🔴 توصیه رهبر انقلاب به مردم برای انتخابات ۱۴۰۰: هرکس به دنبال سعادت کشور است، رئیسجمهوری با این شاخصهها انتخاب کند
🔺 رهبر انقلاب، در سخنرانی نوروزی: یکی نکته دیگر درباره انتخابات خطاب به آحاد مردم است. هر کسی که به دنبال سعادت کشور است یک چنین رئیس جمهوری می خواهد:
اولا دارای مدیریت و کفایت مدیریت باشد.
ثانیا با ایمان باشد. آدم بی ایمان کشور را منافع کشور را یک وقتی میفروشد.
عدالت خواه و ضد فساد باشد. این یکی از مهم ترین خصوصیاتی است که بایست در رئیس جمهور وجود داشته باشد.
دارای عملکرد انقلابی و جهادی باشد یعنی با عملکرد اتوکشیده و اینها نمیشود کار کرد برای یک کشوری با این همه مسائل اساسی که در کشور وجود دارد.
به توانمندیهای داخلی معتقد باشد.
به جوانان معتقد باشند. جوانها را به عنوان حرکت عمومی کشور بشناسد و به آنها اعتماد کند.
مردمی باشد، امیدوار باشد، آدم مایوس و بدبین و با نگاه تلخ به آینده و تاریک به آینده نباشد.
✅ #داود_مدرسی_یان
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 توصیه رهبر انقلاب به مردم برای انتخابات ۱۴۰۰: هرکس به دنبال سعادت کشور است، رئیسجمهوری با این شاخ
🔴 ویژگی های رئیس جمهور آینده از نظر رهبر انقلاب:
1⃣ دارای مدیریت و کفایت مدیریت
2⃣ با ایمان: آدم بیایمان کشور را میفروشد.
3⃣ عدالتخواه و ضدفساد: یکی از مهمترین خصوصیاتی که رئیس جمهور باید داشته باشد.
4⃣ عملکرد انقلابی و جهادی
5⃣ معتقد به توانمندی های داخلی
6⃣ اعتقاد و اعتماد به جوانان
7⃣ مردمی باشد
8⃣ امیدوار باشد
✅ #داود_مدرسی_یان
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 توصیههای مهم رهبر انقلاب به کسانی که میخواهند کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری شوند: برنامه داشته باشید ولو اجمالی
🔺رهبر انقلاب، در سخنرانی نوروزی: به کسانی که میخواهند داوطلب ریاست جمهوری شوند، میگویم انتظار داریم سنگینی کار را بدانید. بدانید چه چیزی را و چه بار سنگینی را بر دوش میخواهید بگیرید.
مسائل اصلی کشور را بشناسید. بدانید که مشکل کشور کجاست و برای حل آن مسائل هم یک #برنامه ای داشته باشید ولو اجمالی.
کارهای مهمی در خود مسئله اقتصاد هست. مسئله امنیت کشور مسئله بسیار مهمی است. موضوع آسیبهای اجتماعی یکی از آن مسائل مهم کشور است. روبرو شدن با سیاستهای پیچیده دنیا و مسئله سیاست خارجی مهم است. مسئله بسیار مهم فرهنگ هم هست. اینها را باید شما بدانید که در کشور چه خبر است و چه انتظاری هست و چه کار باید انجام بگیرد.
ببینید اگر میتوانید این بار سنگین و مهم را به دوش بگیرید بسم الله. وارد بشوید اگر دیدید نه وارد نشوید.
رهبر انقلاب، ۱/۱/۱۴۰۰
🔴 کمپین دعوت از شخصیت باکفایت، باایمان، عدالتخواه، مردمی و با برنامه برای حضور در #انتخابات_1400
بسمالله الرحمن الرحیم
تبیین شاخصههای مهم برای ریاست جمهوری آینده توسط رهبر انقلاب، اتمام حجتی برای همه جریانات سیاسی و مردم است. این ویژگیها عبارتند از: "دارای مدیریت و کفایت مدیریت، با ایمان، عدالتخواه و ضدفساد، عملکرد انقلابی و جهادی، معتقد به توانمندی های داخلی، اعتقاد و اعتماد به جوانان، مردمی و امیدوار".
بعد از بررسی نامزدها معتقدیم از بین بزرگوارانی که در مظان انتخابات قرار دارند دو نفر از بین سایرین بیشترین تطابق با شاخصهای نامزد اصلح را دارند: آقایان #سیدابراهیم_رئیسی و #سعید_جلیلی. باکفایت مدیریت، با ایمان، اخلاق، پاکدست و عدالتخواه و ضدفساد، انقلابی، معتقد به جوانان و ظرفیتهای داخلی و مردمی.
