8.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 آیا #فاطمیه برای بعد از انقلابه؟
آیا جمهوری اسلامی درستش کرده و قبلا نبوده؟
✅ پاسخ به این شبهه توسط استاد کاشانی👆
کانال رسمی پاسخ به شبهات و شایعات
👇👇👇👇👇
@mobahesegroup
❌متن شایعه: 👇👇👇
خبری با تیتر استخدام ۲۵ هزار طلبه در آموزش و پرورش، در شبکههای اجتماعی و سایتهای خبری منتشر شد. طی این خبر ادعا شده که دولت سیزدهم در نظر دارد در سال ۱۴۰۰ از بین طلاب حوزههای علمیه بدون آزمون استخدامی و در اوج اعتراض معلمین به حقوق صنفیشان نیروی طلبه استخدام کند.
✅پاسخ شایعه: 👇👇👇
حسین صادقی معاون رسانهای وزارت اموزش و پرورش ضمن تکذیب اکید این شایعه گفت:
وزارت آموزش و پرورش فرایند مشخصی برای استخدام نیرو دارد و عملا امکان تحقق چنین خبری وجود ندارد.
🔸 قاسم احمدی لاشکی معاون حقوقی و پارلمانی وزارت آموزش و پرورش نیز در گفتگو با رسانه ملی اظهار داشت: با ۲۵ هزار نفر مجوزی که جدیداً اخذ کردیم و با ۹۸۰۰ سهمیهای که از قبل مانده است، در مجموع ۳۴ هزار و ۸۰۰ نفر سهمیه جهت استخدام در آموزش و پرورش از طریق آزمون استخدامی فراگیر دستگاههای اجرایی و آموزش و پرورش داریم و باید سریعاً آزمون جذب برای این افراد برگزار شود.
❌ماهی گرفتن از هر فرصتی به عادت ثابت معاندان تبدیل شده است. هنوز از سوءاستفاده از مطالبات کشاورزان و انحراف مطالبات آنها مدت زیادی نگذشته که خناسان موجسواری بر مطالبات معلمان را بهانهی اظهار وجود و دشمنی با نهادهای دینی کردهاند. بدون منبع معتبر، هیچ خبری در فضای مجازی قابل اعتماد نیست.
کانال رسمی پاسخ به شبهات و شایعات
👇👇👇👇👇
@mobahesegroup
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بیماری زهرا چخماقی خبرنگار صدا وسیما رو به بهبود/ پزشک معالج: به شایعات فضای مجازی توجه نکنید
#اخبار_جبهه_انقلاب_اسلامی
🇮🇷اخبار جبهه انقلاب اسلامی
@News_Revolution 📡
ا◼️✨◼️✨
ا✨◼️✨
ا◼️✨
ا✨
#فاطمیه
⚜️حضرت فاطمة الزهراء (علیها السلام) حقیقت «حبّة» در آیات حضرت قرآن
🔹 قسمت دوم
⏺ذاکر کسی است که کثیر الذکر باشد، و خداوند عزوجل جلیس الذاکرین است. حال سوال این است که حقیقت ذکر کثیر چیست ؟ ذکری که خصوصیت آن خیر بودن است.
◀️حقیقت ذکر کثیر، تسبیح حضرت فاطمه (سلام الله علیها) است و منظور شریفه « فَاذْكُرُونِي أَذْكُرْكُمْ » تسبیح حضرت خاتون است.
🔹تسبيح فاطمة الزهراء (عليها السلام) ذكر الله الكثير الذي قال الله عز و جل: فَاذْكُرُونِي أَذْكُرْكُمْ.
