لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 سلسله مطالب #رفع_انگاره_غلط 🔻 برای #تغییر_نگاه مردم به حزب الله چه باید چه باید کرد؟ 1⃣ مردم ما
🔴 #آسیبهای_اجتماعی، اولویت جبهه انقلاب
🔻پیشنهاد به فعالان و کانالهای فرهنگی، تربیتی، تحلیلی و اجتماعی:
🔹یکی از کارای ضروری ما، تشکیل کارگروههایی است که روی موضوعات اجتماعی کار کنن. هم آسیبهای اجتماعی در حال حاضر در کشور به وضعیت قرمز رسیده و هم #شکافهای_اجتماعی در حال عمیق شدن است.
🔸رهبر انقلاب طی سالهای اخیر از سلسله جلساتی با مسئولین ارشد نظام با حضور دستگاههای دولتی، قضایی، مقننه و امنیتی تشکیل دادهاند جهت سیاستگذاری و برنامهریزی راهبردی و عملیاتی برای رفع آسیبهای اجتماعی نظیر اعتیاد، طلاق و مشکلات خانوادگی، خشونت، نزاع دستهجمعی، اختلافات قومیتی، فساد اخلاقی و فحشا، حجاب و ..، فرقههای ضاله و ... و شکافهای اجتماعی.
🔹طی این جلسات قرار شد سازمانی ویژه رفع آسیبهای اجتماعی تشکیل بشه با ردیف بودجه مشخص و طرح و برنامههای ویژه. اما با کمال تاسف این سازمان توسط دولت تشکیل نشد، فقط معاونتی در وزارت کشور ایجاد شد با بودجههای کلان!
🔸اطلاعی که بنده دارم این بودجهها در استانداریها و فرمانداریها با عناوین آسیبهای اجتماعی، اما با محتوا و ماهیتی دیگر هزینه میشود! بودجههایی که فقط به بهانه مسائل اجتماعی در استانداریها و فرمانداریها جذب و هزینه کارهای دیگری میشود!! چون طرح و برنامه مشخص، مدیر و نیروی مخصوص این کار وجود ندارد!
🔹با وجود این دردها، به همه دستاندرکاران فرهنگی و بچههای رسانهای و مجازی پیشنهاد میکنیم کارگروهی ویژه آسیبهای اجتماعی تشکیل داده و در این زمینه تولید محتوا کرده و #آتش_به_اختیار منتشر کنند.
🔸همه دوستان جبهه انقلاب، در این تولید محتوا سهیم شده و مطالبشون رو با هشتگ #اجتماعی نشر دهند تا دیگران بتوانند براحتی، مطالبشون را در فضای مجازی جستوجو(سرچ) کنند. البته مسائل اجتماعی با مسائل فرهنگی و سیاسی درهم تنیدهاند و باید با این نگاه تولید محتوا کنیم.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 #بچه_پولدار_نفتي، مرد اين جنگ نيست!
🔹جنگ هميشه نظامي نيست و کشور ما طي 40 سال اخير هميشه در حال جنگ بوده؛ جنگ نظامي يا فرهنگي يا سايبري و حالا هم اقتصادي. واضح و روشن است در شرايط جنگي، همه بايد #آرایش_جنگی بگيرند:
1️⃣ اول؛ اولويت بخشي: هنگامي که تماميت ارضي کشوري به مخاطره ميافتد و با تهاجم دشمن مواجه ميشود، اصل عقلاني و منطقي، اولويتبخشيِ «دفاع» بر همه مأموريتها و مسائل ديگر است. اگر بپذيريم که آماج جنگ عظيم اقتصادي دشمن قرارگرفتهايم بايد بدانيم که باوجود محدوديتها و کمبودها چارهاي جز اولويتبندي نداريم و امروز مقابله با جنگ اقتصادي دشمن اولويت و مسئله اصلي و اول کشور است. هرگونه تصميمگيري و اقدام در کشور با ملاحظه اين اولويت راهبردي بايد باشد.
2️⃣ دوم؛ تمرکز و يکپارچه سازي تصميمات: موازي کاري و تصميمات پراکنده، در شرايط عادي هم به کار ضربه مي زند چه برسد به شرايط جنگي! رهبر انقلاب سال گذشته فرماني صادر کرد به عنوان تشکيل «ستاد فرماندهي جنگ اقتصادي». يعني تمام تصميمات اقتصادي در اين شرايط بايد در اين ستاد گرفته شده و متمرکز شوند.
3️⃣ سوم؛ جنگ با #بوروکراسي؛ يکي از آسيب هاي جدي کشور در شرايط عادي، حاکميت بوروکراسي است. در شرايط جنگي اين آسيب بيشتر است. بطور مثال يک توليد کننده(خرد يا کلان) براي راه اندازي يک کارخانه بايد يک عمر تلاش کند و از چندده دستگاه مجوز دريافت کند. اگر مسئولين قبول دارند که در شرايط جنگي قرار داريم و قصد دارند تصميم جنگي بگيرند بايد خيلي از اين قوانين دست و پا گير بوروکراسي را موقتاً تعطيل کنند. بطور مثال کسب مجوز براي يک توليد کننده را از 60 مجوز به 10 مجوز برسانند و صدها #تصميم_جنگی از اين دست!
4️⃣ چهارم؛ اصلاح ساختار اقتصادي؛ شايد پربيراه نيست اگر بگوييم يکي از مهمترين کارها در حوزهي اقتصادي در حال حاضر، اصلاح و ترميم ساختار اقتصادي کشور، متناسب با شرايط جديد جنگ اقتصادي است. کاري که البته همه ي کشورها براي پيشرفت اقتصادي نيز انجام داده اند.
🔹مثلا چين بعد از انقلاب فرهنگي سال 1966 و قضاياي ميدان «تيان آن من» در 1989، در حوزهی اقتصاد دست به تغييراتي اساسي زد که ساختار حکمراني اقتصادي آن را دستخوش تحولات شگرفي کرد. همين امر هم کشوري که بيش از نيمي از مردمش توان تأمين نيازهاي اوليهي خود را نداشتند را تبديل به «کارخانه ي بزرگ دنيا» کرد که بسياري از تحليلگران، ابرقدرت سال هاي پيشرو را اين کشور ميدانند.
🔹اقتصاد ايران در طي سالهاي پس از کشف نفت، مانند بدن بيماري بوده که به زور سرُم سراپا نگه داشته شده است و چون اعضاي آن ترميم نشده اند، با قطع سرم احساس درد زيادي مي کنند.
🔹انقلاب اسلامي گرچه موجب شد رويکرد اقتصادي کشور از وابستگي به بيرون، به سمت خودکفايي و بومي سازي صنعت حرکت کند، اما متأسفانه همچنان معضل بزرگ اقتصاد کشور، يعني وابستگي به سرم نفت، از ميان برداشته نشد. از طرف ديگر، دولتها نيز چون توان تسلط بر هر حوزهاي را با استفاده از همين درآمد نفتي در خود ميديدند، در عمل تا حد زيادي در اقتصاد دخالت ميکردند و اينگونه بود که اقتصاد ايران، در کنار اقتصاد نفتي، به بلايي ديگر، يعني اقتصاد دولتي نيز مبتلا شد. خط حزب الله
🔻اما اقتصاد نفتي چه بلايي بر سر کشور مي آورد؟
🔹بنابراین هر دولتی روی کار آمد با توجه به درآمد هنگفت نفتی، خود را نیازمند به فعال کردن عرصه تولید نمی بیند و این ميشود ماجراي همان « #بچه_پولدار_ملي» که پول را راحت به دست آورده است و راحت هم از دست ميدهد و بنابراين انگيزهاي در جهت «رونق کسب و کار و توليد» ندارد. چراکه در اقتصادهاي دنيا دولت براي کسب درآمد، ساختارهاي اقتصادي را طوري تنظيم ميکند که فضاي توليد در کشور براي مردم و بخش خصوصي تسهيل شده و با ايجاد کمترين مانعي شکل بگيرد.
🔹به همين دليل است که کشورهايي چون آمريکا و نروژ که داراي منابع بزرگ نفتي هستند، با فهم درست از اثرات ناشي از وابستگي ساختاري به منابع نفتي، علاوه بر استفاده از اين منابع براي امور توسعه اي خود، اقدام به طراحي سازوکاري مقاوم بدون حضور درآمدهاي نفتي در برنامه هاي سالانه و بودجه اي کرده اند و آسيبهاي ناشي از تغييرات قيمت و فروش اين طلاي سياه را تقريبا به صفر رسانده اند.
🔹بيش از يکسال از تشکيل ستاد جنگ اقتصادي گذشته، اما شاهد هيچکدام از مراحل چهارگانه اولويت بخشي، يکپارچه سازي تصميمات، #جنگ_با_بوروکراسي و اصلاح ساختار اقتصادي نيستيم. علت آن هم روشن است. جنگ اقتصادي، مرد جنگ مي خواهد؛ گارد و آرايش جنگي و تصميم جنگي مي خواهد؛ اما اين دولت «بچه پولدار نفتي» با تفکرات #تکنوکراسي مرد اين جنگ نيست بايد به فکر #دولت_جوان_حزب_اللهي باشيم!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 سلسله مطالب #آرایش_انتخابات 🔻 #جریان_شناسی جریانات سیاسی، جبههها، تشکلها و احزاب: 1⃣ تقسیم بن
سلام رفقا
در بحث #آرایش_انتخابات موارد فوق را خدمتون ارائه کردیم. نقد و بررسی #جمنا هم آماده است و بزودی ارسال میشه. بعد از جمنا هم به جبهه پیشرفت و عدالت قالیباف میرسیم ان شاءالله.
