هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰رهبر انقلاب مواضع غیراخلاقی علیه ورزشکاران و سخنان نامعقول درباره بدحجابی را قبلا نفی کردهاند
🔻مهدی فضائلی، عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در حساب کاربری خود نوشت: «موضع غیر اخلاقی حسن عباسی علیه ورزشکاران و سخنان نامعقول هاشمی گلپایگانی در باره برخورد با بدحجابی، بویژه در این شرایط، خسارات بار است و حضرت آقا نیز درگذشته چنین مواضع و نظراتی را نفی کردهاند.»
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔰رهبر انقلاب مواضع غیراخلاقی علیه ورزشکاران و سخنان نامعقول درباره بدحجابی را قبلا نفی کردهاند 🔻مه
پایگاه اطلاعرسانی دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب، موضع آقای فضائلی(عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبری) را در نقد سخنان آقای عباسی و آقای هاشمی گلپایگانی منتشر کرده.
به نوعی سخنگوی غیررسمی دفتر رهبری. کاش بعنوان سخنگوی رسمی منصوب میشد که انقلتی نباشد.
هرچند دیر، ولی خوب بود. انتظار این بود که زودتر این موضع گرفته شود.
در رابطه با آقای عباسی عزیز، اگرچه در میادین مختلف موفق و موثر بوده و جزو پرچمداران جهاد تبیین هستن، اما خیلی از دوستداران و دلسوزان ایشان، سخنان اخیرش رو نقد کردند. بیان مسئله فساد سلبریتیها و عدم تفکیک با کل جامعه ورزشی و فوتبالی، حاشیه ساز بود واقعاً. امیدواریم خودشون هم یه اصلاحیهای بزنند. 🙏
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
توصیه میکنم اگر دوستان وقت دارند این لایو رو ببینند.
در رابطه با اصل و جایگاه اعتراض در اسلام؛ بایدها و نبایدها؛ برخورد حضرت امیرالمومنین علیه السلام با اعتراضات بحق و باطل؛ اعتراض چه زمانی فرصت است؟ چه زمانی تهدید است؟ نقش دشمن در اعتراضات چیست؟ جایگاه اعتراض در قانون اساسی و ... .
🔴 آقای ضرغامی؛ راه برخورد با افراط، تفریط نیست. در انتقاد به عملکرد ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر، نباید ریشه اصل امر و نهی را بزنید. میترسیم فردا هم بگید "اگر حاکمین نخوان امر و نهی بشن، کیو باید ببینن"!
🔹این ادبیات را اصلاح کنید. ما به عملکردها و مواضع نقد داریم نه اساس امر به معروف!
🔸حضرت امیرالمومنین(ع) فرمود: "اگر امر به معروف و نهی از منکر را ترک کنید، اشرار بر شما حاکم میشوند و دعای خوبانتان مستجاب نمیشود."
🔹بله اولویت اصلی امر به معروف و نهی از منکر، مسئولین و حاکمین جامعه است اما ما مردم هم مخاطب هستیم. نظارت مردم بر مسئولین و بر جامعه لازم و ضروری است.
🔸تفریط بعد از افراط یا افراط بعد از تفریط، یک رویه اثبات شده در جوامع است. وضعیت حجاب بعد از حوادث اخیر و نگرش جامعه به امر به معروف و نهی از منکر، از افراطها و روشهای ناصواب متضرر شده.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 در معرفی مسببین #دوقطبیسازی کاذب و نفرتپراکنی در جامعه، نباید نقش رسانههای رسمی و غیررسمی جریان مدعی اصلاحطلب و فعالان مجازی این جریان را نادیده گرفت.
🔹رسانهها و فعالانی که هر هفته میگردن و میچرخن تا از بین مواضع هزار امام جمعه در کشور، موضع سهچهارتای مشخص را استخراج و با تقطیع و گاهی هم با تحریف منتشر کنند!
🔸قبلاً هم نوشتیم که برخی افراد تریبوندار و نهادها خوراک تهیه کرده و رسانههای اصلاحطلب هم آن خوراک را مصرف میکردند. نباید اجازه داد این لبه قیچی، خودش را تبرئه کند! اینها یک پایه دوقطبیسازی غلط در جامعه بودند و هستند!