📓البرهان في تفسير القرآن ؛ ج۱ ؛ ص۳۵۶
📓معاني الأخبار ؛ النص ؛ ص۱۹۴
📓بحار الأنوار ؛ ج۹۰ ؛ ص۱۵۵
🔘از حضرت جعفر بن محمد الصادق (علیه السلام) سوال شد که حد ذکر کثیر چیست که خداوند عزوجل در آیه حضرت قرآن، مؤمنان را به ذکر کثیر امر می فرماید؟ منتهای آن چیست؟
➖يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اذْكُرُوا اللَّهَ ذِكْراً كَثيرا
(سوره احزاب، آيه ۴۱ )
حضرت فرمودند:
▪️ إنَّ رَسُولَ اللَّهِ صلی الله علیه و آله و سلم عَلَّمَ فَاطِمَةَ عليها السلام أَنْ تُكَبِّرَ أَرْبَعاً وَ ثَلَاثِينَ تَكْبِيرَةً وَ تُسَبِّحَ ثَلَاثاً وَ ثَلَاثِينَ تَسْبِيحَةً وَ تُحَمِّدَ ثَلَاثاً وَ ثَلَاثِينَ تَحْمِيدَةً فَإِذَا فَعَلْتَ ذَلِكَ بِاللَّيْلِ مَرَّةً وَ بِالنَّهَارِ مَرَّةً فَقَدْ ذَكَرْتَ اللَّهَ كَثِيراً
▫️حضرت رسول اکرم (صلی الله علیه و اله و سلم) به حضرت فاطمه الزهراء (علیها السلام) فرمودند اگر سی و چهار بار تکبیر و سی و سه بار تسبیح و سی و سه بار تحمید ، را یک بار شب هنگام و یک بار در روز به جا آوری، ذکر کثیر را به جا آورده ای.
📓تأويل الآيات الظاهرة في فضائل العترة الطاهرة ؛ ؛ ص۴۴۶
📓تفسير كنز الدقائق و بحر الغرائب ؛ ج۱۰ ؛ ص۴۰۴
☑️بنابراین ذکر کثیر، تسبیح حضرت فاطمة الزهراء (سلام الله علیها) است. ذکری که خصوصیت آن «خیر» بودن است و حضرت کوثر، خیر کثیر هستند.
🔹در نتیجه این یکی از فضائل و مناقب حضرت مادر است که خداوند عزوجل تنها جلیس و همنشین محبین و تسبیح گویان آن حضرت می باشد.
🔹هر که تسبیح حضرت عصمة الله الکبری را به جا آورد ، به میزان معرفت اش، متصف به عصمت شده، تزکیه می گردد . همان طور که در روایت بالا اشاره شد که «ازکاها» یعنی مزکّی ترین اعمال ، تسبیح حضرت زهراء (سلام الله علیها) است.
🔹به عبارت دیگر به میزانی که محبین ذکر الله، در معرفت حضرت صدیقة الکبری (سلام الله علیها) به مقام تسبیح یعنی سبوحیت حضرت مادر و برئ دانستن ایشان از هر گونه نقص و عیب و خطا برسند، خداوند عزوجل نیز جلیس و همنشین ایشان می شود، چرا که با تسبیح حقیقی، در عصمت پیش رفته و تزکیه می گردند.
🖋بنابراین یکی از مناقب ذاتی حضرت خاتون فاطمه زهراء (سلام الله علیها) حقيقت ذكر كثير است و تسبيح ايشان اعظم عبادات است؛ که در آیات حضرت قرآن ، مؤمنين به این ذکر یعنی تسبیح حضرت مادر، امر شده اند.
✨
◼️✨
✨◼️✨
◼️✨◼️✨
کانال رسمی پاسخ به شبهات و شایعات
👇👇👇👇👇
@mobahesegroup
🔵 شفاعت حضرت زهرا سلام الله علیها
✍ شفاعت دو نفر از معصومین (ع) عجیب است. یکی شفاعت ابا عبدالله الحسين علیه السلام که روایاتش در «کامل الزيارات» آمده است و فوق العاده است. و دیگری شفاعت مادر بزرگوارشان حضرت زهرا (س) که مرحوم مجلسی در جلد هشتم «بحارالانوار» برخی از آنها را آورده است.
در آنجا آمده است: آنقدر از محبان و دوستان و شیعیانش شفاعت می کند که جز مشتی کافر و منافق کسی برای جهنم باقی نمی ماند و باقی را مانند پرنده ای که از زمین دانه جمع می کند، همه را جمع می کند و به بهشت می برد. آن وقت همه آرزو می کنند.
ای کاش فاطمی بودند
این نصرتی است که خداوند به حضرت زهرا (س) میدهد.
