فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸فتنه جدید؟!
🔹روحانی در دیدار اخیر با فعالان اقتصادی: قیمت دلار حتی ٨هزار تومان هم نیست!
🔹یعنی تایید همان گفته اصلاحطلبان، که در آستانه انتخاباتِ مجلس، باید منتظر دلار ٨هزار تومانی باشیم تا بعنوان دستاورد اصلاحات برای فریب دوباره مردم و پیروزی در انتخابات از آن کاسبی کنند.
#هوشیار_باشیم
@mobahesegroup
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلنا گومز خواننده و بازیگر مشهور هالیوودی که بیشترین فالوور رو توی اینستاگرام داره ، چند روز پیش توی جشنواره کن گفته:
شبکه های اجتماعی برای نسل من خیلی مخرب بودن و من خیلی نگرانم...
کافی بود این حرف رو امام جمعه یه شهر میزد اون وقت غربزدههای لیبرال بهش حمله میکردن که تو یه ادم عقب موندهای...😒
احتمالا این خانم عضو بسیج خواهر کالیفرنیا شده که از این حرفا یاد گرفته 😂
@mobahesegroup
#سحر_خیزی
احادیث معصومین علیهم السلام درباب سحرخیزی
🔹برطرف شدن تمام نیازها
➖جابر از امام محمد باقر عليه السّلام روايت كرده است كه رسول خدا صلّى اللَّه عليه و آله و سلّم فرمود:
خداوند متعال مىفرمايد:
اى فرزند آدم! پس از انجام نماز صبح
و نماز عصر، ساعتى به ذكر من مشغول باش تا من همه نيازمنديها و گرفتاريهاى تو را برطرف سازم.
📓 پاداش نيكيها و كيفر گناهان،
ترجمه ثواب الأعمال، ص: 133
@mobahesegroup
⛔️ عارف باز هم شكست خورد!
▪️لاریجانی رئیس مجلس ماند.
▪️علی لاریجانی با کسب ۱۵۵ رأی مجدداً در کُرسی ریاست برای اجلاسیه چهارم مجلس دهم ابقا شد. .
▪️محمدرضا عارف نیز با کسب ۱۰۵ رأی، از رسیدن به کرسی ریاست مجلس بازماند.
▪️محمدجواد ابطحی نیز پنج رای نمایندگان مجلس را به خود اختصاص داد.
@mobahesegroup
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴گریه #طلبه_اصولطلب به عنوان سخنگوی دولت برای سلبریتیشون #بهاره_رهنما..
🔻چرا هیچکس #درد و #رنج سلبریتی هامون رو متوجه نمیشه؟؟
@mobahesegroup
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️روحانی؛ از قیافه مردم نظرسنجی میکنم..
🔴خودش میدونه؛ درصدمحبوبیتش بین مردم به زیر #ده_درصد رسیده؟؟
#ارباب_وعده_ها #دولت_دروغگویان
#دولت_لیبرال_بی_عرضه
@mobahesegroup
12.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️مشکل امیرالمومنین(ع) با مردم چه بود⁉️
#استاد_پناهیان
🔴داستان عجیب و تاریخی که تا حالا نشنیدهاید..
🔵 شکوه های شدید و دردآور امام علی (ع)از مردم زمانش...😔
🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹
✍در مورد #عدالت و #شجاعت امیرالمومنین(ع) در منابر و محافل ، سخنان بسیاری شنیدیم... اما در مورد #مظلومیت ایشان در دوران حکومتش کسی به آن صورت صحبتی نمیکند..
🔻مگر مردم زمانش با او چه کردند ، که اینگونه از آن ها #ابراز_تنفر میکند؟؟
با وجودمان لمس کنیم، اگر مردم جامعه و #یارانش به حرف #امام_جامعه توجه نکنند، چگونه آن شخصیت عظیم، زجر میکشد...اینگونه است که باید با چاه درد دل کند...
