پاسخ به شبهه ( او نمی آید)
⁉️ متن شبهه 👇👇👇
” ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻨﺪ ﺍﻣﺎﻡ ﺯﻣﺎﻥ ﻣﯽ ﺍﯾﺪ. ﻫﻤﻪ ﺍﺩﯾﺎﻥ ﺍﯾﻦ ﺭﺍ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻨﺪ. ﻫﺰﺍﺭﻩ ﻫﺎﺳﺖ ﮐﺴﯽ ﻣﯽ ﺍﯾﺪ ﺍﻣﺎ ﻧﻤﯽ ﺍﯾﺪ. ﺑﺪﺑﺨﺖ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺍﺳﺖ. ﺗﺎﺯﻩ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﺻﻮﺍﺏ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺛﻮﺍﺏ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﺩ. ﺍﻭ ﮐﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﻣﯽ ﺍﯾﺪ؟ ﭼﺮﺍ ﻣﯽ ﺍﯾﺪ؟ ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺟﻨﮓ ﺟﻬﺎﻧﯽ ﺍﻭﻝ ﻧﯿﺎﻣﺪ. ﺟﻨﮓ ﺟﻬﺎﻧﯽ ﺩﻭﻡ ﻫﻢ ﻧﯿﺎﻣﺪ. ﻣﯿﻠﯿﻮﻧﻬﺎ ﺗﻦ ﺳﻼﺧﯽ ﺷﺪﻧﺪ ﻧﯿﺎﻣﺪ. ﺯﻧﺎﻧﯽ ﺑﯽ ﺍﺑﺮﻭ ﺷﺪﻧﺪ ﻧﯿﺎﻣﺪ. ﺍﺯﮔﺮﺳﻨﮕﯽ ﺍﻧﺴﺎﻧﻬﺎ ﮔﺮﺑﻪ ﺧﻮﺭﺩﻧﺪ ﻧﯿﺎﻣﺪ. ﺑﻪ ﺟﻮﺍﻧﺎﻥ ﺩﺭ ﺑﻨﺪﻫﺎ ﺗﺠﺎﻭﺯ ﺷﺪ ﻧﯿﺎﻣﺪ ﮐﺠﺎﺳﺖ؟ ﮐﯽ ﻣﯽ ﺍﯾﺪ؟ ﻣﯽ ﺍﯾﺪ ﮐﻪ ﭼﻪ ﮐﻨﺪ؟ ﺟﻨﮓ ﺍﻓﺮﻭﺯﯼ ﮐﻨﺪ؟ ﺍﻧﺘﻘﺎﻡ ﯾﮏ ﺑﺎﻧﻮ ﺭﺍ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻫﺰﺍﺭﺍﻥ ﺳﺎﻝ ﺑﮕﯿﺮﺩ؟ ﺍﻧﺘﻘﺎﻡ ﮐﺸﺘﺎﺭ ﻋﺎﺷﻮﺭﺍ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻧﺴﻠﻬﺎﯼ ﺑﻌﺪﯼ ﺑﮕﯿﺮﺩ؟ ﺩﻭ ﺳﻮﻡ ﻣﺮﺩﻡ ﺟﻬﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﮑﺸﺪ؟ ﭼﻪ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭﯼ ﻣﯽ ﮐﺸﻨﺪ ﻣﻨﺘﻈﺮﺍﻥ؟؟؟ “
✅ پاسخ شبهه👇👇👇
🔹۱. نویسنده شبهه اعتراف کرده، اعتقاد به موعود، عقیده مشترک همه ادیان و مکاتب است و انکار چنین باور مشترکی در میان مکاتب دارای تفاوتهای گوناگون، نشانه ضعف منطق و استدلال نویسنده است.
🔸۲. هر چند در زمان ظهور فساد عالم گیر است اما ظلم و ستم “دلیل” ظهور امام زمان(عج) نیست بلکه آمادگی جهان برای قبول امامی معصوم و رهبری الهی و مهیا شدن یارانی واقعی برای امام در ظهور موثر است.
🔹۳. روایاتی که اشاره به فراگیری ظلم در زمان ظهوردارند، در صدد بیان علایم ظهور نبوده و تحقق آن را به محض بروز ظلم ندانسته اند. شاید ظهور سالهای زیادی پس از شیوع ظلم در جهان محقق شود.
🔸۴. فراگیری ظلم امری نسبی است که نمی توان ادعا کرد تنها در دوره ای خاص فراگیر شده و قبل و بعد آن به این شدت نبوده یا نخواهد بود. حتی اگر فراگیری ظلم جزو علائم باشد، علت تامه ظهور نیست و علائم و علتهای دیگری نیز باید تحقق یابند.
🔹۵. حرکت امام زمان(عج) با تبلیغ و تبیین حقیقت آغاز میشود و ایشان پیامآور صلح و راستی هستند و برای نجات میآیند، ایشان رحمت الهی بر بندگان و ضد ظلم و شرک و فساد هستند. لذا ابتدا دعوت به حقیقت میکنند و سپس در صورت تقابل و عناد افراد، با آنان میجنگند.
