رهبر انقلاب در سخنرانی زنده تلوزیونی به مناسبت عید نیمه شعبان:
شاید در تاریخ بشر کمتر دورهای اتّفاق افتاده باشد که آحاد بشری در همه جای عالم جامعهی بشری به قدر امروز احساس نیاز به یک منجی داشته باشند؛
احساس نیاز به یک منجی، احساس نیاز به مهدی، احساس نیاز به یک دست قدرت الهی، احساس نیاز به یک امامت معصوم، احساس نیاز به عصمت، به هدایت الهی.
@modafeanzuhur
🔶. هر که طالب حق است، در مسیر امام زمان علیه السلام است!
💎مكتب ما و راه ما، مكتب اولياء و عرفاء الهى است و مكتب دفاع از اهلبيت علیهم السلام است. يك نفر بيشتر نمیشناسيم و آن حضرت بقية الله است و بس؛ تمام شد.
💎هر که آمد در راه او، قدمش روى چشم ما! هر كه میخواهد باشد. هر كه در راه امام زمان آمد؛ اگر مرجع تقليد باشد قدمش روى چشم ما. امام جماعت مسجد باشد، قدمش روى چشم. مهندس و پزشك باشد، قدمش روى چشم. بىحجاب باشد، قدمش روى چشم. جوان بىنماز باشد، قدمش روى چشم.
💎«در راه او باشد» يعنى چه؟ يعنى در راه پيدا كردنِ حق. ما به موى دختران و زنها نگاه نمىكنيم. و به ريش داشتن و نداشتن نگاه نمىكنيم. ببين در دلش چيست!؟ دنبال حق مىگردد يا نه؟! اگر دنبال حق مىگردد، قدمش روى چشممان! اگر دنبال حق نمیگردد، هر که در این دنیا میخواهد باشد، از ديد ما خارج و منحرف به حساب مىآيد!
🔺لازم هم نيست حتما از خودِ شخص امام زمان آگاهی داشته باشد، همین که میخواهد بداند حق چيست و واقع چيست، یعنی در راه او قدم برداشته است.
🎙حضرت آیت الله سید محمد محسن حسینی طهرانی قدّس الله سرّه
📚 #شرح_حكمت_متعاليه، ج23، ص 615
🌸🌺🌸🌺🌸
🟩که عشق آسان نمود اول، ولی....🟩
✍دوستان نوجوان! هدف از پخش انیمیشن بانوملیکا(س) اینه که توجه کنیم دم زدن از مسیر حق و خواستن اهداف بلند و ملکوتی همت جانانه میخواهد.
اگر چشمی بود که توان خواندن کتاب باطن عالم را داشت مشاهده میکرد بانو ملیکا، که غرق در رفاه قصر امپراتوری روم بود، چه خوندلها، سختیها،رنجها، استرسها و مصائب را به جان خرید تا بتواند به درجهای از طهارت اعلای انسانی برسد تا برای تلقی و حمل نطفه باهرالنور مهدی(عج) قابل شود. چرا که《لایمسه الا المطهرون》 وقتی به مزار این مادر الهی در سامرا مشرف شده و به چشم دل ببینی که چقدر سرزنش، زخم زبان، نسبت زشت و دروغ، تحقیر، نگاه توهینآمیز، شکنجه روحی، صدمات جسمی، ترس و وحشت و اضطراب بر ایشان وارد آمد اما《المومن کالجبل الراسخ لاتحرک العواصف》 سرشت ذاتی او خواهان این مائده آسمانی بود پس استقامت و توسل نجاتش داد
《فَاصْبِرْ إِنَّ وَعْدَ اللَّهِ حَقٌّ ۖ وَلَا يَسْتَخِفَّنَّكَ الَّذِينَ لَا يُوقِنُونَ (روم/۶۰) پس صبر پیشه کن، که وعده خدا البته حق و حتمی است و مراقب باش که مردم بیعلم و ایمان تو را به خفت و سبکی بیصبری و خروج از مسیر حق نکشانند..》
🌺🌸🌺r
رهبر انقلاب در سخنرانی زنده تلوزیونی به مناسبت عید نیمه شعبان:
انسان در مواجهه با مشکلات نبایستی مأیوس بشود؛
باید انتظار فرج داشته باشد؛ باید بداند که فرج خواهد آمد
انتظار به معنای فقط نشستن و دست روی دست گذاشتن و چشم به در دوختن هم نیست؛ انتظار به معنای آماده شدن، به معنای اقدام کردن است؛ باید تلاش کنیم در راه ایجاد جامعه مهدوی
جامعه مهدوی جامعه قسط، معنویّت، معرفت، برادری، علم و جامعه عزّت است.