🔸باید از خودمان بپرسیم،آیا ما پشتیبان آخرین ذخیره خدا، بقیه الله الاعظم(عج) می مانیم ؟؟آیا فورا حرف او را می گیریم و #پشتیبانی میکنیم یا #منفعل و #بیتفاوت از کنارش رد میشویم؟؟
آیا اکنون #درد_دین داریم و پشتیبانی میکنیم، یا #منفعل و بیتفاوتیم؟؟
#مظلومیت_امیرالمومنین
#دردهای_باز_نشده
#مسلمانان_بیتفاوت
@mobahesegroup
6.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺📽 بشارتی که رهبر انقلاب به جوانان دادند..!☝️
▪️ان شا الله همه شما زوال دشمنان بشریّت، یعنی همین تمدّنِ آمریکاییِ منحط و زوال اسرائیل را به لطف الهی خواهید دید..!
#وعده_صادق
#رهبر_انقلاب
@mobahesegroup
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️⛔️ ویژه
📹 رهبرانقلاب: بعضیها به نام شاد کردن دل حضرت زهرا(س)، این روزها کاری میکنند که انقلاب را در دنیا لَنگ کنند
⚠️ آن کسی که امروز کاری کند که آن دشمن انقلاب، آن مامور CIAو... دلیلی پیدا کند، نواری پُر کند و ببرد اینجا و آنجا و نشان بدهد و بگوید آن که میخواهید انقلابش را قبول کنید، این است! میدانید چه فاجعهای اتفاق میافتد؟
⛔️ فاطمهی زهرا راضی نیست!
@mobahesegroup
📚 گزارشات شهادت امام علی(ع) در منابع تاریخی
✍️ متن اجمالی:
روايات متعددي در باب شهادت امام علي(ع) وجود دارد:
در برخي از روايات آمده كه حضرت در مدخل ورودي مسجد مورد حمله «ابن ملجم» قرار گرفته است.
در نقل ديگر آمده امام(ع) در حال بيدار کردن مردم براي نماز بود که مورد حمله قرار گرفته است.
اما بسياري از تواريخ، اشاره به نقل نخست دارند.
در مقابل، روايات ديگري زمان حمله «ابن ملجم» را در هنگام نماز مي دانند؛ «ميثم تمار» مي گويد: امام نماز صبح را آغاز کرده بود و در حالي که يازده آيه از سوره انبياء را خوانده بود، که «ابن ملجم» با شمشير ضربتي به سر امام زد.
پاسخ تفصیلی در پست زیر👇👇👇👇
@mobahesegroup
گزارشات شهادت امام علی علیه السلام در منابع تاریخی
✅پاسخ تفصیلی:
در کتب تاریخی آمده زمانی که امام علی(علیه السلام) آماده می شد تا به سوی صفین حرکت کرده و جنگ جدیدی را با معاویه آغاز کند، صبحگاه نوزدهم ماه مبارک رمضان سال 40 هجری توسط شقی ترین انسان ها، «عبد الرحمن بن ملجم مرادی» مجروح شده و سه روز بعد در 21 رمضان به شهادت رسید.
