653.5K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔝چهارشنبه تیر ماهتون بخیر🔄
🔝آرزو می کنم قلبتون پر باشه👍
🔝از مهر و محبت👍
🔝روحتون لبریز باشه
🔝از آرامش وشادی✨
🔝و شادی مهمون
🔝همیشگی خونههاتون باشه🌈
https://eitaa.com/joinchat/99614769Cb45676819f
🔰شبهه:
🔴 #عرق_خورها و الوات هم میومدن تو مجلس امام حسین و آدم میشدند!
👈الانم به #کشف_حجاب ها گیر ندید، دستگاه #امام_حسین آدمشون میکنه.!!
➖〰➖〰➖
پاسخ:
1⃣اوّلاً: اونا #عامل_دشمن نبودن امّا الان #حرمت_شکنی در مجلس روضه پروژه رسمی و برنامه ریزی شده دشمن است.
2⃣ثانیاً : اون #عرقخور هر گناهی میکرد بیرون روضه بود وارد مجلس که میشد #حرمت نگه میداشت امّا اینا میخوان #گناه_علنی و آشکار خودشون را بیارن داخل روضه.!!!
3⃣ثالثاً : این گزاره که «نباید در دستگاه امام حسین دخالت کرد» تولیدی #شیعه_انگلیسی برای تخریب وجهه شیعه و دستگاه امام حسین است.
بفهمیم زیر عَلَم چه تفکری سینه میزنیم.!
https://eitaa.com/joinchat/99614769Cb45676819f
9.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥀 مقام"بیقراری"برای امام حسین(ع) 🥀
🎞 استاد عالی
👌 بسیار شنیدنی
⏳ ۵ دقیقه و ۳۴ ثانیه
🥀
🥀🏴
🥀🏴🥀https://eitaa.com/joinchat/99614769Cb45676819f
⚫️ چرا در عزاداری شرکت نمیکنید؟
◾️مرحوم آیت الله حق شناس تهرانی میفرمودند:یک روز بنده در دهه اول محرّم، در یکی از حُجره های مسجد جامع تهران نشسته بودم با یکی از رفقا قرار گذاشته بودیم که درسی را مباحثه کنیم و بعد هم در مراسم عزاداری شرکت کنیم.
◾️همین که مشغول مطالعه شدم، چُرتم گرفت، آبی به صورتم زدم اما باز خوابم گرفت. در همین حال دیدم که دیوار حجره شکافته شد و هفت خانم که در مقابل آنها، بانوی محترمهِ رشیدهای بود، وارد شدند.
◾️تشخیص دادم که ایشان حضرت زینب کبری هستند. حضرت به بنده فرمودند:
◾️چرا در عزاداری شرکت نمیکنید؟عرض کردم:هم مباحثه میکنیم و هم در عزاداری شرکت میکنیم، فرمودند:
◾️در این دهه مباحثه را تعطیل کنید و فقط در عزاداری شرکت کنید! در این هنگام به طرفِ در حرکت کردند و قبل از این که به آن برسند، کلونِ در افتاد و در، باز شد.
◾️حجره من در طبقه دوم بود. در این حال دیدم کفِ مسجدِ چهل ستون بالا آمد و با کفِ حجره، هم سطح شد و آنها رفتند و در مجلس عزاداری شرکت کردند. وقتی از خواب بیدار شدم دیدم دو تن از دوستان مشغول عزاداری هستند.