بدین ترتیب در نهایت، یک نفر از این دو بزرگوار نامزد نهایی جریانات مردمی انقلابی و عدالتخواه خواهد بود.
اما از آنجایی که جناب رئیسی هماکنون در راس دستگاه قضائیه قرار دارد و در مدت کوتاه حضور در قوه، روح امید به مردم را بازگردانده و عرصه را بر مفسدین و متخلفین تنگ کرده و از آنجایی که تا اصلاح این وضعیت چندسال نیاز دارد و به نوعی رسالت ایشان در دستگاه قضا ناتمام است لذا چه بهتر که در قضائیه بماند. اگرچه وی در اکثر نظرسنجیها بین همه گزینهها در صدر است اما حضور ایشان در قوه قضائیه بسیار ضروری است.
از طرفی برای ما مسجل شده است که انسان شایسته نه ریاست طلب است و نه برای رسیدن به ریاست، لهله میزند. امام صادق(علیهالسلام) میفرمایند: مَلْعُونٌ مَنْ تَرَأَّسَ مَلْعُونٌ مَنْ هَمَّ بِهَا مَلْعُونٌ كُلُّ مَنْ حَدَّثَ بِهَا نَفْسَهُ؛ ملعون است كسی كه رياست طلبی كند و كسی كه به رياست همّت گمارد و كسی كه در فكر آن باشد.
حقیقتاً این ویژگی یعنی عدم #حب_ریاست، در بین آقایان رئیسی و جلیلی مشهود است.
لذا از آن جهت که معتقدیم حضور جناب رئیسی در دستگاه قضا ضروری است و از طرفی رهبر انقلاب تاکید کرده است: "برای حل مسائل کشور برنامه داشته باشید ولو اجمالی"؛ و چون حب ریاست طلبی در آقای جلیلی نیز نمیبینیم بر ما مومنین و مردم فرض است که از همچنین شخصیتی برای حضور در انتخابات_ریاست_جمهوری_1400 دعوت گسترده نمائیم.
بدین جهت از عموم مردم و نیروهای مردمی درخواست میکنیم به کمپین دعوت از آقای دکتر سعید جلیلی بپیوندند.
✅کمپین سراسری دعوت از #دکترسعیدجلیلی 👇
https://eitaa.com/joinchat/2959540334Cecc27caa81
از نظر حقیر؛
این دو گزینه مصداق شاخصههای رهبریاند:
#سعید_جلیلی
#سیدابراهیم_رئیسی
منتهی معتقدم اگر رئیسی از دستگاه قضا بیرون بیاد، شخص مناسبی جایگزین ایشون نخواهیم داشت. پس بهتره اونجا بمونند و آقای جلیلی برای انتخابات بیاد.
اما چنانچه، آقای رئیسی وارد عرصه شد و آقای جلیلی نیامد، گزینه همه ما رئیسی خواهد بود. پس ماجرا رو سخت نکنید.
دوستان عزیز
هر کسی این تحلیل را قبول داره این کمپین رو کمک کنه.
نهایت آرایش انتخابات وقتی مشخص شد هم از بین آقایان رئیسی یا جلیلی یک نفرشون تا آخر خواهد ماند انشاءالله.
🔴 از دوستان عزیز در استانها و شهرهای مختلف دعوت میکنم جهت دعوت از #دکتر_سعید_جلیلی در #انتخابات۱۴۰۰ کمپین تشکیل داده و ایشان را به حضور در #انتخابات_ریاست_جمهوری۱۴۰۰ دعوت نمایند. #سعید_جلیلی یک سیاستمدار بااخلاق و بابرنامه و پاکدست و ضدفساد است.
🔴 کمپین سراسری دعوت از دکتر سعید جلیلی:
https://eitaa.com/joinchat/2959540334Cecc27caa81
🔴 جریان مدعی اصلاحطلب که اساساً با مفهومی به نام #عدالت بیگانه است؛ جریان مدعی اصولگرایی هم عدالت را فقط برای دیگران میخواهد نه خود! بخشی از جریان اصولگرایی تا دیروز از شعار عدالت هم نفرت داشت حالا بعد از بیانات رهبری میگویند ما با عدالت مشکلی نداریم بلکه با برخی از #عدالتخواهان مشکل داریم!
