🌹🌹🌹ادامه نکته های آیه🌹🌹🌹
3. این آیه یک پیام کلی دارد که ضایعکردن حرث و نسل ممنوع است. مقام معظم رهبری مستند به همین آیه میفرمایند: این حرف تکراریِ از دهن افتادۀ مهملی که راجع به ساخت سلاح اتمی به جمهوری اسلامی نسبت میدهند، نشاندهندۀ نهایت ناتوانی اینها حتّی در زمینۀ تبلیغات است. جمهوری اسلامی هیچ اصراری هم ندارد که در دفاع خودش در این قضیه خیلی احساسات به خرج بدهد؛ نه، ما اعتقاد به بمب اتم نداریم، به سلاح اتمی نداریم؛ دنبالش هم نخواهیم رفت. برطبق مبانی اعتقادی ما، مبانی دینی ما، به کار بردن اینگونه وسائل کشتار جمعی اصلاً ممنوع است، حرام است؛ این، ضایعکردن حرث و نسل است که قرآن آن را ممنوع کرده؛ ما دنبال این نمیرویم. ما دنبال آن چیزی میرویم که قدرتهای سلطهگر حقیقتاً از آن باید بترسند، و من اعتقادم این است الان هم از همان میترسند و آن، بیدار کردن روح حماسه و عزت اسلامی است در همۀ امت اسلام. ما این کار را خواهیم کرد؛ این را بدانند.
🌹🌹🌹متن بیانیه گام دوم در موضوع آیه🌹🌹🌹
محصول تلاش چهلساله، اکنون برابر چشم ما است: کشور و ملّتی مستقل، آزاد، مقتدر، باعزّت، متدیّن... سرآمد در جمعیّت جوان کارآمد، و بسی ویژگیهای افتخارآمیز دیگر که همگی محصول انقلاب و نتیجۀ جهتگیریهای انقلابی و جهادی است. و بدانید که اگر بیتوجّهی به شعارهای انقلاب و غفلت از جریان انقلابی در برهههایی از تاریخ چهلساله نمیبود -که متأسّفانه بود و خسارتبار هم بود- بیشک دستاوردهای انقلاب از این بسی بیشتر و کشور در مسیر رسیدن به آرمانهای بزرگ بسی جلوتر بود و بسیاری از مشکلات کنونی وجود نمیداشت... مهمترین ظرفیّت امیدبخش کشور، نیروی انسانی مستعد و کارآمد با زیربنای عمیق و اصیل ایمانی و دینی است. جمعیّت جوان زیر ۴۰ سال که بخش مهمّی از آن نتیجۀ موج جمعیّتی ایجادشده در دهۀ ۶۰ است، فرصت ارزشمندی برای کشور است.
🌹🌹🌹ادامه جهاد تبیین در راستای موضوع آیه جزء دوم🌹🌹🌹
5. دربارۀ خودکفایی ایران در کشاورزی و نقش رژیم پهلوی در نابودی این دستاورد تمدنی مرحوم حیدر رحیم پور ازغدی در کتاب تلخ ترین نوشته من مینویسد: چون رضاشاه منکوب غرب بر تخت نشست در عصری که جهان مترقی به کشاورزی سوبسید میداد او از کشاورزان در حد خراج از کفار، مالیات و باج میگرفتند... ضربه نخست آمریکا (به کشاورزی کشور) اصلاحات ارضی و طرح متلاشی ساختن املاک و تار و مارکردن کشاورزان بود و در قدم دوم طرح شکستن کمر سفیدبرگ ایران تا مرز نیازمندی به واردات گندم و در قدم سوم طرح، نابودی باغات که هرگاه به آن میاندیشم بغض گلویم را میفشرد و لعنت بر پلیدی سیاست مردان آمریکا میفرستم. وی درباره نابودی باغات توسط انگلیسیها با کمک عمال رژیم پهلوی مینویسد: من کوچک بودم. روزی دُرشکه مأمور خرید سوخت سفارت انگلستان به سرای پدرم که رئیس صنف بود آمد و گفت ما فلان مقدار هیزم پسته میخواهیم. در آن ایام، خرید هیزم پسته به خاطر عرضه بسیار هیزمهای باغی، اقتصادی نبود؛ اما اشترداران بیکار بودند و این خبر خوش، آنان را به بیابانها فرستاد و هر روز هزاران اصله، درخت پسته کوهی را قلع و قمع میکردند و به سفارتخانه انگلستان میفروختند و سفارت مازاد سوخت خود را به کارمندان خود اهدا و به روسای ادارات هم که بردگانش بودند سفارش میکردند تا میتوانید زغال سنگ که کربنش موذی است مصرف نکرده و کنده پسته که همه چیزش بهتر است مصرف کنید. به گفته حیدر رحیم پور ازغدی انگلستان (با کمک پهلوی ها) درختان پسته کوهی ما که بهترین و گرانترین گونه پسته دنیا است نابود و آن را تبدیل به بیابانهای لم یزرع و کویر ساخت و مراتع را نابود کرد.
