🔰چرا دین نیاز به تبلیغ دارد؟
🌀#اصول_و_مبانی_تبلیغ
✅دلیل 1⃣: وجود گرایشات پنهان، بیدارسازی آن بهوسیله دین
🔻دین برخلاف دنیا، نیاز به تبلیغ دارد. دنیا نیاز به تبلیغ ندارد. بله برای رقابت از یکدیگر، دنیا را تبلیغ میکنند اما هیچگاه برای اصل دنیا نظیر خوردن، آشامیدن تبلیغ لازم نیست. مثلاً تبلیغ نمیکنند بخورید! بیاشامید! البته برای نوع آشامیدنیها و خوردنیها تبلیغ میکنند.
🔻چرا دین نیاز به تبلیغ دارد؟ چون دین، آمده تا «گرایشات پنهان» را بیدار کند. امام علی (ع) درباره اهداف بعثت انبیاء میفرماید انبیاء آمدهاند تا دفینهها و زیرخاکیهای عقل را برانگیزاند. «بَعَثَ فيهِم رُسُلَه ... يُثيروا لَهُم دَفائِنَ العُقولِ»( نهج البلاغة: الخطبة 1)، «دفائن عقول»، همان گرایشات پنهان انسان است. هنگامیکه فرد در معرض حرف حقی قرار میگیرد، درواقع زمان بیدار شدن گرایشات خوب او است.
🔻گرایشات فعال انسان که کمارزشترند، ازآنجاکه فعالاند، نیاز به تبلیغ ندارند اما گرایشات غیرفعال با تبلیغ بیدار میشوند.
🔻دنیایی که نیاز به تبلیغ ندارد، با تبلیغ نزد انسان محبوب می گردد و اگر شیطان دنیا را تزیین نکند، هرچند نقد و از گرایشات فعال انسان است بااینحال دنیا آنقدر بدون تبلیغات، نزد ما محبوب نمیشود. چگونه امکان دارد، بدون تبلیغات، آخرت ندیدنی، قرب الهی، معنویات و دین، محبوب شود⁉️
👤 علیرضا پناهیان
https://eitaa.com/Amirebyan
کانال مؤسسه فرهنگی تبلیغی امیربیان (واحدخواهران)
آیا ترک روزه به جهت امتحانات نهایی و سراسری و یا کنکور و بجا آوردن قضای آنها در فرصت بعدی، جایز است؟
آیت الله خامنهای:
صرف امتحان یا کنکور و امثال آن، مجوّز ترک روزه نیست؛ و در صورت ترک روزه علاوه بر قضا، کفاره افطار عمد هم دارد. البته می توانید تا قبل از اذان ظهر (هر.چند.هر.روز) حدّ اقل به مقدار مسافت شرعی سفر نموده، و در آن سفر افطار کنید، و بعد از ماه رمضان، قضای روزه را بگیرید.
آیت الله مکارم:
درس خواندن مجوز افطار روزه نمي گردد و چنانچه بتواند، بايد ساعت مطالعه خود را تغيير دهد. در غير اين صورت، تنها مجوز افطار اين است که در برخي.روزها (مثلا هفته اي 3-4 روز) قبل از ظهر به مقدار مسافت شرعي از شهر خارج و در آنجا افطار کند و برگردد. و تا ماه رمضان سال آينده قضاي آنرا بجا آورد.
🌸🌸🌸🌸🌸
https://eitaa.com/Amirebyan
کانال مؤسسه فرهنگی تبلیغی امیربیان (واحدخواهران)
شرح دعای روز یازدهم ماه مبارک رمضان+صوت
در دعای روز یازدهم ماه مبارک رمضان آمده است: «خدایا کاری کن که من خوبی را دوست داشته باشم و از بدی و گناه بدم بیاید. بهترین خوبیها این است که کسی به بستگان فقیرش کمک کند. خدایا کاری کن تا از فسق و معصیت بدم بیاید. آیا میشود کسی از گناه بدش بیاید؟ بله، وقتی شما عادل شدید گناه در نظرتان بد میشود.»
