eitaa logo
مسجد جامع شهریار
104 دنبال‌کننده
1.2هزار عکس
258 ویدیو
20 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
رسانه‌ها با اطمینان اعلام کردند آمریکا فردا به جزایر سه گانه ایران حمله می کند صبح بالگرد آمد و فرمانده جزیره رفت، ترس شدیدی در همه سربازان و محافظان جزایر ایجاد شده بود. قبل ظهر بالگرد دوباره در خاک جزیره نشست فرمانده برگشته بود اما همسر و پسر ۳ساله اش را هم با خود آورده بود فرمانده میگفت بچه ۳ساله ام را آوردم تا سربازانم بدانند در اوج خطر من با همه وجودم در جزیره می مانم. این تنها بخشی از سابقه فرماندهی امیر دریادار_سیاری برای دفاع از خاک ایران زمین است . قدر قهرمانانمان را بدانیم
🚨 🚀 پنتاگون اعلام کرد نیروهای نفوذی سپاه قدس تظاهرات آمریکا را سازماندهی می‌کنند!! 😝😝😝😝
💢 کانال تلگرامی معاند "راسویاب" از دسترس خارج شد 🔹🔸با تلاش رزمندگان سایبری انقلاب، کانال تلگرامی معاند راسویاب از دسترس خارج شد. ♦️این کانال تلگرامی در نشر اکاذیب و ترور و تخریب شخصیت ها و فعالان انقلابی، حمایت از تروریست ها و منافقین کشور محسوب میشد که مورد حمایت سرویس های امنیتی برخی کشورهای غربی و منطقه بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلی از ماها سنگ سردار رو به سینه مزنیم ، کدوم یکیمون عامل به ایدئولوژی های ایشون هستیم. 🏷 📜  
🚨 مقامات آمریکا، ایران را به دست داشتن در اعتراضات مردم علیه نژادپرستی آمریکا متهم کرده اند. فارغ از صحت و سقم این ادعا باید گفت این اتهام فی نفسه اعتراف به قدرت ایران است. ایرانی که قبل از انقلاب شاه آن توسط سفیر انگلیس تبعید می شد و نخست وزیرش با حضور یک افسر اطلاعاتی آمریکا با یک چمدان دلار از مقام عزل و بازداشت می شد؛ امروز در سایه تفکر و حرکت انقلابی به جایی رسیده است که دشمن چنین اتهامی به او می زند. چرا آمریکا بورکینافاسو یا جیبوتی را متهم نمیکند؟ چون دنیا باور نخواهد کرد اما ایران قابل باور است چون دنیا او را به عنوان یک ابرقدرت پذیرفته است هر چند هنوز سخت است برایشان که با صراحت به آن اعتراف کنند.من اگر جای مسئولین وزارت خارجه باشم، چنین اتهامی را نمی پذیرم ولی انکار هم نمی کنم. بگذارید دنیا ایران را اینگونه تصور کند که اگر اراده کند میتواند دولت و حکومت کشوری چون آمریکا را هم به سادگی دچار چالش و بحران کند.
‼️عدم دسترسی به مهر هنگام نماز 🔷س 4106: اگر به هر دلیل هنگام نماز، از دسترس خارج شود، - مثلاً بچه ای، مهر را ببرد- تکلیف چیست؟ ✅ج: اگر در بين نماز چيزی که بر آن می‌کند، گم شود و چيزی که سجده بر آن صحيح است در دسترس نباشد چنانچه وقت، وسعت داشته باشد بايد نماز را بشکند اما اگر وقت تنگ است: چنانچه لباس او از جنس يا چيزی که جنس پنبه و کتان دارد، بايد بر همان سجده کند و احتياط آن است که تا سجده بر لباسی که از و کتان است، ممکن باشد بر غير آن يعنی لباسی که از اين جنس نیست، سجده نکند‘ اگر چنین لباسی ندارد بنابر احتياط واجب بر خود سجده کند.
فقط "ترامپ قمارباز" بود که حرف حاج قاسم را جدی گرفت و حریف او شد تا با کشتنش، چون مورچه‌ای در دام سلیمانی بیفتد. از آن نیمه شب جمعه‌ی فرودگاه بغداد، هر روز که می‌گذرد، این "سلیمانی شهید" است که حضور منطقه‌ای‌اش را جهانی‌تر کرده و آخرین مأموریت سپاه قدس را نه در محدوده نهر تا بحر بلکه در حوزه‌ی دریای کارائیب و آمریکای لاتین تعریف کرده است تا نشان دهد، آن روز که ترامپ را به مبارزه طلبید، چه در سر داشت. روزی که آن مردک پیروزمندانه پرچم آمریکا را توییت کرد، گفت: «دنیای پس از سلیمانی، جای امن‌تری است»! بیچاره نمی‌دانست که آتشِ مرگ برای ققنوس، آب حیات است و زمین بازی تازه به دست بریده‌ی سلیمانی افتاده. چندی بعد، برای اولین بار در تاریخ ، در همه ایالت‌ها وضعیت فوق‌العاده اعلام شد. قمارباز مفهوم "تورم منفی" به گوشش خورده بود اما "قیمت منفی"، هرگز. چه می‌دانست باید از جیب بدهد تا نفت روی دستش باد نکند. حاج قاسمِ شهید بود که به ما آموخت دوره‌ی دور زدن تحریم‌ها تمام شده و راه نجات ما دُور دُورِ نفتکش‌ها جلوی چشم خدایگان تحریم است. مردک گفته بود: «مردم ایران از سلیمانی بیزارند» و از آن روز، عشق سلیمانی نگذاشت تصویر لبخند او از آواتارها پایین بیاید. امروز، تصاویر حاج قاسم در آمریکا، جرقه‌ای است که بر دامن تمدن غرب افتاده. امام ما گفت: «آمریکا ضعف محاسبه‌گری دارد». تا قبل از جان گرفتن سرباز قاسم، چه کسی باور می‌کرد بزرگترین ضعف محاسبه‌گری آمریکا، در شبی سرد از شبهای بغداد رقم بخورد؟ شبی که حاج قاسم را نزدیک سحر از غصه نجات دادند نشر حداکثری با شما
🔻سخنرانی تلویزیونی رهبر انقلاب در سی و یکمین سالروز رحلت امام خمینی(ره) 🔹حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، ۱۴ خردادماه بمناسبت سی و یکمین سالروز رحلت حضرت امام خمینی رحمةالله، در یک سخنرانی زنده‌ی تلویزیونی با ملت ایران سخن خواهند گفت. 🔹بیانات رهبر انقلاب ساعت ۱۱ روز چهارشنبه، از سایت، اینستاگرام و توئیتر KHAMENEI.IR و شبکه‌های صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران بصورت زنده پخش خواهد شد.
▪️ با هزینه مصرف سیگار چه کارهایی می‌توان کرد؟! 📌 خرید ۱۲ هزار آپارتمان ۵۰ متری در جنوب تهران برای آسیه پناهی‌ها! 📌 تامین هزینه ۱۷۷ پروژه آبرسانی به روستاهای محروم مثل غیزانیه
🏴 فرارسیدن سالروز رحلت رهبر کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی (ره) تسلیت باد.
💎مادورو: به ‌زودی به ایران سفر خواهم کرد رئیس جمهور ونزوئلا: 🔹به زودی برای امضای توافقات با ایران در بخش انرژی و سایر حوزه‌های به تهران سفر خواهم کرد. 🔻من خودم را موظف می‌دانم تا شخصا از این مردم تشکر کنم.