🌹🌹🌹جهاد تبیین در راستای موضوع آیه جزء دوم🌹🌹🌹
1. بررسیهای شواهد دینی و همچنین بیانات معصومین نشان میدهد، مبانی دینی ما مبتنی بر تکثیر نسل میباشد و اهل بیت متعدد برای فرزندآوری مؤمنین ادعیه و اذکاری را بیان کردهاند. از سویی دیگر در اسلام نسلکشی مذموم و امری حرام شمرده شده است و در ادبیات دینی متعدد ذکر شده است، که بهترین زنان در دین زنان مولد هستند. اساس فلسفه اصلی ازدواج در دین، افزایش نسل و فزونی تعداد مسلمانان میباشد. اهمیت افزایش نسل به میزانی هست که اسلام در ابتدای مسیر دعوت خود در سرزمین مکه، آیین شوم زنده به گورکردن دختران را مذموم میشمارد و آن را امری حرام در دین میداند. کثرت جمعیت موجب اقتدار و عزت جوامع میشود.
2. مقام معظم رهبری: بایستی بِجِدْ مسئلۀ فرزندآوری را مهم دانست و از پیری جمعیّت ترسید. حالا خارجیها را کار نداریم؛ دشمن، دشمن است؛ امّا بعضی کجسلیقگیها را متأسّفانه آدم در داخل مشاهده میکند -یک جایی خواندم- که میگویند «آقا! پیری جمعیّت اشکالی ندارد»! چطور اشکالی ندارد؟ یکی از پُرفایدهترین ثروتهای یک کشور، جمعیّت جوان در یک کشور است که ما بحمدالله از اوایل انقلاب تا امروز برخوردار بودهایم و اگر بنا باشد بعداً برخوردار نباشیم، یقیناً عقب خواهیم ماند .
3. مقام معظم رهبری: بدانیم نسخههای غربی برای ما قابل اعتماد نیستند. من نمیگویم بکلّی رد کنیم؛ نه، بسنجیم. تسلیمِ بیبروبرگردِ نسخههای غربی نمیشود شد؛ نه در زمینۀ اقتصاد، نه در زمینههای دیگر مثل مسئلۀ جمعیّت. قضیّۀ جمعیّت یکی از همان نسخههای غربی است. اخیراً دستگاه تبلیغاتی دولت انگلیسِ خبیث تجویز نسخه هم کرده که ایران برای سی میلیون جمعیّت، خیلی کشور خوبی خواهد بود! چشمتان چهار تا! انشاءالله این جمعیّت به ۱۵۰ میلیون هم خواهد رسید.
4. یکی از بزرگترین خیانتهای پهلوی، نابودی کشاورزی در کشور و وابستهکردن کشور در تامین مواد غذایی بود به طوری که آمار موجود در بخش کشاورزی نشان میدهد تولید محصولات از 29 درصد تولید ناخالص ملی در سال 1339، به 9 درصد در سال 1356 تنزل یافت و بسیاری از محصولات کشاورزی مثل گندم، گوشت مرغ، گوشت گوسفند و غیره از خارج تأمین میشد. در اینباره رهبر معظم انقلاب با اشاره به خیانت پهلویها در نابودی کشاورزی میفرماید: «همین وزیرۀ امریکایی در همین سخنانش هم از رژیم شاه، تبلیغ و تعریفِ دروغ کرده است. میگوید رژیم شاه دیکتاتور و بد بود؛ منتها اقتصاد ایران را شکوفا کرد! این بزرگترین و خندهآورترین دروغی است که یک وزیر خارجه میتواند در شرایط فعلی بر زبان جاری کند! آیا اقتصاد ایران را آنها شکوفا کردند؟! این نکته را مخصوصاً جوانان بدانند کسانی که در آن زمان بودهاند، وقایع را از نزدیک لمس کردهاند در ایران قبل از انقلاب، نه فقط از لحاظ اقتصاد زمان پهلوی، بلکه از لحاظ حتی پایههای اقتصادی که تا سالها بعد هم اثرش باقی ماند بزرگترین خیانت را رژیم پهلوی به اقتصاد ایران کرده است! ایران را به انبار کالاهای وارداتیِ کم ارزش و بیفایدۀ غربی تبدیل کردند؛ ابزارهای بُنجل و چیزهای زیادی و غیر لازم را با پولهای کلان خریدند! کشاورزی این کشور را که یک روز بهکلّی خودکفا بود، بهکلّی نابود کردند؛ بهطوریکه بعد از گذشت سالها هنوز هم که هنوز است، کشاورزی ما به حال اوّل برنگشته است، چون سیل مهاجرتهایی که با تشویق آنها به سمت شهرها به راه افتاد، چیزی نبود که به آسانی بشود جلوش را گرفت. ملت را از لحاظ کشاورزی، وابستۀ به بیگانه کردند. آن روز گندم ایران را از امریکا میخریدند؛ سیلوی گندم را هم شورویها میساختند! یعنی هم از لحاظ گندم، هم از لحاظ جای نگهداری گندم، وابسته بودند. آن روز روستاها را تخریب کردند.