بسم الله الرحمن الرحیم
«اَللّهُمَّ حَبِّبْ اِلَیَّ فیهِ الْاِحْسانَ وَکَرِّهْ اِلَیَّ فیهِ الْفُسُوقَ وَالْعِصْیانَ وَحَرِّمْ عَلَیَّ فیهِ السَّخَطَ وَالنّیرانَ بِعَوْنِکَ یا غِیاثَ الْمُسْتَغیثینَ»
«خدایا دوست گردان نزد من در این ماه احسان و نیکی را و ناخوشدار در پیش من در این روز فسق و نافرمانی و گناه را و حرام گردان در این روز بر من خشم کیفربار و آتش (سوزان) را به کمک خودت، ای فریاد رس فریادخواهان»
به گزارش ایسنا، آیتالله مجتهدی تهرانی در شرح «اَللّهُمَّ حَبِّبْ اِلَیَّ فیهِ الاِحْسانَ» میگوید: خدایا کاری کن که من خوبی را دوست داشته باشم و از بدی و گناه بدم بیاید. خدایا کاری کن که کار خوب انجام دهیم. یا به درهمی، یا به قدمی و یا به زبانی آدم باید از انجام کارهای خوب لذت ببرد و در احسان ریاکاری نکنند تا در این صورت در قیامت به او اجر دهند.
وی ادامه داد: بهترین خوبیها این است که کسی به بستگان فقیرش کمک کند. بعضیها به فامیل مستحق خود رسیدگی نمیکنند و به اشخاص دیگر کمک میکنند. مرحوم آقای بروجردی احتیاط میکرد و میفرمود که اگر در شهرتان مستحق است، اشکال دارد کمک خود را به شهرهای دیگر بفرستید. برخی مراجع نیز معتقد بودند که فطریه را باید به مستحقان همان شهر پرداخت کرد.
این استاد بزرگ اخلاق در ادامه میگوید:حدیث داریم که «بهترین شما کسی است که غذا درست کند و به در خانهها ببرد»، خوب است که به یاد مردگان خود غذایی درست کنید و شبهای جمعه آن را پخش کنید.
روایت داریم که روح مردگان مؤمنین شبهای جمعه به در خانه فرزندان خود میآیند و طلب روزی میکنند. در گذشته در خیر اموات، نذریهای زیادی داده میشد؛ اما الان اینگونه نیست و به همین علت است که روح پدران ما از ما راضی نیستند و امورات زندگیمان به خوبی نمیگذرد.
آیتالله مجتهدی تهرانی در ادامه اظهار میکند: هیچگاه خودتان را خوب مپندارید و در نمازهای شب پیش خود بگویید که هنوز بد هستید. امام سجاد (ع) با آنکه معصوم است در دعای ابوحمزه ثمالی میفرماید؛ خدایا آیا بین بندگان کسی از من بدتر وجود دارد؟
وی در شرح فراز «وَکَرِّهْ اِلَیَّ فیهِ الْفُسُوقَ وَالْعِصْیانَ» بیان میکند: خدایا کاری کن تا از فسق و معصیت بدم بیاید. آیا میشود کسی از گناه بدش بیاید؟ بله، وقتی شما عادل شدید گناه در نظرتان بد میشود. معصومین (ع) به این دلیل گناه نمیکنند که معصیت در نظر آنها زشت است.
آیتالله مجتهدی تهرانی همچنین در شرح «وَحَرِّمْ عَلَیَّ فیهِ السَّخَطَ وَالنّیرانَ» میگوید: خدایا غضب و آتش خودت را بر من حرام کن. جهنم مصیبتهای بسیاری دارد و إن شاءالله هر کسی با ولای امیرالمؤمنین (ع) و ولای اهل بیت (ع) از دنیا برود، جهنم نمیرود. امام صادق میفرمود: «ایمانتان را با خودتان بیاورید، ما دستگیری و شفاعت میکنیم.»
وی با بیان اینکه آیات شفاعت موجود در قرآن مربوط به کسانی است که با ایمان از دنیا میروند، میگوید: در قرآن دو نوع آیه درباره شفاعت داریم. به اذن خدا برخی که ایمان دارند، شفاعت میشوند؛ اما آنها که بیایمان هستند شامل شفاعت نمیشوند.