🔹اکثر این رسانهها و فعالان، در ماجرای اغتشاشات اخیر هم حاضر به جدا کردن صف خودشان از تجزیهطلبان و گروهکها و دشمنان کشور نشدند و موضع شفافی در محکوم کردن اغتشاشات و آشوبها نگرفتند!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
با یک روز تاخیر
روز بزرگداشت حافظ را گرامی میداریم
ای صبا نکهتی از خاک ره یار بیار
🌹🌹🌹🌹
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 چگونه جامعهای عفیف داشته باشیم؟
🔻بخش اول
🔹چند سؤال جدی این روزها مطرح است که راهبرد ترویج عفاف در جامعه چیست؟ چگونه جامعهی عفیف داشته باشیم؟ چگونه عفت را در جامعه و مردم نهادینه کنیم؟ و غیره.
🔸حقیر هم سوالاتی از برخی دوستان پرسیدم و مطالعاتی داشتم و پای منبر برخی اساتید عزیز نکاتی را یاد گرفتم که خلاصه ای از طرح کلان عفیف سازی جامعه را محضرتان ارائه می کنم.
1⃣ اول؛ عفت چیست؟
🔹عفت در لغت به معنای نهفتگی و خودنگهداری درونی است. حالتی در نفس و جان انسان که مانع تسلط شهوت بر او می شود.
🔸در اصطلاح به معنای خویشتن داری در برابر تمایلات افراطگونه به لذت های مادی و نفسانی است.
🔹عفت، جزو چهار بنیان فضائل اخلاقی است. در نزد علمای اخلاق، چهار چیز زیر بنای اخلاق است: حکمت، عدالت، شجاعت و عفت.
🔸«نزد علمای اخلاق، ملکهای نفسانی است که قوه شهویه انسان را مطیع عقل قرار داده است. فضیلت عفت حد واسط بین "شَرَه" به معنای فرو رفتن در شهوات و خمودگی به معنای دوری گزیدن از لذتهای مشروع دنیوی مورد احتیاج بدن است.» (نراقی، جامع السعادات، ۱۹۶۷م، ج۱، ص۱۰۸-۱۰۹، ۹۴)
2⃣ دوم؛ گستره عفت چه مسائلی است؟
🔹در کتب روایی و دینی، عفت به معنای خودنگهداری در برابر شهوات، معنای عام شهوت مطرح شده. یعنی شهوت قدرت، شهوت جاه طلبی، شهوت مالی و اقتصادی، شهوت جنسی، شهوت در گفتار و رفتار و غیره.
🔸در نتیجه، عفت در همه این موارد ضروری است و زمانی مطرح است که شخص قدرت انجام گناه را دارد لذا بر این قدرت، لجام می زند. عفت در رفتار، عفت کلام، عفت جنسی، عفت مالی و ... .
🔹محدود کردنِ عفت به مسائل جنسی و صرفاً حجاب، محروم کردن جامعه از یک فهم کلان از این عنصر بنیادین است.
3⃣ سوم؛ درجه اهمیت عفت برای افراد جامعه چگونه است؟
🔹وقتی عفاف به معنای لجام زدن بر قوه و شهوت است، یعنی هر کس قدرت بیشتری در انجام گناه و حرام داشته باشد و امکان بیشتری برای شهوترانی دارد پس باید عفت بیشتری داشته باشد.(شهوت اعم از قدرتطلبی، جاهطلبی، امور جنسی و غیره)
🔸یعنی عفت یک مسئول و مدیر، باید بالاتر از سایرین باشد؛ چرا؟ چون امکان و قدرت بیشتری در انجام کار حرام دارد و چون عمل حاکم بر مردم تاثیر مستقیم دارد. الناس علی دین ملوکهم یعنی همین! هرچه که بالاتر برویم از یک بخشدار، شهردار، فرماندار، مدیرکل، استاندار، تا یک فرمانده، امام جمعه، سردار، وزیر، رئیس جمهور و رهبر، ضرورت عفت بیشتر و بالاتر است. هرم قدرت را اگر در نظر بگیریم هرچه که به نوک هرم نزدیک شویم، ضرورت عفت، بالاتر میرود.
4⃣ چهارم؛ عفت جامعه چه ارتباطی با عفت حاکمان دارد؟
🔹رابطه مستقیم است. یعنی هرچه حاکمان، عفیف تر باشند، مردمان هم عفیف ترند. هرچه مسئولان و مدیران جامعه، عفت بیشتری داشته باشند و بر شهوتِ قدرت، جاه، مال، امور جنسی و غیره لجام بزنند، جامعه پاک تر و طاهرتر خواهد بود. لذا در نظام اسلامی، بیش از آنکه بر عفت مردم تاکید باشد(که تلاش برای عفت جامعه خوب و شایسته است) بر عفت مسئولان آن جامعه و مدیران و حاکمان تأکید شده است.