اتفاقات خوب و امید آفرین یک سال گذشته:
50 هزار میلیارد تومان صرفهجویی با مدیریت هوشمند یارانه آرد و نان، پیوستن ایران به جمع ده کشور دارای برترین تلسکوپ در جهان، ارسال ماهواره «خیام» به فضا با قابلیت رصد زمین با دقت یک متر، افتتاح ابرپروژه آبرسانی «غدیر» در خوزستان و اجرای پروژه 36 ماهه در 10 ماه، عضویت ایران در سازمان همکاری شانگهای، افتتاح نخستین مخزن ابرپروژه آبرسانی در همدان، برگزاری باشکوه مراسم اربعین پس از دو سال محدودیتهای کرونایی، سخنرانی تاریخی رئیسجمهور محترم کشورمان در سازمان ملل و در دست گرفتن عکس سردار شهید حاج قاسم سلیمانی.
و همچنین افتتاح طرح آبرسانی به ١۵٠٠ روستای کشور، پالایش روزانه 100 هزار بشکه نفت ایران در ونزوئلا، حضور دهها میلیونی مردم در مراسم ۱۳ آبان در سراسر کشور، پرتاب موفق موشک بالستیک قارهپیمای «قائم۱۰۰»، رونمایی از سامانه پدافندی ارتقاءیافته «باور۳۷۳»، افتتاح بزرگترین پروژه ریلی و ترانزیتی کشور در سیستان و بلوچستان، موفقیت دانشمندان ایرانی در درمان سرطان خون با روش ژندرمانی، جلوگیری از قطعی مکرر برق در تابستان و افت فشار گاز در زمستان، حمله موشکی سپاه پاسداران به مواضع گروهکهای تروریستی ضدایرانی در اقلیم کردستان عراق، افزایش 2برابری تولید گاز با وجود تحریمها، بهرهبرداری از مدرنترین طرح آبرسانی کشور در سنندج.
برگزاری جامجهانی فوتبال در قطر و تحقیر بیسابقه رژیم کودککش اسرائیل، استقبال کمنظیر مردم از رئیسجمهور در سفرهای استانی، رشد 3برابری سرمایهگذاری خارجی در مقایسه با سال اوج برجام، مجازات آشوبگران مسلح و اشرار داعشی، بالاترین رکورد صادرات نفت و محصولات پتروشیمی از 97 تاکنون، اعدام ابرجاسوس انگلیسی و سرگیجه سرویسهای اطلاعاتی غربی- عبری، همدلی مردم و مسئولین در مدیریت چالش گازی، ضربشست وزارت اطلاعات با انهدام ششمین شبکه اشرار و تروریستها، برگزاری باشکوه و حماسی سومین سالگرد شهادت حاج قاسم، تشییع پرشور و تماشایی400 شهید گمنام در شهرهای مختلف، رونمایی از ماهوارههای «ناهید۲» و «طلوع۳»، حضور گسترده و دهها میلیونی مردم در راهپیمایی سراسری ۲۲ بهمن، جشن تکلیف تماشایی دختران دهه نودی در حسینیه امام خمینی(رضواناللهتعالیعلیه) در حضور رهبر معظم انقلاب، تولید موشک پیشرفته «هایپرسونیک»، افتتاح تونل انتقال آب به دریاچه ارومیه، برگزاری اجتماع ۱۰ کیلومتری جشن عیدغدیر در تهران با حضور میلیونها نفر.
