🔸️حمله به پایگاه آمریکاییها در سوریه
🔹 گروه «مقاومت اسلامی عراق» با صدور بیانیهای اعلام کرد: «مجاهدین ما در پاسخ به جنایات دشمن [صهیونیست] علیه مردم غزه، پایگاه اشغالگران امریکایی در تلبیدر واقع در غرب الحسکه را با دو پهپاد هدف قرار دادند که مستقیما به هدف اصابت کرد».
#اخبار_غزه #اخبار_فلسطین #مقاومت #عراق #نابودی_اسرائیل
🇵🇸 اخبار فوری از غزه 👉👉
📲 @modafeh_haramam
63.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖥 #فیلم کامل حضور استاد #رائفی_پور در برنامه «به افق فلسطین» شبکه افق
🗓 ۲۵ آبان ۱۴۰۲
حتما ببینند اونایی که فکرشون کوته است . امثال ظریف ها ببینند
🇵🇸 اخبار لحظه به لحظه از غزه 👉👉
📲 @modafeh_haramam
🔴 اسماعیل هنیه:
🔸خواستار تشکیل سریع کمیته متشکل از تعدادی از کشورهایی هستم که وظیفه پیگیری اجرای تصمیمات صادره در اجلاس را بر عهده دارند.
🔸رد قطعنامه دیروز شورای امنیت سازمان ملل متحد در مورد تجاوز به غزه توسط دشمن، تاییدی بر سیاست صریح آن مبنی بر اینکه خود را موجودی فراتر از قانون می داند، است.
🔸جنبش حماس ریشه در سرزمین خود دارد و با مردمش متحد است و دشمن و هرکسی که با آن متحد شده و در تجاوزات آن شریک بوده است، ان شاءالله نمی تواند واقعیت را در نوار استوار غزه تغییر دهد.
🔸اشغالگران همچنان مانع اراده بین المللی هستند که در رای گیری مجمع عمومی دو هفته پیش تایید شد.
🔸قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل باید شامل محکومیت صریح و مستقیم جنایات جنگی و پاکسازی قومی توسط دشمن صهیونیستی شبانه روزی در نوار غزه و کرانه باختری باشد.
🔸بر اهمیت وادار کردن دشمن به توقف تجاوزات صهیونیستی، بازکردن گذرگاهها، تامین سریع تمام نیازهای نوار و پایان دادن به محاصره آن یکبار برای همیشه تاکید میکنیم.
🔸ما بر ضرورت به رسمیت شناختن حقوق ملی مشروع مردم فلسطین و ایجاد کشور مستقل با پایتختی قدس تاکید می کنیم، همه اینها بدون قید و شرط، زیرا این حق ذاتی مردم ما است که توسط قوانین و قطعنامه های بین المللی مربوط تضمین شده است.
🏴 #فلسطین #اخبار_غزه
🔥 #طوفان_الاقصی #سپاه_قدس
🇵🇸 اخبار لحظه ای از غزه 👉👉
📲 کانال مدافعان قدس 👉👉
🚨 جهنمی که قسام، امروز برای ارتش متجاوز ساخت
🔻 بیانیه گردانهای قسام:
➕ صبح امروز گردانهای قسام ۵ جیپ نظامی که قصد نفوذ به غرب بیت لاهیا را داشتند با موشک یاسین ۱۰۵ هدف قرار دادند.
➕ این حمله منجر به انهدام دو جیپ یکی از نوع وولف و دیگری از نوع دیفندر شد که مجاهدان فلسطینی پس از آن، نظامیان دشمن را با مسلسل از فاصله نزدیک از پای درآوردند.
➕ مجاهدین قسام همچنین توانستند با ۱۲ گلوله ضد استحکامات "یاسین TBG" یک یگان صهیونیستی را که در داخل ساختمانی در بیت حانون مستقر شده بود، مورد اصابت قرار دادند که منجر به تخریب کامل ساختمان و فروریختن آن بر روی نیروهای مورد نظر و به کشته و زخمی شدن آنها شد.
➕ مجاهدان ما از صبح امروز موفق شدند خانهای را که در آن سربازان اشغالگر سنگر گرفته بودند، تخریب کرده و تلفاتی به آنان تحمیل کنند
➕ علاوه بر این، ۲۱ خودروی رژیم صهیونیستی در تمامی مناطق تهاجم به نوار غزه به طور کامل یا جزئی منهدم کنند...
#اخبار_غزه #اخبار_فلسطین #طوفان_الاقصی #کتائب_قسام
🇵🇸اخبار فوری و لحظه ای از غزه👉
🇮🇷گروه مدافعان حرم عضو شوید👉
📲 @modafeh_haramam
هادی العامری:
-زمان جنگ داعش عراق از همه کشورها دعوت کرد که کمک اطلاعاتی و هوایی به او کنند.
-اما الان حضور نظامی آمریکا در عراق هیچ توجیه قانونی ندارد.
- دلیل حضور آمریکا به عنوان مستشاران و مربیان آمریکایی در عراق یک دروغ است.
اگر مستشار و مربی نظامی هستند باید بین فرماندهان و در اتاق عملیاتهای ارتش عراق حضور داشته باشند نه اینکه در پایگاه عین الاسد بنشینند! آیا آنها به بیابان مشاوره و آموزش میدهند!
- نیروهای آمریکایی باید امروز قبل از فردا عراق را ترک کنند.
- من از دولت خواستم تا در مورد خروج نیروهای آمریکا از عراق با آمریکا وارد گفتوگوی جدی شود و جدول زمانی برای خروج آنها تعیین کند.
- دولت های قبلی وارد فرآیندهای تعلل در خروج نیروهای آمریکایی شدند.
خروج آمریکا از عراق برای عراق و برای همه منطقه مفید خواهد بود.
#طوفان_الاقصی #اخبار_فلسطین #اخبار_غزه #عراق #هادی_العامری #خروج_آمریکا
🇵🇸 اخبار مفید از غزه 👉
کانالی با👆👆 قدمت بالا و محتوا خوب 👌
📲 @modafeh_haramam