ان شاءالله که این مباحث برا دوستان مفید بوده باشه. اگه نقطه نظری هم در بحث آرایش انتخابات دارید برا ما ارسال کنید استفاده میکنیم
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 باید #کاروانی به سوی خدا حرکت کنیم؛ #کاروان_خوب ۱. سالار خوب ۲. رفیق خوب ۳. توشه خوب وگرنه، تک
1⃣ #روحانی_انقلابی
#سالار_خوب - ۱
🔻عرض کردیم که بدون #تشکیلات_انقلابی و بدون کار جمعی، رسیدن به هدف میسر نیست و یکی از ویژگیهای #کاروان_خوب، #سالار_خوب است. حالا ویژگیهای سالار خوب چیست؟
🔹یکی از ویژگیهای اصلی سالار خوب، این است که #روحانی باشد آنهم روحانی انقلابی.
🔸هر جمع و تشکیلاتی به محضر حضرت امام(ره) میرفتند، امام میفرمود: روحانی مجموعهتان کیست؟
🔹به یقین، یکی از راههای اصلی اینکه یک تشکیلات از انحراف مصون بماند وجود یک روحانی انقلابی است.
🔸منظور این نیست هر مجموعهای که بدون روحانی بود دیگر منحرف است! خیر! اتفاقاً برخی مجموعههایی که همه اعضایش هم روحانی بودند باز به انحراف رفتهاند علتش مسائل دیگری بوده. مثل #مجمع_روحانیون_مبارز! بلکه منظور این است که وجود روحانی آنهم روحانی انقلابی بسیار موثر است در تشکیلات.
🔹برخی مجموعههای انقلابی هستند که در کار فرهنگی و سیاسی از وجود یک روحانی انقلابی و بابصیرت بیبهرهاند؛ گاه اصلاً اعتقادی به رجوع به یک روحانی ندارند که این خطرناک است! و گاه علاقه دارند ولی امکانش برایشان مهیا نبوده، باید بدانند کارشان عمق ندارد و ناقص است!
🔸بزرگان و عارفانی چون حضرت امام(ره)، به اشخاص هم سفارش میکنند که بدون یک استاد روحانی(با ویژگیهای خاص که بعد اشاره میکنیم) طی طریق ممکن نیست! و باید استاد داشته باشند؛ ضرورت این استاد و سالار برای یک کاروان خوب، به مراتب بالاتر است!
🔹یکی از عوامل انحرافِ مجموعههایی چون سازمان مجاهدین خلق با وجود نیروهای ایدئولوژی و مذهبی، اعتقاد به جدایی اسلام از روحانیت بود. ایضاً یکی از عوامل انحراف اشخاصی همچون بازرگان و نهضت آزادی با وجود تدین و مسلمان بودن، همین بوده.
🔸البته باید مواظب روحانیت سکولار و آخوندنماهایی که با دین مردم بازی میکنند بود. چنانچه امام میفرماید: «کجفهمانى که حتى با تشکیل حکومت اسلامى مخالف و آن را از حکومت طاغوت بدتر مىدانند!... بازیگرانى که براى عقب نگه داشتن مسلمانان و باز کردن راه براى غارتگران و سلطهجویان، اسلام را در کنج مساجد و معابد محصور نمودهاند و اهتمام به امر مسلمین را برخلاف اسلام و وظایف مسلمانان و علماى اسلام معرفى مىکنند.»
🔹حضرت امام با نامیدن این گروه به «افعی» و «مارهای خوشخط وخال» بر این باورند که «روحانیون وابسته و مقدسنما و تحجرگرا هم کم نبودند و نیستند. در حوزههاى علمیه هستند افرادى که علیه انقلاب و اسلام ناب محمدى فعالیت دارند... اینها مروج اسلام آمریکایىاند.»
🔸البته حتماً نیازی نیست روحانی تشکیلات در همه جزئیات دخالت کند و با ورود به جزئیات، راه شکوفایی را ببندد!
🔹و البته نیازی نیست هر مجموعه و تشکیلاتی، استاد و سالار کاروان را در بوق و کرنا کرده و به همه معرفی کند! اتفاقاً تاکید شده افراد با اسم استادشان پُز ندهند! بطور مثال پدر رهبر انقلاب از شاگردان خوب علامه قاضی(ره) بوده ولی هیچوقت این مسئله را جایی نگفته بودند!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 #افشاگری بعد از #مرگ_افکار_عمومی!
🔹روزنامه فرهیختگان طی چندگزارش علیه #عادل_فردوسیپور افشاگری کرده؛ هرچند این افشاگری خوبه و مردم نیاز دارند از پشتپردههای سیاسی و اقتصادی برنامههای صداوسیما مطلع بشن، اما:
🔸این افشاگریهای بعد از #مرگ_سهراب به درد عمه هیچکسی نمیخوره!! چون حضرات به دلسوزیها گوش نکردند که "نباید با افکار عمومی بجنگند!"
🔸چه بخواهید چه نخواهید #فردوسیپور پایگاه اجتماعی بالایی داره، چرا بدون "اقناع مردم" باید وی حذف بشه؟ اگه تخلف و فساد داشته، چرا این اسناد طی ۲۰ سال گذشته منتشر نمیشد تا حذف وی هزینهای برای نظام نداشته باشه؟
🔸حالا با وجود این اسناد تخلف و فساد مالی کلان، آیا قراره با جناب فردوسیپور برخورد بشه؟! یا صرفاً برای اقناع افکار عمومی است؟
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
طرف حق باشیم....
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 #وضو و #دریاچه بهانه است، اصل دین نشانهاست/ یعنی به طهارتتون هم شک کنیم؟!
1⃣ اولاً، جناب رئیس جمهور عزیزتان احیای دریاچه ارومیه را که با سیلاب شکل گرفته، از افتخارات دولت دانسته! مگه دریاچه احیا نشده؟ یعنی #روحانی دروغ گفته؟!
2⃣ ثانیاً، راه قانونی #احیای_دریاچه_ارومیه مشخص است و آنهم تخصیص اعتبارات مصوب شده و اجرای بند به بند طرح احیای دریاچه است نه حذف وضو!
3⃣ ثالثاً، کاری نکنید که به طهارتتون هم شک کنیم ای جماعت سخیف! خب برا غسلِ ... آب بیشتری نسبت به وضو مصرف میشه، حداقل #غسل نکنید 😉
4⃣ رابعاً ما که میدانیم البته وضو بهانه است، احیای #دریاچه_ارومیه بهانه است، اصل دین و دیانت نشانه است! از هر فرصتی برای حمله به نمادهای دیانت حمله میکنید؛ چرا؟
5⃣ خامساً، شما عضو شورای شهر تهرانی، ارومیه به تو چه؟! چیِ چی یا چیِ کی هستی؟ بهتر نیست به فکر پروژههای کلان تهران باشید که دوسال اومدید ۴ تا شهردار عوض کردید و پروژههای کلان رو هم تعطیل کردید؟
✅ پ.ن: البته ائمه معصوم علیهم السلام تاکید ویژهای بر جلوگیری از اسراف آب در وضوگرفتن دارند؛ ولی باز مقدار آبی که برای وضوی مردم مصرف میشود بهیچوجه به اندازهای نیست که این جماعت پوچاندیش ادعا میکنند! هدف حمله به نمادهای دینی اینها مشخص است...
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 #جبهه_پایداری 🔻 #آرایش_انتخابات - 6 🔹جبهه پایداری انقلاب اسلامی سال 1390 با محوریت برخی از وزرای
🔴 #جمنا (مخفف #جبهه_مردمی_نیروهای_انقلابی)
🔻 #آرایش_انتخابات - 7
🔹شعار «وحدت»، از دهه 80 به این طرف، اصلی ترین شعارهای جریان موسوم به اصولگرایی است. منظور هم #وحدت همه ملت نبود، بلکه منظور، وحدت احزاب و تشکل ها و شخصیت هایی است که در دایره #اصولگرایی قرار دارند یا در دایره دلسوزان نظام و انقلاب!
🔸ائتلاف آبادگران ایران اسلامی قبل از انتخابات شورای شهرها در اوایل دهه 80، مکانیزم 5+6 در انتخابات مجلس سال 86، مکانیزم 7+8 انتخابات مجلس سال 90، ائتلاف سه ضلع مثلث «پایداری – جبهه پیروان(خاصه مؤتلفه) – رهپویان و ایثارگران» در انتخابات 94، عینی ترین تلاش های جریان اصولگرا طی دو دهه برای رسیدن به وحدت حداکثری بوده است.
🔻ریشه اصلی اختلافات اصولگرایان:
1. تأیید یا عدم تأیید(حمایت یا عدم حمایت) هاشمی رفسنجانی
2. اعلام موضع صریح یا عدم موضع صریح در برابر اصلاح طلبان و فتنه88
3. سیاست خارجی تهاجمی یا تنش زدایی
4. مسائل اقتصادی
🔹یک طیف همچون جبهه پیروان مواضع معتدل تری نسبت به مرحوم هاشمی، اصلاح طلبان، فتنه88 داشته و به سیاست خارجی تنش زدایی اعتقاد دارند و می گویند برای وحدت حداکثری می توان از ضعف ها گذشت کرد حتی اگر فرد تخلفاتی داشته باشد. در سمت مقابل پایداری اما مواضع صریح تری نسبت به مرحوم هاشمی، اصلاح طلبان، فتنه 88 داشته و به سیاست خارجی تهاجمی و مقاومت در برابر غرب اعتقاد دارند. نوع تعامل با لاریجانی و قالیباف نیز جزو اختلافات این چند ضلع است.