📚 کتاب بهشت و جهنم
کانال رسمی پاسخ به شبهات وشایعات👇👇👇
┏⊰✾🌹✾⊱━━━─━━┓
🆔 @mobahesegroup
┗━━─━━━⊰✾🌹✾⊱┛
﷽؛
✅ جسارت به حضرت زهرا (سلام الله علیها) در کلام «عبدالفتاح عبدالمقصود»
📝 پرسش :
«عبدالفتاح عبدالمقصود» عالم اهل سنت ، ماجرای یورش به خانه حضرت زهرا (علیها السلام) و جسارت به ایشان را چگونه شرح می دهد ؟
📖 پاسخ اجمالی :
«عبدالفتاح عبدالمقصود» عالم اهل سنت ، درباره ماجرای یورش به خانه حضرت زهرا (سلام الله علیها) می نویسد :
« عمر گفت : قسم به كسى كه جان عمر در دست اوست يا بايد بيرون بياييد يا خانه را بر ساكنانش آتش مى زنم . عدّه اى كه از خدا مى ترسيدند و پس از پيامبر (صلی الله علیه و آله) رعايت منزلت او را مى كردند ، گفتند : اباحفص، فاطمه در اين خانه است . بى پروا فرياد زد : باشد ! نزديك شد ، در زد ، سپس بر در كوبيد و وارد خانه شد ... طنين صداى زهرا در نزديكى ورودی خانه بلند شد ... اين ناله استغاثه او بود ...!».
📖 پاسخ تفصیلی :
«عبدالفتاح عبدالمقصود» عالم اهل سنت ، ماجرای هجوم به خانه وحى را در دو مورد از كتاب خود آورده است و ما به نقل يكى از آنها بسنده مى كنيم :
عمر گفت :
« وَالّذي نَفْسُ عُمَرَ بِيَدِهِ، لَيَخْرُجَنَّ أَوْ لاَحْرَقَنّها عَلى مَنْ فيها...! قالت له طائفة خافت الله و رعت الرسول في عقبه: يا أباحَفْص، إِنَّ فيها فاطِمَةَ! فَصاحَ لايُبالي: وَ إن...! وَ اقْتَرَبَ وَ قَرَعَ الْبابَ، ثُمَّ ضَرَبَهُ وَ اقْتَحَمَهُ... وَ بَدالَهُ عَليّ... وَ رَنَّ حينَذاكَ صَوْتُ الزَّهْراءِ عِنْدَ مَدْخَلِ الدّارِ... فَإنْ هِيَ إلاّ طَنينَ اسْتِغاثَة...»(1)؛
( قسم به كسى كه جان عمر در دست اوست يا بايد بيرون بياييد يا خانه را بر ساكنانش آتش مى زنم . عدّه اى كه از خدا مى ترسيدند و پس از پيامبر (صلى الله عليه وآله) رعايت منزلت او را مى كردند ، گفتند : اباحفص ، فاطمه در اين خانه است . بى پروا فرياد زد : باشد !. نزديك شد ، در زد ، سپس بر در كوبيد و وارد خانه شد . على (عليه السلام) پيدا شد ... طنين صداى زهرا در نزديكى مدخل خانه بلند شد ... اين ناله استغاثه او بود...!).(2)
#پےنوشت
(1). الامام علی بن ابی طالب(علیه السلام)، عبدالفتاح عبدالمقصود، دار مصر، قاهره، ۱۹۵۱م / ۱۳۷۰ق، ج 4، ص 276.
(2). پيام امام امير المومنين(عليه السلام)، مكارم شيرازى، ناصر، تهيه و تنظيم: جمعى از فضلاء، دار الكتب الاسلاميه، تهران، 1386 ش، چاپ اول، ج 8، ص 51.
🎆💎{ کارشناس احکام و مسائل شرعی حجت الاسلام والمسلمین سیدشمس الدین جوانمردی لنگرودی }💎🎆
کانال رسمی پاسخ به شبهات وشایعات👇👇👇
┏⊰✾🌹✾⊱━━━─━━┓
🆔 @mobahesegroup
┗━━─━━━⊰✾🌹✾⊱┛
﷽؛
✅ جسارت به حضرت زهرا (سلام الله علیها) در کتاب «الإمامه و الخلافه»
📝 پرسش :
در کتاب «الإمامه و الخلافه» ماجرای یورش به خانه حضرت زهرا (سلام الله علیها) و جسارت «عمر» به ایشان چگونه منعکس شده است ؟
📖 پاسخ اجمالی :
«مقاتل ابن عطيّه» در كتاب «الامامة و الخلافة» مى نويسد :
« هنگامى كه ابوبكر از مردم با تهديد شمشير و زور بيعت گرفت ، عمر و قنفذ و جماعتى را به سوى خانه على (علیه السلام) و فاطمه (سلام الله علیها) فرستاد . عمر هيزم جمع كرد و در خانه را آتش زد...». در ذيل اين روايت ، تعبيرات ديگرى است كه قلم از بيان آن عاجز است .