بنا به نقل «ابن سعد»، سه نفر از خوارج با نام های «عبدالرحمن بن ملجم»، «برک بن عبدالله تمیمی» و «عمرو بن بکیر تمیمی»، در مکه با یکدیگر قرار گذاشتند تا امام علي(علیه السّلام)، معاویه و عمرو بن عاص را بکشند. عبدالرحمن به کوفه آمده و با دوستان خارجی خود دید و بازدید می کرد. یک بار به دیدار گروهی از طایفه «تیم الرباب» رفت. در آنجا زنی را با نام «قطام بنت شجنة بن عدی» دید که پدر و برادرش در «نهروان» کشته شده بود. ابن ملجم از او خواستگاری کرد. زن مهر خویش را سه هزار دینار! و قتل امام علي(علیه السّلام) قرار داد. ابن ملجم گفت که از قضا برای همین به کوفه آمده است.(1) او چندی شمشیر خویش را به زهر آلوده کرده و با همان، ضربتی بر سر امام(علیه السلام) زد که به دلیل عمیق بودن زخم و سمی بودن شمشیر، امام را به شهادت رساند. گفته شده که ابن ملجم آن شب را در خانه «اشعث بن قیس» بوده است.(2)
روایات متعددی حکایت از آن دارد که امام در مدخل ورودی مسجد [در درون مسجد] مورد حمله ابن ملجم واقع شده است.(3) در نقل های دیگری آمده است که امام در حال بیدار کردن مردم برای نماز بود که مورد حمله قرار گرفت.(4) منابع موجود تاریخی بیشتر اشاره به نقل نخست کرده اند. در مقابل روایات دیگری وجود دارد که زمان حمله ابن ملجم را وقتی می داند که امام مشغول نماز بوده است. در نقلی از «میثم تمار» آمده است که امام نماز صبح را آغاز کرده و در حالی که یازده آیه از سوره انبیاء خوانده بود ابن ملجم با شمشیر ضربتی بر سر امام زد.(5)
در نقل دیگری از یکی از نوادگان «جعدة بن هبیره» -که این جعده فرزند ام هانی بوده و گاهی بجای آن حضرت نماز می خوانده و در برخی نقل ها آمده که پس از ضربت خوردن امام، او جلو آمده و نماز را ادامه داد- گفته شده است که وقتی ابن ملجم ضربه را زد که امام در نماز بود.(6) مرحوم شیخ «طوسی» نیز روایتی نقل کرده است که که همین مطلب را تأیید می کند.(7) «متقی هندی» نیز روایت نقل کرده که ضمن آن آمده است که ابن ملجم زمانی ضربت خود را فرود آورد که امام سرش را از سجده برداشت.(8)نقل دیگری از «ابن حنبل»(9) که همان را «ابن عساکر»(10) نیز روایت کرده از همین مطلب را تأیید می کند. «ابن عبد البر» می گوید: «در این که آیا ابن ملجم در نماز ضربت را زده یا قبل از آن و نیز این که امام در آن هنگام کسی را جانشین خود کرده یا خود تمام کرده، اختلاف است. بیشتر بر آنند که آن حضرت، «جعدة بن هبیره» را بجای خود گذاشت تا نماز را تمام کند».(11)
روایات فراوانی از طریق اهل بیت و اهل سنت نقل شده که نشان از وضعیت خاص روحی امام در شبی است که صبحگاه آن شب، امام ضربت خورد. از جمله روایتی از امام باقر(علیه السّلام) که «ابن ابی الدنیا» نقل کرده آشکارا آگاهی امام را از شهادت خویش خبر می دهد.(12) زمانی که امام ضربت خورد فریاد زد: «فُزْتُ وَ رَبِّ الْکَعْبَهِ»(13)؛ (به خدای کعبه رستگار شدم).
«ابن ابی الدنیا»، وصیت امام را از طرق مختلف نقل کرده است. قسمت هایی از آن در زمینه مسائل مالی و بخشی از آن، وصایای دینی امام است. در این وصیت، امام توصیه به مسائل چندی کردند از جمله: صله رحم، اَیتام، همسایگان، عمل به قرآن، اقامه نماز به عنوان عمود دین، حج، روزه، جهاد، زکات، اهل بیت رسول خدا(صلّی اللّه علیه و آله)، بندگان، امر به معروف و نهی از منکر. در این نقل آمده است که امام در حالی که مشغول گفتن «لَا اِلهَ اِلَّا اللهُ» بودند، در آغاز شب بیست و یکم رمضان، در حالی که آیه«فَمَنْ یَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ خَیْراً یَرَهُ وَ مَنْ یَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ شَرّاً یَرَهُ» را می خواند به دیدار معبود شتافت.(14) بنا به نقلی دیگر، پس از شهادت امام، حسنین(علیه السلام)، «محمد بن حنفیه»، «عبدالله بن جعفر» و تنی چند نفر از اهل بیت، آن حضرت را شبانه به خارج کوفه (جایی که بعدها نجف نامیده شد) بردند و پنهانی دفن کردند. این کار برای آن بود که خوارج یا دیگران (بنی امیه) قبر امام را نبش نکنند.(15)،(16)
کانال رسمی پاسخ به شبهات ، شایعات و مطالب روز در تلگرام، ایتا و سروش
http://telegram.me/mobahesegroup
https://eitaa.com/mobahesegroup
http://sapp.ir/mobahesegroup
پی نوشت:
(1). الطبقات الكبرى، محمد بن سعد بن منيع، تحقيق: محمد عبد القادر عطا، دار الكتب العلميه، بيروت، 1410 ق / 1990 م، چاپ اول، ج 3، ص 35 تا 38.