🔸از سال 94، تشکلی مردمی با نام «یاران انقلاب» در سراسر کشور با حمایت برخی نهادهای انقلابی به راه افتاد. شیوه یاران اینگونه بود که اعضای محلات و مناطق و شهرستان ها و استان ها، از پائین به بالا تصمیم گیری کنند؛ بدین ترتیب شورای هر شهرِ یاران، متشکل از نمایندگان محله ها، شورای استان یاران متشکل از مسئولین یاران در شهرها، شورای کشوری یاران متشکل از دبیران استان ها باشد و سپس با رأی گیری نظراتشان را در باب مسائل ابراز کنند.
🔹طرح تشکیلاتی منظم و منضبط با عنایت با نظرات همه اعضا در سراسر کشور. طولی نکشید که چندماه قبل از انتخابات ریاست جمهوری 96، جمنا اعلام موجودیت کرد!
🔸بنا شد جمنا بر روی شبکه یاران انقلاب سوار شده و یاران هضم شود! اما منتقدین می گفتند اگر جمنا، قرار است به عنوان جبهه سیاسی عمل کند باید متشکل از نمایندگان احزاب و تشکل ها باشد نه اعضای یاران! و اگر قرار است «حزب» باشد پس عنوان «جبهه» را حذف نماید!
🔹جمنا اعلام کرد جهت وحدت نیروهای انقلابی سراسر کشور بوجود آمده و هر حزب و تشکلی می تواند در جمنا نماینده داشته باشد. می توان گفت شاکله اصلی جمنا را رهپویان و .. با مدیریت #علیرضا_زاکانی، #ذوالقدر و ... تشکیل می دادند. جبهه پیروان نیز به جمنا پیوست اما پایداری به جمنا نپیوست.
🔸در حالیکه 8 نفر از شورای مرکزی جمنا کاندیدای ریاست جمهوری شدند: حاجی بابایی، زاکانی، بذرپاش، منوچهر متکی و ...، اما خیلی از نیروهای انقلابی در سراسر کشور، فعالیت انتخاباتی و تبلیغاتی خود را برای #آیت_الله_رئیسی از اسفندماه 95(دو ماه قبل از انتخابات ریاست جمهوری) شروع کردند اما با مانع جمنا در شهرستان ها روبرو شدند.
🔹جمنا به شبکه خود اعلام کرد نباید تنها برای آیت الله رئیسی ستاد انتخاباتی دایر کنند. بلکه ستاد باید به اسم دو نفر(رئیسی و قالیباف) باشد و بهمین علت تا زمانیکه قالیباف در عرصه تبلیغات حضور داشت، ستادهای جمنا با دو نام فعالیت می کردند اما دیگر دیر شده بود و بیانیه جمنا در سه چهار روز منتهی به انتخابات آنچنان مؤثر نبود!
🔸حالا بعد از دوسال، جمنا نتوانسته اتحاد بین احزاب و تشکل های بوجود بیاورد و خود تشکلی رقیب برای آنان شده. بهمین علت «یاران انقلاب» و ( نهاد ... ) بناست راه خود را از جمنا جدا کنند.
🔹حالا باز برخی از افراد اولیه بنیانگذاران جمنا در شورایی 25 نفره با نام #شاجا (شورای ائتلاف جریان ارزشی) دور هم جمع شده تا شاید بتوانند همه را به وحدت برسانند!
🔸به نظر می رسد جبهه سازی های جدید هیچ تأثیری در روند «ایجاد وحدت» نقش مؤثری نداشته بلکه بیشتر باعث انشقاق و اختلاف می شوند. مکانیزم وحدت در سال94 یعنی «ائتلاف جبهه پایداری، جبهه پیروان، رهپویان و ایثارگران»، هرچند بهترین نوع وحدت تشکلی بوده و وحدت کامل محقق شد اما نتیجه 30 بر صفر در تهران در همان سال نشان داد همه چیز به وحدت نیست، بلکه اصل گفتمان سازی، نیروسازی، روشنگری و اقدامات فرهنگی و اجتماعی است وگرنه لیست های واحد اما بدون همراهی مردم، #مشتی_کاغذپاره است!
🔹حالا جمنا مانده و شعار وحدتی که به آن نرسیده و جوانانی که با احساسات آنها بازی شده و بناست مستقل از «یاران انقلاب» و آن نهاد انقلابی به راه خود ادامه دهد. آیا موفق خواهد شد؟
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 پِلن بعدی احتمالاً غسله!
حذف #غسل بعد از #وضو 😄😄🙈
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 #پدیده_آقازادگی، نتیجه اصلی #پیرسالاری است!
🔹مدیران اگر به موقع به مناصب بروند و به موقع هم منصب و صندلی را تحویل دهند و چرخش قدرت صورت بگیرد دیگر بچه ها و زنان شان فرصت آنچنانی برای نفوذ و سوءاستفاده از جایگاه پدر را نخواهند داشت.
🔸وقتی مدیری در سنین 50-60-70 سالگی، قریب 10 سال و 20 سال(کمتر و بیشتر) در یک جایگاه قرار دارد طبیعی است که کودکانش وقتی به جوانی می رسند کم کم در دم و دستگاه پدر نفوذ کرده و دخالت می کنند!
🔹وقتی مدیری، مسئول دفتر و زیردستانش را مجبور می کند که کارهای شخصی خانواده اش را انجام دهند، همسرش را جابجا کرده و بچه هایش را برای ثبت نام به مدرسه و دانشگاه ببرند، خرید خانه اش را انجام دهند، کارهای اداری همسر و بچه هایش را پیگیری کنند، معلوم است زن و فرزندان مدیر کم کم احساسی درونشان پیدا می شود که ما سرور و سالاریم و دیگران باید از دستورات ما اطاعت کنند و کم کم به #آقازدگی برسند!
🔸گاه می بینید فرزند یک عالم، یک مرجع، یک امام جمعه، یک وزیر، یک رئیس، یک مسئول، براحتی دلال پیمانکاران می شود! پیش پدر وساطت کرده و امضای پدر را با عشوه و ناز و محبت پدر- فرزندی می گیرد، این یعنی شروع آقازدگی! به اسم پدر به ادارات می رود، به اسم پدر به جلسات شبانه می رود، به اسم پدر بانک می رود و نهایت سوءاستفاده خود را از سادگی و غفلت پدر می کند! ثمره جهاد 40-50 ساله پدر و این همه اقدامات بزرگ پدر را به هدر می دهد! این یعنی پدیده آقازادگی!
🔹اما به نظر شاید مهم ترین عامل ایجاد آقازدگی، پیرسالاری و حضور طولانی مدتِ افراد در جایگاه هاست. یک مدیر تا زمانی که جوان است شاید خیلی اجازه نفوذ و سوءاستفاده را به فرزندان خود ندهد؛ ولی وقتی بجای 3-4 سال، 10 سال مدیرکل ماند، فرزندانش کم کم بزرگ شده، کم کم با این و آن ارتباط گرفته، دیگران کم کم از طریق فرزندانش نفوذ کرده و آقازدگی اتفاق می افتد!
🔸پدر تا زمانیکه جوان است و میتواند خود مدیریت کند، خود تماس بگیرد، خود در جلسات شرکت کند و به لحاظ جسمی و روحی، زورش بر فرزندان می چربد، می تواند سالم باقی بماند اما همینکه پیر شد، پا به سن گذاشت، نتوانست یکی دوجلسه را شرکت کند، نتوانست پاسخ تلفن مراجعین و سایر مسئولین را بدهد، نتوانست حضوری به ادارات زیردست برود، نتوانست بجای مرکزی نشینی، به استان های زیردست خود، یا به شهرهای زیردست خود برود، کم کم جایگزین و جانشین معتمد می خواهد و چه کسی معتمدتر از فرزند؟ وی با تمام اعتماد، فرزند خود را به عنوان معتمد به اینجا و آنجا می فرستد، به جلسات می فرستد و ...، و این یعنی پدیده آقازادگی!!
🔹حقیقتاً خیلی کم پیش می آید مدیری در سن پیری بتواند با نفوذ فرزندانش مبارزه کند؛ خیلی کم اند مدیران و مسئولینی که در سن پیری بتوانند بچه ها را کنترل کنند!
🔸پس بهتر است هم خود افراد تا زمانیکه «توان جسمی» دارند در جایگاه ها بمانند؛ اگر دلشان می خواهد فرزندانشان منحرف نشوند و بعد انگشت پشیمانی به دندان نگزند که چرا بعد از یک عمر جهاد و آبروداری، بچه هایم با آبرویم بازی کردند، اگر دلشان به حال گذشته خودشان می سوزد، بهتر است وقتی به لحاظ جسمی کم آوردند و دیدند نمی توانند همه کارهای –همه کارها!- خود را انجام دهند و احتیاج است دیگران کمک شان کنند، بهتر است کنار بروند!