و همچنین افتتاح فاز 14 پالایشگاه پارس جنوبی، راهاندازی 2 پروژه آب شیرین کن در بوشهر، رونمایی از تونلهای زیرزمینی پدافند هوایی در جریان رزمایش مدافعان آسمان ولایت، دریافت جنگندههای «سوخو۳۵» از روسیه، سفر مهم رئیسجمهور کشورمان به چین، دریافت جنگندههای «سوخو۳۵» از روسیه، توافق ایران و عربستان به از سرگیری روابط و افتتاح پیشرفتهترین و مجهزترین مرکز پیشگیری و درمان سرطان در منطقه.
9.pdf
832.6K
💠عنوان : #گنج_های_قدیمی
‼️فرزندآوری و خانواده پرجمعیت
♦️موضوع: معروفهای که در گذشته بود ولی اکنون کمرنگ شده است
💠گنج نهم 👇(مجلس نهم)
•••✾•🔹📚🔸•✾•••
🌙 #ماه_مبارک_رمضان
✅ با نشر مطالب، اهلبیت ع را یاری کنیم.
📩🌼هزینه استفاده یک صلوات 🌼
#متن_سخنرانی (ویژه مبلغین)
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
JOIN🔜 💥 @menbarihaa ✍
رادیو پاسخ، شب اول.mp3
30.02M
🎙#پادکست/ #رادیوپاسخ
💠 رابطه روزه و معنویت_قسمت اول
📍حجت الاسلام والمسلمین حمید ملکی
#شب_اول
#ماه_رمضان
🔻 کانال رادیو اینترنتی پاسخ👇
🆔 @radio_pasokh
نکتهها:
1. رباخوار، به كسى تشبیه شده كه شیطان او را خبط كرده است. «خَبط» به معناى افتادن و برخاستن و عدم تعادل به هنگام حركت است.
2. علامه طباطبایی در تفسیر آیه ۲۷۹ سوره بقره معتقد است شدتی که خداوند درباره مسأله ربا و رباخواری به کار برده، درباره هیچ یک از فروع دین غیر از تبرّی از دشمنان خدا، به کار نبرده است.
3. واژه ربا هشت مرتبه در قرآن تکرار شده است در این آیات خداوند حالات رباخواران را در قیامت به کسانی تشبیه میکند که بر اثر تماس شیطان دیوانه و مجنون گشته، خیر و شر خود را تشخیص نمیدهند و به عذاب خوارکننده الهی دچار خواهند شد. خداوند مال ربوی را از جمله اموالی دانسته است که فزونی نمیگیرد و برکتی در آن نخواهد بود.
4. انتقاد از رباخوارى، ربا گرفتن و ربا دادن، از ابتداى اسلام مطرح بوده است. در سوره روم كه در مكّه نازل شده است، مىفرماید: «وَ ما آتَیتُمْ مِنْ رِباً لِیرْبُوَا فِی أَمْوالِ النَّاسِ فَلا یرْبُوا عِنْدَ اللهِ» یعنى آنچه به قصد ربا مىدهید تا براى شما در اموال مردم بیفزاید، بدانید كه نزد خداوند افزون نمىشود. سپس در سورۀ آلعمران با فرمان «لا تَأْكُلُوا الرِّبَوا» از آن نهى گردیده و بیشترین انتقاد از رباخوارى در همین آیات آمده است. ضمناً آیه «وَ أَخْذِهِمُ الرِّبَوا وَ قَدْ نُهُوا عَنْهُ» ، یادآور مىشود كه در مذهب یهود نیز «ربا» حرام بوده، همچنان كه این حرمت در تورات ذكر شده است.
🌹🌹🌹ادامه نکته های آیه جزء سوم 🌹🌹🌹
نکتهها:
5. ربا و رباخواری در روایات نیز مورد نکوهش شدید واقع شده است. در این متون رباخوار، ربادهنده، کاتب قرارداد ربا و شاهد قرارداد را مشمول لعن خداوند دانسته است. بر پایه این احادیث ربا از مهمترین گناهان کبیره و از پلیدترین مشاغل معرفی شده است. پیامبر اسلام فرمودند: «در ربا هفتاد گناه است که آسانترین آنها مانند زنا با محارم در خانه خدا است. یک درهم ربا در نزد خداوند بزرگتر است از هفتاد بار زنا با محارم در خانه خدا»
6. تحریم ربا و شدتی که درباره آن در متون دینی آمده است، مستند به حکمتها و دلائلی شده است. در متون اسلامی ظالمانه بودن ربا، نابودی کارهای نیک مانند قرض، تباهی اموال و ثروتها، از بین رفتن فعالیتهای اقتصادی سالم، تضعیف عواطف انسانی، محرومیت از تجارت صحیح، ترویج فرهنگ سود محوری و ایجاد اختلاف طبقاتی، از جمله حکمتهای تحریم ربا دانسته شده است.