🔸۶. بخش زیادی از روایات خونریزیها، مربوط به قبل از ظهور است و دسته دیگر هم مجعول و از اسرائیلیات است که جهت خدشهدار کردن چهره نهضت و حکومت حضرت و یا توجیه کشتارها در فتوحات سابق و… وارد کتب روایی شده اند؛ مانند ادعای کشتار دو سوم مردم جهان!
🔹۷. در دوران ظهور بحث اجرای حدود الهی و اقامه عدل جهانی است و مسلماً این امر عظیم، بدون برطرف کردن موانع و اندک معاندان باقیمانده، میسّر نمیشود.
🔸۸. شبهه می کوشد ظلمها و جنایات مختلف را به نیامدن امام زمان(عج) مرتبط کرده و ایشان را مقصر بداند و با شیطنت و بی تفاوتی عمدی، از مرتکبین و آمران آنها سلب مسئولیت کند!
🔹۹. همواره گروهی ازظالمان، با حق مبارزه کرده اند که با ظهور امام زمان(عج) خداوند اراده فرموده تا حق بر باطل پیروز گردد. این نابودی اهل فساد و ظلم، معنایی از انتقام مظلومان تاریخ همچون امام حسین(ع) و حضرت زهرا(س) است. معنای دیگر آن با رجعت تحقق مییابد که از عقاید مسلم شیعه و به معنای زنده شدن بعضی از مردگان و بازگشتن به دنیا و دریافت بخشی از نتیجه اعمالشان در دنیا و پیش از قیامت است.
🔸۱۰. حکومت امام مهدی(عج) حکومت صلح، رحمت، هدایت و تامین کننده سعادت انسان است. مهمترین اهداف قیام ایشان تشکیل حکومت جهانى، بیعت گرفتن، مبارزه با دجال، آموزش و تعلیم قرآن، مبارزه با خرافات و بدعت زدایى، اجراى قوانین اسلام و حاکمیت دین بر جهان، گسترش عدالت و از بین بردن فساد، برخورد با دشمنان دین و آبادانى شهرها و روستاها می باشد.
🔹۱۱. ثواب و فضیلت انتظار چنان عظیم است که در روایات متعددی به عنوان بالاترین عبادت معرفی شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥مجری امریکایی : اگر تمام دشمنان ما در یک زمان به منافع ما حمله کنند - کره شمالی ، چین ، ایران ، روسیه- اگر مجبور شویم یکی را برای مقابله اتخاب کنیم کدام خواهد بود؟
جواب: ما ایران را بمب باران میکنیم چون تنها گزینه هست که بمب اتم ندارد و نمیتواند آن را در واشنگتن دی سی منفجر کند.
#بدون_شرح
"AZOF"
🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📖 السَّلامُ عَلَيْكَ بِجَوَامِعِ السَّلامِ...
تمام سلامها نثار تو باد ای حقیقت سلام...
📚 زیارت آلِ یاسین.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
❤️✨ نیمه شعبان مبارک
#الّلهُـــمَّ_عَجِّـــلْ_لِوَلِیِّکَــ_الْفَـــرَجْ
___________
🌱 تـقـویـم عـطـڔ انتظاڔ 🌱
وَقَالَ الرَّسُولُ يَا رَبِّ إِنَّ قَوْمِي اتَّخَذُوا هَذَا الْقُرْآنَ مَهْجُوراً (30):
پیامبر (در روز قیامت از روى شكایت) مىگوید: پروردگارا! قوم من این قرآن را رها كردند.
این آیه، از گلایهى پیامبر اسلام صلى الله علیه وآله سخن مىگوید و آن حضرت چون «رحمة للعالمین» است نفرین نمىكند.