🔸اگر حاکمان یک جامعه، بر شهوت قدرت طلبی لجام نزنند، مردم هم دنباله رو خواهند بود. اگر حاکمان یک جامعه در کلام و ادبیات، عفت نداشته باشند مردمان نیز عفت کلام نخواهند داشت. اگر حاکمان یک جامعه دنبال شهوترانی جنسی، این مسئله در بین مردم هم ترویج خواهد شد.
5⃣ پنجم؛ عفت برای مرد مهم تر است یا زن؟
🔹همانگونه که عفاف را معنا کردیم برای هر دو اهمیت بالایی دارد. عفت هم برای زن مهم است هم مرد؛ اما اگر منظور از عفت، عفت جنسی است، شهوترانی جنسی و میل به شهوترانی در مردان بیشتر از زنان است لذا تأکید بر عفت باید خطاب به مردان بیشتر باشد؛ شرع اگر محدودیت پوشش برای زن را در نظر گرفته، برای مرد بر عفت بیشتر تأکید کرده است. اینکه در یک مقطعی، برخی متدینین مخاطب تأکید عفت را بیشتر زنان می دانند ناشی از همان نگاه ناقص و محدود به عفت است.
6⃣ ششم؛ چگونه جامعه ای عفیف داشته باشیم؟
🔹اگر عفت را به معنای دقیق و درست بخوانیم و بدانیم و اگر اهمیت آن را در هرم قدرت بیشتر درک کنیم، در می یابیم که مهم ترین و اصلی ترین راهبرد کلان برای جامعه عفیف، حاکمان عفیف است. باید برای افزایش عفت در طبقه حاکمان و مسئولان و مدیران جامعه، به معنای اینکه این قشر، بر شهوت قدرت، جاه، مال، امور جنسی و کلام و غیره، لجام بزند، فکری اساسی کرد.
🔸 توضیح بیشتر در این مطلب نمی گنجد. اما باید بدانیم راه عفیف ساختن جامعه، از اینجا می گذرد و لاغیر! چنانچه طبقه حاکمان، عفت پیشه کردند این فضیلت به سایر موثرین و نخبگان و بدنه جامعه سرریز خواهد شد. آنوقت خود طبقه حاکم برای نهادینه کردن عفت (به معنای کامل و جامع) در جامعه میداند چگونه ساختارسازی و قاعدهگذاری کند.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰درمقابل قدرتهای بزرگ ایستادیم / نهال جمهوری اسلامی امروز به یک درخت تناور تبدیل شده است؛ غلط میکند فکر کندن آن را هم کسی بکند / اتّفاق و اتّحاد بین ملّتهای اسلامی ممکن است اما کار لازم دارد
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز: اتّفاق و اتّحاد بین ملّتهای اسلامی ممکن است. منتها کار لازم دارد. ما حالا از سیاستمداران و زمامداران و حکمرانان کشورهای اسلامی هم ناامید نیستیم امّا بیشترین امیدمان به خواص دنیای اسلام است؛ به علمای دین، به روشنفکران، به اساتید دانشگاه، به جوانان روشنبین، به فرزانگان، به ادبا، به شعرا، به نویسندگان، به گردانندگان مطبوعات، امید ما به اینها است. اینها احساس استقلال و احساس مسئولیّت و احساس وظیفه کنند. وقتی خواص در یک راهی وارد شدند، افکار عمومی را به آن سمت حرکت میدهند. وقتی افکار عمومی در یک کشوری شکل گرفت، سیاستهای ادارهی کشور هم به طور قهری به آن سمت حرکت میکند.