🌹🌹🌹متن بیانیه گام دوم مرتبط با موضوع آیه جزء سوم🌹🌹🌹
انقلاب اسلامی راه نجات از اقتصاد ضعیف و وابسته و فاسد دوران طاغوت را به ما نشان داد، ولی عملکردهای ضعیف، اقتصاد کشور را از بیرون و درون دچار چالش ساخته است. چالش بیرونی تحریم و وسوسههای دشمن است که در صورت اصلاح مشکل درونی، کماثر و حتّی بیاثر خواهد شد. چالش درونی عبارت از عیوب ساختاری و ضعفهای مدیریّتی است... راهحلّ این مشکلات، سیاستهای اقتصاد مقاومتی است که باید برنامههای اجرائی برای همۀ بخشهای آن تهیّه و با قدرت و نشاط کاری و احساس مسئولیّت، در دولتها پیگیری و اقدام شود.
🌹🌹🌹جهاد تبیین مرتبط با موضوع آیه جزء سوم🌹🌹🌹
1. ایده بانکداری بدون ربا در مواجهه با گسترش روزافزون بانکها و ارتقای نقش آنها در نظام اقتصادی کشورهای اسلامی برای جلوگیری از انجام عملیات بانکی ربوی، مطرح شد. اقتصاددانان مسلمان و قانونگذاران در کشورهای اسلامی برای پرهیز از ایجاد رابطه حقوقی میان سپردهگذاران و بانکها بر اساس قرض ربوی به بازنگری در حکم حرمت ربا پرداختند و قوانینی بر کنترل سود و بهره تصویب کردند.
2. ربا انواع متفاوتی دارد و تفاسیر آن در اقشار و افراد متفاوت است، اما نوعی که ممکن است بیشتر مردم با آن سر و کار داشته باشند ربای قرضی به این معنی است که کسی چیزی را به دیگری قرض دهد و منفعتی بیش از آنچه داده تقاضا کند. همچنین برجستهترین مسائل ربا در نظام بانکی را میتوان در دو بخش اعطای تسهیلات، جریمه تأخیر و تمدید مهلت پرداخت بدهی بررسی کرد. فقها برای پاسخگویی به نیازهای موجود در زمینه بانکداری، برای مشروع کردن فعالیتهای بانک، راهکارهایی مانند دریافت کارمزد در قبال انجام عمل و تبدیل عقد قرض به عقد بیع، ارائه دادند.
3. تأسیس بانکها و موسسات مالی اسلامی برای پرهیز از ربا در سیستمهای مالی، اقدام دیگری بود که توسط برخی از اقتصاددانان مسلمان انجام شد. اولین اقدامات در این زمینه تأسیس بانک ذخیره اسلامی توسط احمد نجار در مصر بود و بعد از آن در کشورهای دیگری مانند پاکستان، مالزی و عربستان نیز این روش پیگیری شد.
4. طرح بانکداری بدون ربا در جمهوری اسلامی ایران بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به عنوان یک ضرورت تشخیص داده شد و در یک پروسه چند مرحلهای با ملی کردن بانکها در خرداد سال ۵۸ شروع و با تصویب قانون عملیات بانکی بدون ربا در سال ۱۳۶۲ش و اصلاح آن در سال ۱۳۶۸ش پیگیری شد.
