مناجات میثم مطیعی.mp3
5.37M
#مناجات
#نوا میثم مطیعی
@montazer_moalleman
جز ء ۲۰ .mp3
6.41M
روز خود را با #قرآن آغاز کنید
🎧 #ترتیلخوانی جزء بیستم
🎙قاری: استاد منشاوی
@montazer_moalleman
🌺 #شرح_دعای_روز ماه رمضان
✳️ روز بیستم
✅ #آیت_اللّه_مجتهدی (ره)
اللهمّ افْتَحْ لی فیهِ أبوابَ الجِنانِ واغْلِقْ عَنّی فیهِ أبوابَ النّیرانِ وَ وَفّقْنی فیهِ لِتِلاوَةِ القرآنِ یا مُنَزّلِ السّکینةِ فی قُلوبِ المؤمِنین. »
«خداوندا، در این روز درهای بهشتها را به روی من بگشا و درهای آتش دوزخ را ببند، مرا توفیق تلاوت قرآن عطا فرما، ای نازلکننده آرامش در دلهای مؤمنان. »
مرحوم آیت الله مجتهدی در شرح دعای روز بیستم ماه مبارک رمضان درباره ابواب بهشت میگوید: در اینجا منظور از اینکه میگوییم خدایا درهای بهشت را بر روی من بگشای این است که خداوند ما را از گناهانی که در طول عمر خویش انجام دادهایم پاک سازد و حسنات و کارهای نیک ما را افزون سازد؛ چرا که تا انسان گنهکار باشد و از خیرات و حسنات به دور باشد، بهشت بر او حرام خواهد بود و تنها هنگامی دربهای بهشت روی او گشوده میگردد که هیچ گناهی بر او نباشد و اینکه میگوییم درهای بهشت را بر روی ما بگشای، به این خاطر است که خداوند به ما عنایت فرماید تا طوری در دنیا زندگی کنیم که بتوانیم در آخرت از هر دری که خواستیم وارد بهشت شویم.
🗯 در شرح فراز دوم این دعا تأکید میکند: برای آنکه بفهمیم منظور از «اغلق عنی فیه ابواب النیران» و «در این روز درهای آتش دوزخ را بر من ببند» چه میباشد؟ اشاره مینماییم به فرموده خداوند عزوجل در قرآن کریم: الم یعلموا انه من یحاد الله و رسولا فان له نارجهنم خالدا فیها”(توبه / آیه ۶۴). یعنی آیا نمیدانند که هرکس با خداوند و رسولش دشمنی نماید آتش جهنم برای اوست که در آن جاودان خواهد ماند و با توجه به این آیه شریفه در مییابیم ما در این روز در اصل با این دعا از خداوند میخواهیم ما را جزء کسانی قرار دهد که از دستورات ذات اقدسش و رسول گرامیاش پیروی میکنیم؛ چرا که پیروی از خداوند و رسولش برابر با رستگاری در دنیا و آخرت و دوری از آتش دوزخ است.
💜💥اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ
💚⭐️وآلِ مُحَمَّدٍ
♥️🌙وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
@montazer_moalleman
#احسان ۴
💢 هیچ کاری در نزد خداوند زیباتر از " احسان " یعنی نیک شدن و نیکو شدن نیست چرا ❓چون شخصی که اهل احسان است شبیه ترین انسانها به خداست . کافر اهل احسان محبوب تر از مسلمان بخیل است .
در روایت از نبی اکرم صلی الله علیه و آله داریم که فرمودند : " رَاسُ العَقلِ بَعدَ الدین اَلتَّوَدُدُ اِلی النَّاس وَ اِستِناءُ الخَیر اِلی کُلّ بَرّ و فَاجِر " راس عقل چه بود ❓
" ما عُبِدَ بِهِ الرَحمان وَ اکتَسَب بِهِ الجَنَّآن "
عقل آن چیزی است که پروردگار رحمان به واسطه آن عبادت می شود.
نفرمودند ( مَا عُبِدَ بِهِ الله ) فرمودند( ما عُبِدَ الرحمان ) یعنی عقل ، انسان را به رحمانیت نزدیک می کند . هر چقدر آدم با شعورتر و عاقلتر باشد مهربانتر است و بهشتها به واسطه آن بدست می آید .
در راس عقل بعد از ایمان به خدا و دیندار شدن 💞 دوست داشتن مردم و دوستی کردن با مردم است و خوبی کردن به هر آدم نیک و بدی است یعنی هم به بدها و هم به خوبها انسان خیر برساند 🤔
💢 پیغمبر صلی الله علیه و آله درباره ی شخصیت یک آدم محسن و اهل معروف می فرمایند ؛ " اَهل المَعروفِ فِی الآخره " آدمهای نیکوکار در دنیا و هم در آخرت نیکوکار هستند .
مگر آخرت جایی است برای کار خیر ⁉️
می فرمایند ؛ خداوند اینقدر اهل معروف را دوست دارد که روز قیامت هیچ گناهی برای آنها نمی گذارد یعنی نامه ی عملشان را اصلاً باز نمی کند که محاسبه کند .
اگر یک کسی اهل معروف است روز قیامت دنبال این است که کسی 🔥 عذاب نکشد . کسی جهنم نرود . واقعاً یک چنین کسی می تواند کینه ای از دیگران به دل داشته باشد و یا اینکه دیگران را حلال نکند ⁉️
@montazer_moalleman