🔺نمونهی کوچکش ما هستیم، جمهوری اسلامی. ما درمقابل قدرتهای بزرگ ایستادیم. یک روزی این دنیا دست دو قدرت بزرگ بود: قدرت آمریکا و قدرت شوروی سابق. هر دو قدرت که در دهها مسئله با هم اختلاف داشتند، در یک مسئله متّفق بودند و آن، ضدیت با جمهوری اسلامی بود. خیال میکردند این نهال را میتوانند از ریشه بکنند. این نهال امروز تبدیل شده به یک درخت تناور. غلط میکند فکر کندن آن را هم کسی بکند. ایستادیم و پیش رفتیم. ۱۴۰۱/۰۷/۲۲
🏷 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔰درمقابل قدرتهای بزرگ ایستادیم / نهال جمهوری اسلامی امروز به یک درخت تناور تبدیل شده است؛ غلط میکند
گاهی اوقات برخی مخاطبین عزیز سوال میپرسند چرا برخی مسائل و انتقادات را عمومی و علنی مطرح میکنید؟ آیا تاثیری هم دارد؟
دلایل مختلف است؛ ولی یک دلیل اصلی، بحث #افکار_عمومی است. اگر افکار عمومی در یک موضوعی بسیج شود، بهتر و سریعتر به نتیجه میرسد.
👌
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 وقتی رهبر انقلاب، اینقدر روی بحث #وحدت مسلمین، شیعه و سنی تاکید دارد، وحدت درون خود شیعه چقدر اهمیت دارد؟ وحدت و انسجام ملی خودمان چقدر ارزشمند است؟ انسجام ملی چگونه باید تقویت شود؟ آیا به طریق اولی مهمتر نیست؟
قدری فکر کنید روی این موضوع، تا بعد انشاءالله
🔴 این مطالب را هم مطالعه بفرمائید؛ اخیراً در همین حوادث نوشتم.
1⃣ وحدت از منظر اصلاحطلبان
https://eitaa.com/modaresian/5473
2⃣ وحدت از منظر اصولگرایی و پایداری:
https://eitaa.com/modaresian/5482
🔴 عاشقی و جوانی
🔻اگر این قصیده سعدی را تاحالا خواندهاید امشب دوباره بخوانید:
ماه فروماند از جمال #محمد
سرو نباشد به اعتدال محمد
قدر فلک را کمال و منزلتی نیست
در نظر قدر با کمال محمد
وعدهٔ دیدار هر کسی به قیامت
لیلهٔ اسری شب وصال محمد
آدم و نوح و خلیل و موسی و عیسی
آمده مجموع در ظلال محمد
عرصهٔ گیتی مجال همت او نیست
روز قیامت نگر مجال محمد
وآنهمه پیرایه بسته جنت فردوس
بو که قبولش کند بلال محمد
همچو زمین خواهد آسمان که بیفتد
تا بدهد بوسه بر نعال محمد
شمس و قمر در زمین حشر نتابد
نور نتابد مگر جمال محمد
شاید اگر آفتاب و ماه نتابند
پیش دو ابروی چون هلال محمد
چشم مرا تا به خواب دید جمالش
خواب نمیگیرد از خیال محمد
سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی
عشق محمد بس است و آل محمد
قصیده از سعدی به مناسبت ولادت با سعادت پیامبر بزرگ اسلام حضرت محمد مصطفی(صلوات الله علیه و آلهوسلم)
#رحمت_للعالمین
🌺🌺 مبارک 🌺🌺
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از نهضت شفافیت و عدالت
🔴 دوره "طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن" + به همراه پرسش و پاسخ
🔻 در ۱۴ جلسه
🔹مدرس: داود مدرسییان، کارشناسی ارشد علوم سیاسی و فعال رسانه
🔻هر هفته، دوشنبهها، ساعت ۱۶ عصر
🔻نکته: فایل ارائه، ضبط خواهد شد و در کانال ایتای مخصوص کلاس هم، بارگزاری میشود؛ جهت استفاده کسانی که نمیتوانند در تایم مشخص حاضر شوند.
🔸بستر ارائه: پیام رسان قرار gharar.ir
👇ثبت نام در کلاس: (آیدی ایتا):
@jamalpor_khz
❇️ نهضت شفافیت و عدالت:
https://eitaa.com/joinchat/3073048610C206b31e47c
در روزهای اخیر که کمتر می نویسم، مشغول نوشتن یک گزارش تحلیلی و جامع از حوادث اخیر کشور، چگونگی و چرایی این حوادث، بسترها و ریشه های داخلی، نقش دشمنان، اهداف کوتاه مدت و میان مدت دشمن از مدیریت پشت پرده، تبعات، تهدیدها و فرصت ها هستم.
سعی دارم این گزارش را به صاحب نظران و مسئولان و فعالان برسانم و بعد در کانال هم منتشر خواهم کرد ان شاءالله.