🔹اما وقتی بالای 90 درصد افراد این تقوا و این فکر را ندارند که خود کنار بروند، سیستم باید آنها را کنار بگذارد! ولی سیستمی که در حال حاضر نمی تواند یک قاضی 70-80 ساله، یک مدیر 70-80 ساله، یک وزیر 70 ساله، یک مدیرکل یا استاندار 70-80 ساله را کنار بگذارد، یعنی سیستم بیمار است و سیستم نمی تواند به اهداف خودش برسد! باید برای تغییر این سیستم کاری کرد.
🔸مدیری که 6، 7 سال روی کار بود هر هنری داشته، اجرا کرده؛ دیگر توان مدیریت و نوآوری ندارد. هر چه بماند بیشتر فساد و ناکارآمدی به بار می آورد، باید برود! حرف بسیار است...
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 #افزایش_سرقت؛ چرا؟!
🔹 اظهار نظرات مسئولین قضایی و انتظامی، گله و شکایت مردم دور و اطراف ما بر این گزاره صحه میگذارد که طی دوسه سال اخیر، جرائم اجتماعی نظیر #سرقت افزایش پیدا کرده است.
🔹و درد ماجرا آنجاست که عمده مردم هم از دستگاه های انتظامی شاکیاند که چرا سارقین احساس امنیت میکنند و براحتی به اموال مردم دست درازی میکنند، چرا مامورین سریع به محل سرقت نمیرسند، چرا دیر میآیند، چرا نمیآیند و ... !
⭕️ اما واقعیت چیست؟ چرا سرقت، افزایش پیدا کرده و چرا مردم از عوامل انتظامی امنیتی ناراحتاند؟
🔸الف) علت اصلی افزایش سرقت، وضعیت فجیع اقتصادی است که دولت تدبیر و امید برای ملت ایران رقم زده؛ دلار ۵،۶ برابر شده، پراید به ۵۰ میلیون رسیده، گوشت به ۱۲۰ تومن و سایر اقلام ضروری ملت افزایش ۲۰۰،۳۰۰ درصدی داشتهاند! قیمت مسکن، خوراک و پوشاک به حدی افزایش داشته که سرقت در اکثر استانها رشد تصاعدی داشته است!
🔸ب) یکی از جفاهای دولت روحانی در حق ملت ایران، کاهش بودجه دستگاههای امنیتی، انتظامی و نظامی طی سالهای اخیر بوده و اینکه بودجه این نهادها به نسبت افزایش هزینهها و قیمتها به شدت پائین است!
⭕️ یعنی بودجه و امکانات و نیروهای انتظامی به نسبت #افزایش_قیمتها و هزینهها و به نسبت #افزایش_جرائم_اجتماعی، نه تنها بیشتر نشده، بلکه ضعیفتر هم نگه داشته شده است!
🔹لذا شما میبینید نیروی انتظامی برای تامین امنیت شهرها و راهها به شدت با کمبود نیرو و تجهیزات مواجه هست. کلانتریها حتی در تامین برگ آ۴ و خودکار و ماژیک ناتوانند، چه برسد به نیرو و تجهیزات و ماشین و موتور و ...!
🔸عقل و تدبیر امور مملکتداری اقتضا میکند وقتی قیمتها به شدت افزایش داشته، در نتیجه سرقتها و جرائمی چون نزاع دستهجمعی افزایش پیدا کرده، پس باید منابع مالی، امکانات و نیروی انسانی دستگاه حیاتی چون نیروی انتظامی نیز به همان نسبت افزایش داشته باشد نه اینکه با بیتدبیری محض سگها را رها کرده و سنگها را ببندیم!!
🔹واقعیت این است مسئله افزایش سرقت، افکار عمومی را به شدت نگران کرده و مسئولین دولتی، قضایی، امنیتی و انتظامی هرچه سریعتر برای این آسیب اجتماعی اقدام فوری کنند.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
1⃣ #روحانی_انقلابی #سالار_خوب - ۱ 🔻عرض کردیم که بدون #تشکیلات_انقلابی و بدون کار جمعی، رسیدن به هدف
2️⃣ #شرح_صدر
#سالار_خوب - 2
🔹 #سالار_کاروان، مسئول تشکیلات، محور تیم باید شرح صدر داشته باشد یعنی صبور باشد. تا مسئله ای اتفاق افتاد، پریشان نشود. خشمگین نشود.
🔸مدیر یا رهبر یا مسئولی که اهل صبر نباشد، در دو وجه داخلی و خارجی به مشکل بر می خورد. در برابر تشکیلات و اعضای تشکیلات و درون مجموعه، خشن و تندخو است و در خارج از تشکیلات، مطیع و رام و بی عرضه است!
🔹صبر رهبر تشکیلات در برابر اعضا، درون مجموعه را مقاوم و قوی و منسجم بار می آورد و وجه خارجی مجموعه را در برابر فشارها و عوامل خارجی مقاوم نشان می دهد!
🔸برخی افراد با کوچکترین اتفاق، به خشم آمده و تشکیلات را بهم می ریزند. با برخورد آهنین، اعضای موثر را فراری می دهند. ضاقه الصدرند. سینه تنگ و زودرنج و ... . تا کوچکترین انتقادی از آنان شد افراد را یا حذف می کنند یا محصور می کنند. (حذف یا طرد برخی اعضای ناهماهنگ با تشکیلات که به تشکیلات و مسیر تشکیلات ضربه می زنند باید با صبوری و آخرین راه باشد نه اولین مرحله!)
🔹رهبر مجموعه باید سینه فراخ داشته باشد تا سنگ صبور همه اعضا باشد. بتواند برای تک تک افراد تشکیلات "گوش" باشد. درددل شان را بشنود، انتقاداتشان را بشنود، به مشاوره های آنان گوش فرا دهد.
🔸اما وقتی مسئول تشکیلات، صبور نباشد، افراد، "گوشی" برای شنیدن حرف هایشان، انتقادهایشان و مشاوره هاشان نمی بینند. احساس می کنند فقط پیچ و مهره ای در این تشکیلات هستند و از آنان به عنوان یک ابزار استفاده می شود. لذا از خیر این تشکیلات می گذرند!
🔹اگر مدیر تشکیلات صبور نباشد در برابر تهاجمات بیرونی هم بهم می ریزد. در برابر فشارهای بیرونی کم می آورد؛ تحت تأثیر فشارها و موانع و تهدیدها و تطمیع ها قرار می گیرد و مسیر تشکیلات را منحرف می کند!
🔸لذا می بینید حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام می فرماید: « اَلا وَ لا یَحمِلُ هذَا العَلَمَ اِلاّ اَهلُ البَصَرِ وَ الصَّبر و العلم بمواضع الحق ...». خطبه 173. بدانید و آگاه باشید که کسی این پرچم را حمل نمی کند، علمداری نمی کند مگر اینکه اهل صبر و بصیرت باشد و به مواضع حق آشنا باشد ... .
🔹لذا برخی اساتید اخلاق هم می گویند مهم ترین چیزی که فرزند باید در خانواده یاد بگیرد، حتی مهم تر از احکام نماز و ...، صبر است. کودک باید صبور بار بیاید. وقتی صبور شد می تواند سختی ها نماز و روزه و حجاب و ... را هم تحمل کند. لذا پایه تقوا، صبوری است. تا شخص صبور نباشد اهل تقوا هم نخواهد بود. چون تقوا یعنی اینکه کسی خود را از افتادن به لذت گناه، حفظ کند. تا شخص صبور نباشد نمی تواند تقوا داشته باشد.
🔸پس یکی از ویژگی های اصلی یک #سالار_خوب، #شرح_صدر است. حضرت امیر #صبر را ابزار حکومت می داند. ﴿آله الرئاسه سِعَهُ الصَدر﴾
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از دوره نخبهپروری سیاسی و رسانه - طرح ولایت
#ویژه_اهواز
🔴 دوره پرورش نخبه سیاسی و نخبه رسانه ای
🔰مبانی اندیشه اسلامی (طرح ولایت) باحضور اساتید برجسته موسسه امام خمینی (ره) قم "زیر نظر علامه مصباح یزدی" و
🔰مبانی رسانه، و مطالبه گری و عدالتخواهی انقلابی
زیرنظر مجموعه فریاد خوزستان
✅ سرفصلهای معرفتی:
معرفت شناسی فلسفی
خداشناسی فلسفی
انسان شناسی فلسفی
فلسفه اخلاق
فلسفه حقوق
فلسفه سیاست
✅ سرفصلهای بصیرتی:
جریان شناسی صدراسلام
جریان شناسی مشروطه
جریان شناسی معاصر
سواد رسانه ای
آموزش تحلیل سیاسی
✅ سرفصلهای مهارتی:
خبرنویسی
گزارش نویسی
سواد رسانه
راهکارهای زندگی موفق
اساتید دعوت شده از قم(موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی):
👈حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمود نمازی
👈حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد سربخشی
👈حجت الاسلام و المسلمین هنرجو
👈اساتید رسانه:
🔹مجید منادی، کارشناس ارشد علوم سیاسی و مدیر تسنیم خوزستان
🔹داود مدرسی یان کارشناس ارشد علوم سیاسی و مدیر مسئول فریاد خوزستان
🔰زمان دوره: ۱۹ مرداد الی ۷شهریور (به مدت سه هفته)
کلاس خواهران: صبح
کلاس برادران: عصر
جهت اطلاع بیشتر به شماره های زیر تماس گرفته یا جهت ثبت نام، نام و نام خانوادگی، تحصیلات، شغل و شماره همراه خود را پیامک کنید:
خواهران : 09167543243
برادران : 09216237344
کانون فرهنگی تبلیغی مصباح الهدی/مجموعه فریاد خوزستان
اطلاعات بیشتر:
🔻 کانال دوره نخبه پروری رسانه وسیاست - طرح ولایت:👇👇
http://eitaa.com/joinchat/879165460C8bdec8dfc5
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
#ویژه_اهواز 🔴 دوره پرورش نخبه سیاسی و نخبه رسانه ای 🔰مبانی اندیشه اسلامی (طرح ولایت) باحضور اساتید
برادران و خواهران ساکن اهواز، حتماً این دوره رو شرکت کنید
هم مبانی اندیشه و هم مباحث جریان شناسی و سواد رسانه و ... بسیار ضروریاند برا کسانی که میخوان فعالیت فرهنگی و سیاسی و تشکیلاتی داشته باشن.