5. برخی علما و مراجع بزرگوار به بانکها انتقاد کرده و برخی از مصوبات بانکی مانند جریمه دیرکرد را، از مصداقهای ربا دانستهاند:آیتالله مکارم شیرازی: «در دنیای امروز بانکداری اسلامی، وجود بانک یک ضرورت است و اساسا بدون بانک نمیتوان مبادلات و فعالیتهای بزرگ اقتصادی کرد و زندگی بدون بانک بسیار سخت است. بانکداری از غرب به کشور آمده و ما از غرب پیروی کردیم؛ باید بانکداری را اصلاح و اسلامی کنیم؛ هر کاری میکنیم از طرف دیگر بوی غرب میدهد، خیلی کار میخواهد تا بانکداری تبدیل به اسلامی شود. نکته مهم اجرای بانکداری اسلامی است، بانکها گوش به بانکداری اسلامی نمیدهند؛ هرچه میگوییم به قانون بانکداری اسلامی عمل کنید گوش نمیکنند، این مسئله را بارها تذکر دادیم، ولی عملی نشد. مسئولین برخی بانکها میخواهند درآمد بیشتر داشته باشند و مقید به بانکداری اسلامی نیستند. مشکل دیگر دور زدن قانون بانکداری اسلامی است، بانکها به بهانههای مختلف کلاه درست میکنند و قانون را دور میزنند.» همچنین آیت الله سبحانی در دیدار با مدیرعامل یکی از بانکهای دولتی در بخشی از سخنان خود اظهار کردند: «مسئله دیرکرد وام، نگرانکننده است و قالب استفتائات مردم در همین رابطه است و نشان میدهد جامعه از این بابت دچار خسران شده که موجب ناراحتی بوده و لازم است فکری برای حل این مشکل کرد.
30AyehSiasi.pdf
2.11M
🔸همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان، فایل پی دی اف کتاب پرفروش و پرمخاطب «سی آیه سیاسی»، تألیف دکتر شبیر فیروزیان و دکتر علیرضا معاف، که با محوریت 30 آیه قرآن کریم به 30 سوال و شبهه سیاسی روز جامعه پاسخ داده است، و تاکنون 9 بار از سوی انتشارات 9دی تجدید چاپ شده است، بصورت رایگان در دسترس عموم علاقه مندان و بخصوص روحانیون و مبلغان محترم قرار داده می شود.
#جهاد_تبیین
@basaer_fi
هدایت شده از کانال محتوایی سفیر امین
قابل توجه مربیان و مبلغانی که در عرصه تبلیغ دانشآموزی و کودک و نوجوان فعالیت میکنند.
شماره بیست و دوم ماهنامه «سفیر امین» منتشر شد.
📩 برای دانلود فایل مجله به لینک زیر مراجعه فرمایید؛👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/safiramin/8085
#مجله_سفیر_امین 22
🙏در نشر معارف فرهنگی اسلامی سهیم باشیم.
•┈┈••••✾•🌿🌺سفیر امین🌺🌿•✾•••┈┈•
✏️https://eitaa.com/safiramin
- ناشناس.mp3
4.56M
☑️سخنان شیرین و گوهر بار آیت الله مجتهدی تهرانی و تفسیر دعای روز سوم ماه مبارک رمضان و توصیه هایی برای افزایش حافظه
--------------
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️حدیث بندگی
1⃣شرح دعای روز اول ماه مبارک رمضان
«اللهمَ اجْعلْ صِیامی فیه صِیام الصّائِمینَ و قیامی فیهِ قیامَ القائِمینَ و نَبّهْنی فیهِ عن نَومَةِ الغافِلینَ و هَبْ لی جُرمی فیهِ یا الهَ العالَمینَ واعْفُ عنّی یا عافیاً عنِ المجْرمینَ».
https://eitaa.com/ostovarmeymandi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️حدیث بندگی
2⃣شرح دعای روز دوم ماه مبارک رمضان
«اللّٰهُمَّ قَرِّبْنِى فِيهِ إِلىٰ مَرْضاتِكَ، وَجَنِّبْنِى فِيهِ مِنْ سَخَطِكَ وَنَقِماتِكَ، وَوَفِّقْنِى فِيهِ لِقِراءَةِ آياتِكَ، بِرَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ».
https://eitaa.com/ostovarmeymandi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ حدیث بندگی
3⃣ شرح دعای روز سوم ماه مبارک رمضان
«اللهمّ ارْزُقنی فیهِ الذّهْنَ والتّنَبیهَ وباعِدْنی فیهِ من السّفاهة والتّمْویهِ واجْعَل لی نصیباً مِنْ کلّ خَیْرٍ تُنَزّلُ فیهِ بِجودِکَ یا أجْوَدَ الأجْوَدینَ».
https://eitaa.com/ostovarmeymandi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نامه خصوصی به آقا
🔸نامه و هدیه عطیه عزیزی به حضرت آقا که آقای ابوالقاسمی قول رساندن آن به آقا را دادند
هدایت شده از مبلّغان دینی ☘
🔎مثلث تحول در بیانات رهبر انقلاب با کلیدواژه "مردم"
▫️سخنرانی اخیر رهبر انقلاب، به معنای واقعی راهبردی بود. هم #وضعیت_شناسی را به تعبیر استراتژیست ها شامل میشد که البته شیب مثبت گرایی و توجه به نقاط قوت بیشتری داشت(بنیه قوی و تاب آوری و ایمان مردم، شاخص ترین نقطه قوت بود) و به منفی بافی های روشنفکرمآبانه شبیه نبود.