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 دوره "طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن" + به همراه پرسش و پاسخ 🔻 در ۱۴ جلسه 🔹مدرس: داود مدرسییان،
در این دوره بنا شده، هر هفته یه جلسه داشته باشیم به همراه پرسش و پاسخ درباره کتاب «طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن». ان شاءالله
مباحث جلسات رهبر انقلاب در سال 53 در مسجد امام حسن مجتبی(ع) مشهد؛ درباره مبانی اساسی نظام و حاکمیت دینی و جامعه اسلامی.
رهبر معظم انقلاب، خود دربارهی اهداف و چگونگی آن برنامه و سخنرانیها اینطور توضیح میدهند: «بنده یک ماهِ رمضان در مسجد امام حسنِ مشهد سخنرانىِ مستمر سى جلسهاى داشتم. آن زمان به ضبط سخنرانیها خیلى اهمیت داده نمىشد؛ اما استثنائاً همهى این سى سخنرانى ضبط شده است. در آن سخنرانیها راجع به توحید، امامت، ولایت، نبوّت و سایر مباحث اساسى بحث شده است که الان هم آنها را تأیید مىکنم. اینها پایههاى فکرى براى ایجاد یک نظام اسلامى بود؛ اگرچه ما آن موقع امیدوار نبودیم که نظام اسلامى شش، هفت سال دیگر محقّق شود. مىگفتیم اگر پنجاه سال دیگر هم ایجاد نشود، بالاخره پایههاى فکرىاش اینهاست. آن کار، جهت دادن به فکر نسل جوانِ آن روز بود.» ۱۳۸۱/۴/۴
به نظر حقیر؛ بازخوانی آن مباحث و اندیشه ها در شرایط جدید برای همه کسانی که می خواهند فعالیت دینی و فرهنگی و سیاسی داشته باشند بسیار ضروری است. بدانیم چرا انقلاب شد؟ هدف چه بود؟ هدف چیست؟ الان کجای راهیم؟ و چه باید کرد.
🔴 دوستان؛ اصل و فرع کنید!
🔹در یک ماه اخیر، هرچند روز یک اتفاق، بولد میشود و ضریب میخورد. برخی اتفاقات، عامدانه بوجود میآید و برای استمرار اغتشاشات است و برخی هم سهوی و خطاهایی است که بر اثر خستگی، بیتدبیری و سرشلوغی صورت میگیرد. با این همه؛ اصل و فرع کردن خیلی بااهمیت است.
🔸اصل وفرع یعنی چه؟ واضح است که اصل امنیت، یکپارچگی وطن، قدرت سیاسی و نظامی کشور، حقوحقوق اساسی مردم، حفظ ارزشهای اسلامی و انسانی اعم از عدالت، آزادی و.. است و امروز اعتراضات به آشوب و متوقف کردن کشور تبدیل شده. انتظار این است که همه اصل و فرع کنند. اصول را فدای خطاها نکنند!
🔹اینکه برخی، خطاهای کوچک عمدی یا سهوی را ببینند، برخی تصمیمات غلط و بی تدبیری را ببینند، فلان برخورد نابجای پلیس یگان را ببینند، اشکالی ندارد. اما حتماً دشمن هوشیار و حرفهای و غدار را هم ببینند که چگونه پشت پرده، همه گروهکهای تروریستی وتجزیهطلب را با همدیگر هماهنگ میکند!
🔸آیا واقعاً بولد شدن و ضریب خوردنِ برخی اتفاقات در استانهای مرزی، #کردستان، #آذربایجان غربی و شرقی، #سیستان_بلوچستان، #خوزستان و #لرستان و ... همه اتفاقی و سهوی و یکهویی است؟! نخبگان سیاسی و رسانهای و دلسوزان یکپارچگی ایران، ذرهای غفلت، یک عمر پشیمانی بهمراه دارد. اصل و فرع کنیم. نقد به سیاستها و ساختارهای غلط و عملکردها در جای خود محترم و مقدس است اما مراقب دشمن بیدار و هوشیار باید باشیم.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
روزیکه #میرحسین_موسوی به #سردار_پرافتخار #همدانی اهانت کرد و او را بی افتخار دانست، اخلاق اسلامی یادشان نبود که بگویند چرا از مرگ کسی خوشحال می شوید!! بلکه از بیانیه میرحسین دفاع کردند.
حالا که یکی از عناصر ضدانقلاب و ضدملت ایران، رضا حقیقتنژاد از دنیا رفته، میگویند برای کسی آرزوی مرگ نکنید!