بدون تجهیز خودمون به سلاح معرفت، بصیرت و مهارت، جنگیدن میسر نیست.
هدایت شده از عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 سلسله مطالب #اخلاق_سیاست:
🔻برای آنانیکه بدنبال شناخت صحیح و مبنایی از اخلاق هستند و بدنبال اخلاقی کردن سیاستاند و سیاست را اخلاقی میپسندند:
1⃣ شماره۱: #حق_طلبی:
https://eitaa.com/modaresian/1312
2⃣ شماره۲: #عدالت_طلبی:
https://eitaa.com/modaresian/1324
3⃣ شماره۳: #قدرت_ابزاری نه #قدرت_طلبی:
https://eitaa.com/modaresian/1346
4⃣ شماره۴: #تقوای_سیاسی؛ رئیس الاخلاق:
https://eitaa.com/modaresian/1361
5⃣ شماره۵: #کرامت_انسانی:
https://eitaa.com/modaresian/1397
6⃣ شماره۶: #مردم_داری:
https://eitaa.com/modaresian/1408
7⃣ شماره ۷ :#صلح_طلبی
https://eitaa.com/modaresian/1424
8⃣شماره ۸ #وفای_به_عهد
https://eitaa.com/modaresian/1445
9⃣ شماره ۹ #مصلحت_سنجی
https://eitaa.com/modaresian/1455
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 فایلهای صوتی #آسیب_شناسی_جریان_انقلاب
🔻 جهت استفادهی فعالان انقلابی در دانشگاهها، حوزهها، مدارس و مساجد و سایر مجموعهها و تشکلها
1⃣ ضعف مبانی دینی:
https://eitaa.com/modaresian/1379
2⃣ نداشتن تحلیل مستقل:
https://eitaa.com/modaresian/1393
3⃣ دوری از اخلاق سیاست:
https://eitaa.com/modaresian/1398
4⃣ تهدیدمحوری:
https://eitaa.com/modaresian/1400
5⃣ ترس از آزاداندیشی:
https://eitaa.com/modaresian/1404
6⃣ برخورد سطحی و احساسی با مسائل:
https://eitaa.com/modaresian/1406
7⃣ بیاطلاعی از دیدگاههای رهبری:
https://eitaa.com/modaresian/1411
8⃣محدود شدن به شعائر ثابت سیاسی
https://eitaa.com/modaresian/1443
9⃣عدم ملاحظه نسبت آرمان ها و واقعیات
https://eitaa.com/modaresian/1446
🔟 ناامیدی از تاثیر گذاری
https://eitaa.com/modaresian/1451
1⃣1⃣فعالیت دیپلمات گونه
https://eitaa.com/modaresian/1453
2⃣1⃣ "اصلی-فرعی" نکردن مسائل
https://eitaa.com/modaresian/1461
3⃣1⃣عدم رعایت نسبت تکلیف و نتیجه
https://eitaa.com/modaresian/1465
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 #پایتخت_محاسباتی دشمن را ناامن کنیم
🔹واقع گرایی از بدیهیات دنیای سیاست است؛ اگر کسی بدیهیات دنیای سیاست را نفهمد نه در میدان مذاکره و دیپلماسی، نه در میدان جنگ نظامی موفق نخواهد بود.
🔸بدیهی ترین واقعیت دنیای روابط بین الملل، « #قدرت power» است. یعنی روابط بین الملل بر مبنای «قدرت» است. قدرت می تواند نظامی، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی باشد که واضح ترین آن «قدرت نظامی» است.
🔹اگر دیدید فردی عادی قوه تشخیص این مسئله را نداشت که «قدرت عامل تعیین کننده در روابط بین الملل است»، بدانید جهالت است. اما اگر دیدید یک سیاستمدار یا یک روشنفکر، تلویحاً یا تصریحاً، به عامل «قدرت» خود حمله می کند و می گوید که: ««قدرت» تأثیری در روابط بین الملل ندارد و بهتر است ما هم سراغ پایه های قدرت نرویم»، بدانید که صرفاً «جهالت» نیست بلکه احتمال «خیانت» وجود دارد.
🔸در جنگ تحمیلی #رژیم_بعث عراق علیه کشورمان، #صدام در کنار موفقیت های نظامی خود، گزینه مذاکره و دیپلماسی را هم پیش می برد تا بتواند دست بالا را داشته باشد. با «قدرت نظامی»، سرزمین ها و شهرهای ما را اشغال می کرد و با «مذاکره» هم بدنبال تثبت آنها به نفع خود بود.
🔹در طرف مقابل، جدا از برخی از سیاستمداران انقلابی و بسیج و ارتش و سپاه، اما عده دیگری در کشور، «مذاکره» برایشان مهمتر از «افزایش قدرت نظامی» و «مقاومت» در برابر دشمن متجاوز بود! فکر می کردند دنیای بین الملل و سازمان های بین المللی و دولت ها، دلشان به حال مظلومان می سوزد و «عقل و منطق» و «بیانیه خوانی» در عرصه سیاست پیروز است! در حالیکه اساساً منطق بین الملل، «زور و قدرت» است. هرکسی قدرت بیشتری داشته باشد سیاست هایش را هم پیش می برد.
🔸صدام در کنار اشغال شهرهای ایران، اما در نظر داشت با برگزاری «کنفرانس غیرمتعهدها» در بغداد، ثبات عراق و اقتدار خود را به رخ دولتها بکشاند تا در عرصه سیاسی و دیپلماسی دست برتر را داشته باشد و سطح چانه زنی خود را بالا ببرد.
اگرچه آزادسازی خرمشهر در میدان عمل تا حدی توانست موازنه جنگ را به نفع ایران تغییر دهد اما کماکان چیرگی عراق در میدان جنگ و همچنین عرصه بین المللی واضح بود.
🔹در این شرایط بود که «عملیات بغداد» در جلسه مسئولین کشوری و لشکری ایران برای ناامن نشان دادنِ بغداد مصوب شد. اجرای مصوبه به نیروی هوایی ارتش همیشه قهرمان ایران واگذار شد. مامور اجرای دستور نیز کسی نیست جز سرهنگ #عباس_دوران.
🔸در 30 تیرماه 61، سه فروند جنگنده از همدان به پرواز درآمدند (هواپیماى شمارهی ۱: شهید دوران و منصور کاظمیان، هواپیماى شمارهی ۲: محمود اسکندرى و ناصر باقرى و هواپیماى شمارهی ۳: توانگریان و خسروشاهى). تا آیندگان بدانند ایرانیان هم مرد جنگ اند و هم مرد بهم زدن نقشه های دیپلماسی دشمن!
🔹هدف اصلی مشخص بود: ناامن نشان دادن پایتخت عراق؛ هدف اجرایی: شکست دیوار صوتی بغداد و حمله به پالایشگاه «الدوره».
🔸عملیات موفقیت آمیز بود و هم پالایشگاه مورد هدف قرار گرفت و هم دیوار صوتی بغداد در هم شکست. پدافند هوایی بغداد اما به شدت فعال بود و هواپیمای فرمانده را هدف قرار داد. سرهنگ همیشه جاویدان وطن، یعنی عباس دوران، پس از Eject کردنِ کردن منصور کاظمیان از کابین عقب جنگنده، چون مطمئن بود نمی تواند سالم از عراق خارج شود، هواپیمای خود را به هتلی که قرار بود اجلاس جنبش غیرمتعهدها در آنجا برگزار شود، کوبید و توانست سرنوشت یک جنگ 8 ساله را تعیین کند!
بعد از این مسئله بود که اجلاس در عراق کنسل شد و دست تیم مذاکره کننده و دستگاه دیپلماسی ایران برای ادامه مذاکرات باز شد.
🔹منهدم کردن پهپاد آمریکایی #گلوبال_هاوک» و توقیف #نفتکش_انگلیسی بعد از توقیف نفتکش ما، فرصت هایی است که سرنوشت میدان مذاکره را تغییر داده و به دشمنان نشان داده که محاسباتشان درباره ایران اشتباه است و باید ایران را از نو بخوانند!
🔸این حرکت نظامی درست در زمانی اتفاق افتاد که دشمن تمام راه های تحریم را رفت؛ از تحریم نفت و دلار و دارو، تا تحریم شیرخشک و پوشک بچه! و امیدوار بود که ضعیف النفس هایی که چندسالی است سکاندار این کشور شده اند، از ترس، #قدرت_موشکی و #اقتدار_منطقهای ایران را همانند «انرژی هسته ای» برباد دهند!