آیتالله مجتهدی تهرانی همچنین درباره فراز پایانی روز یازدهم ماه رمضان میگوید: «بِعَوْنِکَ» یعنی به کمک تو ای خدا. تا خدا ما را کمک نکند، نمیتوانیم به محتویات این دعا دست پیدا کنیم. البته باید عمل هم بکنیم. اگر یک گام به سمت خدا بردارید، خدا چند گام به سمت شما حرکت میکند. برای اینکار با خدا ارتباط بگیرید. با حضور در مساجد و زیارتگاهها با خدا ارتباط بگیرید.
وی در پایان سخنان خود در معنی و شرح دعای روز یازدهم ماه رمضان میگوید: «یا غِیاثَ الْمُسْتَغیثینَ» یعنی اینکه هر کس پناه و فریادرس میخواهد، خدایا تو پناهش میدهی و با این عبارت از خدا میخواهیم که دعای ما را مستجاب کند.
https://eitaa.com/Amirebyan
کانال مؤسسه فرهنگی تبلیغی امیربیان (واحدخواهران)
1_10061613.mp3
9.05M
❤شرح دعای روز یازدهم ماه مبارک
و احکام، ویک نکته اخلاقی شیرین
توسط استاد اخلاق ...آیت الله مجتهدی
بسیاااار عالیه ... دانلود بفرمایید🌹
https://eitaa.com/Amirebyan
کانال مؤسسه فرهنگی تبلیغی امیربیا
هدایت شده از موسسه امیر بیان علیه السلام 🇵🇸
#رمضان 🌙 بندگی و خودسازی
🌺🌺🌺
امام صادق عليه السّلام به مردى فرمود:
#قلبت را [براى خودت]به مثابه همدمى مهربان و به منزلۀ فرزندى كه با تو دوستى خالصانه دارد قرار ده
و #دانشت را همچون پدرى كه از او پيروى مىكنى
و #نفست را همانند دشمنى كه با او به پيكار بر خاستهاى
و #مال و دارايىات را امانت و عاريتى بدان كه آن را [بايد به صاحبش] برگردانى.
🌺🌺🌺
جهاد با نفس: ترجمه کتاب «جهاد النفس» وسائل الشیعة، صفحه 9
#معاونت_فرهنگی_سیاسی
#موسسه_امیربیان
حکم مضمضه کردن آب توسط روزه دار:
اگر روزه دار برای رفع عطش و خنک شدن یا بی هدف آب را در دهان بگرداند و بی اختیار فرو برد روزه باطل است.
ولی اگر فراموش کند که روزه است و آب را فرو دهد، یا برای وضو مضمضه کند و بی اختیار آب فرو رود، قضا بر او واجب نیست.
🌸🍀🍀🌸
https://eitaa.com/Amirebyan
کانال مؤسسه فرهنگی تبلیغی امیربیان (واحدخواهران)
🌸🍀🍀🌸
🌀کدام ویژگی انسان، او را نیازمند به دریافت تبلیغ دین می کند⁉️
🔰برخیها انتظار غلط از دیندارند، می خواهند دین غریزی آنها باشد، بدون آموزش احساس نیاز به دین کنند انسانها برای رفع نیازهای خودشان بهصورت فطری نیازمند به آموزشاند ازجمله نیاز به خدا. دین در آن قسمت پنهان فطرت انسان است که نیاز به کشف دارد.
⭕️چرا دین نیاز به تبلیغ دارد❓
✅ #اصول_و_مبانی_تبلیغ
🔻فرق انسان و حیوان در این است که حیوان برای زندگی خودش، نیاز زیادی به آموزش ندارد و بیشتر کارهایش غریزی انجام میگیرد. اما انسان بیشتر کارهایش را با آموزش انجام میدهد. نظیر آنکه برای تأمین نیازهایش دستگاهها و صنایع پیچیده درست میکند. تمام زندگی انسان با آموزش است، دین هم نیاز به آموزش دارد.
🔻برخیها انتظار غلط از دیندارند، دین غریزی آنها باشد، بدون آموزش احساس نیاز به دین کنند انسانها برای رفع نیازهای خودشان بهصورت فطری نیازمند به آموزشاند ازجمله نیاز به خدا. دین در آن قسمت پنهان فطرت انسان است که نیاز به کشف دارد.