این درحالی است که این جماعت اصولگرا اصلاً اهل عدالت و #عدالتخواهی نیستند و معمولاً با دوقطبیسازیهای کاذبی نظیر عدالت_ولایت، عدالت_امنیت، عدالت_پیشرفت، عدالت_مصلحت و ... سعی میکنند ارزش عدالت را در کنار سایر ارزشها قرار دهند یا حتی جایگاهی کمتر از سایر ارزشها برای آن قائل باشند!
عدالت در مکتب راستین اسلام ناب، همیشه تاریخ، ارزش اصلی و مبنا بوده و هیچ ارزشی نمیتواند آن را تعطیل کند ولو موقت.
متاسفانه اصلاحطلبان و اصولگرایان همیشه خود را درمقابل عدالت و عدالتخواهی تعریف کردهاند و هیچوقت هم اهل این ارزش الهی نبودهاند.
بعد ازاینکه رهبر انقلاب فرمودند رئیس جمهور باید عدالتخواه و ضدفساد باشد خیلی از گزینههای اصولگرا و اصلاحطلب را که بررسی میکنیم بویی از عدالت نبردهاند و روحیه ضدفساد نداشتهاند. گزینه اصلی اصولگراها با این شاخص خط میخورد! کسانیکه مدیریتشان فسادزا بوده و اطرافیان و جانشینها و خانوادهشان به فساد گرفتارند یا همیشه در حوزه کاری خود، بی تفاوت از کنار فساد عبور کردهاند!
شاخص عدالتخواهی را میتوان خطکش مناسبی دانست برای #نامزد_اصلح. وگرنه آنانیکه از این ارزش نفرت داشته وگریزان بودهاند شایستگی قرار گرفتن دراین جایگاه را ندارند!
#داود_مدرسی_یان
@modaresian
🔴 "آدم بیایمان کشور را میفروشد"!
#شاخص ۵
🔻یکی از شاخص هایی که رهبر انقلاب برای نامزد #اصلح برای #انتخابات_1400 مطرح کردند خصوصیت #ایمان است. چون انسان بیایمان کشور را میفروشد. به چه؟ به منافع مادی و حزبی و جریانی. حاضر است کشور را بفروشد تا به یک منفعتی برسد!
🔹براستی ایمان چیست؟ تفاوت فرد باایمان و بیایمان در چیست؟ برخی ایمان را حفظ ظواهر یا اعتقادات صرف میدانند. یعنی اعتراف قلبی یا ظواهر دینی نظیر نماز و روزه و خمس و زکات و زیارت و لباس روحانیت یا محاسن و چادر و ...! اینها لازم است اما ناکافی است. اینها را هر مدعی انجام میدهد؟
🔻پس تفاوت در چیست؟ بهتر است از زبان رهبری بخوانیم(جلسه ۲ کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی):
🔹"آن وقتی ایمان به صورت راستین در کسی وجود دارد، که برطبق آن ایمان عمل کند. آن وقتی کسی می تواند ادعا کند مومن واقعی است که به لوازم ایمان و تعهدات ایمان پایبند باشد. آن وقتی کسی می تواند بگوید من به خدا مومن و معتقدم، که زندگی او و متن واقعیت وجود او، با آن کسی که منکر خداست، تفاوت داشته باشد.
🔸آن کسی که امروز منکر خداست، عملش با عمل آن کسانی که مدعی خدایند چه تفاوتی دارد؟ هر دو #ظلم می کنند. هر دو در مادیات تا خرخره غرق شدند. هر دو برای این چند صباح زندگی، چند روز دیگر بیشتر نفس زدن و دو لقمه ای خوردن و فضا را متعفن کردن؛ برای دو صباح بیشتر راحت زیستن، حاضرند همه فضیلت ها را زیر پا بگذارند.
🔹منتهی این یکی صاف می گوید من به خدا معتقد نیستم، آن دیگری مدعی است که به خدا معتقد است. این چه جور ایمانی است؟ آیه قرآن در اینجا صریح است. اینجا دیگر حساب استدلال های عقلی نیست که شبهه بردارد باید این کارها را انجام بدهید، اگر مومنید و یکی از این کارها (اطیعوا الله و الرسول) است. خدا و پیامبر را اطاعت کنید، دنبال فرمان آن ها راه بیفتید.
🔸فرمان خدا چیست؟ هرچه هست، بدیهی است که خدا در مورد مالِ آدمی، در مورد جان آدمی، در مورد عمر آدمی، در مورد روابط انسان با سایر انسانها، در مورد روابط انسان با خدا، در مورد روابط انسان با حیوانات و حتی با گیاهان، تعهدها، مسئولیتها، تکلیفها، وظیفه هایی معین کرده است.
