eitaa logo
مـُـدافِعان‌‌ِحـَC᭄‌ــرَم🇮🇷🇵🇸
20.8هزار دنبال‌کننده
14.9هزار عکس
10.2هزار ویدیو
191 فایل
﷽ بہ‌عشق امام‌حسین‌؏♥️ اینجاقراره‌ڪہ‌فقط‌ازشھدادرس‌زندگۍبگیریم♥! مطمئن باشید شھدا دعوتتون ڪردند🕊 پس #لفت‌ندید.😊 #باحضورافتخارےخانواده‌معظم‌شهدا🌷 @Sarbazvalayat6 خادم کانال👆👆
مشاهده در ایتا
دانلود
امام زمان عج الله تعالي فرجه فرمودند: 💫🌷 📖 دعاي افتتاح را در تمام شب هاي ماه رمضان بخوانيد، زيرا فرشتگان به آن گوش مي دهند و براي خواننده آن طلب آمرزش مي كنند. 💫🌷 ‎‌┏━━━🍃🌺🍃━━━┓ @yasobodden ┗━━━🍂━ کانال«یعسوب الدین»
🍃🍀🍃🍀🍃🍀🍃 🍀 👌 داستان کوتاه پند آموز 💭 مرد بیسوادی قرآن میخواند ولی معنی قرآن را نمیفهمید. روزی پسرش از او پرسید: چه فایده ای دارد قرآن میخوانی، بدون اینکه معنی آن را بفهمی؟ پدر گفت: پسرم! سبدی بگیر و از آب دریا پرکن و برایم بیاور. پسر گفت: غیر ممکن است که آب در سبد باقی بماند. 💭 پدر گفت: امتحان کن پسرم. پسر سبدی که در آن زغال میگذاشتند گرفت و به طرف دریا رفت. سبد را زیر آب زد و به سرعت به طرف پدرش دوید ولی همه آبها از سبد ریخت و هیچ آبی در سبد باقی نماند. پسر به پدرش گفت؛ که هیچ فایده ای ندارد. پدرش گفت: دوباره امتحان کن پسرم. پسر دوباره امتحان کرد ولی موفق نشد که آب را برای پدر بیاورد. برای بار سوم و چهارم هم امتحان کرد تا اینکه خسته شد و به پدرش گفت؛ که غیر ممکن است...! 💭 پدر با لبخند به پسرش گفت: سبد قبلا چطور بود؟ پسرک متوجه شد سبد که از باقیمانده های زغال، کثیف و سیاه بود، الان کاملاً پاک و تمیز شده است. پدر گفت: این حداقل کاری است که قرآن برای قلبت انجام میدهد. دنیا و کارهای آن، قلبت را از سیاهی ها و کثافتها پرمیکند؛ خواندن قرآن همچون دریا سینه ات را پاک میکند، حتی اگر معنی آنرا ندانی...!! 🍃🍀🍃🍀🍃🍀🍃 ‎‌┏━━━🍃🌺🍃━━━┓ @yasobodden ┗━━━🍂━ کانال«یعسوب الدین»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷اعلام آمـاده باش رهبـری🇮🇷 ظهور نزدیک است ✌️ ‎‌┏━━━🍃🌺🍃━━━┓ @yasobodden ┗━━━🍂━ کانال«یعسوب الدین»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#توجه 💥💥توجه توجه 📌 ⏪ بر روی جاده انقلاب نوشته شده است : "جاده لغزنده است، دشمنان و جاسوسان انقلاب، سخت مشغول کارند." ‎‌ ┏━━━🍃🌺🍃━━━┓ @yasobodden ┗━━━🍂━ کانال«یعسوب الدین»
این زنجیر ذلتو پاره می کنیم ✊️ ‎‌┏━━━🍃🌺🍃━━━┓ @yasobodden ┗━━━🍂━ کانال«یعسوب الدین»