🔹چاره فقط ناامن کردن فضای محاسباتی دشمن است. این بار هم عباس دوران هایی پیدا شدند و سرنوشت یک جنگ تاریخی را تغییر دادند؛ شاید تأثیر این دو اقدام اکنون برای من و شما روشن نباشد اما آیندگان وقتی تاریخ را می خوانند، اگرچه برای برجام حسرت می خورند و گریه می کنند اما به عباس دوران های ما، درود می فرستند.
🔸سرنوشت جنگ را مذاکره تعیین نمی کند بلکه سرنوشت مذاکره در میدان جنگ تعیین می شود.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
2️⃣ #شرح_صدر #سالار_خوب - 2 🔹 #سالار_کاروان، مسئول تشکیلات، محور تیم باید شرح صدر داشته باشد یعنی ص
3️⃣ #نظم_و_انضباط
🔻 #سالار_خوب - 3
🔹«نظم» در لغت به معنای آراستن، برپا داشتن، ترتیب دادن کار و در اصطلاح نظامی به معنای پیروی کامل از دستورهای نظامی است. انضباط نیز به معنای نظم و انتظام، ترتیب و درستی، عدم هرج و مرج، سامان پذیری و آراستگی است. فرهنگ معین - لغت نامه دهخدا
🔸آفرینش براساس نظم استوار است و در دستگاه خلقت، هر پدیده ای جای خاصی دارد و مأموریت و کار ویژه ای به عهده دارد. کرات آسمانی در مدار معیّنی حرکت می کنند، فصول سال و گذشت شب و روز نظم خاصی دارد و خلقت اشیا از اندازه، حدّ و میزان خاصی برخوردار است. اندیشه قم
🔹از ویژگی های مهمِ یک مدیر و مسئول و #سالار_کاروان، نظم و انضباط است. حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام در لحظات پایانی شهادت خویش، آخرین وصیت های خود به فرزندان و شیعیان را اینگونه فرمود: «اوصیکما و جمیع اهلی و ولدی و من بلغه کتابی بتقوی الله و نظم امرکم». نهج البلاغه، نامه 47 یعنی بعد از سفارش به تقوا، به رعایت نظم دستور می دهند.
🔸از نظم به کار تشکیلاتی هم تفسیر می کنند اما مهمترین معنا، رعایت نظم در زندگی شخصی، زندگی اجتماعی و سیاسی و حکومتی است. بدون نظم، زندگی شخص و اجتماعی قطعاً مختل است.
🔹منظم بودن و تقسیم کار روزانه، نباید به حدی خط کشی بشود که مردم و اعضای مجموعه به مدیر دسترسی نداشته باشند و نباید هم اینقدر گل و گشاد بشود که امور روزانه و وظایف اصلی انجام نشود!
🔸نظم و انضباط با مردمی بودن هیچ منافاتی ندارد اما برخی رهبران و مدیران، بی نظمی خود را با مردم داری می پوشانند. نه برنامه امروزشان مشخص است نه برنامه فردایشان؛ نه برنامه هفته آینده شان روشن است و نه برای ماه های آینده و سال های آینده، چشم انداز روشنی دارند!
🔹در نظم باید سهم طرف های مقابل روشن شود. سهم خداوند متعال و اعمال عبادی از وقت روزانه باید مشخص باشد، سهم پدر و مادر، سهم همسر، سهم فرزندان، سهم همسایگان و فامیل، سهم جامعه، سهم ولی خدا و فرمان کار فرهنگی ایشان، سهم اداره محل کار.
🔸رهبر تشکیلات اگر توانست سهم هر کدام را دقیق بپردازد، #سالار_خوبی برای کاروان إلی الله است وگرنه روحانی کاروان، مدیر تشکیلات و محور مجموعه، بدون نظم هم همانند یکی از اعضاست و توانایی یا لیاقت «امام المتقین» بودن را ندارد. چرا که مدیر از سویی کارها و وظایف متعددی برعهده دارد و از سوی دیگر وقت او محدود است. امام علی(ع) در بخشی از عهدنامه خود به مالک اشتر می فرماید: «کار هر روز را همان روز انجام بده، زیرا هر روز کاری مخصوص به خود دارد».
🔹اگر نظم را به معنای تشیکلات در نظر بگیریم، یک رهبر، یک مدیر باید تشکیلاتی و تیمی عمل کند؛ بدون تشکیلات و بدون تیم، رسیدن به هدف میسر نیست.
🔸برخی می گویند: «آقا ما تک و تنها خیلی بهتر کار می کنیم تا با جمع؛ حرکت با جمع، سرعت ما را کند می کند»! اینها چون نمی توانند نظم تشکیلاتی برقرار کنند از تشکیلات فراری اند و بعد از مدتی هم یا دلسرد می شوند یا اینکه اهداف آنها کوتاه می شود و به کم قانع می شوند.
🔹اما اگر با جمع حرکت کنند و بتوانند یک تیم را مدیریت کنند شاید تا راه افتادن تیم، طول بکشد و زمان بیشتری از دست برود اما کار عمیق تر و ماندگارتر است.
🔸پس تشکل ها و مجموعه های مردمی باید به استاد و رهبری رجوع کنند که منظم باشد نظم تشکیلاتی و مراتب را بداند و برای مجموعه وقت قائل نباشد وگرنه استادی که یک مجموعه را اصلا نپذیرد و یا برایش وقتی قائل نباشد به درد رهبری گروه نمی خورد و سالار خوبی برای کاروان نخواهد بود!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 #دفاع_ناشیانه از جواسیس!
🔹دفاع دولت و وزیر اطلاعات از #آمدنیوز، چیز عجیبی نیست، خاصه اینکه ضدانقلاب بودن این شبهرسانه روشن است. #محمود_علوی، وزیر اطلاعات گفته: "آمدنیوز ضدانقلاب فاحش نیست!"
🔸این دفاع فقط "احتمال قبلی" را بیشتر تقویت میکند که: " آمدنیوز از داخل دولت تدبیر و امید مدیریت میشود".
🔹قرائن این احتمال، بارها هویدا شده؛ از نقش فامیل نزدیک مقام رتبه دولتی در مدیریت این رسانه تا مسئولیت گرفتن پدرِ روحاله زم، مدیر این رسانه در دولت و دفاع جانانه آمدنیوز در حمایت از رئیس جمهور در انتخابات۹۶ و تخریب رقبای رئیس جمهور و همچنین حمله به رهبری و نهادهایی که دولت بارها فرمان تخریبشان را داده و رپرتاژ چندین باره این رسانه برای شخص وزیر اطلاعات!
🔸به نظر شما چرا وزیر اطلاعات مملکت، از رسانهای که ۷۰۰ پست اهانت آمیز علیه شخص رهبری داشته، بالای ۱۰۰۰ پست علیه سپاه پاسداران نشر داده، علناً مردم را به آشوب و شورش و آتش زدن مساجد و حسینیهها و پایگاههای بسیج دعوت کرده، ساخت بمب دستی و کوکتلمولوتوف را آموزش داده، علناً از رژیم صهیونیستی و داعش حمایت کرده، به شهدای دفاع مقدس و مدافع حرم به صراحت اهانت کرده و آنان را مدافع اسد خوانده، صدها بار اسلام و ارزشهای دینی و عاشورا را به سخره گرفته، حمایت میکند؟
🔹از طرفی ایشان میداند که روحالله زم مدیر آمدنیوز طی یک عملیات پیچیده به دام اطلاعات سپاه افتاده و حماقت و وابستگیش به دشمنان نظام اسلامی اثبات شده و مستندات دقیقی از او در رسانهها نیز منتشر شده!
🔹تکههای پازل را کنار هم بگذارید؛ دستگیری #جیسون_رضاییان، #دُری_نجفی، #نازنین_زاغری، هما هودفر، #نزار_زاکا، #باقر_نمازی و #سیامک_نمازی، #کاووس_سیدامامی، #کاوه_مدنی و ... . افرادی که در تیم مذاکرهکننده، حوزه محیط زیست و انتقال آب، حوزه دلار و سکه، فرهنگ و هنر و ... نفوذ کردهاند و به دولت لقب #دولت_جاسوس_پرور دادهاند!
🔸 جاسوسان فوق، تکتک آنها در دفتر یا در ارتباط با "افراد زیر" بودهاند و از آنان سوءاستفاده میکردهاند: حسن روحانی، محمدجواد ظریف، حسامالدین آشنا، معصومه ابتکار، مولاوردی، هاشمی وزیر بهداشت سابق، عراقچی و محمود علوی وزیر اطلاعات، ... !
🔹حالا از ماجراهای عمیقی که قطرهای از آن در #گاندو نمایش داده شده، عبور کنید؛ از خودتان بپرسید چرا دولتمردان آشکارا و صریح از جواسیسی که جاسوس بودنشان اثبات شده، حمایت میکنند؟ آیا اتاق فکری پشت این دفاع فراگیر رئیس جمهور و وزرا و کابینه از جواسیس قرار دارد؟
🔸به نظر بنده، علت اصلی دفاع علنی و آشکار مسئولین دولتی و وزیر اطلاعات از جواسیس و رسانههای ضدانقلابی فقط یک چیز است و آن هم اینکه #پردهها_افتاده و چارهای جز دفاع ندارند!