▫️هم #آسیب_شناسی شفاف و بیتعارفی را در بر داشت و در فاز سوم ماجرا، شیوه ها یا حداقل #سیاستهای _معقول_مواجهه را در لایه های مختلف بیان داشتند. اما ساحت های سه گانه ای که ایشان به عنوان استراتژی تحول، مورد توجه قرار دادند؛
1⃣ تحول ساختارها "با مردم": رهبر انقلاب، نقطه شروع تحول را شناسایی درست نقاط ضعف دانستند و بعد از بیان چند نمونه از نقطه ضعف ها در کنار فهم درست نقطه قوت ها، راه حل ماجرا در بخش ساختاری را توجه به افکارعمومی و مشارکت مردمی دانستند."برای اینکه خواستهها و مطالبات بزرگ تحقّق پیدا بکند، باید "#با_مردم"، با صاحبان فکر، با افکار عمومی مردم مطرح بشود."ایده ایشان برای حل مساله در ساحت های کلان نظام، بارش فکری عمومی و حرکت به سمت کانون های نخبگانی و مردمی است که سازوکار تحقق این شیوه را از دستگاه ها مطالبه کردند.
2⃣ اصلاح سبک زندگی "در مردم": ایشان بخش دوم ماموریت های اصلاحی کشور را مربوط به سبک و شیوه زندگی مردم دانستند. مساله اسراف و تجمل گرایی و تعصب داشتن نسبت به کالای داخلی بخاطر کارگر ایرانی از جمله مواردی بود که ایشان به عنوان "اصلاح #در_مردم" بیان داشتند.
3⃣ تقویت اطلاع رسانی "برای مردم": ضلع سوم حکمرانی و تحول در بیانات مقام معظم رهبری، توجه ویژه به مقوله رسانه و اطلاع رسانی #برای_مردم است. "یک توصیهی مهمّ من به همهی کسانی که توانایی سخن گفتن با مردم را دارند و رسانه در اختیارشان است ــ چه در فضای مجازی، چه در مطبوعات، چه در صدا و سیما ــ امیدآفرینی است.
▫️در واقع، #سه_محور افکار عمومی، سبک زندگی و رسانه برای تحولات مثبت در سال جدید مورد تاکید قرار گرفتند. دولت و مسئولین محترم در بخش های مختلف بایستی مردم را بخشی از راه حل دانسته و از ریسک طرح و تبادل مسائل با افکار عمومی، هراس نداشته باشند.
▫️همانگونه که مقام معظم رهبری فرمودند؛ "هدف دشمن، تبدیل مردمسالاریِ اسلامی به یک حکومت باب میل استکبار و #تغییر_هویت_جمهوری_اسلامی است". آنتی تز این ماجرا و روش خنثی ساز نیت و دکترین دشمن نیز "با مردم"، "در مردم" و "برای مردم" است که رکن جدی جمهوریت و اسلامیت نظام به شمار میروند.
✍علیرضا محمدلو،مدرس رسانه و پژوهشگر علوم اجتماعی
📚در ماهنامه مبلّغان، میهمان ما باشید!👇
🌐https://eitaa.com/m_moballeghan
هدایت شده از مبلّغان دینی ☘
رمضان؛ماه فرصت ها.pdf
512.3K
📗رمضان؛ ماه فرصت ها
📝مولف: مصطفی طاهری
تعداد صفحات:۱۰۲
زبان:فارسی
🔹توضیح:
در این فایل مجموعه توصيه ها و رهنمودهای مقام معظم رهبری
پيـرامون مـاه مبـارک رمضـان گردآوری شده است
لینک دانلود مستقیم
#ماه_رمضان
#محتوای_تبلیغی
🌷هزینه دانلود: صلوات
📚در ماهنامه مبلّغان، میهمان ما باشید!👇
🌐https://eitaa.com/m_moballeghan
هدایت شده از مبلّغان دینی ☘
✳ اصل قضیه، اجتناب از گناه است
🔻 اصل قضیه، اجتناب از «گناه» است که باید سعی کنیم در این «ماه رمضان»، انشاءاللّه با تمرین و حدیث نفس و ریاضت، گناه را از خودمان دور کنیم. اگر گناه از ما دور شد، آنوقت راه برای عروج و پرواز در ملکوت آسمانها ممکن خواهد شد و انسان خواهد توانست، آن سیرِ معنوی و الهی و آن طیرانِ معینشده برای انسان را انجام بدهد؛ اما با سنگینی بار گناه، چنین چیزی ممکن نیست. این ماه رمضان، فرصت خوبی برای دور شدن از گناه است.