مرگ حق است و همه ما روزی از این دنیا میریم. خوشا آنان که نام نیک به جا گذارند و در راه خوبیها و ارزشها جان خود را تقدیم کنند و بدا بحال آنانکه روزگار در فساد اخلاقی و نوکری دشمنان اسلام و ایران و ضدانقلاب بگذرانند!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 این مطالب را هم مطالعه بفرمائید؛ اخیراً در همین حوادث نوشتم. 1⃣ وحدت از منظر اصلاحطلبان https://
🔴 #وحدت و انسجام از منظر رهبران انقلاب
بخش سوم
🔹در مطالب قبلی، وحدت از منظر جریانات سیاسی کلان کشور را تبیین کردیم. از منظر مدعیان اصلاحات تا مدعیان اصولگرایی و جبهه پایداری. عرض کردیم که نسخه طرح وحدت این جریانات، نسخه ی مناسبی برای نگاه ملی نیست. آشتی ملی اصلاح طلبان را گفتیم که مناسب جامعه ایرانی نیست و طرح ائتلاف درونی شان هم شاخص ها و معیارهای مشخصی ندارد هر کسی با هر کارنامه ای ولو اپوزیسیون باشد ولو پرونده فساد اقتصادی و سیاسی و اخلاقی داشته باشد، می تواند جزو جریان اصلاح طلب قرار بگیرد.
🔸در مقابل هم عرض کردیم طرح وحدت اصولگرایان نه برای کشور مناسب است نه هم ائتلاف درونی حتی! طرح پایداری هم نه برای انسجام ملی و وحدت ملی مناسب است نه در وحدت درون حزبی به شاخص های خود پایبند ماندند!
🔻اما به راستی وحدت از منظر امام خمینی(ره) و امام خامنه ای(حفظه الله) چیست و چگونه تعریف می شود؟
🔹به نظر می رسد وحدت و انسجام ملی از منظر رهبران انقلاب یعنی همه آحاد ملت روی برخی مسائل باید متحد و منسجم باشند ولی در بُعد مسائل داخلی، تکثر باشد و احزاب و گروه هایی باشند که هرکدام روی شاخص هایی که خودشان در نظر می گیرند عمل کنند لکن هیچ خدشه ای به مسائل اصلی نباید وارد شود.
🔻آن مسائل اصلی چه هستند؟ به ترتیب:
1️⃣ انقلاب اسلامی و آرمان های انقلاب اعم از استقلال کشور، آزادی و عدالت و غیره.
2️⃣ حاکمیت اسلام و قانون اساسی
3️⃣ یکپارچگی ایران
🔹اگر کسی مسلمان نیست و اسلام را قبول ندارد، باید به قانون اساسی و لوازم آن پایبند باشد و اگر کسی، اسلام را قبول ندارد، نظام اسلامی، ولایت فقیه و قانون اساسی را هم قبول ندارد، یکپارچگی ایران و اتحاد ایران آن نقطه آخری است که باید پایبند باشد. حتماً دیده اید رهبر انقلاب در زمان انتخابات ها، به صراحت می گوید حتی کسانی که نظام اسلام و ولایت فقیه را هم قبول ندارند بخاطر ایران پای صندوق های رأی بیایند.
🔸بدین ترتیب؛ انسجام ملی یعنی رعایت خطوط قرمز بالا از سوی همه طیف های سیاسی. حداقل ترین شاخص، یکپارچگی وطن و استقلال کشور است.
🔻تکثر در بعد داخلی یعنی چه؟
اینجا دو وجه دارد: یک، ورود به عرصه نظام و پذیرفتن مسئولیت. دو، عرصه فعالیت سیاسی و اجتماعی و فرهنگی.
🔹رهبر انقلاب بارها بر این مسئله تأکید کرده که سلایق گونانون سیاسی باید محترم شمرده شوند. هر گروه و دسته ای می خوهند فعالیت سیاسی و اجتماعی داشته باشند؛ مادامی که علیه نظام سیاسی اسلام و یکپارچگی ایران، توطئه نکنند و دنبال براندازی و اغتشاش و آشوب و جنگ داخلی و تجزیه طلبی نباشند، آزادند فعالیت داشته باشند.
🔸از طرفی هر گروه و دسته ای می خواهد وارد مناصب سیاسی شود و مسئولیت بپذیرد آزاد است به شرطی که پایبند به آرمان های انقلاب اسلامی و قانون اساسی باشد. کسی که استقلال کشور را قبول ندارد، کسی که معتقد به جمهوریت و اسلامیت نیست نباید وارد نظام سیاسی شود.