امام رضا علیه السلام فرمود: دلیل آن كه در نماز، قرآن مىخوانیم آن است كه قرآن از مهجوریّت خارج شود. [291]
در روایات آمده است: هر روز پنجاه آیه از قرآن را بخوانید و هدفتان رسیدن به آخر سوره نباشد، آرام بخوانید و دل خود را با تلاوت قرآن تكان دهید و هرگاه فتنهها همچون شب تاریك به شما هجوم آوردند، به قرآن پناه برید. [292]
به نظرم رسید اقرار بعضى بزرگان را دربارهى مهجوریّت قرآن نقل كنم:
الف: ملاصدراقدس سره در مقدّمه تفسیر سوره واقعه مىگوید: بسیار به مطالعه كتب حكما پرداختم تا آنجا كه گمان كردم كسى هستم، ولى همین كه كمى بصیرتم باز شد، خودم را از علوم واقعى خالى دیدم. در آخر عمر به فكر رفتم كه به سراغ تدبّر در قرآن و روایات محمّد و آلمحمّدعلیهم السلام بروم. یقین كردم كه كارم بىاساس بوده است، زیرا در طول عمرم به جاى نور در سایه ایستاده بودم. از غصه جانم آتش گرفت و قلبم شعله كشید، تا رحمت الهى دستم را گرفت و مرا با اسرار قرآن آشنا كرد و شروع به تفسیر و تدبّر در قرآن كردم، درِ خانهى وحى را كوبیدم، درها باز شد و پردهها كنار رفت و دیدم فرشتگان به من مىگویند: «سلام علیكم طبتم فادخلوها خالدین». [293]
ب: فیض كاشانىقدس سره مىگوید: كتابها و رسالهها نوشتم، تحقیقاتى كردم، ولى در هیچ یك از علوم دوائى براى دردم و آبى براى عطشم نیافتم، بر خود ترسیدم و به سوى خدا فرار و انابه كردم تا خداوند مرا از طریق تعمّق در قرآن و حدیث هدایت كرد. [294]
ج: امام خمینىقدس سره در گفتارى از اینكه تمام عمر خود را در راه قرآن صرف نكرده، تأسّف مىخورد و به حوزهها و دانشگاهها سفارش مىكند كه قرآن و ابعاد گوناگون آن را در همهى رشتهها، مقصد اعلى قرار دهند تا مبادا در آخر عمر برایّام جوانى تأسّف بخورند. [295]
«هِجر»، جدایى با عمل، بدن، زبان و قلب را شامل مىشود. [296]
رابطهى میان انسان و كتاب آسمانى، باید دائمى و در تمام زمینهها باشد، زیرا كلمهى «هجر» در جایى به كار مىرود كه میان انسان و آن چیز رابطه باشد. [297]
بنابراین باید تلاشى همه جانبه داشته باشیم تا قرآن را از مهجوریّت در آوریم و آن را در همهى ابعاد زندگى، محور علمى و عملى خود قرار دهیم تا رضایت پیامبر عزیز اسلام را جلب كنیم.
نخواندن قرآن، ترجیح غیر قرآن بر قرآن، محور قرار ندادن آن، تدبّر نكردن در آن، تعلیم ندادنش به دیگران و عمل نكردن به آن، از مصادیق مهجور كردن قرآن است. حتّى كسى كه قرآن را فرا گیرد ولى آن را كنار گذارد و به آن نگاه نكند و تعهّدى نداشته باشد، او نیز قرآن را مهجور كرده است. [298]
-----
291) تفسیر نورالثقلین.
292) تفسیر نورالثقلین.
293) مقدّمه تفسیرسورهواقعه.
294) رسالة الانصاف.
295) صحیفهنور،ج20،ص20
296) مفردات راغب.
297) التحقیقفىكلماتالقرآن.
298) تفسیر المنیر.
- در قیامت یكى از شاكیان، پیامبر اكرم صلى الله علیه وآله است. «و قال الرسول»
- انتقاد از كسانى است كه آگاهانه قرآن را كنار مىگذارند. «اتّخذوا...» و نفرمود: «كان عندهم مهجورا»
- جمعآورى و تدوین قرآن، در زمان شخص پیامبر اكرمصلى الله علیه وآله انجام شده و لذا مورد اشاره و خطاب قرار گرفته است. «هذَا القرآن»
- مهجوریّت قرآن و گلایهى پیامبر و مسئولیّت ما قطعى است. («قال» فعل ماضى نشانهى حتمى بودن است)
- تلاوت ظاهرى كافى نیست، بلكه مهجوریّتزدایى لازم است. «مهجورا»
🔴زمان پخش مستند «غیررسمی۴» مشخص شد
🔸روایت دیدار طنزپردازان با حضرت آیتالله خامنهای در چهارمین قسمت از مجموعه مستند «غیر رسمی»، از روز چهارشنبه ۳ فروردین، در سایت KHAMENEI.IR و تلوبیون بصورت مجازی پخش میشود.
@mmenhaj
♦️تاثیر مثبت حمله اخیر سپاه بر مذاکرات وین
محسن صوفی به نقل از اسپوتنیک روسیه نوشت:
🔹پس از سنگاندازی آمریکاییها در گفتگوهای وین آنها تصور کردند چون به دلیل بحران اوکراین بر علیه روسیه تحریم وضع کردهاند حالا ایرانیها ممکن است ترسیده باشند و حاضر باشند از خواستههای خود در وین عقبنشینی کنند
🔹تیم ایرانی با اقتدار در مقابل آمریکاییها ایستاد و میز گفتگوها را روی سرشان برگرداند
🔹وقتی باقریکنی وین را ترک کرد، میدان وارد عمل شد، پایگاه اصلی رژیم صهیونسیتی در اربیل را زیر خاک نابود و دفن کرد و با حملات سایبری اسراییل را از نظر الکترونیکی فلج کرد
🔹ظرف کمتر از ۲۴ساعت آمریکاییها با دشمن اصلی خود روسیه تماس گرفتند ، تضمینهای مورد تقاضای روسیه و ایران را به صورت مکتوب روی میز گذاشتند از نوچههای اروپایی خود خواستند میز را جمع و جور و مرتب کنند تا همانکه ایرانیها میخواهند شود
🔹حالا است که میتوان امیدوار بود با همکاری میدان و دیپلماسی ایرانیها بتوانند حق و حقوق خود را از طرف آمریکایی بگیرند
@mmenhaj