📚 از کتاب #در_سایهسار_رمضان؛ شهرالله الاکبر در بیان رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت #آیت_الله_خامنهای
📖 صفحات ۴۴ و ۴۵
📚در ماهنامه مبلّغان، میهمان ما باشید!👇
🌐https://eitaa.com/m_moballeghan
🕊#شب_بخیر💔
القلب المخبت:
و آن قلبی ست فروتن و آرام به ذکر خدا .
{ فتُخْبِتَ لَهُ قلُوبُهُمْ /آیه 54 سوره حج}
#انواع_قلب_در_قرآن
🔰کانال نشـــــریاٺ تبلیـغے
https://eitaa.com/mobaleghan
34.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تذکار تذکار مهمترین تذکار 🔰 یک نکته از جزء دوم
خواص از قافله عظیم امت
جانمانند
💢 آزمون ولایت پذیری
🔹 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی در حرم مطهر رضوی
هدایت شده از مبلّغان دینی ☘
#بصیرت_افزایی
✍🏻حجتالاسلام دکتر محمدعلی رنجبر (دکتری علوم سیاسی با گرایش مطالعات بین الملل)
پنجره فرصت در بینش راهبردی
بازۀ زمانی که مدیران می توانند بیشترین تاثیر را بر سیاست ها و تدابیر کلی جامعه، رسانه ها و مدیران ارشد داشته باشند به «پنجرۀ فرصت» معروف است.
این پنجره معمولا پس از شروع بحران باز شده و تا جلب توجه عمومی به موضوعات دیگر باز می ماند.
لذا باید بحرانهای اصلی از بحران های تحمیلی و کاذب را شناخت تا با شناخت بحران اصلی، باز و بسته کردن پنجره فرصت دست خودمان باشد وگرنه هر ماه و هر هفته و هر روز و بلکه با رشد فناوری های جدید هر ساعت یک بحران جدید را برایمان به وجود می آورند و تا شما مشغول مدیریت آن بحران و بهره گیری از پنجره فرصت آن بحران شوید و پنجره را ببندید، بحران دیگری را تحمیل و پنجره دیگری را می گشایند و افکار عمومی را به سمتی دیگر جهت می دهند.
اینجاست که رهبری عزیز روی بحران اصلی و اولویت مسائل اقتصادی و بهره گیری از پنجره فرصت و مدیریت افکار عمومی تاکید دارند.
اما چرا افکار عمومی امروزه اینقدر اهمیت پیدا کرده است؟
چون اعتماد عمومی به دولت ها که عاملی ضروری در حل بحران ها است رو به کاهش و آگاهی عمومی از محدودیت های دولتی به مدد فناوری ها رو به افزایش است. این موضوع اهمیت مشارکت مردمی در مدیریت بحران ها را بیش از گذشته نمایان می سازد.
لذا برای مدیریت بحران اقتصادی مخصوصا بحران افزایش تورم و کاهش تولید باید روی افکار عمومی و مردم حساب ویژه ای باز کرد و این افکار عمومی را باید به گونه ای مراقبت کرد که به مسائل حاشیه ای و تحمیلی نپردازند و روی مساله اصلی تمرکز کنند. تا تورم کاهش و تولید افزایش یابد.
مردم ما باید به این باور برسند نظامی که توانسته است امنیت جانی آنها را تثبیت کند و از پنجره فرصتِ بحران هایِ امنیتیِ گام اول انقلاب به خوبی بهره گیرد و آن پنجره را ببندد، در شرایط کنونی هم می تواند همانگونه عمل کند.
و آنوقت بعد از مدیریت این بحران و بستن پنجره توجه عمومی مردم را به مساله اولویت دار دیگری هدایت کنیم ان شاء الله
📚در ماهنامه مبلّغان، میهمان ما باشید!👇
🌐https://eitaa.com/m_moballeghan