🔹در این هم اگر خدا را اطاعت کردید، می توانید بگویید ما مومنیم و الا ایمان به صرف اینکه قلب انسان و دل انسان به یک قطبی وابسته است، اما شعاع این وابستگی در عمل، در دست، در زبان، در پا و در اعضا و جوارح دیگر منعکس نیست، به درد نمی خورد؛ بلکه اصلاً نام ایمان از نظر اسلام برای او صدق نمی کند، این منطق قرآن است".
🔻پس دقت کنید ایمان داشتنِ افراد را به رعایت ظواهر و انجام یکسری اعمال فردی محدود نکنید! اگر کسی اهل ظلم کردن به مردم باشد، زندگی اشرافی تشکیل دهد، حق الناس را رعایت نکند، بیتالمال را به غارت ببرد، در حفظ امانت و حق مردم سستی و کوتاهی و غفلت کند، حق طبیعت و حق محیط زیست و حقوق حیوانات را مراعات نکند، محیط زیست را نابود کند ولی اهل نذری و خیرات باشد، ایمان اینچنین فردی به هیچ دردی نمیخورد! ولو صدبار سفر حج و اربعین برود، ولو هر سال بساط عزاداری حضرت اباعبدالله را برپا کند، باز ایمانش با آن فرد بیایمان که همینظلمها را میکند فرقی ندارد!
✅ #داود_مدرسی_یان
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 چرا حاشیه امن برای #شورای_نگهبان؟!
🔹رهبر انقلاب درباره امر به معروف و نهی از منکر میگوید: "طرف، هرکسی هست بنده که طلبهی حقیری هستم از بنده مهمتر هم باشد، او هم مخاطب امر به معروف و نهی از منکر قرار میگیرد". ۱۳۷۹/۰۴/۱۹
🔸یکی از مخاطبین امر به معروف و نهی از منکر، شورای نگهبان است. متشکل از ۶ فقیه منصوب رهبری و ۶ حقوقدان که ریاست قوه قضاییه، تعدادی حقوقدان را به مجلس معرفی میکند و مجلس به آنان رای میدهد.
🔹متاسفانه طی چند دهه برخی سعی کردهاند برای نهادها حاشیه امن ایجاد کنند تا کسی آنها را نقد و امر و نهی نکند. یکی از این نهادها شورای نگهبان است. آنان مدام جمله معروف امام را میآورند که گفته بود: "هر کس بگوید رای شورای نگهبان کذا است مفسد است" تا دهان منتقدین را پلمپ کنند.
1⃣ اولاً امام این جمله را درباره شورای نگهبان تنها نگفتهاند، بلکه برای مجلس هم بکار بردهاند. چرا مجلس را در حاشیه امن قرار نمیدهید پس؟! جملات امام را دقیق بخوانید: "من تکرار می کنم مجلس بالاترین مقام است در این مملکت. مجلس اگر رای داد و شورای نگهبان هم آن رای را پذیرفت ، هیچ کس حق ندارد یک کلمه راجع به این بگوید. من نمی گویم رای خودش را نگوید؛ بگوید؛ رای خودش را بگوید؛ اما اگر بخواهد فساد کند، به مردم بگوید که این شورای نگهبان کذا و این #مجلس کذا، این فساد است و مفسد است".(صحیفه امام، ج ۱۴، ص ۳۷۰)
🔹براستی چرا چند دهه جمله امام را تحریف کردهاند تا به اسم امام، جلوی نقد به شورای نگهبان را بگیرند؟ آنهم شورای نگهبانی که ۶ نفرش منصوب رهبری است و ۶ نفر هم منتخب قوه قضائیه و مجلس!
2⃣ ثانیاً آن چیزی که امام آن را فساد میداند توطئه و شورش علیه قانون است. بطور مثال، سال۸۸ شورای نگهبان نتیجه انتخابات را سالم اعلام کرده، عده ای با شورش و فتنهگری علیه قانون، فساد ایجاد کردند. اما نقد، مطالبهگری، امر و نهی مصداق کذا و فساد نیست!