@modafeanzuhur
كمپين جهاني
☀️تنها اميد☀️
ختم صلوات
براي ظهور امام زمان عجل الله تعالي فرجه
از طريق لينك زير ثبت نام كنيد
theonlyhope.info
معاونت تبليغات اسلامي آستان قدس رضوي
🌺🕊
@modafeanzuhur
✍ بسم الله الرحمن الرحیم
🌸🍂 با سلام و دعای خیر.
🌼🍂 یا مَنْ اِسْمُهُ دَوآءٌ وَ ذِکْرُهُ شِفآءٌ وَ طَاعَتُهُ غِنًى.
🌺🍂 بگذرد این روزگار تلختر از زهر
🌺🍂 بار دگر روزگار چون شکر آید
🌷🍂 یک آیه، یک روایت و یک دعا:
🌹 «الم، ذلِکَ الْکِتابُ لا رَيْبَ فيهِ هُديً لِلْمُتَّقينَ، الَّذينَ يُؤْمِنُونَ بِالْغَيْبِ...» (سورهی بقره، آیات ۱ الی ۳)
🌻 آن کتاب، هیچ شکی در آن نیست که هدایتگر است برای متقین؛ آن کسانی که ایمان به غیب آوردند...
🍀 این آیه که در ابتدای سورهی بقره قرار دارد، از چند جهت توجه مفسران را به خود جلب کرده و کلمه به کلمه به آن پرداختهاند؛ اما آنچه مورد نظر ماست، کلمهی «ایمان به غیب» است و نیز خود غیب که سخنان بسیاری در موردش گفته شده.
🌺 برخی از مفسران، ایمان به غیب را ایمان به مراتب توحید تفسیر کردهاند و برخی دیگر ایمان به غیب را ایمان به تمام اصول دین، ایمان به ربوبیت حق و خالقیت و مدّبرات او را مصداق ایمان به غیب دانستهاند و گروهی دیگر غیب را وجه پوشیدهی این عالم دانستهاند در مقابلِ وجه آشکار آن، که شهود خوانده میشود.
🌸 و گروه بسیاری از مفسران قرآن و احادیث و روایات ما، وجود حضرت حجت(عج) و ایمان به ایشان را مصداق تام و کامل غیب عالم دانستهاند زیرا که ایشان از یک سو نزدیکترین موجود به خداوند هستند و از سویی دیگر واسطهی ایصال فیض از بارگاه ربوبی به عالم مادی میباشند.
🌷 بنابراین فرمودهاند: مراد از کسانی که ایمان به غیب میآورند، کسانی هستند که به وجود مبارک آن حضرت ایمان دارند؛ بنابراین میتوانیم نتیجه بگیریم که هدایت قرآن و یا هدایت کامل و تام آن، تنها نصیب مؤمنانی میشود که اعتقاد تؤام با یقین به وجود حضرت حجت(عج) دارند. در واقع معتقدان به این امام همام است که موجب میشود بتوانیم از مائدهی الهی (قرآن) هم در دنیا و هم نشئهی آخرت بهرهمند شویم.