📖 پاسخ تفصیلی :
«مقاتل ابن عطيّه» در كتاب «الامامة و الخلافة» مى نويسد :
« إنّ أبابكر بَعْدَ ما أَخَذَ الْبَيْعَةً لِنَفْسِهِ مِنَ النّاسِ بِالإرْهابِ وَ السَّيْفِ وَ الْقُوَّةِ أرْسَلَ عُمَرَ وَ قُنْفُذاً وَ جَماعَةً إلى دارِ عَلىّ وَ فاطِمَةً(عليهما السلام) وَ جَمَعَ عُمَرُ الْحَطَبَ عَلى دارِ فاطِمَةَ وَ أَحْرَق بابَ الدّارِ!...»(1)؛
(هنگامى كه ابوبكر از مردم با تهديد و شمشير و زور بيعت گرفت ، عمر و قنفذ و جماعتى را به سوى خانه على و فاطمه (عليهما السلام) فرستاد . عمر هيزم جمع كرد و در خانه را آتش زد...). در ذيل اين روايت، تعبيرات ديگرى است كه قلم از بيان آن عاجز است.(2)
#پےنوشت
(1). طرف من الأنباء و المناقب، سيد بن طاووس، رضي الدين أبي القاسم علي بن موسى، تاسوعا، مشهد، 1420 ق، چاپ اوّل، ص 392، (و ويل لمن أحرق بابها)؛ مأساة الزهراء(عليها السلام)، العاملى، جعفر مرتضى، دار السيرة، بيروت، 1418 ق، چاپ دوم، ج 2، ص 189، (المفيد في الامالي)؛ الموسوعة الكبرى عن فاطمة الزهراء(سلام الله عليها)، انصارى زنجانى خوئينى، اسماعيل، دليل ما، قم، 1428 ق، چاپ اوّل، ج 10، ص 178؛ ابهى المداد، ابن عطيه، جميل حمود، موسسة الاعلمي، بيروت، 1423 ق، چاپ اول، ج 2، ص 378، بيان؛ مؤتمر علماء البغداد فى الامامة و الخلافة، مقاتل بن عطية بن مقاتل البكري، دار الكتب الاسلاميه، تهران، 1377 ش، ص 181.
(2). پيام امام امير المومنين(عليه السلام)، مكارم شيرازى، ناصر، تهيه و تنظيم: جمعى از فضلاء، دار الكتب الاسلاميه، تهران، 1386 ش، چاپ اول، ج 8، ص 52.
🎆💎{ کارشناس احکام و مسائل شرعی حجت الاسلام والمسلمین سیدشمس الدین جوانمردی لنگرودی }💎🎆
کانال رسمی پاسخ به شبهات وشایعات👇👇👇
┏⊰✾🌹✾⊱━━━─━━┓
🆔 @mobahesegroup
┗━━─━━━⊰✾🌹✾⊱┛
⁉️شبهه:
غذا در گلویتان گیر کرده و در حال خفه شدن هستید، من دو انتخاب دارم: 1. بزنم پشتتان 2. برایتان دعا کنم، کدام یک را میخواهید انجام دهم.
http://pasokhgooyan.blogfa.com/post/2614
✅پاسخ کوتاه:
👈برای بهبودی بیماری هم باید دعا کرد و هم پیش پزشک رفت!
🔹دعا و استفاده از امکانات پزشکی کشف شده هر دو برای شفای بیماری لازم است.
🔹زمانیکه غذا در گلو گیر میکند، هم باید بر پشت او زد و هم آب آورد و همزمان باید دعا هم کرد که او شفا پیدا کند، زیرا اگر خدا نخواهد، هزار بار هم با مشت و لگد به پشت او ضربه بزنیم، راه گلو باز نمیشود و او میمیرد؛ اسباب عالم زمانی عمل میکنند که خدا بخواهد نه همیشه. بنابراین هیچ تعارضی بین دین و علم نیست، بلکه این دو در کنار هم هستند.
