#خبر
#معارفه_مبلغ
حجت الاسلام عبدالهی سفتوک در مسجد محمدی(صلی الله علیه و آله) شهرک شهید رجایی به عنوان مبلغ هجرت معارفه شد.
حجت الاسلام و المسلمین هاشمی نسب معاون محترم تبلیغ و امور فرهنگی دراین جلسه فرمودند:
طبق آیات قرآن یکی از نشانه های مومنان عمران و آبادی مساجد میباشد. آبادی واقعی مسجد به حضور مردم بویژه جوانان و ارتباط مستمر مردم با مسجد می باشد.
مسئول طرح هجرت بیان داشتند:
وجود یک امام جماعت خوب و فعال و هیئت امناء خوب، جهادگر ،پرتلاش و همفکری و همکاری نمازگزاران میتواند تولید یک محله خوب را رقم بزند.
در این جلسه حجت الاسلام عبداللهی سفتوک بعنوان امام جماعت مسجد محمدی (صلی الله علیه و آله) شهرک شهید رجایی معرفی شد.
لازم به ذکر است که این جلسه با رعایت تمام موارد بهداشتی صورت گرفته است.
#اخبار_معاونت
#معارفه_مبلغ_هجرت
#شهرستان_مشهد_مقدس
🆔@moavenat_tabligh_khr
#پندانه
#فضایل_امیرالمومنین
در آن زمان که ديگران به سستى گراييده بودند، من قيام کردم. آن گاه که همگى خود را پنهان کرده بودند، من آشکارا به ميدان آمدم. آن روز که ديگران لب فرو بسته بودند، من سخن گفتم. هنگامى که همگان از ترس سکون اختيار کرده بودند، من با نور الهى به راه افتادم ،ليکن فرياد نمى زدم و جنجال به راه نمى انداختم، صدايم، از همه آهسته تر بود، ولى از همه پيشگام تر بودم. من در آن زمان بر مرکب پيروزى سوار شدم، زمامش را به دست گرفتم و به پرواز در آمدم و در اين ميدان مسابقه بر ديگران پيشى گرفتم. من مانند کوهى که تندبادها قدرت شکستن آن را ندارد و طوفان ها نمى تواند آن را از جاى بَرکَند پا بر جا ايستادم. اين در حالى بود که هيچ کس نمى توانست عيبى بر من بگيرد و هيچ سخنْ چينى جاى طعنه در من نمى يافت. خوارترین افراد، در نزد من عزیز است تا حق او را باز گردانم؛ و نیرومندترین افراد، در نظر من پست و ناتوان است تا حق را از او باز ستانم. نهج البلاغه، خطبه ۳۷. اين سخنان را امام عليه السلام پس از جريان نهروان ايراد فرمودند
🆔@moavenat_tabligh_khr
#منبرک
#منبر_متنی
موضوع: #استخاره
سلام علیکم. بسم الله الرحمن الرحیم. ضمن تبریک دهه ولایت در روایت است از امیرالمؤمنین علی علیه السلام که میفرمایند: لَا مُظَاهَرَةَ أَوْثَقُ مِنَ الْمُشَاوَرَةِ. هیچ پشتیبانى مطمئن تر از مشورت کردن نیست.( وسائل الشیعة ؛ ج۱۲ ؛ ص۳۹)
چند نکته درباره استخاره:
۱. استخاره در لغت به معنای طلب خیر نمودن است و مستحب است انسان برای هر کار مهمی دعا کند که خداوند خیرش را در آن قرار دهد. انسان نسبت به تصمیم گیری در امور مختلف مثل سفر، خرید و فروش ابتدا فکر و تحقیق و دقت و مشورت با افراد مطمئن و با تجربه داشته باشد و هنگامی که به خوب یا بد بودن آن مطمئن شد عمل میکند و اگر با مشورت و تحقیق به نتیجه نرسید میتواند استخاره کند. در هر صورت عمل کردن به استخاره واجب نیست.
۲. استخاره برای برخی از کارها درست نیست:
الف: برای پیش بینی آینده مثلا آیا مسافر از سفر برمی گردد یا نه؛ یا اینکه در امتحانش موفق می شود یا نه.
ب: برای انجام کار حرام مثلا برای خودکشی یا سقط جنین.