🔹با این مقدمه نسبتاً طولانی؛ حالا باید از شورای نگهبان بپرسیم علت تایید صلاحیت فردی مثل حسن روحانی چه بود؟ اگر سال ۹۲ فردی ناشناخته بود سال ۹۶ که شناخته شده بود. اگر میگوئید سال۹۶ حامیان ۲۳ میلیون نفری داشته، نمیشد ردصلاحیت شود، باید بگوئیم وظیفه شورای نگهبان عمل به مُر قانون است نه مصلحتسنجی. (طبق فرمایشات رهبری و سخنان اعضای شورا که ما مصلحتسنجی نمیکنیم)
🔸بطور مثال ما هیچوقت نفهمیدیم علت تایید صلاحیت #اسحاق_جهانگیری در سال۹۶، در حالیکه همه میدانستند کاندیدای پوششی است، چه بوده؟ یا علت تاییدصلاحیت غرضی، هاشمی طبا، میرسلیم و شماری دیگر برای ریاست جمهوری چه بوده؟ درحالیکه ملت، حضور آنان در مناظرات را مضحک میدانست! در انتخابات مجالس و تایید و رد صلاحیتها هم سوال، ابهام و انتقادهای جدی وجود دارد.
🔹خوب بود مجموعهای مستقل عملکرد شورای نگهبان را بررسی میکرد و اینکه آیا این شورا تاحالا کارآمد بوده؟ ساختار درونی آن کارآمد بوده؟ و ... .
🔻امیدواریم شورای نگهبان در #انتخابات_1400 عملکرد متفاوتی از سابق نشان داده و کسانی که ویژگیهای مدیریت، تدبیر، پاکدستی، ایمان، سلامت اخلاقی و ... را برای تصدی ریاست جمهوری ندارند تاییدصلاحیت نشوند. سپس علت عدم احرازصلاحیت هم شفاف، مستند و مستدل به مردم اعلام شود!
✅ #داود_مدرسی_یان
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 لزوم احترام به تحلیل دیگران
#تلنگر
🔹 برخی عزیزان چند ماه است که یک کاندیدا را در مجازی معرفی میکنند. حالا دوسه ماه مانده به انتخابات، ما بهمراه جمعی از دوستان، آقایان #سعید_جلیلی و #سیدابراهیم_رئیسی را بعنوان گزینههای #اصلح معرفی کردیم و کمپین دعوت از جلیلی را راهاندازی کردهایم دلایل خودمان را هم ارائه کردیم.
🔸حالا این بزرگواران ناراحت شدهاند! میگویند چرا با فلانی تقابل میکنید چرا نام فلانی را هم نیاوردید! خب بزرگواران، شما که چندماه است فقط یک نفر رامعرفی کردید، حالا که ما رئیسی و جلیلی را معرفی کردیم شد تقابل؟! چطور شما، چندماه روی یک نفر بدون شناخت کافی صرفاً برحسب تبلیغات و ظواهر دارید کار میکنید اما اگر دیگران نظر دهند میشود تقابل و تخریب و تفرقه؟!
🔹ما موظفیم طبق #حجت_شرعی خودمان باید اصلح را دقیق بشناسیم. نه تحت تاثیر تبلیغات و نظرسازیهای کاذب به اسم نظرسنجی! نه طبق قبیله سیاسی که فلانی از ما اصولگرایان است، فلانی از ما انقلابیهاست، فلانی اصلاحطلب است! خیر. ما باید افراد را فارغ از تبلیغات و ظواهر و شعارها و جناح سیاسی، نقد و بررسی کنیم، بشناسیم و در حد توان او را معرفی کنیم..
🔸طبیعی است نظرات متفاوت است. شما چندماه است یک نفر را تبلیغ میکنید حالا به دیگران هم اجازه دهید طبق تحلیل و حجت شرعی خودشان اقدام کنند. اگر هم تحلیلی را قبول ندارید منطقی و مستدل آن را رد کنید نه با اهانت و اتهام تخریب.
✅ #داود_مدرسی_یان
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 "آدم بیایمان کشور را میفروشد"! #شاخص ۵ 🔻یکی از شاخص هایی که رهبر انقلاب برای نامزد #اصلح برای
🔴 چرا تاکید بر #عدالتخواهی؟
🔹عدالتخواهی و ضدفساد بودن از صفات مومن واقعی است. ولی رهبری جدا از تاکید بر با ایمان بودن رئیس جمهور، بر صفت #عدالتخواهی هم تاکید کردند؛ چرا؟ شاید این دو دلیل باشد:
1⃣ معنای #ایمان تحریف شده وجامعه، فرد با ایمان را لزوماً عدالتخواه و #ضدفساد نمیدانند. بلکه به رعایت ظواهر نماز، روزه، ریش، چادر، زیارت و .. میدانند. متاسفانه این تعریف غلط بین مومنین، مجامع دینی و عمومی جا افتاده. خیلی از مومنین نسبت به عقبماندگی در عدالت بیتفاوتاند حتی تاکید بر آن را بازی کردن در زمین دشمنان میدانند!