🔵پاسخ مفصل:
در واقع شبهه کننده با این جمله به ظاهر زیبا در صدد است به مخاطبان خود القا کند که دعا کردن هیچ تاثیری ندارد و تنها علم تجربی و حرکت مادی به درد میخورد و برای انسان سودمند است. او میخواهد با این جمله بین علم و دین تعارض ایجاد کرده و به مخاطب بفهماند همیشه علم بهتر از دین است!.
💠 در پاسخ به او باید گفت:
🔹نکته اول: چرا دانشمندان بیدین و منکر خدا و مخالف مذهب، تمام تلاش خود را میکنند تا اثبات کنند بین دین و علوم تجربی تعارض وجود دارد و علم برتر و برای زندگی روزمره انسان سودمندتر است؟!. بارها علمای دین و حتی بزرگان مسیحیت گفتهاند که هرگز دین در مقابل علم قرار ندارد و این دو در کنار هم هستند و در طول همدیگر، اما آنان بدون توجه به سخنان علمای دین، مدعای خود را تکرار کرده و سعی میکنند مخاطبان را با خود همراه کرده و بیدین کنند!.
🔹نکته دوم: ما نیز مانند آنها عمل کرده و میگوییم: فرض کنید سرطان دارید و کاری از دست دکترها بر نمیآید؛ حال به شما بگویند: هیچ راهی برای درمان شما وجود ندارد و باید بمیرید شما را آرام میکند یا بگویند دکترها نمیتوانند کاری کنند، اما خدایی قادر و توانا وجود دارد که اگر بخواهد شما را شفا میدهد؟ اینجا کدام خبر را انتخاب میکنید؟
همه دکترها اذعان دارند در درمان بیماری به خصوص انواع سرطان -که نامش هم انسان را میترساند- روحیه و آرامش درونی به بهبودی شخص بیمار بسیار کمک میکند و ایمان به خدا و توجه به او و راز و نیاز با او و اعتقاد به قدرت بینهایت او، بهترین آرامش در انسان را ایجاد میکند و روحیه بیمار را تقویت کرده و همین امید و آرزو در بهبودی بیماری او بسیار موثر است.[1] بنابراین ایمان به خدا و اعتقاد به دین و مذهب برای همین دنیا نیز موثر است و بیماری را بهبود میبخشد.
🔹نکته سوم: اگر تنها علم برای درمان کافی است، پس چرا این همه انسان بر اثر بیماری و انواع سرطان و سکته و ... از دنیا میروند؟!، چرا علم پزشکی جلوی مرگ این افراد را نمیگیرد؟ حتی در چند ماه اخیر نیز همه دنیا با چشم خود دیدند این همه پیشرفت و این همه امکانات در برابر ویروسی کوچک و ضعیف زانو زد و تمام دنیا را گرفتار خود کرد و هنوز علم از درمان آن عاجز است. بنابراین این چنین نیست که علم به تنهایی کارساز باشد و تمام مشکلات را حل کند و هر کسی به دکتر مراجعه کند، بهبود یابد و نیازی به چیز دیگری در کنار درمان وجود نداشته باشد.
✅در اینجا باید گفت همه چیز دست خداوند متعال است و تا او نخواهد هیچ حرکتی صورت نمیگیرد، برگی از درختی روی زمین نمیافتد، لذا شفای بیمار و تاثیر دارو و فهم درست دکتر از بیماری و ... در دست اوست. این خداست که دارو را قرار داده و تاثیر آن بر بدن انسان را نیز خود او قرار داده است و تا خدا نخواهد دارو هم اثر نخواهد کرد، لذا بسیاری از مردم با اینکه وضع مالی بسیار خوبی دارند و برای درمان مثلا به اروپا و آمریکا سفر کرده و نزد بهترین پزشکان دنیا نیز میروند، باز درمان نشده و جان خود را از دست میدهند. اینجاست که باید قبول کرد عامل دیگری وجود دارد و همه چیز در دارو و درمان و پزشک خلاصه نمیشود.