◾️در عزاداری اباعبدالله شرکت کنید! حسین است!عزیزِ خداست، داداش جون! مبادا نسبت به این مجالس کوتاهی کنید!
https://eitaa.com/joinchat/99614769Cb45676819f
@Maddahionlinمداحی آنلاین - حالم خرابه - طاهری.mp3
زمان:
حجم:
8.28M
حالم خرابه
زنجیر دور گردنم خیلی عذابه
نمیزاره که دخترت یکم بخوابه
حالم خرابه
#حسین_طاهری🎙
#شور🔊
#جدید 🔄
https://eitaa.com/joinchat/99614769Cb45676819f
9.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😢لحظه رسیدن به سنگ مزار حضرت رقیه(س)
هر جا که به پرچمش نگاهت افتاد
حرم رقیه است ...💔
تنها حرمی که روضه خون نمیخواد
حرم رقیه است ...💔
https://eitaa.com/joinchat/99614769Cb45676819f
5.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 ذکری برای رسیدن به ثواب شهدای به شهادت رسیده پیش روی امام حسین ع در کربلا 🖤
در محضر آیت الله میرباقری
https://eitaa.com/joinchat/99614769Cb45676819f
✨﷽✨
🔴 دلیل خواندن نمازهای یومیه از زبان پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله)
✅ نمازصبح : صبح آغاز فعالیت شیطان است هرکه در آن ساعت نماز بگذارد و خود را در معرض نسیم الهی قرار دهد از شر شیطان در امان می ماند.
✅ نمازظهر: ظهر، همه عالم تسبیح خدا می گویند، زشت است که امت من تسبیح خدانگوید. و نیز ظهر وقت به جهنم رفتن جهنمیان است لذا هر که دراین ساعت مشغول عبادت شود از جهنم بیمه میشود.
✅ نمازعصر : عصر زمان خطای آدم و حواست و ما ملزم شدیم در این ساعت نماز بخوانیم و بگوییم ما تابع دستورخداییم.
✅ نماز مغرب: مغرب لحظه پذیرفته شدن توبه حضرت آدم است و ما همه به شکرانه آن نماز می خوانیم.
✅ نماز عشا: خداوند متعال نماز عشا را برای روشنایی و راحتی قبر امتم قرارداد.
📚علل الشرایع شیخ صدوق ص۳۳
https://eitaa.com/joinchat/99614769Cb45676819f
1.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷🔸تا آخر محرم و صفر این سه ذکر کوتاه رو بگید ...
#استاد_رفیعی
#امام_حسین
#محرم
https://eitaa.com/joinchat/99614769Cb45676819f
* #امام_حسین #امام_زمان #تشرف
🔻داستان تشرف یکی از علمای اصفهان؛ بسیار زیبا و نکته دار...
علی رغم طولانی بودن مطالعه آن را از دست ندهید:
🔹حدود هشتاد سال پیش برای یکی از علمای اصفهان که از سادات خیلی اصیل هم هستند تشرفی پیش آمده بود که خیلی جالب است.
🔸ايشان جوان بوده و سوار الاغ مى شده و اطراف اصفهان تبلیغ مى رفته و روضه مى خوانده است. دهه اول محرم بوده، به يكى از روستاهای اطراف مى رود و منبرش را می رود. آن روز برف سنگينى مى آمده است.
🔹وقتى اين روضه تمام مى شود بايد به يك روستای ديگر با فاصله مثلاً يك فرسخ برود. سوار الاغ که مى شود برود، يكى از اهالى اين آبادى مى آيد و مى گويد:« آقا سيد تو راه گرگ و حيوانات درنده هستند مى خواهید يكى، دو نفر همراهتان بفرستيم؟
🔸ايشان مى گويد: مى روم مشكلى نداره» و قبول نمی کند همراهی بیاید.
نقل می کند عباى زمستانيم را به سر كشيدم و سوار بر الاغ شدم و رفتم. برف سنگينى مى آمد. برف سنگينى هم به زمين نشسته بود. مى گويد مقدارى كه آمدم احساس کردم، گويا يك سوارِ ديگر از پشت سر من، دارد مى آيد.
🔹منتهى از بس برف سنگين بود، حوصله نكردم سرم را بیرون بیاورم و ببينم کیست. حدس زدم یه نفر از روستا آخرش آمده مراقب من باشد.
🔸بعد آن آقا كه پشت سر من مى آمد گفت:« آ سيد مصطفى سلامٌ عليكم».