2⃣ دلیل دوم هم برای تاکید ویژه بر عدالتخواهی وفسادستیزی مومن است. یعنی این ویژگی از سایر ویژگیهای مومن باید واضحتر باشد. مومنین درگیر حواشی و بحث بر سر روشها نشوند. آن یکی تند است این یکی کُند است فلانی معتدل است. مومنین باید از حواشی دست برداشته و به سهم خود برای گفتمانسازی اصل عدالتخواهی تلاش کنند. متاسفانه برخی مومنین بیش از تلاش برای گفتمان سازی عدالت، بیشتر بدنبال آسیبشناسی فضای عدالتخواهیاند.
🔹اگرچه آسیبشناسی بسیار ضروری است اما اصل و قاعده، تلاش برای گفتمان کردن خود عدالتخواهی است. اصل مبارزه با فساد است. حالا از روش فلانی خوشمان نمیآید مسئله فرعی است! هر کدام از مومنین باید این صفت ویژه را در درون خود پرورش دهد. بیش از همه ارزشها، عدالت اهمیت دارد.
✅ #داود_مدرسی_یان
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 چرا نامزدها باید دارای سابقه و #مواضع_سیاسی باشند؟
#شاخص 6
🔹رهبر انقلاب در ابلاغیه سیاستهای کلی انتخابات(جزء ۲ بند ۱۰) «تعریف و اعلام معیارها و شرایط لازم برای تشخیص رجل سیاسی، مذهبی و مدیر و مدبر بودن نامزدهای ریاست جمهوری» را بر عهده شورای نگهبان قرار داده است. قانون مصوب مجلس که برای «رجل سیاسی و مذهبی» ملاک هایی من جمله داشتن مسئولیت وزارت و ... را در نظر گرفته بود، تاکنون تصویب مجلس و تأیید شورای نگهبان نشده.
🔸شورای نگهبان مصوبه ای در 1396/10/20 داشته که برخی از ملاک ها و معیارهای رجل سیاسی را طی آن منتشر کرده است. ماده 2 این مصوبه به چند ملاک و معیار برای ارزیابی مبانی و دیدگاه ها و مواضع نامزدها می پردازد. در بند یک ماده 2 این مصوبه آمده:
🔻«ماده ۲- شرایط و معیارهای لازم جهت تشخیص رجل سیاسی مذهبی و مدیر و مدبر بودن نامزدهای ریاست جمهوری عبارتند از:
1- سوابق کافی و قابل ارزیابی در فعالیت های مذهبی و سیاسی از قبیل مکتوبات، سخنرانی ها و اعلام مواضع»
🔹متأسفانه برخی، داشتن #سابقه_سیاسی روشن و شفاف و علنی را مساوی جناح بازی و سیاست بازی نامیده و می گویند چه نیازی به داشتن سوابق سیاسی و مواضع سیاسی است. این مواضع سیاسی، حاشیه سازی و جنجال و جناح بازی است!
🔸حتماً نیاز است که مواضع نامزدها، نسبت به مسائل اساسی کشور همچون اقتصاد، سیاست، فرهنگ، برجام، fatf، 2030، فتنه88، عدالت، پیشرفت، آرمان های انقلاب، ارتباط و مذاکره با آمریکا و ده ها موضوع اساسی دیگر، روشن و شفاف باشد چه به صورت مکتوب، چه به صورت سخنرانی و ... . نمی توان مواضع و دیدگاه های نامزدها را صرفاً در چندماهِ تبلیغات تولید و منتشر کرد که عریضه خالی نباشد! باید این سوابق و مواضع به حدی روشن باشد که نه تنها نخبگان و فعالان، بلکه عموم مردم شخص را سالها بشناسند و از مواضع و دیدگاه های وی با خبر و مطلع باشند و براحتی به آنان دسترسی داشته باشند.
🔹بدین ترتیب کسی که هیچ سابقه و مواضع سیاسی شفاف و روشنی نداشته باشد و مردم و نخبگان از دیدگاه های وی بی اطلاع باشند مصداق #رجل_سیاسی نیست؛ چرا که رئیس جمهور باید مرد میدان سیاست و سیاستمدار باشد. این را به سیاسی کاری و جناح بازی تقلیل ندهید.
✅ #داود_مدرسی_یان
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3