ج: برای ترک واجب مثلا قطع رحم و یا قهر کردن با والدین.
د: پیدا کردن گم شده. (العروه الوثقی، کتاب حج، آداب سفر؛ مفاتیح نوین ص۱۱۱۱،مسائل جدید ج۴ ص۱۶۱)
تعجیلدر فرج امام زمان سلامتی مراجع عظام خاصه امام خامنه ای صلوات بر محمد و آل محمد
🆔@moavenat_tabligh_khr
#اعتقادی
چه کار کنیم تا بتوانیم بر نفس خود غلبه کنیم و ثبات شخصیت پیدا کنیم و به آرامش و اطمینان برسیم؟
🔰 پاسخ
💠 خداوند متعال می فرماید : «.. .وَلاَ تَتَّبِعُواْ خُطُوَاتِ الشَّیْطَانِ إِنَّهُ لَکُمْ عَدُوٌّ مُّبِینٌ ; (انعام ، ۱۴۲) .. . و از پی گام های شیطان نروید که او برای شما دشمن آشکار است» .
برای مبارزه با شیطان و هوای نفس ، رعایت مراحلی لازم است ; از جمله :
1⃣ برطرف کردن ضعف اعتقادی : خداوند متعال می فرماید : «إِنَّا جَعَلْنَا الشَّیَاطِینَ أَوْلِیَآءَ لِلَّذِینَ لاَ یُؤْمِنُونَ ; (اعراف ، ۲۷) ما شیاطین را دوستان کسانی قرار دادیم که ایمان نمی آورند».
3⃣ دفع رذایل اخلاقی :
قرآن کریم می فرماید : «فَزَیَّنَ لَهُمُ الشَّیْطَانُ أَعْمَـالَهُمْ فَهُوَ وَلِیُّهُمُ الْیَوْمَ وَ لَهُمْ عَذَابٌ أَلِیمٌ ; (نحل ، ۶۳) سپس شیطان ، کردار ]بد[ ایشان را در نظرشان زینت داد ، پس او امروز دوستدارشان است».
3⃣ ترک گناه : خداوند متعال در سوره بقره ، آیه ۲۶۸ و سوره نساء ، آیه ۶۰ در مورد دعوت شیطان به گناه هشدار داده است.
4⃣ دل نبستن به دنیا : خداوند متعال در سوره نساء ، آیه ۱۲۰ دلبستگی به دنیا را از فریب های شیطان می داند.
5⃣ پیروی نکردن از دستورهایی که مخالف عقل و یا نقلِ مقطوع الصدور است .۱
اعتماد به نفس ، باید همراه با اعتماد به خداوند متعال باشد تا جنبه شیطانی پیدا نکند . انسان جانشین خدا بر روی زمین است : «وَ إِذْ قَالَ رَبُّکَ لِلْمَلَائـِکَةِ إِنِّی جَاعِلٌ فِی الاَْرْضِ خَلِیفَةً ; (بقرة ، ۳۰) هنگامی که پروردگارت به فرشتگان گفت : من بر روی زمین جانشینی قرار خواهم داد .»
اگر انسان به سوی پروردگار کوشنده باشد ، به دیدار او می رسد : «یَـأَیُّهَا الاِْنسَانُ إِنَّکَ کَادِحٌ إِلَی رَبِّکَ کَدْحًا فَمُلَاقِیهِ» (انشقاق ، ۶)
✅ نتیجه آن که اگر انسان خود را بشناسد ، اعتماد به خویش پیدا می کند ; امّا در کنار خودشناسی باید به اموری توجه کامل داشته باشد:
🔸 الف ) باید تقوا پیشه کند : «وَ مَن یَتَّقِ اللَّهَ یَجْعَل لَّهُ مَخْرَجًا ; (طلاق ، ۲) هر کس تقوای الهی پیشه کند ، خداوند راه نجاتی برای او فراهم می کند .» و بهترین زاد و توشه بر هر کاری تقوی است : «فَإِنَّ خَیْرَ الزَّادِ التَّقْوَی» . (بقرة ، ۱۹۷)
🔹 ب ) بر خداوند متعال توکّل کند : «وَ مَن یَتَوَکَّلْ عَلَی اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ ; (طلاق ، ۳) و هر کس بر خداوند توکّل کرد ، خداوند کفایت امرش را می کند .» چون شیطان که مانع اعتماد به نفس است ، کسانی که ایمان دارند و بر پروردگارشان توکّل می کنند ، تسلط ندارد : «إِنَّهُ لَیْسَ لَهُ سُلْطَانٌ عَلَی الَّذِینَ ءَامَنُواْ وَ عَلَی رَبِّهِمْ یَتَوَکَّلُونَ» . (نحل ،۹۹)
🔸 ج ) پیوسته به یاد خداوند متعال باشد : «أَلاَ بِذِکْرِ اللَّهِ تَطْمَـئِنُّ الْقُلُوبُ ; (رعد ، ۲۸) آگاه باشید یاد خدا مایه اطمینان دل هاست .»