🔻پیامبر فرمود:«وای به حال مسلمانی که در هر هفته روزی را برای فهم دین و پرسش درباره آن اختصاص ندهد؛ رَسُولُ اللَّهِ ص: أُفٍّ لِرَجُلٍ لَايُفَرِّغُ نَفْسَهُ فِي كُلِّ جُمُعَةٍ لِأَمْرِ دِينِهِ؛ فَيَتَعَاهَدَهُ وَ يَسْأَلَ عَنْ دِينِهِ»(کافی، ج1، ص97).
🔻برخیها به دنبال آن هستند که دین را با حس خود درک کنند و بدون آموزش آن را دریافت کنند. همه زندگی را باتدبیر پیش میبرد به دین که میرسد به دنبال این است که با حس آن را پیش برد؟! بعد میگوید من احساس نمیکنم نیازی به دیندارم؟! باید به او گفت دین، غریزی تو نیست نیاز به آموزش و تمرین دارد.
👤 علیرضا پناهیان
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
https://eitaa.com/Amirebyan
کانال مؤسسه فرهنگی تبلیغی امیربیان (واحدخواهران)
هدایت شده از گروه فرهنگی تبلیغی رائد اردکان_یزد
27.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مستند عملیات تبلیغی موسسه امیربیان یزد در محرم۱۴۳۹ (مهرماه۹۶)
خلاصه اجرای عملیات :
فعالیت ۲۵مبلغ در مساجد و حسینیه ها ومدارس وادارات و...
اجرای برنامه ویژه شبی باشهدا همراه باروایتگری و سخنرانی چندرسانه ای درجوارشهدای گمنام میرچخماق و ...
اجرای عملیات درمناطق مختلف شهرستان یزد
و.....
#امیربیان یزد
@amirbayanyazd
1_10243769.mp3
9.29M
شرح دعای روز دوازدهم ماه مبارک
و احکام، ویک نکته اخلاقی شیرین
توسط استاد اخلاق.آیت الله مجتهدی
بسیاااار عالیه دانلود بفرماییدhttps://eitaa.com/Amirebyan
کانال مؤسسه فرهنگی تبلیغی امیربیان (واحدخواهرا
روز سیزدهم ماه مبارک رمضان، روز توجّه خاصّ به #حضرت_صاحب_الزّمان علیه السّلام
یکی از روزهای ماه مبارک رمضان که بر اساس روایات، باید توجّه خاصّی به حضرت ولیّ عصر داشته باشیم،
روز سیزدهم این ماه است، و مرحوم محدّث نوری در نجم ثاقب به این مهم اشاره می کند. بدین منظور دو دعای بسیار مهم برای این روز نقل شده است که خواندن آن به تمام شیعیان حضرتش توصیه می شود.
1_10454384.pdf
175K
ادعیه روز سیزدهم ماه مبارک رمضان برای مولایمان حضرت صاحب الزّمان. عج.
https://eitaa.com/Amirebyan
کانال مؤسسه فرهنگی تبلیغی امیربیان (واحدخواهران)
هدایت شده از یاسفینه النجاه
اماله کردن و همچنین استفاده از شیاف در حال روزه، آیا موجب باطل شدن روزه می شود؟
امام خمینی، آیت الله خامنهای و آیت الله مکارم:
اماله با چیزهای روان هرچند از روي ناچاري و براي معالجه باشد، روزه را باطل ميكند و بنابر احتياط واجب از استعمال #شیاف تغذيه ای (امام خمینی، آیت الله خامنهای: یا شيافهاي براي كيف كردن مثل شياف ترياك)، خودداري نمايند؛ ولي استعمال شيافهايي كه براي معالجه است اشكال ندارد.
آیت الله سیستانی:
اماله با شیء روان هرچند از روي ناچاري و براي معالجه باشد، روزه را باطل ميكند؛ ولی اماله کرن با شیء جامد مثل شیاف، روزه را باطل نمی کند.
🌸🌸🌸
https://eitaa.com/Amirebyan
کانال مؤسسه فرهنگی تبلیغی امیربیان (واحدخواهران)
🌸🌸🌸