(2). مقتل الإمام أمير المؤمنين على بن أبى طالب، ابن أبى الدنيا، وزارت ارشاد، تهران، 1411 ق، ص 36.
(3). همان، ص 29؛ همان، ص 35.
(4). همان، ص 28 و 33.
(5). همان، ص 30.
(6). همان.
(7). الأمالي، طوسى، محمد بن حسن، دار الثقافه، قم، 1414 ق، چاپ اول، ص 365.
(8). كنز العمال في سنن الأقوال و الأفعال، المتقي الهندي، علاء الدين علي بن حسام الدين، محقق: بكري حياني، صفوة السقا، مؤسسة الرساله، بيروت، 1401 ق / 1981 م، چاپ پنچم، ج 12، ص 164؛ الأمالي في آثار الصحابة، الصنعاني، عبد الرزاق بن همام، محقق: مجدي سيد إبراهيم، مكتبة القرآن، قاهره، بی تا، ص 103 تا 104.
(9). فضائل الصحابه، أبو عبد الله الشيباني، أحمد بن حنبل، تحقيق: وصي الله محمد عباس، مؤسسة الرساله، بيروت، 1403ق / 1983 م، چاپ: اول، ج 2، ص 558.
(10). ترجمة الامام علی بن ابی طالب من تاریخ دمشق، ابن عساکر، علی بن الحسین، محقق: المحمودی، محمد باقر، موسسة المحمودی، بیروت، 1978 م، ج 3، ص 361.
(11). الاستيعاب فى معرفة الأصحاب، ابن عبد البر، أبو عمر يوسف بن عبد الله بن محمد، دار احیاء التراث العربی، بيروت، بی تا، ج 3، ص 59.
(12). همان، ص 33 تا 34؛ ابو نعیم روایتی نقل کرده (و دیگران فراوان آوردهاند) که رسول خدا(صلّی اللّه علیه و آله) خبر شهادت وی را به آن حضرت داده بود. (معرفة الصحابة، أبو نعيم الأصبهاني، أحمد بن عبد الله بن أحمد بن إسحاق بن موسى بن مهران، محقق: عادل بن يوسف العزازي، دار الوطن، رياض، 1419 ق / 1998 م، چاپ اول، ج 1، ص 84).
(13). الاستيعاب فى معرفة الأصحاب، همان، ص 39؛ در پاورقی همانجا از: الإمامة و السياسة المعروف بتاريخ الخلفاء، ابن قتيبة الدينوري، أبو محمد عبد الله بن مسلم، تحقيق: شيري، علي، منشورات رضی، قم، 1413 ق، ص 160، كتاب جمل من انساب الأشراف، البلاذرى، أحمد بن يحيى بن جابر، تحقيق: سهيل زكار، رياض زركلى، دارالفكر، بيروت، 1417 ق / 1996 م، چاپ اول، ج 2، ص 499.
(14). مقتل الامام امیر المؤمنین، همان، ص 45 تا 46.
(15). همان، ص 79.
(16). حیات فکری و سیاسی امامان شیعه(علیهمالسلام)، جعفریان، رسول، موسسه انصاریان، قم، 1381 ش، چاپ ششم، ص 110.
@mobahesegroup