مدافع آنلاین
🔻دهلی نو؛ از سفره سخاوت تا شربت محبت #ماه_رمضان #ماه_مهمانی_خدا 🇮🇷 @modafeonline 👈
9.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻آستان مقدس حرم امیرالمومنین علیهالسلام به استقبال میلاد امام حسن مجتبی علیهالسلام رفت
#میلاد_امام_حسن(ع)
#کریم_اهلبیت
#ماه_رمضان
🇮🇷 @modafeonline 👈
هدایت شده از شرح آتش دل
اَلْحَمْدُ لِلّٰهِ الَّذي أُناديهِ كُلَّما شِئْتُ لِحاجَتي وَأَخْلُو بِهِ حَيْثُ شِئْتُ لِسِرّي بِغَيْرِ شَفيعٍ فَيَقْضي لي حاجَتي
با پای سپاس گرد او میگردم
اویی که چو خواستم صدایش کردم
بیپرده به خلوتش نشستم به نیاز
درمان شده با مهر نگاهش دردم
✍️ #محمدتقی_عارفیان
#دعای_ابوحمزه
@SharheAtasheDel
مدافع آنلاین
🔻مدح حضرت خدیجه کبری سلاماللهعلیها با نوای آقای میثم مطیعی 💫 اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ ال
40.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻من رو به در غیر تو بردم
تو ز رحمت آغوش گشودی...
🎙 مناجاتخوانی میثم مطیعی در حرم مطهر
💫 اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
#ماه_رمضان #مناجات_سحر
#ماه_مبارک_رمضان
🇮🇷 @modafeonline 👈
مدافع آنلاین
🌸⃟📿دعای روز یازدهم ماه رمضان اللهمّ حَبّبْ الیّ فیهِ الإحْسانَ وكَرّهْ الیّ فیهِ الفُسوقَ وال
18.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸⃟📿دعای روز دوازدهم ماه رمضان
اللَّهُمَّ زَيِّنِّي فِيهِ بِالسِّتْرِ وَ الْعَفَافِ، وَ اسْتُرْنِي فِيهِ بِلِبَاسِ الْقُنُوعِ وَ الْكَفَافِ، وَ احْمِلْنِي فِيهِ عَلَى الْعَدْلِ وَ الْإِنْصَافِ، وَ آمِنِّي فِيهِ مِنْ كُلِّ مَا أَخَافُ، بِعِصْمَتِكَ يَا عِصْمَةَ الْخَائِفِينَ.
خدایا مرا در این ماه به پوشش و پاکدامنی بیارای، و به لباس قناعت و اکتفا به اندازه حاجت بپوشان، و بر عدالت و انصاف وادارم نما، و مرا در این ماه از هرچه می ترسم ایمنی ده، به نگهداری ات ای نگهدارنده هراسندگان.
💫 اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
#ماه_رمضان
#ماه_مبارک_رمضان
🇮🇷 @modafeonline 👈
شرح_کوتاه_دعای_روز_دوازدهم_ماه_رمضان.Mp3
زمان:
حجم:
9M
🌸⃟📿شرح دعای روز دوازدهم ماه رمضان
🔹آیت الله مجتهدی تهرانی
💫 اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
#ماه_رمضان #ماه_مبارک_رمضان
🇮🇷 @modafeonline 👈
استاد معتز آقائیTahdir joze12.mp3
زمان:
حجم:
4M
🌸⃟📖 تند خوانی #جزء_دوازدهم قرآن کریم/ استاد آقایی
💫 اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
#قرآن_کریم #بهار_قرآن
🇮🇷 @modafeonline 👈
🔻فضیلتهای ماه رمضان
🌸 حضرت امام باقر سلاماللهعلیه فرمودند:
قالَ رَسولُ اللهِ صَلَّى اللهُ عَلَيهِ وَآلِهِ لِجابِرِ بنِ عَبدِ اللّهِ: يا جابِرُ، هٰذا شَهْرُ رَمَضانَ، مَنْ صامَ نَهارَهُ وَقامَ وِرْدًا مِنْ لَيْلِهِ وَعَفَّ بَطْنَهُ وَفَرْجَهُ وَكَفَّ لِسانَهُ خَرَجَ مِنْ ذُنُوبِهِ كَخُرُوجِهِ مِنَ الشَّهْرِ، فَقالَ جابِرُ: ما اَحْسَنَ هٰذا الْحَديثِ، فَقالَ رسُولُ اللهِ صَلَّى اللهُ عَلَيهِ وَآلِهِ: يا جابِرُ، وَما اَشَدَّ هٰذِهِ الشُّرُوطُ؛
پيامبر خدا صلىاللهعليهوآله به جابربنعبدالله فرمود: اى جابر، اين ماه رمضان است؛ هركس روز آن را روزه بدارد و پارهای از شبش را به عبادت پردازد و شكم و شرمگاه خويش را پاک نگاه دارد و زبانش را حفظ كند، همانگونه كه از اين ماه خارج مىشود، از گناهان خويش خارج شود.