🥀 در اینجا لازم است به چند نکته اشاره کنم، البته به اجمال:
🍀 ۱. اینکه آیا غیبت فقط به ایشان اختصاص دارد؟ جواب: البته که نه؛ اولاً غیبت به معنی عدم توانایی مردمان بر تشرف به محضر امام است. دوران غیبت، دورانی است که طالبان تشرف به محضر ایشان نمیتوانند به مطلوب خود نائل شوند، از این روست که غیبت را نه مخصوص ایشان میدانیم و نه امری عجیب میشماریم.
🍁 ۲. اینکه بسیاری از انبیا الهی نیز با ایشان در امر غیبت اشتراک داشتهاند. مراجعه به کتب تاریخی و احادیث معصومین(ع) بیانکنندهی این مطلب هستند که نزدیک به نُه نفر از انبیا الهی، غیبتهای کوتاه و بلند مدت داشتهاند، از غیبت هفتصد سالهی آدم(ع) تا غیبت انبیائی همچون الیاس، هود، صالح، موسی، سلیمان، یوسف(ع) و غیبت طولانی حضرت عیسی(ع) که به قول قرآن کشته نشده، به آسمان برده شده و در دورهی ظهور مهدی(عج) به دنیا بر میگردد.
🌺 آغاز غیبت حضرت عیسی(ع)، حدود نهصد سال قبل از غیبت کبری امام زمان(عج) بوده است و تا ظهور ایشان ادامه دارد. همچنین مسئلهی پنهان بودن جناب خضر(ع)؛ ایشان نه پیامبر هستند و نه وصی و یا امام؛ تنها به عنوان بندهی صالح خداوند معرفی شدهاند که حضرت موسی(ع) به خدمتش رفته و مدتی شاگردی او را کرده و تنها، گروهی از بندگان صالح خداوند او را ملاقات کردهاند.
🌸 امام صادق(ع) در فلسفهی وجود حضرت خضر(ع) میفرمایند: خداوند او را طول عمر داده و زنده نگه داشته تا حجتی باشد برای کسانی که منکر طول عمر حضرت مهدی(ع) میشوند. به هر حال، اگر عدهای ایشان را هم باور نداشته باشند، مسئلهی مسیح(ع) و غیبت او، موضوع قرآنی است که کسی نمیتواند آن را منکر شود.
🍀 ۳. نکتهی دیگر در مورد طول عمر ایشان است که غیر قابل باور است و باعث شده اصولاً عدهای غیبت ایشان را منکر شوند. دربارهی طول عمر به گونههای مختلف میشود ارائهی مطلب داد، هم عقلی هم علمی و هم نقلی. اما چون بنا بر اختصار است، بیان میکنم که مگر طول عمر، مختص ایشان میباشد؟! و آیا مگر انسانها همیشه محکوم به کوتاهی عمر بودهاند؟! در طول تاریخ زندگی دنیا، بارها عمر و قد و شکل انسانی و نوع زندگی آنان دستخوش دگرگونی شده و بعد از این هم خواهد شد.
🌻 در سورهی عنکبوت قرآن صریحاً عمر حضرت نوح(ع) را ۹۵۰ سال بیان میکند که برخی مفسران این دوره را تنها دورهی تبلیغ ایشان بیان میکنند و عمرش را ۲۵۰۰ سال. ایشان پانصد سال بعد از اینکه از کشتی پیاده شد، زندگی کرده، شهرها بنا کرده، آبادی و عمران به وجود آورده است.
🍃 ادامه در پیام بعد 🔽
🍃 ادامهی پیام قبل 🔼
🥀 در کتب تاریخی برای ضحاک ۱۲۰۰ سال عمر، برای صاحب مهرگان ۱۵۰۰ سال، برای ذوالقرنین ۳۰۰۰ و برای ریّان، پدر عزیز مصر ۱۷۰۰ سال عمر نوشتهاند؛ چه اشکال دارد که خداوند برای یک بندهی دیگر خود طول عمر مقدر کرده باشد؟! ضمن اینکه ایشان صاحبالزمان هستند که در سال گذشته مفصل در موردش بحث کردهایم.
