eitaa logo
💠 حاج قاسمی ها 🇮🇷
1.9هزار دنبال‌کننده
32.6هزار عکس
25.4هزار ویدیو
303 فایل
حاج قاسمی ها جهاد تبیین https://eitaa.com/joinchat/446562498C9c8111dcda کانال https://eitaa.com/modafeanharmim https://t.me/modafe انقلاب و نهضت امام حسین علیه السلام.... با پیام رسانی مجاهدان ادامه دارد... ملتزم به قانون و مسئول در برابر خدا
مشاهده در ایتا
دانلود
بله، اسقاطیل مبدأ و مأمن تجزیه طلبهاست و این موضوع جدیدی نیست
10.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ طبق اسناد کنگره آمریکا که در شبکه nbc منتشر شده، فقط در سال ۲۰۱۹ در زندان های ۴۲۳۶ نفر به قتل رسیده اند! یا
7.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اقدامات افراطی خاتمی، میرحسین موسوی و حسن روحانی درباره مسائل فرهنگی از جمله حجاب😳 روشن‌فکر امروز را بشناسید😐
فرهنگ یک دانشگاه، پوشش شما به دیگران ربط دارد
نتایج نظر سنجی اخیر در سرزمین های اشغالی: آیا از واکنش دولت اسرائیل به تیراندازی از نوار غزه در روزهای اخیر رضایت دارید یا ناراضی؟ راضی 20% |نمی دانم 18% راضی نیستم 62%
طی حملات سایبری دیشب هکرهای سودانی، شبکه ۱۴ اسرائیل| شرکت صنایع نظامی رافائل| کتابخانه ملی رژیم‌ اسرائیل| روزنامه نیمه‌رسمی ریشون| و روزنامه رسمی معارریو، هک شدند.
کنعانی: فلسطین راهبردی‌ترین مسئله جهان اسلام است و ایران قاطعانه از آن حمایت می‌کند ناصر کنعانی سخنگوی وزارت خارجه کشورمان در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشت: جمهوری اسلامی ایران همواره با حمایت قاطع از قضیه ‎فلسطین به عنوان راهبردی ترین مسئله جهان اسلام، مانع هضم آن در هاضمه نظام سلطه و حذف آن از اولویتهای مهم بین‌المللی شده است. وی در ادامه نوشت : اینک ملت فلسطین همچنان مظلوم اما مقتدر و قادر به دفاع از خود بوده و جبهه مقاومت، متحدتر و قویتر از هر زمان دیگری است.
شمخانی: آمریکا مسئول همه اقدامات تروریستی اسرائیل و تبعات آن است علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی در توئیتی نوشت جک سالیوان(مشاور امنیت ملی آمریکا) گفته که در صورت اقدام ایران برای ساخت بمب هسته‌ای، آمریکا، آزادی عمل اسرائیل برای مقابله با آن را به رسمیت خواهد شناخت. وی افزود این اعتراف یعنی مسئول همه اقدامات تروریستی رژیم صهیونیستی علیه افراد و تاسیسات هسته‌ای ایران تا کنون آمریکا بوده و خواهد بود و قطعا باید تبعاتش را بپذیرد.
مبارزان فلسطینی با انتشار ویدئویی از آغاز فعالیت های جهادی گردان "اردوگاه الجلزون" در رام الله خبر دادند. در این ویدئو رزمندگان فلسطینی تاکید کردند که انتقام خون شهید خضر عدنان را خواهند گرفت. شیخ خضر عدنان اسیر و مبارز فلسطینی پس از گذشت 86 روز از اعتصاب غذای خود روز سه شنبه گذشته در زندان های رژیم اشغالگر صهیونیست به شهادت رسید.