#آیامیدانیداحکامی
🌺اعمال عبادی بیمار🌺
تصور باطلی بین برخی بیماران و پرستاران وجود دارد که معتقدند، بیماری که بستری شد لازم نیست اعمال عبادی خویش را انجام دهد زیرا سِرُم به دست دارد و نباید حرکت کند و باید استراحت نماید.
در حالی که هیچکدام از این ها عذر شرعی محسوب نمیشود.
@mobaleghin_oghaf_kh
#بصیرت_عاشورائی
✅سخنان رهبر انقلاب درباره عزاداری محرم
@mobaleghin_oghaf_kh
شعر يا حسين (ع)
دستهی ما كوچيكه
فقط يه پرچم داره
بابا جونم برامون
شربت و شير میآره
نذر علی اصغره
شربت و شير شيرين
با هم میگيم يا حسين (ع)
بابام ميگه : آفرين !
شاعر : مهري ماهوتي
@mobaleghin_oghaf_kh
مداحی+محمود+کریمی+شب+اول+محرم+.mp3
2.51M
شب اول محرم...
حاج محمود کریمی
@mobaleghin_oghaf_kh
هدایت شده از پایگاه خبری اوقاف خراسان رضوی
◾️ مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین سید جعفر طباطبایی
🕰هم اکنون و پخش زنده از طریق (live) اینستاگرام
instagram.com/mehremaandegarr
@oghafkhr
16.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بصیرت_عاشورائی
شب اول محرم
معرفی شخصیت حضرت مسلم ابن عقیل
کلیپ بسیار زیبا از حجه الاسلام عباسی از مبلغین اوقاف خراسان رضوی
@mobaleghin_oghaf_kh
پرسیدم: از حلال ماه، چراقامتت خم است؟
آهی کشید و گفت: که ماه محرم است.
گفتم: که چیست محرم؟
با ناله گفت: ماه عزای اشرف اولاد آدم است
فرا رسیدن ماه محرم تسلیت باد
💠🏴💠🏴💠🏴💠🏴💠
@mobaleghin_oghaf_kh
#بصیرت_عاشورائی
💥 پنج دستورِ امام رضا(ع) برای سیروسلوک عاشورایی
«روايتی از امام رضا(ع) هست که در روز اول محرم به ابنشَبيب فرمودند: روزه گرفتهای؟ امروز روزی است که زکريا روزه گرفت و خدا يحيی را به او عطا کرد. اگر میخواهيد حاجتروا شويد، امروز را روزه بگيريد. فرمودند: محرم ماهی است که اهل جاهليت حرمتش را نگه میداشتند، اما اين امت نه حرمت محرم را نگه داشتند، نه حرمت نبی اکرم(ص) را؛ ذريهاش سيدالشهدا(ع) را به شهادت رساندند، زنانش را به اسارت بردند، کاروانش را غارت کردند. خدای متعال هرگز اينان را نيامرزد. ابنشبيب! اگر میخواهی بر کسی گريه کنی، فقط بر امام حسين(ع) گريه کن، «فانه ذبح کما يذبح الکبش»، هیجده نفر از جوانانی که شبيه نداشتند، در کنارش به شهادت رسيدند. آسمانها و زمينها بر شهادتش گريه کردند، چهار هزار ملک برای نصرت حضرت آمدند، ولی زمانی رسيدند که کار تمام شده بود، آنها غبارآلود و اندوهگين ماندند تا در کنار حضرت حجت(عج) خونخواهی کنند و شعارشان «يالثارات الحسين» است. پدرم از جدم امام سجاد(ع) حکايت کردند که وقتی سيدالشهدا(ع) به شهادت رسيدند، آسمان خون گريه کرد.
در ادامه، حضرت پنج دستور فرمودند که هميشگی است، اما موطنش محرم است:
◀️فرمودند: فرزند شبيب! اگر بر سيدالشهدا(ع) گريه کردی تا اشکت بر گونهات جاري شد، خدا هر گناهی که کردی ـ کم يا زياد، صغير يا کبير ـ را میبخشد.
