eitaa logo
آموزش پژوهش و نگارش علمی
1.5هزار دنبال‌کننده
545 عکس
22 ویدیو
558 فایل
نویسنده: مهدی محقق فر موضوع: ۱ -آموزش پژوهش و نگارش علمی با تاکید بر علوم حوزوی (تجربه نویسنده در کارگاه ها و ارزیابی ها) ۲- معرفی برخی فعالیت های علمی پژوهشی تراز ۳- ارائه متون انگیزه بخش در امر پژوهش ارتباط با نویسنده @Mohagheghfar
مشاهده در ایتا
دانلود
اگر دانش کافی داشته باشیم، مقاله نوشتن انقدرها هم سخت نیست! این مقاله کوتاه و یا به اصطلاح مقاله پنج پاراگرافی زیر، می تواند گزارش پاسخ یک سوال فرعی تحقیق شما با چنین عنوانی باشد: تفاوت های کتاب رجالی علامه حلی و ابن داود حلی چیست؟ این مقاله کوتاه نوشته جناب حیدری فطرت است که در کتاب اصول و روش نگارش دانشگاهی تالیف سید علی اصفر سلطانی منتشر است. این کتاب مفید چاپ انتشارات دانشگاه مفید است. توجه داشته باشید که این سوال یکی از سوالات فرعی در تحقیق است و برای سایر سوالات می توان مقاله کوتاه دیگری تنظیم کرد. همچنین به همان ترتیبی که سوالات فرعی در طرح تحقیق شما تنظیم شده است مقالات کوتاه پنچ پاراگرافی متناظر با آن هم با همان ترتیب چیده می شود و از مجموعه این مقالات کوتاه بدنه اصلی مقاله به دست می آید و عناصر انتزاعی مقاله شمال عنوان، چکیده، کلید واژه، نتیجه و کتاب نامه نیز به همان ترتیب متعارف ابتدا و انتهاس بدنه اصلی مقاله تعبیه می شود. شایان ذکر است عنوان این مقاله کوتاه می تواند همان عنوان این قسمت از مقاله شما باشد. در این متن ارزیابی این مقاله نیز آمده است. برای مرور مباحث روشی این قسمت به مراجعه بفرمایید: رنگ ها و توضیحات راهنما: پاراگراف مقدمه (زمینه، انتقال، ادعا، طرح بحث) پارگراف پشتیبان (شمارنده، تکرار مدعا، قسمت مربوط از طرح بحث با ترام مشخص شده است قسمت اول طرح بحث برای پاراگراف پشتیبان اول و پاراگراف بعدی آن ترام زرد، قسمت دوم طرح بحث برای پاراگراف پشتیبان دوم: ترام فیروزه ای و قسمت سوم طرح بحث برای پاراگراف آخر پشتیبان: ترام خاکستری. توجه کنید که پشتیبانی از طرح بحث اول در دو پاراگراف صورت گرفته است. بعد از این هم در هر پاراگراف پشتیبان توضیح جمله اول صورت می گیرد) پاراگراف نتیجه (تکرار مدعا، خاتمه دهنده) 👇👇👇
بند با بسط پیچیده، بیان تفاوت 👇
غیبت و تهمت با اینکه هر دو از گناهان کبیره و دارای عذاب الهی هستند تفاوت هایی هم با یک دیگر دارند. اولین تفاوت انها در عوامل و سرچشمه ی انهاست. ریشه و عامل تهمت، سوء ظن و بدگمانی است درحالی که عامل و ریشه ی غیبت مواردی مثل غضب، مسخره کردن و حسد هستند.همچنین درغیبت شخص عیب های واقعی کسی را اظهار می کند درحالی که در تهمت شخص برداشتی که از رفتار و گفتار و حالات دیگران داشته و مطابق واقع نیست را بیان میکند. و نیز غیبت فقط در غیاب شخص یا اشخاص مورد نظر صورت میگیرد ولی تهمت هم در حضور و هم در غیابشان انجام میگیرد. همچنان که امام موسی بن جعفر علیه السلام نیز سخنی با این مضمون دارد: شخصی که پشت سر کسی انچه را که در او است مردم نمی دانند یاداور شود، غیبت کرده و کسی که انچه را در او نیست یاداور شود بهتان زده است. بنابراین غیبت و تهمت دو گناه جداگانه با مشخصه ها و عوامل متفاوت هستند.
دیدگاه اهل تشیع و اهل تسنن نسبت به حکم جواز جمع بین دو نماز متفاوت است.شیعه معتقداست که هریک از نمازهای ظهر وعصرونمازهای مغرب وعشاء یک وقت خاص دارندویک وقت مشترک و درتمام این وقت مشترک می توان نمازظهروعصرومغرب وعشاء راباهم وبدون فاصله خواند ولی اهل سنت به خاطردیدگاه خاصی که درتقسیم وقت(از زوال تاغروب)دارند،هیچگاه به وقت مشترک میان دونمازقائل نیستندومعتقدندکه از اول زوال تا زمانی که سایه شاخص به اندازه آن گردد وقت مختص نمازظهراست ونمیتوان نمازعصر را دراین وقت به جا آورد وازآن به بعد وقت نمازعصرآغازمیگردد.همچنین شیعه معتقداست که روایات زیادی وجودداردکه نشان میدهدرسول خدا(ص)درسفرواحیاناً درحضربدون کوچکترین عذرمیان دونمازجمع نموده است ولی اهل تسنن برای حفظ دیدگاه خود درتقسیم وقت،ناچارشدندکه این روایات رابه نحوبسیاربعیدازواقع توجیه کنند. علاوه برآن شیعه تفریق میان نمازها را مستحبّ دانسته و به مردم گفته اند که فاصله انداختن میان نمازها و اقامه هر نمازى در وقت فضیلت خود مستحبّ و افضل است ولی اهل سنت این تفریق را واجب میدانند. بنابراین جمع بین دونمازیکی ازمسائل اختلافی میان شیعه واهل سنت است ودیدگاه هرکدام نسبت به این موضوع متفاوت است.
M.nz: سلام وقت شما به خیر استاد در مورد روش تحقیق2 ازتون سوالی دارم.ما باید برای نوشتن مقاله کوتاه موضوعی که در سامانه انتخاب کردیم را مثلا جزئی کنیم و بسطش بدیم یا دقیقا همون موضوعی که در سامانه هست را بنویسیم؟ mahdi mohagheghfar: سلام. شما موضوع خود را متناسب با شیوه مقاله کوتاه می توانید اصلاح کنید.