🔹دولت مجبور است بصورت علنی از جواسیس حمایت کند و اصل وجود جاسوسان را زیر سوال ببرد تا بتواند محبوبیت و پایگاه اجتماعیاش را حفظ کند؛ چون میداند ملت با هرسلیقهای در انتخاباتها به هرکسی رای داده باشند اما از وطنفروش و #جاسوس_پروری بیزارند، پس بهتر است حداقل این پایگاه اجتماعی را با این بهانه که "اینها جاسوس نیستند"، حفظ کنند!
🔸اصلاً باور نکنید که اتاق فکری پشت این حمایت آشکار خوابیده؛ دولت در حال حاضر همچون کسی است که درحال غرق شدن است و چارهای ندارد جز چنگزدن به هرکسی و هرچیزی که دور و بِرش قرار دارد! دولت اگر اتاق فکری داشت این وضعیت فجیع اقتصادی و سیاست خارجه را نمیآفرید! این حمایتها کاملاً ناشیانه و به ضرر دولت است چنانچه اتاق فکری بود اینگونه ناشیانه دفاع نمیکردند!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 #ظریف_بیچاره!
🔻خبر #تحریم_ظریف، کوتاه بود و دردناک؛ دردناک از آن جهت که وزیر تنها حکومت شیعه توسط دولت آمریکا تحقیر شد، آن هم وزیری که بیشترین تلاش خود را جهت تطهیر چهره آمریکا انجام داد و تلاش کرد ملت را از آمریکا بترساند تا شاید توافقی صورت گیرد و بر مبنای توافق مشکلات اقتصادی ملت حل شود!
🔸امروز ظریف، بیچارهترین وزیر دولت روحانی است، اما چرا و به چه دلیل؟
🔹میرزاجوادآقا ملکی تبریزی در کتاب "لقاءالله"، حدیث قدسی از امام صادق علیه السلام نقل میکند که خواندنش و عمل کردنش هم برای زندگی شخصی ما، هم اجتماعی، هم سیاسی ما واجب است. توصیه میشود این حدیث را کامل بخوانید:
🔹طبق این حدیث، خداوند متعال می فرماید: "قسم به عزت و جلال و مجد و ارتفاع من بر عرشم بلاشک امید هر کسی را که به غیر من امیدوار شود حتما امیدش را قطع می کنم و بدون تردید و حتما لباس خواری نزد مردم به او می پوشانم و یقینا و به طور قطع او را از قرب خود کنار می زنم و بی تردید و بلاشک او را از پیوستن به خود دور می کنم.
🔸در حالی که سختی ها در دست من است، او در سختی ها به دیگران و به دیگران امیدوار است. در دیگران را می کوبد، در حالی که کلید درها در دست من بوده و درها هم بسته است و درِ من برای کسی که ما را بخواند باز است.
🔹کیست که در حوادث ناگوار به من امید بسته و من امید او را برای برطرف شدن ناگواری هایش قطع کرده باشم. کیست که برای کار مورد علاقه اش به من امیدوار شده و من امید او را از خود قطع نموده باشم. تمام آرزوهای بندگان نزد من محفوظ است ولی آنان به حفظ من راضی نشدند.
🔸آسمان های خود را پر از کسانی نمودم که از تسبیح من خسته نمی شوند و به آنان دستور دادم درها را بین من و بندگانم نبندید ولی بندگان به سخن من اعتماد نکردند.
🔹آیا نمی دانید اگر حادثه ای از حوادث ناگوار من به او برسد کسی جز من نمی تواند آن را بر طرف کند؟ آیا من که قبل از درخواست عطا می کنم فکر می کند اگر از من درخواست شود، خواسته او را نمی دهم؟ آیا من بخیلم که بنده ام مرا بخیل می داند؟ آیا جود و کرم، مال من نیست؟ آیا عفو و رحمت به دست من نیست؟ آیا محل آرزوها نیستم؟ چه کسی غیر من آرزوها را قطع می کند؟ آیا امیدواران نمی ترسند که به غیر من امیدوار می شوند؟
🔸اگر اهل آسمان ها و زمین هایم همگی آرزو کنند و به هر کدام از آنان به اندازه تمام آنچه همگی آرزو کرده اند بدهم، جز ذره ای از دارایی هایم کم نمی شود و چگونه مالی که من سرپرست اویم کم می شود. چه بیچاره اند کسانی که از رحمتم مأیوس هستند. چه بدبختند کسانی که از دستوراتم سرپیچی کرده و مرا در نظر ندارند."
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 آخرین میخ به #تابوت_مذاکره!
🔹برخی مدعیاند که ظریف به این دلیل تحریم شد تا مسئولین و همه جریانات به بهانه منافع ملی از وی حمایت کنند و چهره ظریف بازسازی شده و اعتبار جایگاه وی بازگردد و مجدد خط "وزارت تعهدنامه" در تصویب سایر توافقنامههایی چون FATF و CFT و ... ادامه پیدا کند. چون خود ظریف دوهفته پیش در مصاحبه با سیاِناِن گفته: "خروج آمریکا از برجام و عدم تعهد اروپا به تعهداتش باعث بیاعتبار شدنِ تعامل با غرب شده و بالتبع من هم بیاعتبار شدم!"
🔸احتمال فوق، یک تحلیل است و البته نباید از آن غافل بود ولی #تحریم_ظریف را باید آخرین میخ بر تابوت مذاکره برد-باخت و مذاکره ذلیلانه دانست. جریانی طی ۲۰۰ سال اخیر به واسطه حضور شاهزادگان، آقازادگان و پولدارانی در کشور شکل گرفت که به بهانه تحصیل به اروپا و آمریکا میرفتند و سپس به کشور بازگشته و این تز را ترویج کردهاند که تنها راه پیشرفت ایران، "کپیبرداری از غرب و پیروی از غرب در سیاست و فرهنگ و اقتصاد" است!
🔹بخشی از ملت، نخبگان و سیاستمداران ایران اگرچه نتیجهی تفکر #توسعه_وابسته را در دولتهای قاجار و پهلوی دیدهاند اما در سهدهه اخیر بعد از انقلاب اسلامی مجدداً پذیرفتهاند! لذا دولتهای مرحوم هاشمی، خاتمی و روحانی سیاستی اتخاذ کردند به نام #تنش_زدایی! تز اصلی این سه دولت برای مدیریت مملکت، پیروی از غرب در سیاست خارجه و کپیبرداری نسخههای غربی در اقتصاد بوده.
🔸در سه دولت اخیر، بیشترین فشارها به نظام و رهبری جهت اجازه مذاکره مستقیم با آمریکا وارد شد. رهبری هم به این دلیل که "آمریکا بدعهد است" و "با مذاکره مشکلات اقتصادی حل نمیشود" و "مشکل اقتصادی، علت داخلی دارد" با مذاکره مخالفت میکردند! اما حقیقتاً فشارهایی که درسال۹۲ از سوی افکار عمومی و عمده نخبگان سیاسی اعم از اصلاحطلب و اصولگرا به رهبری وارد شد دیگر قابل تحمل نبود. رهبری اما طبق شرایطی این اجازه را صادر کرد. شرایط و خطوط قرمزی که هیچوقت رعایت نشد!
🔹حالا بعد از این همه امتیاز نقد و تعطیلی انرژی هستهای اما تحریمها و تهدیدها و تحقیرها بیشتر شده است تا جایی که تنها وزیر خارجهئی که بیشترین تلاشها را برای گرایش به آمریکا را داشته از سوی آمریکایی ها تحریم شده!
🔸علت افزایش تهدیدها و تحریمها و خروج آمریکا از برجام هم این نکته بود که آمریکا امتیازات نقدش را گرفته حالا برای محدود کردن برنامه موشکی ایران و همچنین قطع نفوذ ایران در منطقه، مجدداً بدنبال اجرای نقشهی قبلی خود یعنی "فشار بیار - امتیاز بگیر" بود که با آن، به برجام و نابودی صنعت هستهای ایران رسید!
🔹اما باید بدانید علت اصلی تحریم ظریف این نکته است که آمریکا هم متوجه شده دیگر ایران تحت هیچ شرایطی حاضر به تکرار آن تجربه نیست. آمریکا تمام تحریمهایی که میتوانست به اجرا در آورد از تحریم نفت و دلار و دارو و ... . اما حالا متوجه شدهاند که ایران به هیچوجه حاضر نخواهد شد برروی برنامه موشکی و حضور منطقهای معاملهای کند!
🔸میتوان #تحریم_ظریف را آخرین میخ بر تابوت تفکر "مذاکره کنیم تا مشکلات حل شود" دانست. چرا که امروز عموم مردم در کنار تجربه قاجار و پهلوی، تجربه دوسال مذاکره خاتمی و شش سال مذاکره روحانی را نیز کسب کردهاند و حداقل تا چنددهسال تفکر غربگرا منزوی خواهد شد.
🔹از تحریم ظریف خوشحال نیستیم اما باور داریم هرکس در هر جایگاهی با غرب وحشی قصد پیوند داشته و وفادار به غرب بود، غرب همچون دستمال کهنهای او را دور انداخت. مصدق، صدام، قذافی، حسنیمبارک، مرسی و دهها مورد که به غرب اعتماد کردند و سیلیاش را محکم خوردند و تحقیر شدند!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 خدا نکنه یه حزب اللهی، خطایی مرتکب بشه!
🔻چندنکته ای در رابطه با #حامد_زمانی
🔹دوستی داشتم مداح بود؛ همیشه از رهبری دم میزده و میزنه. بارها دیدم هروقت کلیپی از میثم مطیعی منتشر میشد این برادر ما، میگفت مداح حکومتی! مداح درباری و ... .