(اين روايات مثل آيات توبه است. آيات توبه در مؤمن غرور ايجاد نمیکند، بلکه به مؤمن بشارت میدهد که مأيوس از رحمت خدا نشود. اين روايات هم، مؤمن را جسور بر گناه نمیکند.)
◀️بعد دستور دوم را فرمودند که اگر میخواهی خدا را ملاقات کنی در حالی که گناهی نداشته باشی، سيدالشهدا(ع) را از نزديک و شايد هم از دور زيارت کن. اين دو دستور، يعنی انسان هر وقت احساس کرد سنگين شده و آلوده شده و نمیتواند عبادت کند، بايد خودش را با گريه يا زيارت، بدون تأخير به سيدالشهدا(ع) که سرچشمه طهارت است، برساند.
◀️بعد فرمودند: اگر خوشحال ميشوی در غرفههايی از بهشت ساکن شوی که در جوار نبی اکرم(ص) باشی، لعن قاتلين سيدالشهدا(ع) را ترک نکن.
◀️در ادامه نيز دستور چهارم را که خيلی عجيب است، فرمودند: اگر میخواهی از ثوابی مثل ثواب شهدا کربلا بهرهمند شوی، هر وقت سيدالشهدا را ياد کردی، عرض حاجت به ايشان کن و بگو «يا ليتني کنت معهم فأفوز فوزا عظيما»؛ ای کاش من هم در کربلا با شهدای تو بودم و به فوز خون دادن پيشِ روی تو میرسيدم.
(اگر هميشه از امام(ع) چنين طلبی داشته باشی، به آن ثواب میرسی. خدای متعال نيتش را به تو میدهد، وفور نيت کارَت را درست میکند.)
◀️در مورد پنجمين دستور نيز فرمودند: اگر دوست داری در بهشت در درجات ما باشی، غصه و شادیات را از ما جدا نکن. آنجا که ما خوشحاليم، خوشحال باش و آنجا که ما غصه داريم غصهدار باش.
(البته واضح است که هيچکس به مقام امام نمیرسد، مقصود اين است که اگر میخواهيد بين ما و شما در بهشت حائل نباشد، اينگونه باش. ممکن است کسی در بهشت باشد ولی هفتصد سال يک بار هم سيدالشهدا(ع) را نبيند.
حضرت در انتهای اين روايت فرمودند تلاش کن خودت را به ولايت ما برسانی. اگر کسی سنگی را دوست داشته باشد، خدای متعال او را با آن سنگ محشور میکند. محبت، خودش همراهی است. سعی کن به ولايت ما که سرچشمهاش محبت ما است برسی.»
#استاد_میرباقری
#بصیرت_عاشورائی
▪ اهمیت احیا در شب اول ماه محرّم ▪
امیرالمومنین سلاماللهعلیه فرمودند:
إنِ اسْتَطَعْتَ أَنْ تُحَافِظَ عَلَى لَيْلَةِ الْفِطْرِ وَ لَيْلَةِ النَّحْرِ وَ أَوَّلِ لَيْلَةٍ مِنَ الْمُحَرَّمِ وَ لَيْلَةِ عَاشُورَاءَ وَ أَوَّلِ لَيْلَةٍ مِنْ رَجَبٍ وَ لَيْلَةِ النِّصْفِ مِنْ شَعْبَانَ فَافْعَلْ وَ أَكْثِرْ فِيهِنَّ مِنَ الدُّعَاءِ وَ الصَّلَاةِ وَ تِلَاوَةِ الْقُرْآنِ.
اگر میتوانی شب عید فطر، شب عید قربان، شب اول ماه محرّم، شب عاشورا، شب اول ماه رجب، و شب نیمه شعبان را بیدار باشی؛ بیدار باش و در اين شبها زياد به دعا، نماز و تلاوت قرآن بپرداز.
📚 بحارالانوار، جلد ۹۷،ص۸۸
@mobaleghin_oghaf_kh