🔹در این عرصه رسیدن به مناصب هم، گروه های مختلف سیاسی به رقابت با همدیگر بپردازند. برنامه ارائه کنند. برای حل مسائل و مشکلات کشور برنامه ارائه کنند. چالش ها را آسیب شناسی و طرح داشته باشند. کار فکری و اندیشه ای کنند. کانال کشی فکری کرده و کادرسازی کنند. و ... .
🔸مشکل اصولگرایان و جبهه پایداری این است که اولاً فقط خودشان را پایبند به اصول بالا می دانند و اعتقادی به تکثر سیاسی ندارند و تحمل فعالیت دیگران را ندارند و ثانیاً برای رقابت و ارائه طرح و برنامه و ... کار حزبی درست و حسابی نداشتند و دنبال آن هم نیستند!
🔹همیشه خود را فقط حافظ و صاحب انقلاب اسلامی دانسته و مردم را از روی کار آمدن دیگری ترسانده اند!
🔸مشکل حضرات اصلاح طلب هم این است که اولاً رابطه آنان با اصول گفته شده، یعنی حاکمیت اسلام، قانون اساسی و یکپارچگی ایران خیلی شفاف نیست و در گفتن این حرف که به این اصول پایبند هستند، می لنگند و از طرفی، هر کسی با هر فکر و کارنامه و پرونده ای می تواند جزو احزاب و لیست های انتخاباتی آنان باشند. به شدت قبیله گرا هستند و در عرصه مسئولیت هم نشان دادند وقتی به قدرت می رسند به دیگران رحم نمی کنند.
🔹یعنی یک طرف؛ فضای بسته و بی برنامه و طرف دیگر، فضای یله و رها و بی قید!
🔸آقایان اصولگرا و اصلاح طلب، امتیاز حزب را می خواهند ولی پایبندی به لوازم حزب را نمی پذیرند! یعنی حاضرند لیست بدهند و رأی بیاورند و کرسی ها را بگیرند اما هیچ پاسخگو نباشند! شفافیتی نداشته باشند! طرح و برنامه ای برای وقتی به قدرت رسیدند، نداشته باشند! در حالیکه مدل حزب در دنیا این است که هم ساختار شفافی دارد، هم پایبندی اش به اصول حاکمیت سیاسی مشخص است هم وقتی قدرت را به دست گرفت پاسخگوست!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
در این دوره بنا شده، هر هفته یه جلسه داشته باشیم به همراه پرسش و پاسخ درباره کتاب «طرح کلی اندیشه اس
🔴 منبع خوب مچ گیری
🔻مطلب قبلی که درباره کتاب طرح کلی ارسال کردم را دقت نکردم. یک جمله کلیدی از آن جا افتاده بود. البته نیت داشتم به این جمله اشاره کنم ولی در یه مطلب دیگه. دقت نکردم که این جمله در همین سخنرانی بیان شده. متأسفانه اصل سخنرانی که در تاریخ 4/4/81 هست در سایت «خامنه ای.دات.آی.آر» نیامده! علتش را نمی دانم. اما یک بخش سخنرانی حاوی این جمله در این ویژه نامه سایت خامنه ای دات آی آر منتشر شده:
http://farsi.khamenei.ir/ndata/news/weekly/files/278/Khattehezbollah_226-pdf-file_Large.pdf
🔻جمله «منبع خوبی برای مچ گیری از ماست» یکی از جملات مهم رهبر انقلاب در سال 81 هست که درباره کتاب طرح کلی فرمودند. یعنی اگر میخواهید از نظام اسلامی و مسئولین و حاکمان و مدیران مطالبه کنید و به آنان نقد کنید، چه چیزهایی را باید بخوایید؟ ببینید رهبران انقلاب چه نگاهی داشتند و آیا آن نگاه بطور کامل محقق شده یا خیر؟ چرا موفق نشده؟
🔻ببینید نظرات رهبران انقلاب به مسئله توحید و جامعه توحیدی چه بوده؟ ببینید نظر اسلام به مسئله آزادی و عدالت چیست، همان را مطالبه کنید.