🍁 ۴. اینکه حضرت در دورهی غیبت به سر میبرند یعنی چه؟ غیبت از مادهی غیب به معنای خفا و عدم ظهور است. هر آنچه از دیدهی ظاهری انسان مخفی شود را غائب میگویند حتی اگر کتابی را به گوشهای بیندازند که از دیده پنهان باشد. اما برای غیبت امام زمان(عج) دو گونه میتوان معنا کرد:
🌺 اول: غیبت به معنی عدم حضور مثل حضور غیاب معلم سر کلاس یا حضور غیاب کارمندان یک اداره و... است که معلوم شود برخی حضور ندارند؛ آیا میتوان غیبت امام زمان(عج) را اینگونه معنی کرد؟ خیر، زیرا اگر یک لحظه ایشان غایب در اجتماع باشند، تمام نظام هستی به هم میریزد زیرا که سبب دریافت فیض از خالق هستی به سوی مخلوقات، وجود نخواهد داشت و فیضی نازل نخواهد شد.
🌸 دوم: غیبت به معنی عدم معرفت که متعاقباً خواهیم نوشت.
🌼🍂 یک روایت:
🥀 حضرت امام حسن عسکری(ع) فرمودند: این فرزند من در این امت، همانند حضرت خضر و ذوالقرنین(ع) است، به خدا قسم او غیبتی خواهد داشت که در آن هیچ کس از هلاکت نجات نمییابد، مگر آن کس که خداوند او را بر اعتقاد به امامت امامان پایدار دارد و او را موفق به دعا برای تعجیل در فرج آن حضرت سازد.
🌹🍂 یک دعا:
🌼 در «اللئالی المخزونه» از ملا محسن فیض کاشانی منقول است که برای حصول مهمات عظیمه و برآمدن مقاصد کلی و شفای امراض و ادای دیون، آیهی زیر را دوازده هزار مرتبه در یک مجلس بخواند و اگر وقت دست ندهد و یک نفس نتواند، با مشارکت دیگران هم بخواند، خوب است؛ و اگر نتوانست، در یک مجلس صد و بیست مرتبه بخواند که انشاءالله در آن هفته به مراد میرسد و اثر استجابت ظاهر میگردد و در بعضی نسخ، دو هزار مرتبه نیز وارد شده و آیه این است:
🥀 «أَمَّن يُجيبُ المُضطَرَّ إِذا دَعاهُ و يكشِفُ السُّوءَ وَ يَجعَلُكُم خُلفاءَ الأَرض»
🌳🌷🌳🌷🌳🌷🌳🌷🌳🌷
🌹 «الّلهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج»
۹۹/۰۱/۱9
(2)r
✍ بسم الله الرحمن الرحیم
🥀✨ با سلام و دعای خیر.
🌺✨ ادامهی مطلب صبح:
🌸 بدین ترتیب تفسیر غیبت آن حضرت به عدم حضور در جامعه، تنها ناشی از یک کج فهمی از این اصطلاح است.
🌼 دوم: غیبت به معنی عدم معرفت و عدم شناخت:
🍀 این معنا به نظر بزرگان، معنای صحیح غیبت امام است. بدین ترتیب که امام در متن جامعه حاضر است آنچنان که بعد از ظهور، مردمان با تعجب میگویند ایشان را گاه و بیگاه در میان خود میدیدیم اما هرگز ندانستیم که ایشان خود آن حضرت هستند و دلیل این مسأله، پردههای جهل و غفلت و بیمعرفتی ما نسبت به ایشان است و همچنین پردهی سیاه گناهان بیشماری که به مانند یک پردهی ضخیم سیاه، مقابل چشمان ما آویخته شده که البته خودمان آویختهایم.