جابر عرض كرد: اى رسول خدا، چه زيباست اين حديث! رسول خدا صلىاللهعليهوآله فرمود: اى جابر، و چه سخت است [رعايت] اين شروط!
📚 الكافی، ج۴، ص۸۷، ح ۲.
#ماه_رمضان
#ماه_مبارک_رمضان
🇮🇷 @Modafeonline 👈
🌸 حضرت امام خمینی روحیفداه:
پیغمبر اکرم درعینحالى که وظایف شخصى خودش را بهجا مىآورد و خلوتها با خداى تبارک و تعالى داشت، تشکیل حکومت داد و به انحای عالم براى دعوت آدم فرستاد و مردم را دعوت کرد به دیانت، و دعوت کردند بعد به اجتماع.
اینطور نبود که بناى او این باشد که بنشیند توى خانه و ذکر بگوید. ذکر مىگفت، لکن همان ذکر هم خودسازى بود. دعا مىکرد، ولى همان دعا هم، هم خودسازى و هم مردمسازى بود و مردم را تجهیز مىکرد براى مقاومت. تمام ادعیهاى که در لسان او و ائمۀ مسلمین واقع شده است، تمام این ادعیه درعینحالى که دعوت به معنویات است، از راه دعوت معنویات تمام مسائل مسلمین اصلاح مىشود.
📚 صحیفۀ نور، ج۱۹، ص۸۴.
#ماه_رمضان
#ماه_مبارک_رمضان
🇮🇷 @Modafeonline 👈
🌸 حضرت امام خامنهای روحیفداه:
فضاى رمضان، فضاى صفا و معنویت و صدق و اخلاص است. از این فضا سعى کنیم حداکثر استفاده را بکنیم؛ هم در آنچه ارتباط قلبى ما با خداست، این رابطۀ معنوى را، رابطۀ شخصى را با خداى متعال در این ایام تقویت کنیم ــ که برترین و بزرگترین فایده و نفع براى هر انسانى، تقویت این رابطه است ــ هم براى زندگى جاوید ما و حیات اخروى ما، که زندگى واقعى آنجاست؛ هم براى آن مفید است، هم براى همین زندگى نقدِ حاضر ما مفید و اثربخش.
علاوهبراین، سعى کنیم از این فضاى معنویت و صفا که در ماه رمضان در سطح جامعه عمومیت دارد، براى ارتباطات صحیح و معنوى میان خودمان و دیگران استفاده کنیم و تصمیمهاى درست بگیریم؛ اقدامهاى درست بکنیم؛ خوشبینى را، اعتماد را، ایجاد محبت را، خیرخواهى نسبت به یکدیگر را در ارتباطات خودمان دخالت بدهیم، و این بهره را از ماه رمضان ببریم که در روابط اجتماعى و روابط انسانى یک تلطیفى بهوجود بیاوریم؛ و فضاى زندگى را، فضاى کشور را، یک فضاى نورانىترى بکنیم (۱۳۹۳/۰۴/۱۱).
#ماه_رمضان
#ماه_مبارک_رمضان
🇮🇷 @Modafeonline 👈