🔹نکته چهارم: بیماران صعب العلاج فراوانی با دعا، نذر، روضه و رفتن به حرم ائمه اطهار(علیهمالسلام) شفا یافته و خوب شدهاند، موارد متعددی وجود دارد که دکتر از درمان آن عاجز بوده و بیمار را جواب کردهاند، اما با بردن آن بیمار به حرم ائمه اطهار (علیهمالسلام) او کاملا شفا یافته و اثری از بیماری در او نمانده و موجبات تعجب پزشکان را فراهم کرده است، این موارد آنقدر زیاد است که نمیتوان به راحتی همه را انکار کرد.
🔹نکته پنجم: علمای دین بارها گفتهاند که خداوند متعال دو عامل را برای بهبودی انسان از بیماری قرار داده است، یک راه عادی و معمولی که همان راه اسباب و مسببات و استفاده از دارو و راه طبیعی برای درمان است؛ راه دوم شفای بیماری با استفاده از عوامل ماورائی و غیر مادی و غیر عادی است. راه اول چون عمومی است و سنت الهی نیز محسوب میشود، باید مورد توجه قرار گیرد، یعنی👇
کانال رسمی پاسخ به شبهات و شایعات
⁉️شبهه: غذا در گلویتان گیر کرده و در حال خفه شدن هستید، من دو انتخاب دارم: 1. بزنم پشتتان 2. برایتان
مردم زمانی که بیمار میشوند، باید نزد دکتر بروند، باید دارو مصرف کنند تا درمان شوند، سنت الهی بر این است که انسان با دارو بهبود یابد و این مسیر نه تنها با دین در تضاد نیست بلکه از دستورات دین نیز میباشد چنانکه در روایت آمده «أَبَى اَللَّهُ أَنْ يُجْرِيَ اَلْأَشْيَاءَ إِلاَّ بِأَسْبَابٍ فَجَعَلَ لِكُلِّ شَيْءٍ سَبَباً: خدا خوددارى و امتناع فرموده كه كارها را بدون اسباب فراهم آورد پس براى هر چيزى سبب و وسيلهاى قرار داد».[2] یعنی خداوند سبحان میخواهد کارها را از راه عادی پی بگیریم، به همین خاطر است که پیامبر و ائمه اطهار(علیهمالسلام) که خود معدن علم الهی محسوب شده و به تمام اسرار هستی عالم بودهاند، در زمان بیماری طبیب خبر کرده و داروهای تجویز شده توسط طبیب را مصرف میکردند؛ پس عامل اول هیچ منافاتی با دین و عوامل معنوی و دعا ندارد چراکه میدانیم تا خدا نخواهد این داروها بر بدن ما تاثیر نمیگذارند.
✅بر این اساس زمانیکه غذا در گلو گیر میکند هم باید بر پشت او زد و هم آب آورد و همزمان باید دعا هم کرد که او شفا پیدا کند، زیرا اگر خدا نخواهد، هزار بار هم با مشت و لگد به پشت او ضربه بزنیم، راه گلو باز نمیشود و او میمیرد؛ اسباب عالم زمانی عمل میکنند که خدا بخواهد نه همیشه. بنابراین هیچ تعارضی بین دین و علم نیست، بلکه این دو در کنار هم هستند.
پینوشت:
[1]. برای مطالعه بیشتر به این مطلب مراجعه کنید.
[2]. كلينى، محمد بن يعقوب بن اسحاق، الكافي، دار الكتب الإسلامية، تهران، چاپ چهارم، 1407 ق، ج1 ، ص 183 .
لینک منبع: اندیشه برتر
کانال رسمی پاسخ به شبهات وشایعات👇👇👇
┏⊰✾🌹✾⊱━━━─━━┓
🆔 @mobahesegroup
┗━━─━━━⊰✾🌹✾⊱┛
🔵 در عالم آخرت خواهیم فهمید...
💌 شرح در تصویر 👆
✍ استاد پناهیان
👇کانال رسمی پاسخ به شبهات وشایعات
┏⊰✾🌹✾⊱━━━─━━┓
🆔 @mobahesegroup
┗━━─━━━⊰✾🌹✾⊱┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌واکنش رهبر انقلاب به ظلم دشمنان و تحریم دارویی
خدا رحم کرد دانشمندان ما واکسن کرونا را تولید کردند وگرنه معلوم نبود کی به ما واکسن میدادند
کانال رسمی پاسخ به شبهات وشایعات👇👇👇
┏⊰✾🌹✾⊱━━━─━━┓
🆔 @mobahesegroup
┗━━─━━━⊰✾🌹✾⊱┛