🔹گفتم:« سلام عليكم» .
🔸گفت: «مسئلةٌ»(یعنی سوالی داشتم؟)
🔹گفتم:« بفرماييد».
🔸گفت:« آيا در روز عاشورا دشمن بر جسد حضرت سيدالشهداء اسب تاخت؟
🔹گفتم:« بله من در تاريخ خوانده ام كه چنین کاری کرده اند.
🔸آن آقا گفتند:« و اسب ها هم بر بدن رفتند؟»
🔹گفتم: «بله در تاريخ هست كه اسب ها هم بر بدن رفتند.»
🔸مدتى گذشت و يك خورده جلوتر آمديم. بازآن آقا گفتند:« آسيد مصطفى! آيا متوكل عباسی خواست قبر حضرت سيدالشهداء (علیه السلام) را، منهدم كند؟»
🔹گفتم: بله سعى كرد كه از بين ببرد».
🔸گفت:« گاوها را فرستاد كه قبر را شخم بزنند و مساوى كنند؟»
🔹گفتم:« من در تاريخ خوانده ام كه فرستادند اما گاوها نرفتند».
🔸گفت« چطور؟ اسب كه حيوان نجيب و خوش فهمى است و در عالم خودش بيش از گاو متوجه می شود، اما بر جسد و بدن مبارك حضرت سيدالشهداء (علیه السلام) رفت ولى آن گاوها حتى بر قبر مطهر هم نرفتند و شخم نزدنند و قبر را از بين نبرند؟!»
🔹آقا سید می گوید من به فکر رفتم که عجب سوالى شد! اين از محدوده توانائى فکری اين آبادى و اين منطقه بيرون است! داشتم به جوابش هم فكر مى كردم. گويا حس كردم از همان پشت سر نورى به دلم افتاد و جوابی برای این سوال به نظرم آمد.
🔸گفتم:« البته اين قضيه يك جوابى دارد».
🔹گفتند:« چى هست؟»
🔸گفتم:« روز عاشورا حضرت سيد الشهداء (عليه السلام) خواسته بودند كه هر چه دارند را براى خدا بدهند حتى اين يك مشت استخوان را گذاشتند وسط و خودشان اجازه دادند و خودشان خواسته بودند كه اسب بر بدن مبارکشان برود. خود حضرت خواستند هر چه داشتند را در راه خدا داده باشند.
اما در جريان متوكل، اينها مى خواستند آثار حضرت را از بين ببرند.
🔹نظر امام حسین (علیه السلام) بر از بين رفتن آثارشان نبود، از اول خود حضرت مى خواستند، آثارشان محفوظ بماند تا مردم به اين وسيله بهره ببرند و مقرّب به خدا شوند».
🔸آن آقا كه پشت سر بود، فرمود:« درست است.»
🔹آقا سید مصطفی می گوید: بعد پشت سرم را نگاه كردم ديدم هيچ كسى نيست حتى جاى پائى غير از همين مسيرى كه من آمده ام، نيست.
❀
┏━━━━━━┓
https://eitaa.com/joinchat/99614769Cb45676819f
┗━━━━━━┛
5.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌺رفیق....
یه روز میاد رفاقت و نشون میدی...😢
https://eitaa.com/joinchat/99614769Cb45676819f
722.6K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چه قدر زیباست تماشای صبح
از دریچه چشمانت..... ♥️☀️
صبح بخیر همه ی زندگیم...🌸❤️
ڪَاهی وقتها بوسه هایت را به نسیم عشـق بسپار
تا هر صبح برای تو یڪ عالمه شقایق دسٺه چین ڪنم
و بار دوست داشتنت را از پشت قاب وفاداری بر دوش ڪشم
زیبای من...
🦋
⊱⊰ྀུ──❥✿❊ ⃟🌸❊✿❥──⊰ྀུ⊰
https://eitaa.com/joinchat/99614769Cb45676819f