🍁 راحت میتوانیم بگوییم که ایشان در همه جا، حاضر هستند و این ما هستیم که غایب هستیم، بلکه آن حضرت حاضرند و منتظر هستند که ما معرفتی حاصل کنیم و به محضر ایشان بار یابیم.
🍂 ما مانند کودکی هستیم که در بازاری شلوغ، دستش را از دست پدر و مادرش خارج کرده و کمی در میان شلوغی جمعیت به تنهایی راه رفته، ناگهان به خودش میآید و گریه میکند و میگوید: پدر و مادرم گم شدهاند؛ غافل از اینکه خودش گم شده است. امروز هم متأسفیم که امام زمان ما غایب است، خیر ایشان حاضر است و ما غایب هستیم، ما منتظر هستیم ایشان بیاید در حالی که آمده و ایشان منتظرند ما به حضورش برویم و این تأخیر ما قلب مقدس او را آزرده میکند.
🌼✨ نمونه های قرآنی این موضوع:
🌸 حکایت برادران یوسف(ع) آنگاه که به قصد تجارت به سوی مصر کوچیدند، چندی در حضور یوسف صدیق(ع) به سر بردند اما چون او را نمیشناختند، هرگز گمان نکردند که این سلطان، همان برادری است که آنان او را به چاه افکندند زیرا از چاه کنعان تا دربار مصر و مقام عزیزی مصر، راه درازی بود و اینان چون از لطف خداوند نسبت به آن برادر، آگاهی نداشتند، هرگز نمیتوانستند فکر کنند که او را از چاه، بر کشیدهاند و تا این مقام رساندهاند و تا وقتی او خودش را معرفی نکرد، آنان همچنان یوسف را غایب چاه کنعان میدانستند، غیب حضرت حجت(عج) هم از این نوع میباشد.
🌹 امام علی(ع) می فرمایند: حضرت حجت(عج) مردم را میشناسد و اما اینان او را نمیشناسند و سپس حکایت حضرت یوسف(ع) را بیان فرمودند.
🥀 دومین نایب امام زمان(عج) در زمان غیبت صغری، جناب محمد بن عثمان میگوید: والله که ولی عصر(عج) در تمامی سالها در مراسم حج شرکت میکند، او مردم را میبیند و آنان را میشناسد و آنان نیز او را میبینند اما ایشان را نمیشناسند.
🌷 اکنون جا دارد بپرسیم، چرا ایشان را نمیشناسیم؟
🌟 شناخت هر چیزی یا به دیدن بصری (باچشم) است و یا ادراک بصیرتی آن چیز، انسان باید از طریق یکی از حواس پنجگانه و عمدتاً از طریق حسّ بینایی با شیء ارتباط برقرار کند و یا بوسیلهی قوای باطنی که به آن بصیرت میگویند، و گرنه معرفت و شناخت به هیچ وجه ممکن نمیباشد. عدم شناخت ما نسبت به آن حضرت به همین علت است زیرا آن حضرت نور محض هستند و ما تاریکی و ظلمت و البته نور و ظلمت هیچ سنخیتی با یکدیگر ندارند.
💫 گناهان، تبهکاریهای انسان گناهکار، بیتفاوتیها، ظلمها و ستمها، قدرتطلبیهای حیوانگونه که باعث ریختن خون مستضعفان بیگناه میشود و هزاران بلای دیگر که بشر بر سر جامعه و روح و روان و انسانیّت خود آورده، باعث میشود که پردهی حایل او با نور وجود حضرت مهدی(عج) ضخیم و ضخیمتر گردد و از فیض حضور به محضر آن حضرت بیبهره بماند، ورنه میبینیم بسیار کسانی که در مسیر زندگی فردی و اجتماعی خود، نوعی سلوک کردند و میکنند که زنگار گناه، قلبشان را سیاه نکرده و گَرد گناهان دامنشان را آلوده نکرده و از این فیض برخوردار شدند و بهرهها بردند.
