فرستاد، و طى یک قرارداد، اموال را همراه یک غلام براى تجارت به شام در اختیار حضرتش قرار داد .
۶. خدیجه، تنها یک همسر نبود، بلکه در حقیقت، یار و همراه و بازوى صادقى براى پیامبر اکرم (صلّىاللّهعلیهوآله) بشمار مى رفت .
۷. خداوند، بسیارى از ناگوارى هاى پیامبر عزیز (صلّىاللّهعلیهوآله) را از طریق خدیجه آسان مى فرمود :
اموال این بانو در پیشبرد اهداف پیامبر اکرم (صلّىاللّهعلیهوآله)، نقش مهمى داشت.
۸. او در راه حمایت از رسول خدا (صلّىاللّهعلیهوآله)، آخرین فداکارى و ایثار را از خود نشان داد .
۹. پیامبر اکرم (صلّىاللّهعلیهوآله) بعد از وفات خدیجه، گاه و بیگاه گوسفندى ذبح و گوشت آن را میان دوستان خدیجه تقسیم مى کرد و بدین وسیله نام و یاد او را گرامى مى داشت .
۱۰. کمالات خدیجه از یک سو، وفاى رسول خدا (صلّىاللّهعلیهوآله) از سوى دیگر، کار را به جایى رساند که عایشه مى گوید: هرگز پیامبر عزیز (صلّىاللّهعلیهوآله) از خانه بیرون نمى رفت، مگر ستایشى از خدیجه مى نمود.
۱۱. خدیجه، زیباترین زنان قریش بود.
۱۲. اموال خدیجه در سه سالى که مسلمانان مکّه در محاصره اقتصادى کفار قرار گرفتند، نقش مهمى داشت.
۱۳. خدیجه، بانویى با اراده، عاقل و شریف بود. شخصى را نزد حضرت محمد (صلّىاللّهعلیهوآله) فرستاد و پیام داد که من به خاطر شرافت و قرابت و امانت و صداقت و اخلاق، به تو علاقه پیدا کرده ام. پیامبر عزیز (صلّىاللّهعلیهوآله) مسأله را با عموهاى خود مطرح کرد، مقدمات ازدواج حضرت آماده شد، و با اینکه فرزندان متعددى از پیامبر اکرم(صلّىاللّهعلیهوآله) پیدا کرد، ولى پس از فوت پیامبر (صلّىاللّهعلیهوآله) تنها، فاطمۀ زهرا (علیها السلام) به یادگار ماند.
۱۴. خدیجه (علیها السلام) به قدرى محبوب رسول اکرم (صلّىاللّهعلیهوآله) بود که در تاریخ مى خوانیم، پیرزنى خدمت پیامبر (صلّىاللّهعلیهوآله) رسید و مورد لطف قرار گرفت، همینکه خارج شد، عایشه پرسید: این پیرزن کیست؟ حضرت فرمود: کسى است که در زمان حیات خدیجه (علیهاالسلام) به منزل ما مى آمد و با او رفت و آمد داشت، اکنون ما باید همان پیمان دوستى آنان را حفظ نماییم؛ زیرا که خودش پیمانى از ایمان انسان است.
۱۵. خدیجه (علیهاالسلام) بیست و پنج سال در خدمت رسول اکرم (صلّىاللّهعلیهوآله) بود و در سن شصت و پنج سالگى از دنیا رفت. رسول خدا (صلّىاللّهعلیهوآله) بیست شتر جوان، مهریۀ خدیجه (علیهاالسلام) کردند ولیکن خطبه عقد را ابوطالب، عموى حضرت خواندند .
۱۶. و بالاخره، دنیا جاى ماندن نیست، خدیجه (علیهاالسلام) نیز، همچون دیگران از دنیا رفت و پیامبر اکرم(صلّىاللّهعلیهوآله) را در سوگ خود نشاند. هنگام دفن خدیجه (علیهاالسلام)، رسول خدا (صلّىاللّهعلیهوآله) وارد قبر شد و به یاد او گریست و در محلۀ «حجون» به خاک سپرده شد.
۱۷. خدیجه (علیها السلام) کسى بود که خداوند، رسول گرامى خود را مأمور مى کند تا بشارت بهشت به او دهد .
۱۸. خدیجه (علیها السلام) کسى بود که امام حسین(علیهالسلام) بر سر قبر او آمد و گریست و مشغول نماز و مناجات شد، سپس دست به دعا برداشت.
📚منبع: قرائتی محسن، کتاب عمره، ص ۴۶
شب رحلت ام المومنین حضرت خدیجه سلام الله علیها تسلیت باد
باشگاه استادان معارف اسلامی
:: میزمعارف ااا @mizemaaref
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅#رمضان
🔻دعای روز دهم
🔴اللهمّ اجْعلنی فیهِ من المُتوکّلین علیکَ واجْعلنی فیهِ من الفائِزینَ لَدَیْکَ واجْعلنی فیهِ من المُقَرّبینَ الیکَ بإحْسانِکَ یاغایَهَ الطّالِبین.
