چند اصلاح 👇
*اصلاح اول*
آلبویه آنچیزی را در تاریخ جهان اسلامی پدید آوردند که ولادیمیر مینورسکی بهحق میانپرده ایرانی نامیدهاست یعنی حکومتی در فاصله حکومت عربها تا سلطه ترکها آغاز شد.
«مینورسکی از چهرههای برجسته و از جمله ایرانشناسانی است که تعدادی از مهمترین آثارش به فارسی ترجمه و منتشر شدهاند. زیاریان ولینعمتان پیشین آلبویه نیز کوشیده بودند که سنتهای ایرانی را احیا کنند اما رویکرد ایرانی آلبویه بیشتر در فضای سیاسی آشکار است.هریبرت متخصص در مطالعات ایرانی و اسلامی عصر آلبویه را به سه دوره آغازین، امپراتوری و دوره افول امپراتوری تقسیم کردهاست.
*اصلاح دوم*
آلبویه آنچیزی را در تاریخ جهان اسلامی پدید آوردند که ولادیمیر مینورسکی از چهرههای ایران شناس، بهحق میانپرده ایرانی نامیدهاست یعنی حکومتی در فاصله حکومت عربها تا سلطه ترکها آغاز شد. زیاریان ولی نعمتان پیشین آل بویه نیز کوشیده بودند که سنتهای ایرانی را احیا کنند اما رویکرد ایرانی آلبویه بیشتر در فضای سیاسی آشکار است.هریبرت متخصص در مطالعات ایرانی و اسلامی عصر آلبویه را به سه دوره آغازین، امپراتوری و دوره افول امپراتوری تقسیم کردهاست.
*اصلاح نهایی*
👇
ولادیمیر مینورسکی از جمله ایران شناسان معاصر، آل بویه را حکومتی میان حکومت عربها و سلطه ترکها می داند و آن را میان پرده ایرانی حاکمان جهان اسلام می نامد. گرچه زیاریان حاکمان پیشین آلبویه نیز کوشیده بودند که سنتهای ایرانی را احیا کنند اما رویکرد ایرانی حکومت آلبویه بروز و ظهور پر رنگ تری در فضای سیاسی جهان اسلام داشت. به هر حال برای آشنایی بهتر با تاثیر فرهنگ ایرانی در جهان اسلام لازم است با تطورات این خاندان بیشتر شناخت. درراین راستا می توان حکومت آلبویه را به سه دوره آغازین، امپراتوری و دوره افول امپراتوری تقسیم کرد.
👆👆👆
چه چیزی باعث میشود که انسان ها به امانت داری پایبند باشند با نگاه در زندگی انسانها می توان دریافت که آدمیان در پایبندی به امانت یکسان نیستند برخی بر این باورند که با رعایت به امانت داری نه تنها زندگی خویش بلکه جامعه را میتوان از آفات دور نگه داشت و برخی اعتقادی به این موضوع ندارند و فقط به زندگی و رفاه خویشتن می نگرند در عین حال امانتداری آثار مختلفی را مترتب میشود آثار امانت از منظر اخلاقیون دو دسته می باشد دسته اول آثار فردی که نشاط از حالات خود فرد است و در زندگی شخصی فرد نیز تاثیر می گذارد و دسته دوم آثار اجتماعی که آثار بیرونی است و بر جامعه قطعاً تاثیرگذار خواهد بود.
سلام.
طرح بحث مختصر شود.
اتصال محرک به ادعا کار بیشتری لازم دارد.
اصلاح بفرمایید خوب است
آداب و سنن اسلامی تنها بهداشت و سلامت بدن را تضمین نمی کنند بلکه موجب رشد روحی و معنوی انسان نیز میگردند. از جمله دستورات خداوند که این اهداف را محقق میسازد روزه است. که دارای تاثیرات تربیتی می باشد. به عبارتی تاثیرات تربیتی روزه به دو دسته فردی و اجتماعی تقسیم می شود. دسته اول تاثیرات فردی مثل؛ کسب تقوا، تقویت پایداری صبر، آرامش و نشاط، آخرت گرایی و قدرت بر کنترل شهوات. دسته دوم تاثیرات اجتماعی مثل؛ شکوفایی حس هم دردی بافقرا، کم شدن شکاف طبقاتی، حس معاشرت، ایجاد فضای معنوی در جامعه و کاهش آسیب های اجتماعی. بنابراین روزه برای ایجاد پرورش و رشد اخلاص در انسان موثراست.
سلام.
طرح بحث مختصر شود و توضیحات تفصیلی را در بند متناظر پشتیبان اورده شود.
محرک و انتقال روی هم رفته حجم بیشتری از بند را به خود اختصاص دهد.
محرک انبعاث و تمهید بیشتری را باید ایجاد کند.
متشکر