🔸گفتم فلانی، مگه شما نمیگی عاشق ولایتی؟ مگه نمیگی عاشق رهبری هستی؟ گفت: بله درسته. گفتم: پس چرا کسی که با عنایت رهبری به مجالس بیت رهبری دعوت میشه، با حسادت میگی مداح درباری؟! بعدها این دوست ما کمی اصلاح شد. اما معلوم بود ریشه این تیکه انداختن، حسادت بود.
🔹در رابطه با حامد زمانی هم حسادت خیلی از دوستان را به وضوح دیدم. حالا برخی از دوستان از اساس با #موسیقی مشکل دارند و تمییزی بین موسیقی حلال با حرام قائل نیستند و مدعی اند اصل موسیقی و همه آهنگ ها مشکل دارند که بحثی با این بزرگواران نداریم. چون نمیتونیم قانع شون کنیم.
🔸اما برخی از ما حزب اللهی ها جزو عادات مون شده، ژیست مخالفت گرفتن! ژست حسادت! تا یکی از بچه های انقلابی در یک رشته یا چندرشته پیشرفت کرد و مطرح شد و اسمش سرزبون ها افتاد، زود یه عده سر حسادت یا سر هرچی، شروع میکنن به برچسب و تخریب و ... .
🔹بخشی هم که تا مشکلی برای یک انقلابی پیش میاد، سریع میگن: «دیدید ما قبلاً گفتیم! ما قبلاً پیش بینی می کردیم و ... .»
🔸از اینها که بگذریم؛ در رابطه با مسئله ای که برای آقای زمانی اتفاق افتاد؛ من حقیقت هیچ قضاوتی نمی کنم که اتهام به ایشان وارد است یا نیست. والله اعلم؛ اگر اتهام ایشان اثبات شد پلیس و دستگاه قضایی رسماً اسنادشون رو منتشر کنند برای شفافیت. اما تا قبل از اثبات جرم و نشر اسناد، اصلاً قابل قضاوت نیست.
🔹اما در رابطه با برخورد برخی از مأمورین که باعث بدبینی افراد به نظام اسلامی میشه، واقعاً گلایه داریم. کلیپی دیده بودم که برخی از اشرار و متجاوزین به نوامیس مردم را در خیابان کتک می زدند. اولاً اینکه اشرار و متجاوزین به عنف باید اعدام شوند یا شلاق بخورند یا زندانی بشوند، هیچ شکی نیست. ثانیاً هیچ مأموری در نظام اسلامی حق ندارد یک سیلی به صورت متهم یا حتی مجرم بزند. هیچ مأموری!
🔸قانون اسلام مشخص می کند که با مجرم چه رفتاری بشود. شلاق یا زندان یا اعدام یا دیه! مأمور هیچ حقی ندارد که متهم را کتک بزند. بله، زمانی که مأمور در صحنه "جرم مشهود" قرار دارد و باید مجرم را دستگیر کند و مجرم مقاومت می کند، توسل به زور تنها راه حل قانونی است. هیچ کسی این را رد نمی کند؛ اما وقتی که متهم یا مجرم شبیه اسیر در دست پلیس یا در بازداشتگاه باشد، هیچ کسی حق ندارد به متهم بی احترامی کند؛ شخصیت او را له کند؛ فوش و ناسزا نثارش کند یا او را کتک بزند!
🔹همه ما بچه های انقلابی –چه بخواهیم چه نخواهیم- در انظار عمومی همیشه بدهکاریم! بدهکار رفتارهای غلط برخی مسئولین و برخی از نیروهای انتظامی که مثلاً فلان جا بد برخورد کردند! اما به نظر من، ما نباید بدهکار باشیم. اتفاقاً ما باید طلبکار باشیم؛ ما باید مطالبه کنیم نه دیگران!
🔸برگردیم به موضوع زمانی؛ اگر اظهارات حامد زمانی مبنی بر کتک زدنش توسط یک مأمور صحت داشته باشد، به نظرم اصلاً تضعیف پلیس نیست و دستگاه قضایی باید به شدت با آن مأمور برخورد کند. اگر هم صحت نداشته باشد جناب زمانی به اتهام نشر اکاذیب باید محاکمه شود. اما اینکه برخی از دوستان میگن حتی اگر کتک خوردی نباید می گفتی، غلط اندرغلط است!
🔹برخی همچون علیزاده، مصاحبه زمانی را با برخورد غلط فرهاد مجیدی در برابر پلیس مقایسه میکنند و میگن این مصاحبه تضعیف پلیس بوده؛ که کاملاً غلط است! اگر زمانی در صحنه، مقابل پلیس پررویی کرده باشه یا در برابر حکم مأمور مقاومت کرده باشه، حتماً مورد سرزنش هست اما مصاحبه هیچ تضعیف پلیس نیست.
🔸و در آخر؛ خدا نکند یک حزب اللهی اشتباه کند؛ خدا نکند یک حزب اللهی گناهی یا تخلف کوچکی مرتکب شود؛ وگرنه اول خود حزب اللهی ها طردش میکنند و دوم طیف مقابل لگدمالش میکند! من نمیگم ما اشتباهات افراد را توجیه کنیم؛ اما میگم کاش با یک اشتباه، افراد را اینقدر مورد غضب قرار ندهیم و طرد نکنیم! خاصه افراد خودی که برای این انقلاب کار کردند!
❇️ ان شاءالله مشکل آقای زمانی هم حل بشه و بتونه چند آهنگ توپ برای انقلاب و ارزش ها بخونه.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 شهادت #شیخ_فضلالله_نوری: بطلان اتهام دنیاخواهی و سلطنتطلبی
🔻 « من راضی هستم که صد مرتبه زنده شوم و #مسلمین و #ایرانیان مرا مثله کرده و بسوزانند، ولی پناهنده به اجنبی نشوم»
🔹شاید بتوان گفت بهترین استدلال ما در برابر کسانی که به شیخ فضل الله نوری اتهام دنیاطلبی و سلطنت طلبی می زنند و علت مخالفت شیخ فضل الله با #مشروطه را، استبدادطلبی وی می دانند، شهادت این شیخ شهید باشد.
🔸شیخ فضل الله خود از رهبران اصلی نهضت عدالتخواهی در عصر قاجار بود و در اعتراض به سلطنت مطلقه قاجار به قم مهاجرت و در حرم حضرت معصومه سلام الله علیها تحصن کرد. اما بعد از اینکه فرمان مشروطیت صادر شد و نام «مجلس شورای اسلامی» به «مجلس شورای ملی» تغییر کرد، قانون اساسی فرانسه و بلژیک، اساس قانون اساسی مشروطه شد و عدالتخواهی مردم به «مشروطه خواهی» تغییر یافت، شیخ فهمید که دستان پنهانی، اعتراضات مردم و علما و نخبگان را به سمت بیگانگان هل می دهد و فریاد «مشروطه مشروعه» را در برابر «مشروطه انگلیسی» برآورد.
🔹به همین علت مشروطه خواهان و روشنفکران وابسته انگلیس، بخاطر اینکه شیخ فضل الله را در بین عوام الناس بی اعتبار کنند به شیخ تهمت استبدادطلبی و سلطنت طلبی می زدند و او را طرفدار روس می خواندند! همان تهمتی که حالا طرفداران آمریکا در داخل به منتقدین خود می زنند!
🔸اما بهترین استدلال برای رد تهمت دنیاطلبی و منفعت طلبی و استبدادطلبی شیخ فضل الله نوری، شهادت این مرد بزرگ است. اگر شیخ طالب دنیا، ریاست و نزدیک شدن به دربار و کسب قدرت و ثروت بود، به طور مسلم تا آنجا به مخالفت با مشروطه ادامه میداد که منافع خود را در آن میدید. اما همانطور که تاریخ گواهی میدهد، شیخ تا لحظات آخر عمر و تهدید به مرگ همچنان بر عقیدهی خود پا برجا بود و از آن دست نکشید.
🔹پس از فتح تهران توسط مشروطهخواهان، عدهای از مشروطه خواهان تندرو اقدام به مجازات و اعدام مخالفان مشروطه نمودند. شیخ فضلالله نیز در رأس هدف مشروطهخواهان قرار گرفت. در این هنگام عدهای از اطرافیان و طرفداران شیخ به وی پیشنهاد کردند که برای حفظ جانش به سفارت #روسیه پناهنده شود. سفیر روسیه نیز از وی دعوت کرد که اگر به سفارت نمیآید، اجازه دهد پرچم روس را بر روی بامش به اهتزاز در آورند تا مصونیت پیدا کند.
🔸اما شیخ راضی به این امر نشد و در جواب آن ها بیان داشت: «برای یک عالم اسلامی ننگ است که به کفر پناه ببرد. آیا رواست بعد از عمری مجاهدت زیر بیرق کفر بروم؟». همچنین در جای دیگر میگوید: «من از کشته شدن خود بیاطلاع نیستم و نمیترسم و پناهنده به هیچ کس غیر از خدا نمیتوانم بشوم. باید بیرق ما را روی سفارت اجنبی بزنند. چطور ممکن است صاحب شریعت به من که یکی از مبلغین احکام آن هستم، اجازه فرماید پناهنده به خارج از شریعت شوم. من راضی هستم که صد مرتبه زنده شوم و مسلمین و ایرانیان مرا مثله کرده و بسوزانند، ولی پناهنده به اجنبی نشوم.»
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3