🌻 شاید زیاد به گوشتان خورده که حضرت در پس پردهی غیبت هستند، منظور چیست؟ کدام پرده؟
🥀 یک معنا اینکه، چون غیبت امام در مقدرات الهی حتمی و مقدّر شده بود، معصومین(ع) مردم را نسبت به این موضوع آگاهی میدادند؛ شاید بیش از شش هزار حدیث در این باب داریم اما دو امام دهم و یازدهم، برای اینکه به طور عملی مردم را آمادهی غیبت کنند، معمولاً به طور مستقیم با مردم ارتباط برقرار نمیکردند بلکه از پشت پرده، ملاقاتهای خود را انجام میدادند و عدهی محدودی چهرهی آنها را میدیده و میشناختند و حتی نامه را هم از طریق خدّام دریافت میکردند و جواب میدادند، مگر اوقاتی که از منزل بیرون میآمدند تا به جایی بروند که البته کم اتفاق میافتاد مردم چهرهی نورانی امام خود را میدیدند.
🍃 ادامهی مطلب در پیام بعد 🔽
(3)
● مرحوم #دولابي می فرمود: پدری چهار تا بچه را گذاشت توی اتاق و گفت اینجا را مرتب کنید تا من برگردم
خودش هم رفت پشت پرده. از آنجا نگاه میکرد میدید کی چه کار میکند، مینوشت توی یک کاغذی که بعد حساب و کتاب کند…
یکی از بچهها که #گیج بود، حرف پدر یادش رفت. سرش گرم شد به #بازی. یادش رفت که آقاش گفته خانه را مرتب کنید
یکی از بچهها که #شرور بود شروع کرد خانه را به هم ریختن و داد و فریاد که من نمیگذارم کسی اینجا را مرتب کند
یکی که #خنگ بود، ترسید. نشست وسط و شروع کرد گریه و جیغ و داد که #آقا_بیا، بیا ببین این نمیگذارد، مرتب کنیم
اما آنکه #زرنگ بود، #نگاه کرد، رد تن آقاش را دید از #پشت_پرده . تند و تند مرتب میکرد همهجا را
میدانست آقاش دارد توی کاغذ مینویسد
هی نگاه میکرد سمت پرده و میخندید. دلش هم تنگ نمیشد. میدانست که آقاش همین جاست
توی دلش هم گاهی میگفت اگر یک دقیقه دیرتر بیاید باز من کارهای بهتر میکنم
آن بچه شرور همه جا را هی میریخت به هم، هی میدید این خوشحال است، ناراحت نمیشود
وقتی همه جا را ریخت به هم، آن وقت #آقا آمد
ما که خنگ بودیم، گریه و زاری کرده بودیم، چیزی گیرمان نیامد. او که زرنگ بود و خندیده بود، کلی چیز گیرش آمد
زرنگ باش. خنگ نباش. گیج نباش
شرور که نیستی الحمدلله. گیج و خنگ هم نباش!
نگاه کن پشت پرده رد آقا را ببین و کار خوب کن
#خانه_را_مرتب_کن ! تا آقا بیاید
عیدتان مبارک🌹
@modafeanzuhur
💠 حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی
🔹 همچنان که نتابیدن خورشید هر چند از پس ابر، به فراگیری ظلمت و شدت برودت می انجامد و حیات زمین و زمینی را ناممکن می سازد، اگر عنایت و افاضه ولی خدا و انسان کامل عصر (عج)، هر چند از پس پرده غیبت نبود سختی ها و تنگنای معیشت و کینه توزی دشمنان، به دوستان خاندان عصمت امان نمی داد.
🔹 همچنان که امام عصر (عج) در توقیع مبارک به شیخ مفید چنین فرمود: ما در مراعات حال شما سهل انگار نیستیم و هرگز شما را فراموش نمی کنیم و گرنه سختی ها و تنگناهای فراوانی به شما می رسید و دشمنان، شما را نابود می کردند.
📚 امام مهدی موجود موعود ص ۱۳۸🌸🍄🌸