خدایا قرار بده مرا در این روز از متوکلان به درگاهت و مقرر کن در آن از کامروایان حضرتت و مقرر فرما در آن از مقربان درگاهت به احسانت اى نهایت همت جویندگان
باشگاه استادان معارف اسلامی
:: میزمعارف ااا @mizemaaref
🔷 زیارت نامه حضرت خدیجه(س)
بِسْمِ ٱللّهِ ٱلرَّحْمنِ ٱلرَّحِیمِ
السَّلامُ عَلَیْک یا اُمَّ الْمُؤْمِنِینَ، اَلسَّلامُ عَلَیْک یا زَوْجَةَ سَیّـِدِ الْمُرْسَلِینِ، اَلسَّلامُ عَلَیْک یا اُمَّ فاطِمَةَ الزَّهْراءِ سَیِّدَةِ نِساءِ الْعالَمِینَ، اَلسَّلامُ عَلَیْک یا أَوَّلَ الْمُؤْمِناتِ، اَلسَّلامُ عَلَیْک یا مَنْ أَنْفَقَتْ مالَها فِی نُصْرَةِ سَیِّدِ الاْنْبِیاءِ، وَ نَصَرَتْهُ مَااسْتَطاعَتْ وَدافَعَتْ عَنْهُ الاْعْداءَ، اَلسَّلامُ عَلَیْک یا مَنْ سَلَّمَ عَلَیْها جَبْرَئِیلُ، وَ بلَّغَهَا السَّلامَ مِنَ اللهِ الْجَلِیلِ، فَهَنِیئاً لَک بِما أَوْلاک اللهُ مِنْ فَضْل، وَالسَّلامُ عَلَیْک وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ.
🌟سلام بر تو ای مادر مؤمنان،
✨سلام بر تو ای همسر سرور فرستادگان،
✨سلام بر تو ای مادر فاطمه زهرا سرور بانوان دو جهان،
✨سلام بر تو ای نخست بانوی مؤمن،
✨سلام بر تو ای آن که دارائیش را در راه پیروزی اسلام و یاری سرور انبیا هزینه کرد.
#مادر_امت
باشگاه استادان معارف اسلامی
:: میزمعارف ااا @mizemaaref
🔰 سومین دوره دوسالانه جشنواره بینالمللی نگارش یادداشت راهبردی با موضوع «آیندهپژوهی ایران ۱۴۱۴» برگزار میشود.
┄┄┅┅┅❅🌹❅┅┅┅┄┄
📲 با #اندیشکده_کریمه همراه باشید.
🌐 @KssiChannel
📱اندیشکده مطالعات راهبردی کریمه را در شبکههای اجتماعی دنبال کنید.
باشگاه استادان معارف اسلامی
▫️میز معارف :: @mizemaaref
MAB_Volume 1_Issue 3_Pages 149-163.pdf
2.69M
✅#مقاله
💡موضوع:جایگاه حضرت خدیجه (س)د مدیریت و ساماندهی بحران محاصره شعب ابیطالب
✍نویسنده:دکتر رضا معینی رودبالی،عضوهیات علمی گروه فرهنگیان
معارف اسلامی دانشگاه
🔸چکیده:
تحریم و محاصره مسلمانان در شعب ابیطالب از حوادث مهم، طاقتفرسا و سرنوشتساز قبل از هجرت در تاریخ صدر اسلام به شمار میرود که ساماندهی و مدیریت هوشمندانه و مدبرانه پیامبر و یارانش در طی این رویداد، تأثیر شگرفی در تقویت و اشاعه مبانی اسلام، همچنین، غلبۀ مسلمانان بر مصائب و مشکلات بعدی، به دنبال داشت. در این میان جایگاه حضرت خدیجه در نقش همسر پیامبر، مواضع و سهم وی در مدیریت این بحران عظیم، ثروت چشمگیر حضرت خدیجه (س) و انفاق آن در راستای مرتفع نمودن نیازهای مسلمانان در شعب، همچنین پایداری، مدیریت و نفوذ وی در جهت دور زدن تحریمها و بیاثر نمودن آن، در کنار مساعی و حمایتهای بیدریغ وی از پیامبر در نقش وزیری مشفق، خردمند و کاردان، به سهم خود در شکستن و الغای محاصره اقتصادی و اجتماعی مسلمانان در شعب و بهطور کلی اشاعه اسلام تأثیر بسزایی داشته است. مساعی و مجاهدتهای خدیجه در حادثه شعب ابیطالب و پایداریهای وی در کنار رسول خدا، در کنار رهبری پیامبر و مجاهدتهای یاران و نزدیکانش، خصوصاً عمویش ابوطالب، پیروزی درخشانی را برای مسلمان رقم زد و زمینه موفقیتهای بعدی در تاریخ اسلام را فراهم کرد. بهطوری که میتوان از این پیروزی به مثابه نقطه عزیمتی در امر رسالت و اشاعه اسلام یاد نمود.
▫️باشگاه استادان معارف اسلامی
:: میزمعارف ااا @mizemaaref