🔹 د) از صبر ، در برابر حوادث و موانع اعتماد به نفس کمک بگیرد : «یَـأَیُّهَا الَّذِینَ ءَامَنُواْ اسْتَعِینُواْ بِالصَّبْرِ وَ الصَّلَوةِ إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِینَ» . (بقرة ، ۱۵۳) چرا که صبر در برابر حوادث از محکم ترین کارهاست : «إِنَّ ذَ لِکَ مِنْ عَزْمِ الاُْمُورِ» (لقمان ، ۱۷)۲
🔸 ه) تقویت ایمان : «وَلاَ تَهِنُواْ وَلاَ تَحْزَنُواْ وَأَنتُمُ الاَْعْلَوْنَ إِن کُنتُم مُّؤْمِنِینَ ; (آل عمران ، ۱۳۹) و سست نشوید و غمگین مگردید و شما برترید اگر ایمان داشته باشید .»
این آیه دستوری است که خداوند متعال پس از جنگ احد به مؤمنان که احساس شکست کرده بودند داده است . آیه یاد شده به ما می فهماند که انسان با ایمان ، اگرچه شکست بخورد ; لیکن نباید غمگین و سست گردد واو برتر است .
+===================
۱. اخلاق در قرآن، آیهاللّه مصباح یزدی، ج ۱، ص ۲۳۰ـ۲۳۳
۲. تفسیر نمونه، ج ۱، ص ۵۱۹.
🆔@moavenat_tabligh_khr
🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹
🌞امروز:
شمسی: دوشنبه ، ۱۳ مرداد ۱۳۹۹
میلادی: monday - 3 August 2020
قمری: الإثنین ، ۱۳ ذی الحجة ۱۴۴۱
♥️ امروز متعلق است به:
🔸سبط النبي حضرت امام حسن مجتبی (علیه السّلام)
🔸سیدالشهدا و سفينة النجاة حضرت امام حسین (علیه السّلام)
📿ذکر روز:
- یا قاضِیَ الحاجات (۱۰۰ مرتبه)
🆔@moavenat_tabligh_khr
📆 روزنگار:
◾️۲ روز تا ولادت امام هادی (علیه السلام)
◾️۵ روز تا عید سعید غدیر خم
◾️۷ روز تا ولادت امام موسی کاظم (علیه السلام)
◾️۱۱ روز تا روز مباهله پیامبر اسلام (صلی الله علیه و آله)
◾️۱۸ روز تا محرم
🆔@moavenat_tabligh_khr
❣امام علی (علیه السلام)
بادِرِ الفُرصَةَ قَبلَ أن تكونَ غُصّةً
فرصت را درياب ، پيش از آن كه از دست دادنش موجب اندوه گردد.
📚نهج البلاغه، نامه ۳۱
🆔@moavenat_tabligh_khr
افتخار به هویت زنانه💝
حضرت آیتالله خامنهای:
🌷 زن در محیط اسلامی رشد می کند، در عین حال زن باقی می ماند. زن بودن، برای زن یک نقطهی امتیاز و افتخار است. این افتخاری نیست برای زن که او را از محیط و خصوصیات و اخلاق زنانه دور کنیم. خانهداری را، فرزندداری را، شوهرداری را ننگ او به حساب بیاوریم. ۱۳۸۸/۰۷/۲۸
🆔@moavenat_tabligh_khr