ببینید:👇
🔹«بنده یک ماهِ رمضان در مسجد امام حسنِ مشهد سخنرانىِ مستمر سى جلسهاى داشتم. آن زمان به ضبط سخنرانیها خیلى اهمیت داده نمىشد؛ اما استثنائاً همهى این سى سخنرانى ضبط شده است. این سخنرانی ها منبع خوبی برای مچ گیری از ماست. در آن سخنرانیها راجع به توحید، امامت، ولایت، نبوّت و سایر مباحث اساسى بحث شده است که الان هم آنها را تأیید مىکنم. اینها پایههاى فکرى براى ایجاد یک نظام اسلامى بود؛ اگرچه ما آن موقع امیدوار نبودیم که نظام اسلامى شش، هفت سال دیگر محقّق شود. مىگفتیم اگر پنجاه سال دیگر هم ایجاد نشود، بالاخره پایههاى فکرىاش اینهاست. آن کار، جهت دادن به فکر نسل جوانِ آن روز بود.» ۱۳۸۱/۴/۴
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 منبع خوب مچ گیری 🔻مطلب قبلی که درباره کتاب طرح کلی ارسال کردم را دقت نکردم. یک جمله کلیدی از آن ج
بنا داریم در نهضت شفافیت و عدالت، دوره های مختلفی را با همکاری دوستان برگزار کنیم. اولین دوره ان شاءالله طرح کلی اندیشه اسلامی است.
توصیه می کنم دانشجویان فعال و طلاب و فعالین مساجد و معلمین و اساتید دانشگاه و سایر اقشار جامعه این کتاب را حتماً مطالعه کنند. این دوره ها هم ان شاءالله خیر و برکتی برای مبانی فکری شما خواهد داشت.
روش تحلیل سیاسی، یادداشت نویس تحلیلی، دوره امر به معروف و نهی از منکر و ... را هم ان شاءالله بزودی اطلاع رسانی خواهیم کرد.
هدایت شده از نهضت شفافیت و عدالت
🔴 دوره "طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن" + به همراه پرسش و پاسخ
🔻 در ۱۴ جلسه
🔹مدرس: داود مدرسییان، کارشناسی ارشد علوم سیاسی و فعال رسانه
🔻هر هفته، دوشنبهها، ساعت ۱۶ عصر
🔻نکته: فایل ارائه، ضبط خواهد شد و در کانال ایتای مخصوص کلاس هم، بارگزاری میشود؛ جهت استفاده کسانی که نمیتوانند در تایم مشخص حاضر شوند.
🔸بستر ارائه: پیام رسان قرار gharar.ir
👇ثبت نام در کلاس: (آیدی ایتا):
@jamalpor_khz
❇️ نهضت شفافیت و عدالت:
https://eitaa.com/joinchat/3073048610C206b31e47c
نادان را نمیبینی یا در حال افراط یا تفریط!
از آن برخوردهای ناصواب #گشت_ارشاد تا احترام به #النار_رکابی ورزشکاری که با کشفحجاب به اصل حجاب ضربه زده و حالا هم بدون روسری و مانتو به دیدار وزیر رفته!
چه نیازی بود به این کار آقای وزیر ورزش؟!
متاسفانه دوز عقلانیت کم شده بین مسئولین کشور.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 در این فقره با آقای مهدیان موافقم. #عدالت در پیگیری قضایی و برخورد با افراد نداریم. قوه قضائیه و نمایندگان مجلس اطلاعیه میدهند که آقای #علی_دایی اسناد خود را درباره #اردبیل ارائه کن!
🔹وقتی یک فرد عادی و خبرنگار عادی را بخاطر کوچکترین مطالبهگری، قضایی میکنید، دایی را هم محاکمه کنید اگر اسناد دارد ارائه کند!
🔸خبرنگار و فعال مطالبهگر را هر روز هر روز به دادسرا و دادگاه میکشانید چون واقعیات مشکلات مردم را مطرح میکند، اما از تشکیل پرونده برای گردنکلفتهای پولدار میترسید! از سلبریتیها واهمه دارید. سلبریتیهایی که امنیت کشور را به خطر انداختند. جناب علی دایی را هم بیارید دادسرا. اگر اسنادی دارد ارائه کند! آن وقت دم از عدالت بزنید آقای اژهای!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
یک جوان دست فروش، به وام قرض الحسنه با درصد پایین نیاز دارد. حداقل مبلغ ۴۰، ۵۰، ۶۰ میلیون تومان که بتواند یه #اشتغال راهاندازی کرده و زندگی خانواده را تامین کند.
اگر کسی میتواند دست این جوان لایق را بگیرد به آیدی حقیر اطلاع دهد. تشکر
@politicaladmin