✅هرچه ایمان به خدا بیشتر، آمریکا کوچک‌تر! ✍استاد قرائتی: شما اگر سوار هواپیما و هلی‌کوپتر بشوید و بالا بروید، یک زمین یک هکتاری که ده هزار متر است، می‌شود هزار متر، هرچه بروید بالا آن زمین کوچک‌تر می‌شود، بالاتر که بروید، یک هکتار می‌شود اندازه‌ی یک جعبه‌ی پرتقال، بالاتر بروید می‌شود اندازه‌ی یک صابون، بالاتر بروید می‌شود اندازه‌ی یک کبریت، بالاتر بروید می‌شود اندازه‌ی یک آدامس، بالاتر بروید می‌شود اندازه‌ی یک نخود، اندازه‌ی یک لپه، یعنی هرچه بالاتر بروید این یک هکتار کوچک‌تر می‌شود. هرچقدر شما به بیشتر شود، هم برای شما کوچک‌تر می‌شود. که می‌گفت آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند، این به‌خاطر است. چون شما می‌گویی الله اکبر! خدایا تو بزرگی! خب اگر خدا بزرگ است، آمریکا کوچک است. ‎‌┏━━━🍃🌺🍃━━━┓ @yasobodden ┗━━━🍂━ کانال«یعسوب الدین»
15.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙 تحلیل حجت الاسلام سیدمحمود نبویان در مورد فریب جدید دولت برای ریاست جمهوری ‎‌┏━━━🍃🌺🍃━━━┓ @yasobodden ┗━━━🍂━ کانال«یعسوب الدین»
🔴 تئاتر وین شاید باور نکنید اما به نظر می رسد همه این گفتگوها و چانه زدن ها و بحث های دوهفته ای عراقچی و تیمش در وین یک نمایشی است که سناریوی آن از پیش نوشته شده است!! فقط کافی است کمی به حافظه تان رجوع کنید. در بحبوحه مذاکرات برجام ، جناب عباس عراقچی یک جمله تاریخی گفت که از یادها نخواهد رفت : " اکنون بحث و جدل بر سر ویرگول هاست "!!! بعدها مشخص شد که موسسه international cricis group حدود یک سال قبل از برجام (تاکید می کنم یک سال قبل از برجام!) متنی را منتشر کرده بود که دقیقا شبیه برجام بوده است یعنی همه آنچه که آمریکایی ها یک سال قبل از برجام درنظر داشتند ، توسط تیم ایرانی پذیرفته شده بود و معلوم نیست جنگ ویرگول های عراقچی کجای متن برجام بوده است!!! با توجه به این تجربه تلخ می توان حدس زد که نتیجه نشست وین همان چیزی است که آمریکا می خواهد یعنی یک گشایش صوری بی ارزش و پس از آن اعلام پیروزی دیپلماتیک دولت و برگزاری جشن پیروزی در یک روز ملی مثلا سوم خرداد(سالروز آزادسازی خرمشهر) که همه این تلاش ها برای تامین یک هدف اصلی یعنی تاثیرگذاری بر ایران و روی کارآمدن دولتی شبیه دولت فعلی و جلوگیری از تشکیل یک دولت انقلابی است و بس. ‎‌┏━━━🍃🌺🍃━━━┓ @yasobodden ┗━━━🍂━ کانال«یعسوب الدین»
خودش میگه ترامپ خارج شد بایدن هم راه ترامپ را داره میره ما هم یک طرفه در این ننگ‌نامه بودیم کلی امتیاز دادیم هسته ای دادیم ...برا رفع تحریم و رفاه خبری هم نشد او میگوید با ماندن در برجام سر بلند بیرون آمدیم! جناب ظریف برجام نتیجه اش جلوی چشم ملت است رهبری از ان به عنوان خسارت محض یاد کرد خودتون هم اعتراف میکنید فقط ما متعهد بودیم! این خیانت و مسببش خائنه ! خائنی که مامور دشمن بود و چنین وظیفه ای بر دوش داشته باید هم بگه سربلند بیرون آمدیم ‎‌┏━━━🍃🌺🍃━━━┓ @yasobodden ┗━━━🍂━ کانال«یعسوب الدین»